Marsa 27. maj 2003 Prijavi Deli 27. maj 2003 Ze zadnjic na Luninega sem dobila tole idejo, pa se spomnila pet do dvanajstih - pa se mi je zdelo skoda, da bi sploh gor dajala, poleg tega pa je soncev se primernejsi za tole mojo idejo. ... (Tudi) tokratni mrk bo idealna priloznost za kozmicno energetsko resetiranje.Gre za mocen vpliv ze po defaultu, tokrat pa bo spet 'podkrepljen' z nekaterimi drugimi vplivi...Moznosti sta dve - da pademo na finto in se ufuramo v te filme, ki jih 'nudi' vpliv mrka, lahko pa ta polozaj izvrstno izkoristimo za splosno resetiranje, ki naj bi se zgodilo tako pri nas samih, na osebnem nivoju, kot tudi na globalnejsem in svetovnem nivoju...Zdaj nas je res ze veliko.... Toliko ljudi - ce bi posiljalo naenkrat pozitivne energije v vesolje, skoraj ni mogoce, da ne bi vsaj malo delovalo.'Tehnicno' bo mrk ob 6:09... Ker pa gre za kar dolgo pot, vse skupaj (sama konjunkcija) traja veliko dlje; vec ur, da ne govorimo o orbisu te konjunkcije - zaradi cesar se potem ti vplivi raztegnejo v vec dni ali celo tedne. Kaj bomo naredili?Ko se bomo zbudili, v soboto, bo prva misel, ki jo bomo dali v svet, POZITIVNA - to si vcepimo v glavo vecer prej - preprosto si ukazimo, da se bomo zjutraj zbudili dobre volje oz. da bo prva misel, ki nas bo obsla, pozitivna (*ce bodo nekateri zjutraj potem pomislili na kaj slabega, naj jim ne pade vse skupaj dol - preprosto naj cimprej zamenjajo to s pozitivnim). Potem naredimo dihalno vajo, kjer bomo izdih in vdih ponovili 5x. Polozaj si izberemo sami - lahko se lotimo te vaje tako, da stojimo, se najprej sprostimo in do konca izdihnemo, potem pa se povzpnemo na prste, vdihnemo in hkrati dvignemo roke, potem spet 'kot prazna vreca' izdihnemo...To vajo lahko opravimo tudi sede po tursko. Ko izdihnemo, izdihnimo cisto do konca, vse telo naj bo prilagojeno temu izdihu in vsa nasa koncentracija.... Pri vdihu se zravnamo, se vedno sedimo, in vdihnemo do najbolj skritih kotickov pljuc. Tole pocnimo zelo meditativno - ce se ne moremo sprostiti in skoncentrirati, zaprimo oci. MED vajo se z mislimi z vsakih izdihom OCISCUJMO NEGATIVNIH ENERGIJ.... Vse, kar ima za iti, naj gre... Izmislite si temu primerno mantro....... (*Klemen je predlagal mantro "OM MANI PADME HUM")...Ko pa VDIHNEMO, VDIHUJMO ZDRAVJE IN LJUBEZEN...... Ko bomo to petkrat ponovili, se sprostimo in posedimo minuto v brezcasnosti in v nehotenju in nenameri.... Potem pa si predstavljajmo majhno tocko -predstavljajmo si, da je to cista zdravilna energija in ji pocasi dodajajmo (zbrano in pozorno) 'plasti' svetlobe in zdravilne energije.... Ko bo teh 'ovojev' vec, si jo bomo predstavljali vedno vecjo, na koncu pa si bomo zamislili, da je to zdravilna zvezda - le-to bomo potem v mislih 'preslikali' na naso ZEMLJO - tako da se bosta 'zvezda' in Zemlja prekrili. Ko se bo to zgodilo, bo tocka NIC. Od tedaj naprej se bo zacelo 'zdravljenje' in resetiranje - samodejno in spontano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 27. maj 2003 Prijavi Deli 27. maj 2003 SUPER ! Sem absolutno za in verjamem, da bo zelo vredu!Pozitivna energija im moč pozitivnih misli sta nepremagljiva! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2003 Daisy! Kul. Ja - jaz tudi zelo verjamem... Pa fino je imeti nek... cilj, ali pa nek ventil..... Da sam lahko tole usmerjas.... Ce ne te kar vrtinci.. Pa saj so ze bili taksni poskusi (zadnjic je nekdo postnil v Obvestila ovabilo k podobnemu projektu, tudi tu imamo vsake toliko 'skupinsko meditacijo')... Vendar nikoli do sedaj prav na tak nacin - da bi hkrati z nebesnimi vplivi na tak nacin se tole izvedlo - mislim, prav konkretno in to. Me prav zanima, kako bomo tole dozivljali in upam, da se jih bo veliko vkljucilo in da bo morda kdo se kaj porocal, komentiral etc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 jst sem zraven Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 priložnost za pozitivno delovanje in novo izkušnjo Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Zdaj nas je res ze veliko.... Toliko ljudi - ce bi posiljalo naenkrat pozitivne energije v vesolje, skoraj ni mogoce, da ne bi vsaj malo delovalo.'Tehnicno' bo mrk ob 6:09... Ker pa gre za kar dolgo pot, vse skupaj (sama konjunkcija) traja veliko dlje; vec ur, da ne govorimo o orbisu te konjunkcije - zaradi cesar se potem ti vplivi raztegnejo v vec dni ali celo tedne. Kaj bomo naredili?Ko se bomo zbudili, v soboto, bo prva misel, ki jo bomo dali v svet, POZITIVNA - to si vcepimo v glavo vecer prej - preprosto si ukazimo, da se bomo zjutraj zbudili dobre volje oz. da bo prva misel, ki nas bo obsla, pozitivna (*ce bodo nekateri zjutraj potem pomislili na kaj slabega, naj jim ne pade vse skupaj dol - preprosto naj cimprej zamenjajo to s pozitivnim). Potem naredimo dihalno vajo, kjer bomo izdih in vdih ponovili 5x. Polozaj si izberemo sami - lahko se lotimo te vaje tako, da stojimo, se najprej sprostimo in do konca izdihnemo, potem pa se povzpnemo na prste, vdihnemo in hkrati dvignemo roke, potem spet 'kot prazna vreca' izdihnemo...To vajo lahko opravimo tudi sede po tursko. Ko izdihnemo, izdihnimo cisto do konca, vse telo naj bo prilagojeno temu izdihu in vsa nasa koncentracija.... Pri vdihu se zravnamo, se vedno sedimo, in vdihnemo do najbolj skritih kotickov pljuc. Tole pocnimo zelo meditativno - ce se ne moremo sprostiti in skoncentrirati, zaprimo oci. MED vajo se z mislimi z vsakih izdihom OCISCUJMO NEGATIVNIH ENERGIJ.... Vse, kar ima za iti, naj gre... Izmislite si temu primerno mantro....... Ko pa VDIHNEMO, VDIHUJMO ZDRAVJE IN LJUBEZEN...... Ko bomo to petkrat ponovili, se sprostimo in posedimo minuto v brezcasnosti in v nehotenju in nenameri.... Potem pa si predstavljajmo majhno tocko -predstavljajmo si, da je to cista zdravilna energija in ji pocasi dodajajmo (zbrano in pozorno) 'plasti' svetlobe in zdravilne energije.... Ko bo teh 'ovojev' vec, si jo bomo predstavljali vedno vecjo, na koncu pa si bomo zamislili, da je to zdravilna zvezda - le-to bomo potem v mislih 'preslikali' na naso ZEMLJO - tako da se bosta 'zvezda' in Zemlja prekrili. Ko se bo to zgodilo, bo tocka NIC. Od tedaj naprej se bo zacelo 'zdravljenje' in resetiranje - samodejno in spontano. Zate, zame, za nas vse! Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sun66 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Tudi jaz bom zraven! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Lepa ideja- zvečer pred spanjem se je že treba za lepo jutro uglasit -pa bo! saj poznate tisto: ...ko metulj utripa s krili, se čutijo tresljaji po vsem svetu... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
frenkk 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Lepo. Tudi jaz sem zraven. Pa še nekaj jih bom obvestil, da nas bo čim več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2003 Kul.Hvala za odziv! Po mojem bo gud - skoditi ne more - ce ne drugega, pa si bomo koristili vsaj na osebnem in temle nasem prijateljskem nivoju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 ...ko metulj utripa s krili, se čutijo tresljaji po vsem svetu... Zate Stanka draga in za vas vse! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Kul.Hvala za odziv! Danes smo pa tako uglašeni, oziroma že kar nekaj časa! Marsa samo minuta! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 *Metuljčica Helena* pisan in lep kot naš planet...! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Draga Stankaa! To je povzetek teorije kaosa...Ja, droben tresljaj metuljevih kril v Pekingu lahko povzroči vihar v NY. Naj ena pozitivna misel povzroči....vihar pozitivne energije...Se bom potrudila biti zraven. Itak imam našponane te dneve....ful. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Si bom naštimala budilko in bom z vami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Yo, jaz tako poskušam vsak dan In pomaga!!!Tudi, če te treskajo planeti... Cat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 aha,bom ,tudi jaz,z vami . Živeti pomeni:ustaviti se tam,kjer sije sonce. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Kaj a si nastimamo budilke za 6:09 pa gremo skupaj al pac, ko se zbudimo prakticiramo tole? jaz sem bolj za drugo varianto.. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 jest tud zraven Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Kaj a si nastimamo budilke za 6:09 pa gremo skupaj al pac, ko se zbudimo prakticiramo tole? jaz sem bolj za drugo varianto.. Aliana Ne rabiš budilke, ti kar vklopi mobi,te bom jaz pokonci spravila,veš kako mirno lepa so jutra,tako škoda je to prespati. Helena p.s. Stanka, me veseli, da ti je všeč,sej enkrat mi je rekla Marsa, da sem metuljastain taka sem dejansko, res - luna v dvojčkih,svobodno rada letam okoli, kot metuljčkiin veveričke Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2003 Zanimivo... Ko smo ze pri zivalskih primerjavah... Tebi sem jaz to rekla, Helena... Meni pa je ena frendica nekoc rekla, da ce bi si morala spomniti zame zivalsko asociacijo, da bi bila veverica.A ni nad? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Hoj Leta 1999 mi te stvari o katerih pišeš, Marsa, še niso bile jasne.No, zdaj so mi malo bolj. Se potrudim, da splezam kam v naravokjer se bom lahko v miru resetiral na lepoto! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2003 Vojko! (*sicer pa bo to v neposredni blizini tvojega Sonca, pa zato lahko toliko bolj to cutis in je lahko tudi se bolj ucinkovito tole... pri tebi bo namrec res in dobesedno na nuli ...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Vojko! (*sicer pa bo to v neposredni blizini tvojega Sonca, pa zato lahko toliko bolj to cutis in je lahko tudi se bolj ucinkovito tole... pri tebi bo namrec res in dobesedno na nuli ...)Marsa Malo se mi sanja o tem kar govoriš - a le malo.Bi mi lahko povedala kaj več, prosim? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.