Skoči na vsebino

'Narocanje' 'duhovitih' dvogovorov?'

Marsa

Recommended Posts

ok

tista dolga brezkončna tema je itak zaključena

vse je bilo spontano in predvsem nasmejano x:Dx

Vila je odletela v svoj gozdiček x^x

ne ve nič o tem kaj dela zdaj hudiček x:px

Če je kdo pomislil, da je kaj nastalo na kakšnem

"vodstvenem" zeljniku pa se moti

:inocent: :vio: x:Xx Vila Vetra

Nikoli ne podcenjuj moč vetra

in moč strasti...!

Deli na socialnih omrežjih

Raje ne duhovici, Mick - opazam, da eni nimajo smisla za humor, pa bodo resno vzeli, pa bo kdo dobil spet kaksen OS na ta racun... pa kaksne cestitke, da si me 'razkrinkal'...

Vsi!

Hvala za podporo; po eni strani sory, ker sem vas sploh vznemirjala, po drugi pa - kul - da se to potem pa pac kar ve... ce se ze govori, pa ce se govori med clani - naj potem slednji to tudi vidijo oz. izvejo.

Ce sem na kaj alergicna, sem na intrige etc... In ce me kaj dolgocasi, je to neizvirnost in neumnost.

V bodoce: ce koga kaj zanima o mojih nacrtih in potezah (in ce bo to povezano z LN, LF, da boste imeli pac 'pravico vedeti'), naj se me to preprosto vprasa. Lahko kar sem, na forum, v ta forum.

Ce koga kaj moti, lahko prav tako to poda sem.

Ce ima kdo kaksno drugo vprasanje, lahko to postne sem.

Kdor pa bo se vedno hotel mene nekaj spravljati v cudne asociacije, pa naj si morda izbere inteligenejse, predvsem pa zanimivejse fore oz. teme.

Vceraj sem dobila se par mailov, pa OS-ev pa celo klicev telefonskih.... Ces, kaj sem sploh dajala tole gor...

Kolikor mi je casa in energije tole vceraj vzelo, sem celo sama pomislila tole...

Danes pa menim, da je to cisto kul.

Fajn bodte vsi!

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mick, ti si dečko .. hehe pa še pol .. x:Dx Pa še prav mašššš..

Mateja, se čisto strinjam s tvojim komentarjem. Vsak ima svoj vzrok zakaj je tukaj. Če pa kdo iz vsega tega potegne še kaj pozitivnega, je pa sploh :palec: ..

To ti je tako kot TV. Če ti program ni všeč pač preklopiš. Na drugo "dimenzijo". To se da narediti tudi z LN.. Čeprav imaš občutek, da nekateri pač samo provocirajo.. Tudi to je zanimivo, odpira široko fronto.. :vragec:

Preklopi glavo na zabavo.. :hepko:

Še dobro, da sem pri mojem brskanju po internetu zbrskala tudi ta forumček :palec: ..

Pozdravček in poljubček vsem dobronamernim .. :mezik: xredx

UUUPS!

:P :P :rolleyes: B) :lol: pa kljub temu :wacko: :ph34r: :wacko: :cry: :cry: :sad:

Zdaj se pa pocutim cisto odrinjeno. Zakaj pa meni ni nihce narocil duhovitih dialogov????!!!

To je krivica, zares. :OO!:

Prosim, da mi NEMUDOMA zacnete postati narocila v moja OS;

:vio: znam duhovite dilaoge, vesele zaloigre, samospeve, samohvale x8Dx pa se se bom spomnila.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

... :vio:    znam duhovite dilaoge, vesele zaloigre, samospeve, samohvale   x8Dx   pa se se bom spomnila.

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

!:

Prosim, da mi NEMUDOMA  zacnete postati narocila v moja OS;

:vio:    znam duhovite dilaoge, vesele zaloigre, samospeve, samohvale  x8Dx  pa se se bom spomnila.

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Evo nas, prihajamo x:Dx x:)x

www.rael.org

Pa saj je vse jasno... vprasajmo se kje zivimo.... rek je pa ze od pradavnine znan:

"Ce je moja krava bolna, zakaj ne bi sosedova crknla..."

Ce bi se fousija v zlato spremenila... bi bila drevesa zlata, korenje zlato... pravzaprav bi bilo vse zlato... joj kako bi bilo pusto x:o)x

Marsa... ja kdaj pa so ze mel jajca tisti, k so za voglom po drugih sr**l :switz: (nom prevec grdo govorila... me loh se kdo cesa obsod...) sej jih se vsi tisti nimamo, k to kulturno na wc-ju pocnemo x;)x

Zdaj pa se malo pohvale:

MEN JE FORUM STRASNO VSEC!!! Zakaj? Ce koga zanima - zato ker:

1. Se veckrat od srca nasmejem.... (ce bom omenila kdo je tisti, ki me najveckrat spravi v smeh, bo to ze "ekonomska propaganda" - te se menda placujejo) x:o)x

2. Pogosto se najdem v podobnih situacijah, kot ostali... resitev situacije... ja zakaj se ne bi ucila iz izkusenj drugih x?x

3. Razlicni pogledi mi sirijo obzorje...

4. Toliko novih stvari sem ze izvedela, pa se placat nc ni treba za to... no ja ...SiOL-u ze.... ampak SiOL ni LN...

5. Donacija... to je pa tko k pred novim letom ko gasilci okol hodjo... noben te ne sili, da mu karkoli das... to je pa cist odlocitev vsakega posameznika... tudi v lokal na kavo mi ni treba it... pa grem kljub temu x:)x

A zdej bom pa rekla, da mi je kdo sugeriral naj hodim v TaInTa lokal na kavo??? Konec koncev smo bolj ali manj odrasle osebe tukaj na forumu in PREPRICANA SEM, da se ne prepuscamo sugestijam drugih, ampak da so nasa razmisljanja, vprasanja, teme... sad nasih lastnih misli.....

Lep prosim Tebe, "ki nimas jajc" xnckrivx (sej se nis pojavu klele na tej strani), ne nas (tukaj gor), ki komentiramo, podcenjevat, ce sebi ne znas dvignt cene. Evo en :kiss: - za pogum in povecanje samozavesti....

pa pa

Madonca!!!!!! Spet zamujam!!!

Evo....sem imela obhajilo(moja hči no....me tri dni ni bilo nič gor.....pa niti vedela ne, da vem LN kao ni delal....

Včeraj pa na brzino čebelarji in astrologija.....aja pa še v ponedeljek na hitrco čebelarji in bombo Kljuki in Aakhutu.....- te ful rada mečem. Tudi zastonj seveda x:Dx ....in danes to!

Pa je že vsega konec :xx!:

Marsa....eh nič se ne sekiraj...še hujše reči se godijo po svetu....

Saj veš tisto....kar te ne pokoplje, te ojača....zato....škorpijončka na plano x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...