Skoči na vsebino

'Narocanje' 'duhovitih' dvogovorov?'

Marsa

Recommended Posts

Se ena trditev se je nekako lansirala.....

Saj je bedasto o tem govoriti - a ce ocitno nekateri to govorijo, OK - pa dajmo - kar semle.

Oz. kar ima urednistvo o tem za povedat.

Govoricam, tudi nekoliko sovrazni energiji, se pac ne moreva izogniti - gre za velik portal, komu si trn v peti, veckrat gre za fousijo ipd...

Oz. ne stekam, v cem je finta, vcasih.

No, in tako dobim veliko nesmiselnih nekaksnih ugotovitev...

Danes je recimo ze bila ena - nekako razsirilo se je (kdo to lansira, ne vem), da so imeli vceraj, ko LN ni deloval, dostop samo nekateri redki izbranci (no, to je pac laz, sem komentirala danes v isti forum)... V bistvu me noce zanimati, kaj skusa s temle kdo doseci oz. v cem je finta takihle obvestil, ki se razsirijo.

Ampak da ne bodo drugi vec vedeli o mojih nacrtih in mojih potezah kot jaz sama, tole postam semle - da pac ne bo dvomov.

Zadnjic mi je nekdo pisal na OS, ces, ali sem res jaz NAROCILA nekaterim clanom, da se grejo neke igrice in vse - da bo tako "Forum bolj zanimiv"... x:Dx x:o)x xrolleyesx x:o)x

Ne glede na to, da je taksna trditev zame seveda zaljiva, je tu zanemarjenih kup enih dejavnikov...

Torej - prvi dejavnik je ta, da furam zelo iskreno in sovrazim igrice, mutenje, rovarjenje, intrige etc.

Drugi dejavnik je ta, da se to ze nekako ve tukaj na tem prostoru.

Tretji dejavnik je ta, da skusam na tem prostoru imeti cimbolj koristne in cimbolj inteligentne prispevke.

Cetrti pa ta, da v taksne poste zelo malo komentiram in me torej vec kot ocitno ne zanimajo prav zelo.

Pokazatelj, kaj si sama o tem mislim, je moj post v Obvestila, da je osebnim sporocilom namenjena funckcija Osebna sporocila.

Torej - javno tule demantiram taksne bedaste trditve.

Saj je res idiotsko, da se s tem sploh ukvarjam in to sploh utemeljujem, a zakaj pa ne.

No, zdaj pa si hitro izmislite kaksno novo rec, ki jo boste sprozili, vi, ki vam je to v veselje oz. najdete uzitek v tem..

Ce pa ima kdo kaksno vprasanje v zvezi s stvarmi, ki se ticejo LN, naj poslje to na urednistvo ali naj javno vprasa na forum, in naj ne sprasuje drugih obiskovalcev - zagotovo manj vejo kot jaz o mojih potezah.

Havk.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ne vem ce tole spada sem ampak rada bi to rekla samo eno:

Za dobrim konjem se zmeraj prasi!

Vem pa, kako je dobivati take namige .....grozno od ljudi, da se s tem ukvarjajo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O, Cosma - res ti hvala za razumevanje... ker je res grozno dobivati tole od ljudi... Po eni strani mi na nek nacin seveda to 'dol visi', a po drugi... pa te v bistvu celo zaboli, s cim se eni ukvarjajo toliko...

Za dobrim konjem? Vsec mi je ta primerjava (je ze bila nekoc 'v igri', tako se mi je zdajle se boljse 'usedla' x;)x )...

Hvala. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zadnjic mi je nekdo pisal na OS, ces, ali sem res jaz NAROCILA nekaterim clanom, da se grejo neke igrice in vse - da bo tako "Forum bolj zanimiv"...  x:Dx  x:o)x  xrolleyesx  x:o)x

Ne glede na to, da je taksna trditev zame seveda zaljiva, je tu zanemarjenih kup enih dejavnikov...

Eh Marsa, ne daj se sprovocirati. Jasno, da je forum namenjen pač vsem in vsakomur , ki se ima cajt praskat po ritki".. x:Dx .. Nekateri so bolj, drugi smo manj inteligentni, zabavni, romantični, zoprni, tečni, simpatični, vedoželjni, seksipilni, buteljni, brihte... torej od x:)x x;)x x:Xx :vragec: x:o)x :2src: :\: :eek: :palec: in jasno še kaj drugega.

Nekateri znajo, nekateri nočejo , eni ne znajo, eni hočejo.. pisati tako ali drugače. Zato pa je forum zanimiv, iskriv, vreden ogleda, vreden, da prebereš članke. uf... sem se že izmučila. Izbereš pač tisto, kar ti je všeč.

Sicer pa, tudi če bi komu "naročila" , da se gresta "forumske igrce" , pa kaj potem ?? Mogoče sta pa zdramila kakega zadrteža, ki se že ob "neprimerni" besedi pokriža x;)x .. Sicer s tem ne zagovarjam ravno besednjaka, kjer se uporabljajo nekateri deli organskega sistema :xx!: .. , ampak kaj čemo.. saj se takega da ignorirati . No, ja .. malo ravno ne škodi.. hudičku pridejo prav "nejugo znaki".. x;)x

Ne daj se Marsa ... ti si "ta bol"... :palec:

Forum naj bo pa kar "Open house" ... x;)x

Ah, Marsa....dej no, so te pač pogruntali... x;)x

Aakhutu si naročila, naj čim bolj "drma" ženske po netu...da neb Mitja ugotovu, da sta v resnici ljubimca...

pa še par provokativnih izjav...proti vsemu, kar je "južnjaškega"...

x:Dx x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

se tole sem hotla dodat: Za tebe itaq govori tvoje delo. (sele kratek cas sem tukaj)-ampak tisti, ki zna brati to lahko opazi da si alfa in omega tukaj. Vlagas svoj cas, duso in denar...pa se kaj o cemer jaz pojma nimam.

Vecina od ljudi se pride sam malo ''pofockat gor'' rece to in uno zdej so zdej niso..itd. Ti si pa stalno prisotna in ''bedis'' nad celim forumom. Ljudje se ne zavedajo da je to delo in vztrajnost in da ce si dober da nisi kar tako...ampak da je to delo, delo, delo, volja, motivacija in vztrajnost. En projekt tok dolg peljat kakor ga ti in biti tako velik...kapo dol.

Eni znajo samo kritizirat...Ko je fuzbal je selektor, idiot...oni bi to vse drugac naredil, ko je smucanje...itak vsi boljs smucajo..itd...ker si urednik ti...bi oni vse drugac naredil....Ja ampak niso! In sigurno obstaja razlog zato, nimajo kvalitet ki bi jih popeljale do tja.

Ce hoces nekaj dobrega speljat moras biti obseden s tem. Tisti, ki so obsedeni s svojo zeljo zgledajo nori. Biti nor ni privilegij.

Pa kako gre ze tista: Ne daj se Ines.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tina - honorarrjev ni... ali ni bedasto, da imam celo tak vpliv in moc? Da samo 'narocim' in ze dogaja? x:o)x

Trubica - saj vem... hvala ti. Saj ne da bi se pustila ravno sprovocirati, a ponavadi pac reagiram...

Pa sem pomislila, da je bolje to takoj javno obelodanit in prec razcistit.

Kljub temu, da je to bedasto, imajo besede ful energije in morda bi cez cas, cez dve leti, ko bi to bilo pozabljeno, nekdo pac rekel - ja, saj, a ves, da so to itak narocali? Potem, ce jih dosti to govori, drugacne resnice pa ni nikjer podane, kmalu tisto, ki je laz, postane resnica - ce jih le dovolj govori to in so dovolj vztrajni.

Nekoc so zapisal v zdravniski karton - dojila je 9 mesecev.

Ko sem se usajala, kaj pisejo neresnice, je Mitja rekel: pa kaj pol, saj je vseeno, glavno je, da ves...

Po eni strani mu dam prav, po drugi strani pa pravim: Ce se ze pise (in govori), naj bo napisano resnicno - torej dojila sem Tima 11 mesecev in 3/4.

zakaj bi kar nekaj pisalo in se nekaj mislilo?

Potem naj se pac pise in ve to, kar je res...

Itak pa ni nic takega, imas prav...

Komot bi lahko narocila, se sla karkoli... ampak itak bi v tem primeru forum imel drugacno energijo... in bi bilo vse drugace.

Astra - zdaj si me pa razkrinkala! x:o)x x:Dx

Cosma - hvala ti za taksnole mnenje in da si ga napisala. x:Ix

Picasso

Skozi vas so šli : oče, sin in osel.

Prva skupina ljudi pravi: poglej jih osel zdrav onadva pa peš poleg njega.

Oče da sina na osla.

Druga skupina ljudi pravi: Poglej mulca na osla, ta stari pa peš.

Oče da sina z osla in se sam vsede nanj.

Tretja skupina oravi: Poglej ta starga na oslu, bogi otrok pa peš.

Pa oče vzame še sina na osla.

Četrte skupina pravi: Poglej bogi osel bo crknil pod težo teh dveh neodgovornih.

Pa oče in sin vzameta osla na rame ter ga neseta.

Peta skupina pravi: poglej dva osla, ki nosita osla.

Nauk zgodbe povejte sami x:)x

www.rael.org

..... :zz: :zz: neverjetno... da se vedno dobivam tale osebna sporocila, ki se nanasajo na to, kaj kdo pravi in kaksno OS je dobil, ki pravi, da pa nekdo pravi drugace, ki pravi, da je nekdo nekomu cestital, ker 'so me razkrinkali' etc...

Tisti, ki tole siri, ga nekaj moti.

Zakaj za bozjo voljo ne poda tega kar sem?

Kaksne so to cudne fore oz. uzitki? :eek:

Torej - naj se enkrat povem:

Jasno, da nisem nikomur nic narocala.

Celo takole: naj prosim tisti, ce je, kar semle pove, kaj in kako mu je bilo naroceno z moje strani...

da vidimo, ce je prisotnih kaj jajc ali kenjamo s tem samo v OS nekomu desetemu.

Osebni ali celo intimni dvogovori cez veliko tem me prej motijo kot da jih pozdravljam.

Vtaknem se ne zato, ker je v bistvu neskodljivo in ker nikomur ne skodi in ker je ocitno drugim to zabavno oz. zanimivo - vsec pa mi ni prevec, ker hocem imeti kvaliteten forum. Tako da z moje strani ZAGOTOVO NI PRISEL nikakrsen tak predlog.

Pa saj je totalno in povsem bedasto toliko razpravljati o tem...

Ampak ker dobivam se in se nove in nove OS v zvezi s tem, vse tole postam sem - ker sem se ze odlocila malo osvetliti tele zadeve. Danes mi je to pozrlo ze zelo veliko casa.

Nisem si predstavljala, da bo funkcija, ki je velikodusno na voljo (OS), namenjena ravno opravljanju mene in takimle cudaskim poskusom me ocrniti ali kakorkoli vcepiti sume v moje strategije in nacrte..

V bistvu grdo. Kaj naj recem.

In ubogo - da se me ne vlaci po zobeh zaradi mocnejsih in inteligentnejsih zadev.

Zdaj pa imam dosti te teme - ce mi kdo (tisti, ki bo hitro poslal par osev) ne verjame, bog pomagaj...

Prosim, da mi prizanesete s temle v bodoce.

Vsakemu odgovorim, igric in brezveznarij pa se ne grem.

Predno pa lansirate novo tako zadevo, pa vam svetujem nekoliko se pouciti o psihologiji...

Ce se namrec gleda po Forumu, se tocno vidi, kaj me recimo totalno NE zanima - kaj sele, da bi se jaz kaj sla ali narocala kaj podobnega - kar se meni npr. ne zdi zanimivo.

Picasso

Skozi vas so šli : oče, sin in osel.

Prva skupina ljudi pravi: poglej jih osel zdrav onadva pa peš poleg njega.

Oče da sina na osla.

Druga skupina ljudi pravi: Poglej mulca na osla, ta stari pa peš.

Oče da sina z osla in se sam vsede nanj.

Tretja skupina oravi: Poglej ta starga na oslu, bogi otrok pa peš.

Pa oče vzame še sina na osla.

Četrte skupina pravi: Poglej bogi osel bo crknil pod težo teh dveh neodgovornih.

Pa oče in sin vzameta osla na rame ter ga neseta.

Peta skupina pravi: poglej dva osla, ki nosita osla.

Nauk zgodbe povejte sami x:)x

Nauk zgodbe (*fajn zgodba, Artem) - da kakorkoli obracas, karkoli naredis, nikoli ne bos ustregel vsem in vedno si bo vsak muving vsakdo pac po svoje interpretiral....

Picasso

Astra - zdaj si me pa razkrinkala!  x:o)x  x:Dx

Marsa...upam, da so vsi razumeli...da se mi je ideja o naročevanju zdela tolk xrolleyesx ....da sem pač dodala še eno bedarijo...

Vsem...ki jim karkoli ne ugaja...priporočam, da pač berejo sam to...kar jih zanima...pa ne bodo imeli pripomb...

Hja...sicer pa...preberimo si še enkrat tedensko napoved...

Astra

Per aspera ad astra

Astra... saj sem rekla - na dojemanje posameznika pac ne morem vplivati in na to, kako je kdo razumel katerokoli -recimo pa tudi duhovito- pripombo...

Lahko pa s cimbolj preprostimi besedami povem, kar si mislim.

Menim, da govorim razumljivo in preprosto, da torej vsak lahko razume, kar pravim.

In tudi to je seveda jasno, da vsak bere, kar pac zeli in prav tako tudi komentira, kamor zeli.

Cudi me, da smo tako odlocni, pogumni in vse - v nekaterih temah.

Ko pa tule je treba reci bobu bob, pa nekdo dobi nek OS samo - pa ceprav je tule odprta tema - ce smo to lansirali in si dajemo opraviti s tem, pomeni, da nas torej zanima in imamo ocitno tudi kaj za povedati o tem. Zakaj potem ne komentirajo ti posamezniki kar sem?

Vendar mi ni vsec taksnole ravnanje... ker mi ni vsec ozadje - kajti slednje pac mora biti...

Zdaj gre pac za bedast primer, ki nikomur nic ne pomeni...

Ko bo pa nekdo takole malo navrgel v OS nekomu, pa ta tretjemu, pa oni desetim, npr. katero drugacno laz, zaradi katere pa bova recimo na skodi, pa bo to ze resnejse...

... Tako sem zal zdaj postekala, da lahko racunam na vse najrazlicnejse taksnele grde poskuse.

Ne stekam pa, zakaj?

Kajti kaj pa je komu hudega zaradi mene x?x

Zakaj si nekdo daje opraviti s tem?

Picasso

Ko prebiram take poste, se pa res vprašam- kje je vsa ta naša "duhovnost", zrelost in strpnost, vera v ljudi, prijatelje in še in še, kar na debelo in široko razpredamo v naših postih !! :xx!: :xx!: :xx!:

V soboto in nedeljo sem bila celi dan brez pošte, ker je SIOL vrglo ven. Komu sem se lahko potožila!?

Na Culukafro! x^x Pa ga plačam 8.000 sit na mesec.

V resnici mi še na misel ni prišlo, da bi kam klicala. Ni bilo prvič, tudi če bi klicala, ne bi bilo NIČ BOLJE !!! Samo jaz bi se valjala v lastnen besednem strupu! Včasih kličem le, da preverim, ali je napaka pri meni ali na SIOLU... Potem pa si rečem: A TAKO ! in počakam, da mine... Tudi to je strpnost, ljudje božji, ne le to da taprvega, ki ti pride pod nos ne treščiš na gofljo!

Tudi meni v nedeljo LN ni delal, na forum sem pa lahko prišla (imam shranjen direktni link na LF in ne grem nikoli najprej na LN). Na LN pa nisem mogla... Ali to pomeni, da sem med polizbranci !?!?

Marsa, Uaaaaaaaa, jokala bom, šmrc....

V resnici nisem niti pomislila kaj vse bi lahko bilo v ozadju (čeprav z vso odgovornostjo trdim, da imam bajno domišljijo- a jo je le preveč škoda uporabljat za take namene...). Zadevo sem sprejela kot dejstvo. Vem, da je računalniška tehnologija lahko težko sranje, sem dosti tehnični tip, da lahko to razumem in sprejmem. Marsa in Mitja se trudita že kar preveč za nas... Dvomim, da imata čas sestavit kak spisek priviligirancev da bi zaje.... druge. Bolno se mi zdi to sploh pomisliti....

Naj pa se zamislijo tisti, ki so zadevo zakomplicirali... NAD SABO... Vedno se tisti, ki bi se morali zamisliti nad sabo, raje vtikajo v druge- malo po sistemu "soditi druge po sebi", malo pa po sistemu "raje druge kot sebe".... Saj smo veliko pisali že v postih o "ogledalu".... Tu vam je ogledalo... Kogar je tehnični mrk preveč uzdrmal, ta ima v sebi vse te lastnosti, ki so mu prišle na misel kot lastnosti Marse ali Mitje. Pa smo spet tam.. Pogledati vase..

Roko na srce, Marsa in Mitja nam nista dolžna nobenih dodatnih obrazlag kot enostavno tehnično razlago- če je sploh kaj bilo narobe. Tudi vsi tisti, ki smo donirali na LN, če smo donirali s srcem, v sebi čutimo, da nam zato LN ni ničesar dolžen. Donacija ni nakup uslug ampak prostovoljno se odreči v korist drugega...

In zato ni potrebe da kot stekli psi samo čakamo kdaj ga bo kdo polomil in planemo manj... Če komu kaj ni všeč, lahko najbrž tudi gre. Dostikrat preletim kake druge forume, v enega celo občasno kaj napišem. Pa v resnici tako prijetnega in pestrega foruma kot je LN na netu še nisem našla. Zakaj se potem spotikamo ob tiste, ki nam ga omogočajo!?

Mislim, da je nekatere lahko malo sram..... xrolleyesx

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Daisy - dbest, ker tako mislis in hvala za podporo. xsrcx

Picasso

Ma ja, Marsa... ne se sekirat.. ma sploh se ne ukvarjat s tako nizkimi forami... skoda casa in zivcev.. Tisti, ki hocejo nekaj bluzit bodo pac bluzili, drugace pa itak vemo kako in kaj...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana! :palec:

Itak - res je - vse prevec casa.... kdor pa hoce se it to, se bo sel pa z ali brez (mojega tegale)...

No, ampak ker sem nekako znana po hitrih reakcijah in odlocnemu jeziku (in 'peresu'), sem se pac odlocila, da tole dam kar sem....

Meni je itak nepojmljivo, kako lahko kdo sploh POMISLI na kaj takega oz. da se kdo ukvarja s cim taksnim.... se manj pa sem si seveda mislila, da bom rabila za to toliko enega utemeljevanja in razlaganja... :eek:

Picasso

Razen ce znas carati... x:Xx

Da naenkrat se spremeni vse skupaj v disece roze... :flower:

x;)x

Picasso

Guest sanjalica

Dopoldan sem pogledala na forum in videla temo. Kar sapo mi je vzelo od slabe vesti. Cel čas sem premišljevala, kako naj se opravičim in edino kar mi je padlo na misel je - odkritost.

Draga Marsa - oprosti.

Če je OS letelo name, naj javno povem da NIKOLI z Marso nisva govorili o forumu in o kakršnih koli "naročenih "duhovitih" dvogovorih".

Opravičujem se tudi Micku, če sem ga v "hecu" (zares bil hec!) potegnila v to.

Vsem forumovcem, ki so morali to "hočeš-nočeš prenašati" se iskreno opravičujem, posebno pa Marsi.

Škoda Marsa, da me nisi opomnila.

p.s.

Če se bom pa še kdaj oglasila, bom svoje "konje" brzdala.

Joj, Sanjalica... nehaj, zdaj pa imam jaz slabo vest.....

Saj so lahko ti dialogi res prav simpaticni...

Samo nekako 'po defoltu' mi je pa prej to nezanimivo kot pa blazno 'in'...

V bistvu je moje stalisce taksno.

Sploh nisem mislila, da naj tega sploh ne bi bilo.

Samo da bi pa zdaj to ravno hotela... je pa res pravzaprav trapasto.

Ne - sploh ne 'brzdat konjev'...

Raje imam sto neskodljivih osebnih dialogov na forumu kot pa zdrahe in ozadja.

Prosim, naj nihce v tem smislu ne brzda konjev - saj nam je vsem skupaj do tega, da bi bilo vzdusje cimbolj sprosceno - kar ne more biti, ce so ne vem kaksne omejitve...

Vendar morda naj tisti brzdajo konje, ki so nagnjeni k temu, da hitro sprozijo kaksne nepreverjene govorice.

Sploh ni problema, Sanjalica.... problem itak sploh ni v teh postih, pac pa v ozadju, ki naj bi bilo - pa ga ni. To je vse.

Picasso

ma, tu mač, no!

Tukaj nam je na voljo LF, da se gremo vse, kar nam zapaše, celo velike neslanosti si lahko privoščimo, kvasimo vse živo, ustvarjamo telenovelce tako, sproti, iz trenutnega navdiha, kakšen dan malo namigujemo, kakšen dan je kdo celo malo ali zelo žaljiv,... in vse to samo zato, ker sta Marsa in Mitja taka entuiziasta in očitno totalno predana temu projektu, da lahko guncamo afne za svoj užitek in še komu v veselje... LF je edinstven v Sloveniji! Ga ni, ki bi se mu lahko vsaj malo postavil ob bok!

Cenzura? Kapo dol pred tako toleranco!

Vidva naj bi naročala kakšno popestritev? No, zdaj bom pa še užaljena! Sem si ves čas domišljala, da znam bit sama od sebe duhovita in zabavna. Lep drek, da zdaj izvem, da to ni moja sponatana hudomušna plat, pač pa pisanje na ukaz...swashta!

Pišuka, le kako, da tem človekoljubom ne pade na pamet, da bi od LF odnesli kaj dobrega? Pa toliko koristnega se da najti tu not!

x;)x

Res je vsaka stvar za nekaj dobra, pa tudi tale zgaga in zmeda- se vsaj vidi, da nas je veliko takih, ki smo radi na LN in LF ne glede na razne peripetije (zaradi katerih je lahko samo še bolj zanimiv...)...

Mogoče so pa eni že tako odvisni od tega, da ne preživijo ene nedelje brez....

O, kaj sem se spomnila! KRIZA ! Kako bom pa preživela dopust (skoraj 2 meseca...) brez računalnika, emaila in LF ?! :O:

Hja! Tipično slovensko: Sesula bom SIOL -da ne zamudim svojih emailov in strežnik LN -da ne zamudim LN in LF dogajanje - ali pa vas totalka skregala med sabo do konca junija !!! Kje se že odda osebna sporočila? Kdo že koga najbolj ne mara? Help! Premalo sem sledila tele čustvene izlive.... (če jaz ne, tudi sosed ne press.....) :vragec: :vragec: :vragec:

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...