matjazz 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Tako kot je prikazan na sliki: http://www.reconnections.net/kundalini.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nobody 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Tle verjetno večina ljudi citira knjige ali članke ki so jih prebrali... Preveč je ljudi ki so imeli "izkušnje" v bistvu pa je šlo samo za nek placebo efekt, ali laganje samega sebe. Če žensko vprašaš če je že doživela orgazem in ti reče da "misli" da ga je ... če ti nekdo govori o lastni, resnični, globoki izkušnjito lahko začutiš v njegovih besedah. Prosim vas da če govorite o nečem kar niste doživeli na lastni koži ne jemljete kot "dejstvo" in ne širite to "znanje" na tak način... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Tle verjetno večina ljudi citira knjige ali članke ki so jih prebrali... Preveč je ljudi ki so imeli "izkušnje" v bistvu pa je šlo samo za nek placebo efekt, ali laganje samega sebe. Če žensko vprašaš če je že doživela orgazem in ti reče da "misli" da ga je ... če ti nekdo govori o lastni, resnični, globoki izkušnjito lahko začutiš v njegovih besedah. Prosim vas da če govorite o nečem kar niste doživeli na lastni koži ne jemljete kot "dejstvo" in ne širite to "znanje" na tak način...Sam, da je Todikin Brlog zanimiv..., anje ! Todika...pazi se...tip te že cilja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ja, a pa niso zlo redki, katerim se kundalini dvigne do vrha? a ni potrebno na tem delat vcasih skor ceu life al pa celo vec njih, kokr pravijo tantriki? ja, itak, mene tut zanimajo VASE osebne izkusnje! nek kr neki 1 teorije no. :xx!: ceprou lahk iz teorije se preide vprakso, sam me zdej useen zanimajo vse osebne izkusnje, o katerih pa vidim da nihce noce govort, ker je kao TABU tema al kaj? ne stekam no. ali pa vam je to res tako nezanimivo ---------Tako kot je prikazan na sliki: ...IMG... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 kaj misliš, da smo mi tukaj neki duhovni ekperti, da imamo izkušnje s transormacijami energij? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ja, a pa niso zlo redki, katerim se kundalini dvigne do vrha? a ni potrebno na tem delat vcasih skor ceu life al pa celo vec njih, kokr pravijo tantriki? ja, itak, mene tut zanimajo VASE osebne izkusnje! nek kr neki 1 teorije no. :xx!: ceprou lahk iz teorije se preide vprakso, sam me zdej useen zanimajo vse osebne izkusnje, o katerih pa vidim da nihce noce govort, ker je kao TABU tema al kaj? ne stekam no. ali pa vam je to res tako nezanimivo ---------Tantra je mukotrpna izkušnja. Meni deluje noro fajn (laično sem poskušala že), ker jev jezero fajn namakat.Boljš je v glavnem vedno z dolgimi predigrami kot pa brzinsko, ki se ga sploh spomneš ne in ne deluje niti fizično, kaj šele ,da bi ti prišl do možgan.Jaz se nea znam dolg pacat, ampak mi je pa fajn, če se tip paca dolg in mu ne šprica vsakih pol ure, ampak morda največ vsakih 12 ur. Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 ne, ne mislm, ... oz. preber si gor kwa sm pisu in spraseval no, ce cs. da naum 100 ponavlu ----------kaj misliš, da smo mi tukaj neki duhovni ekperti, da imamo izkušnje s transormacijami energij? soory, a lahk tole kar si napisala prevedes v 'bolj' meni razumljivo obliko? ----------Tantra je mukotrpna izkušnja. Meni deluje noro fajn (laično sem poskušala že), ker jev jezero fajn namakat.Boljš je v glavnem vedno z dolgimi predigrami kot pa brzinsko, ki se ga sploh spomneš ne in ne deluje niti fizično, kaj šele ,da bi ti prišl do možgan.Jaz se nea znam dolg pacat, ampak mi je pa fajn, če se tip paca dolg in mu ne šprica vsakih pol ure, ampak morda največ vsakih 12 ur. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 ne, ne mislm, ... oz. preber si gor kwa sm pisu in spraseval no, ce cs. da naum 100 ponavlu ----------soory, a lahk tole kar si napisala prevedes v 'bolj' meni razumljivo obliko? ----------Jah, težko, v praksi je vse drgač. Kozoroginje bl mal govorimo in več pokažemo tm k treba. >Bom pa rekla eno: če tipu takoj...potem je ali mlad ali pa ni ljubljen. Nekje prej sem že brala in res je, tantre se ne da s tipi na hitro, res najmanj eno leto traja, da se strenera (vse v imenu ljubezni ,seveda, seveda brez ljubezni ni tantre !!!) Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 hja, to pravilo sigurno NE drzi. morda le statisticno.sam, je pa vprasanje kolk j kvalitetna tantra in ce se jo sploh dela pravilno? ter ali z neko 'kvazi' tantro oseba ne dela vec skode kakor koristi? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 res. sam ok, zdej je tko kt je... kako se lotit zadeve torej? mattjaz.. thanks za tvoje mnenje.hm, pomoje pa SO tehnike!? ----------- Link Edina tehnika, ki sem jo našel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Tantra je globoko sprejemanje. Seks uporablja samo kot sredstvo, sploh ni njeno bistvo, čeprav je v ljudeh asociasija že avtomatska: tantra --> seks. Čeprav ni nujno tako. Z bivšo punco sva tantrično seksala. T. i. "dolinski orgazem" (ki je diametralno nasprotje običajnega) je čudovit. Pravzaprav ni niti podoben običajnemu, ker energija ostane v telesu, v bitju, in stanje je podobno zadetosti. Zadetosti z božansko energijo, s preobraženo spolnostjo. To je dejansko stanje meditacije in polnosti. Lahko pa je problem, ker smo navajeni viške energije takoj sprostiti, da preidemo spet v običajno nizkoenergijsko stanje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 zanimivo. ali bi lahko kaj vec napisal o globinskem sexu? ja... torej, ce ne delamo dovolj dobro, se lahko energija zablokira, obstane kajne? to pa je vcasih bolelo... in mislim, da je vse prej kakor zdravo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ja, vse sm te razumu.... :xx!: torej zdej vem vse o globinskem sexu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 zanimivo. ali bi lahko kaj vec napisal o globinskem sexu? ja... torej, ce ne delamo dovolj dobro, se lahko energija zablokira, obstane kajne? to pa je vcasih bolelo... in mislim, da je vse prej kakor zdravo. kaj boš blokiral če dvigneš iznad in obliješ s tem vse okrog sebe,.... blokiraš lahko dokler se od spodaj valjaš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 sej, zato pa sprasujem ane! mislm pa, da um itak mogu velik an sebi se delat, da bom sploh zmozen nekih 'pravih' tantricnih vaj... sigurno pa obstajajo primerne za zacetnike ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 sej poznaš zgodbo o treh opicah nič ne vidim, nič ne slišim, nič ne govorim.....to je za začetnike samo tako lahko začutiš.... govorjenje, poslušanje, gledanje......je vse kar v tantri ne potrebuješ....tam je treba začutit...in če ne začutiš sebe kako boš drugega.... oči, ušesa in jezik so vrata.... zapri vsa vrata *** kok sem sam jst dans pametna , zgleda da savna res niža IQ Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Mantak Chia ima kr nekaj knjig v katerih je vse podrobno opisan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 ali bi lahko kaj vec napisal o globinskem sexu?Tako kot je globoka tvoja ljubezen, bo globok tudi seks. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 (popravljeno) Ena od tehnik, free, je da preprosto pri orgazmu posljes energijo nekam, se najbolje, usmeris jo v dolocen del telesa in opazujes kaj se zgodi. In ko to nekajkrat storis, ulovis obcutek in jo poizkusis usmerjati se pred orgazmom, ko so jajcka polna. S tem se naucis komunicirati s svojo seksualno energijo to pa je ze en korak. Teh tehnik je malo morje ampak taleje se skoraj najbolj "user friendly".Nato pa zacnes uporabljati domisljijo..... Popravljeno 5. februar 2006 -> zerkalo Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Najdeni 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Če dobiš Nekaj Drugje, kar doma nimaš,tisti Nekaj Doma razdeliš.Potem vidiš da je Dom in Drugjepovsem nepomembno. Citiraj Bivanje je odprto v vse smeri. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 govorjenje, poslušanje, gledanje......je vse kar v tantri ne potrebuješ....tam je treba začutit...in če ne začutiš sebe kako boš drugega.... oči, ušesa in jezik so vrata.... zapri vsa vrata *** Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 no, s tem se pa zelo strinjam! prvic, ker sem tudi probal in vem! ---------- sej poznaš zgodbo o .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Ako mene sprašuješ, s tantro kot vzhodno metodo nimam praktičnih izkušenj. Saj tega nikjer ne trdim. Uporaba besed "najbrž", "mogoče" ipd. kažejo na to. Svoja razmišljanja o tem izpeljujem na osnovi prebranega. Ljudi, ki se imajo za tantrike in katere osebno poznam, so glede na to, kaj počnejo navadni razudanci. Vsaj do žensk se tako obnašajo v prisotnosti drugih ljudi. Najbrž pravi tantriki ne razglašajo svoje duhovnosti in oprezajo za morebitnim plenom. v razmislek,napisala bi lahko več,kot bom le na kratko,... vendar, kot si ugotovil sam, pravi tantriki tega ne razglašajo .Tantra lahko pritegne le Višje adepte-tiste,ki so delali na sebi, tiste ki so se resnično bojevali skozi jogo v več življenjih.TANTRA jih pritegne, ker lahko razumejo... Običajno pa tantra ne bo pritegnila,ali pa vas pritegne iz napačnih razlogov , ampak treba je razumeti tudi te(napačni razlogi so v razumevanju tantre,kajti z nerazumevanjem se z njo z lahkoto goljufaš),ker sama Tantra ne zahteva boja , temveč popolno predajo in prepustitev.Je tek s tokom in ne proti toku, narava je dobra , zato zaupaj naravi, in se ne bojuj z njo, sex je dober , zaupaj vanj itd..((tantra ni zato , da bi ti pomagala v tvojem uživanju,je zato,da ga transformira)...Ne-boj je osrednji nauk Tantre.Valuj,naj gre....naj se dogaja... Ker pa skozi njo ni zadovoljitve za EGO ,ni ravno privlačna, ker že na prvih korakih zahteva, da EGO razpustiš,razvežeš in raztopiš... V zaključek, torej tistim bahačem ,kot praviš, ki se s tem bahajo v prisotnosti drugih ljudi, na glas povem DA POJMA NIMAJO , tebi pa lp Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Nič ne bom rekel nič Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Osho je nekaj o tem lepo napisal v knjigi Tantra in seks (zdi se mi, da je takšen naslov). Na zahodu mnogi tantro razumejo kot izgovora za seksanje s komer koli. Poznam tipa, ki se je imel za tantrika, a je samo gledal, da bi skočil v postelje čimveč žensk. Najbrž prava tantra ni razudanost. Tudi zahodna duhovnost ima nekaj podobnega tantri in to ni seksanje zaradi zadovoljevanja neukročene seksualne sle. Seksualna energija je ena temeljnih energij in njeno obvladovanje je najbrž ena od duhovnih veščin.Lepo napisano. Tantra je odličen izgovor za tiste, ki bi radi samo seksali. Pa naj tako jasno povejo! Kaj se morajo skrivati za neko kao duhovnostjo? Tantra v samem svojem bistvu sploh nima veze s seksom, temveč s sprejemanjem. Tantra je sprejemanje; seks je samo eno izmed njenih orodij. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.