Skoči na vsebino

Energetsko resetiranje na mrk

Recommended Posts

(Vojko:) Marsa

Malo se mi sanja o tem kar govoriš - a le malo.

Bi mi lahko povedala kaj več, prosim?

Jo, seveda. :palec:

Pac - Sonce je zdaj okoli tvojega Sonca... znak ima 30 stopinj, mesec pa povprecno 30 dni... Tako to pomeni, da je tvoje sonce na toliko in toliko Dvojckov (1. dekada), tale mrk pa se bo dogajal prav na teh stopinjah - par stopinj dlje.

To pomeni, da bo mrk v konjunkciji s tvojim soncem.

Ko je soncev mrk, sta itak sonce in luna v konjunkciji, navidezno skupaj, kar pomeni tudi, da sta v istem znamenju. No, in to se vse zdaj dogaja na tvojem soncu.

Sonce imamo samo enkrat letno na tocki, kjer je bilo, ko smo se rodili - in to je v bistvu tedaj, ko imamo rojstni dan, ceprav v resnici ni cisto tako (zaradi razlike 360 stopinj - krog, 365 dni - leto, je cas, ko se poklopita, vsako leto nekoliko drugje).

Tako so ti dnevi ze po pravilu posebej mocni - okrog nasega sonca (se pravi okrog naeega rojstnega dne)..

Joj, upam, da sem bila razumljiva... sem ful zmatrana in grem spat.

Nic ni pametnega po TV, pa sem si prav zazelela kaj pogledat.

Nic - bom brala Razsodnost in rahlocutnost, ki pa mi po 'Obali' ne gre tako gladko... Sem morala prav preklopit, je cisto drug stil...

Zdi se mi, kot da sem nekaj pomembnega pozabila... pa se spomnim spet, pa mi uide iz glave... hmm.

Aja! Nujno! Pozabila: VODA! Pred temle popit kozarec vode - ne mrzle. Ce se bomo spomnili in ce se nam bo dalo, pa bi bil eliksir prakticno idealen...

Res... se boljse... se eliksir... wow - to pa bo preciscenje... :palec:

Aja, tiste ure se... Ma. Saj ni jutri, bo ze vse kot je prav...

Kot je rekla Scarlet: 'Tomorrow is another day..." in je prepustila tezo jutrisnjega dneva njemu samemu. x:)x

Bon nuit. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 84
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

(Vojko:) Marsa

Malo se mi sanja o tem kar govoriš - a le malo.

Bi mi lahko povedala kaj več, prosim?

Jo, seveda. :palec:

Pac - Sonce je ..." in je prepustila tezo jutrisnjega dneva njemu samemu. x:)x

Bon nuit. x:Xx

Kul, hvala Marsa :palec:

Lahko noč, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Ali ste opazili?

Oz. - ali se dogaja ze tudi vam? x?x

Namrec... resetiranje se je nekako ze zacelo...

WoW... da lahko je kar direkt fidbek...

Stvari oz. zadeve se poklapajo, nekater se vracajo...

ker je v Dvoijckih, je moznost dinamike in tako ne padanja v bed tripe.

zelo gud..

Tale mrk bo morda nekaj neznansko posebnega..

Svetujem, da zares... se ufuramo v tole... x^x :palec:

- 0 + --> ~

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vsi čakamo v željnem pričkovanju jutrišnjega jutra, kaj se bo do dogajalo ali zgodilo. In molčimo. :sori:

Stvari se pa že ves čas kar dogajajo, kot pravi Marsa.

Le "vdihnimo pozitivno in izdihnimo negativno" že zdaj.

Prav lep dan je pred nami. xsrcx

Živjo!

Skoraj sem malo pozen, a "Better late then never" pravijo američani, pa majo kar prav x:)x Ideja se mi zdi super, čeprav bi jo lahko vsi počeli večkrat že zaradi same ideje o pozitivnem razmišljanju, katere moč danes preveč podcenjujemo. No pa k stvari:

Od astronomov pa sem zvedel, da bo pri nas mrk najpopolnejši ob 5.15 zjutraj in sicer 81%. Če ga kdo želi videti pa mora kam visoko, da ujame sonce že pri prvem vzhodu, ki je ob 5.16. Bojim se da ob 6.09 ne bo več nič za videti - ne me sicer držat za besedo, ampak do sedaj so mi še vse prav napovedali, pa se mi zdi prav da povem še naprej... Odločite se kakor želite, sicer pa to bistveno ne vpliva na Marsin predlog.

Za vse, ki zjutraj težko vstajate in se ne morete dolgo zbuditi, pa pošiljam link na jogijsko vajo, ki te zbudi in okrepi zelo hitro!

Khatu Pranam

oz. še za tiste, ki jim ni do branja in želijo takoj pričeti z vajo: x:Dx

Izvedba in Delovanje Khatu Pranama

Vsem želim fejst vikend, in veliko pozitivne energije!

Tejc

P.s.: Samo brez strahu, vse gre po načrtu x;)x

:palec:

Tejc - tenx! x:)x

Evo - sem ravno hotela napisat te okoliscine mrka, kdaj tocno etc. ... (*vcasih to storim in napisem celo clancic za Novice ali pa dam semle, kaj in kako, a letos sta me oba mrka prehitela - ni sans to gor dajati, tako da sem prav zadovoljna, da sem vsaj tole 'vajo' uspela dati in da si to pa podal ti, Tejc).

Ja - tisti podatek, ki pise, je v bistvu vrhunec, sredina mrka - vse skupaj traja dlje - najbrz je res takrat ta cas, kot pravi Tejc - saj je vedno tako, da se v bistvu dogaja ze veliko prej.

Res je, Tejc, tudi to, da bi lahko vedno - a saj to tudi nekako furamo, bolj ali MANJ redno... ;)

Imamo to v skupinski meditaciji...

Sama te vaje itak skoraj dnevno delam - vendar ne tako...

Pa imam vas na sumu, da vas vecina sploh ni prebrala do konca vaje - mislili ste, aha dihanje in ciao!

Del o zvezdi in svetlobi pa ste po mojem spregledali... x;)x

Hvala, Tejc, se enkrat!

Picasso

Pa imam vas na sumu, da vas vecina sploh ni prebrala do konca vaje - mislili ste, aha dihanje in ciao!

Del o zvezdi in svetlobi pa ste po mojem spregledali... x;)x

x:px ti, ti

beremo do konca in pridno vadimo x:)x

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo

x;)x

xokx

... Fino se mi zdi, ko je tak odziv.

Tole temo sem povezala se z Novic, pa vidim, da je tudi od tam ogromno ogledov, tako da ste ocitno to nekateri se malo razsirili med ljudi, kar se mi zdi dbest.

Sama imam zelo dober obcutek - morda se nikoli do zdaj prav takega...

Tole resetiranje mi je veckrat ze prislo na misel, cesto sem celo omenila kaj podobnega v napovedi ali podala kaksen podoben 'nasvet za ta teden' pri tehle mocnih dogodkih, mrkih, vendar nikoli ni bilo se tako neverjetno primerno in prvic mi je prisla na misel prav taksna vaja oz. vizualizacija, ki bi 'potekala' prav na taksen nacin.

Nekako imam obcutek, kot da smo ze zdaj 'premaknili' zavest za kaksno stopinjo na visje... x^x

Picasso

Sem dobila dve vprasanji v zvezi s tem, pa sodim, da morda nisem bila dovolj jasna ali pa imate nekateri morda pomisleke, ce si boste sploh vse zapomnili...

Pa bom se semle postnila tole:

Resetiranje?

Saj je pac samo dihalna vaja z nekoliko vizualizacije.

Je zelo simple - ko bos 'notri', sploh ne bos rabil nikamor gledat in nic brat.

Malo probaj ze prej dihalne vaje sam (so povsem neskodljive in koristne za vse zivo, nas umirijo, z dihanjem ocistimo in 'prevetrimo' vse telo...), kot vreca z vsem telesom kar nekoliko navzdol in izdih, potem pa vdih in vse telo se nekako 'postavlja pokonci'...

Potem pa si zamislis svetlobo (to bos itak najbrz videl)... tudi ce ne bo vse skupaj zelo natancno, nic ne de - steje zdravilna energija in svetloba. Potem pa slednjo le 'prekopiraj' na zemljo - magari si oboje predstavljaj v vesolju - kot jo vidimo (zemljo) iz satelitov, ce ti bo lazje.

Te 'tehnike' so tako ucinkovite ravno zaradi svoje preprostosti.

Pomembno: ce se le da (ce ne bomo npr. kar ostali v postelji in vajo izvajali leze), spijmo predtem kozarec mlacne vode.

Ce si bomo vse skupaj planirali ze danes (recimo nastimali budilko etc.), morda vtaknimo v kozarec se manjso kameno strelo ali aventurin in spijmo zjutraj potem tako 'pripravljeno' vodo.

Pomembno: ce uletijo zoprne misli, ne se jih krcevito branit. Preprosto 'zaprite njihov dotok' oz. ta tok zamenjajte, vsakic ko hoce kaj takega uleteti, ce se bo to zgodilo, s takojsnjim potrjevanjem pozitivnega.

Vcasih se ob preciscevanju (cesarkoli) pojavi se vec umazanije, ki je prej nismo opazili. Tako je tudi tukaj.... Lahko uletijo se taksni mali 'vragci' v obliki negativnih misli, vendar prepricano in suvereno jih odposljite - hvala, te ne rabim vec - ne srdito, ogrozeno, prestraseno, jezljivo... samo preprosto - odpihnite to stran, ker tega ne potrebujete...

Kaj dobi otrok v maternici? Vse hranljive snovi, vse se pretaka k njemu, vse ga sciti, ce cesa nima dovolj, si vzame...

Nic slabega ni tu zraven.... on je varovan...... nicesar mu ne manjka in nihce mu noce nic slabega....

Tako je tudi tukaj.

Predstavljajmo si, da smo oviti v snop zdravilne energije in nic negativnega se nas ne more dotakniti, kaj sele se nas polastiti.

:palec: x^x

Picasso

Aja!

Se nekaj pomembnega: ni potrebno, da mrk tudi vidimo, tako bodo ob 5:15 morda pokonci le najvecji entuzijasti... x:)x x;)x

Sicer pa se za meditacijo komot vvzame vsaj 6:10 ali tudi 7h, saj mrk potem ravno tako pocasi, kot je 'prihajal', tudi 'odhaja' - tako ne bomo nic prepozni. :palec:

Tudi ni potrebno, da se val pozitive zgodi v popolnoma istem trenutku.

Tudi morje ne naredi enega vala in ciao.

Tudi vihar ne zapiha enkrat in ciao.

Ta pozitivna energija lahko valovi in vibrira se dlje...

Skoda, ker se nisem spomnila prej in bi lahko to se prevedli, pa poslali se okoli...

Kot druge podobne molitve in vse...

Vendar ker D moment se ni, se lahko dogaja se vse mogoce...

Pa Slovenci smo raztreseni po vsem svetu - morda bodo tole pa vizualizirali tudi nasi prijatelji iz Avstralije in Japonske - sicer pa morda skoraj zagotovo tisti s Hrvaske - saj je veliko obiskovalcev (in celo clanov foruma) s Hrvaske.

Picasso

Res zanimivo...

Porocaj, vendar bodi pozoren na cesto... ne mi zdaj vizualizirat zvezde tja pred sabo, ampak kar lepo realno in vse glej cesto.. x:Dx

Ce pa bo kaj za videti, pa lepo ustavi avto, ko bo to mogoce, pa si lepo v miru oglej. Ali pac karkoli (dihaj, vse..).

Velja? :palec:

Picasso

Klemen mi je kot mantro, ki sem omenila, da si naj jo ponavljamo, predlagal kar mantro "OM MANI PADME HUM" ki se recitira: "OM MANI PEME HUM".

Tudi meni se to zdi zelo primerno, zato dodajam sem.

Klemen mi je poslal tudi link, kjer je vec povedanega:

http://www.dharmaling.net/Dorjeling/En/Tea...iBenefit_En.htm

Hvala mu!

Picasso

Zivjo, Khetsun in dobrodosel! x:)x

Sonce vzide ob 5:14. Mogoce kako sekundo prej ali kasneje.. x;)x

Picasso

Evo, jaz grem spat x:)x Pripravljena na jutri... Ful lep dan bo.. topel, pozitiven..pa jaz mam prvo voznjo z motorjem...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ali ste opazili?

Oz. - ali se dogaja ze tudi vam?  x?x

Namrec... resetiranje se je nekako ze zacelo...

WoW... da lahko je kar direkt fidbek...

Stvari oz. zadeve se poklapajo, nekater se vracajo...

ker je v Dvoijckih, je moznost dinamike in tako ne padanja v bed tripe.

zelo gud..

Tale mrk bo morda nekaj neznansko posebnega..

Svetujem, da zares... se ufuramo v tole...  x^x  :palec:

- 0 + --> ~

x:)x Aha! xokx

Helena

x:)x x:)x x:)x Hoj vsem skupaj x:)x x:)x x:)x

ura je 7.00 in pravkar sem prišel z daljšega čudovitega sprehoda, napolnjen s svežino tega jutra in dogodka, s katerim smo bili vsi povezani v en sam žarek ljubezni.

Že včeraj pred spanjem sem se priklopil na našo skupno druženje in zaspal v pozitivnih mislih.

Nastavil sem si tudi uro za ob 5., vendar......., ja, uganili ste, da sem se sam pravočasno zbudil.

Ob 5.05 sem začel z dogovorjeno meditacijo in v trenutku, ko sem prekril našo ljubo zemljico, sem začutil tako močno energijo, da mi je kar nekaj časa vibriralo celo telo. Ko sem se uspel malo umiriti, pa sem takoj odšel na Piramido ( hrib nad Mariborom ), kjer sem užival v sončnem mrku in čudovitih občutkih in energijah. Ves čas sem bil miselno tudi v povezavi z vsemi vami in celim univerzumom in v prepričanju, da bomo skupaj premakniti našo zavest in pozitivno naravnanost za korak naprej.

Pa lep in z ljubeznijo izpolnjen dan vsem skupaj xsrcx :2src: :2src: xsrcx

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo

x8Dx Men je uspelo nekaj neverjetnega!! Zbudila sem se ob 6h in nisem zaspala nazaj! Meditacija na balkonu, na svezem zraku, potem pa cist na easy... cajcka si sla skuhat, poslusam Manu Chao-a, pa mal pobrskat po racunalniku, zdaj se pa odpravljam v knjiznico, pol pa na voznjo... Ej, prav cutim da bo cist poseben dan danes...

Pa dolg tudi... x:o)x

Dobro jutro! x;)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O, hvala, hvala! Kakšno olajšanje! Naše resetiranje mi je pomagalo, da sem spustila to veliko breme zadnjih dveh dni... in z njim vse stare strahove, ki so še očitno bili v meni, ko je moja hči pred tremi leti doživljala hude stistke...

Čutila sem rahlo zatikanje najprej, nekaj tiščanja v prsih ob dihanju, potem pa, kot bi mi ostali s svojo energijo nežno prigovarjali, naj nadaljujem... in sem... in bi kar jokala od tega lepega doživetja...

in ko sem se potem osredotočila na Zemljo, sem videla, kot bi utripala v srčnem ritmu...

xsrcx

xokx xokx xokx :vtz:

KUL!

A ni mega?

Ej - hvala, ker smo bili 'skupaj' - pa ker ste napisali tole - in 'porocali'.

Ja, tudi jaz sem vstala ob 6:07 (nastimala uro), sla spit vodo, na balkon (sam smo na Z, tako se ni nic videlo), potem pa meditirat.

Prav cutila sem, da nas je veliko in vse...

In menim, da je 'poizkus' zelo dobro uspel, saj ce drugega ne, smo vpliv mrka 'vrgli na finto'. vsi smo se ga veselili in ga pricakovali... ni bilo bad ufuravanj in podobnega...

Celo sem med tole meditacijo postekavala vesoljne skrivnosti, ful pomembne stvari.... pa sem jih zdaj pozabila... x:Ix

Verrjetno mi v obliki prebliska enkrat uletijo, ko bom to rabila.

Ej, ful sem dobre in res fino, da smo se tole se dovolkj zgodaj spomnili.

Smo na zvezi - kajti danes bo zagotovo se pestro.

xsrcx

Picasso

....jest pa odsotna, ampak mislim, da bom popoldne sama sebe še bolj aktivirala, ker bom v miru nekje pod gorami v naravi...Vršič vabi....sem večina dnevov v bolnici pri tatu, pa me je zdj enomalček zamedlo, ma se že spravljam pokonci, čutim energijo, kar prihaja.......nebo res nekaj ustvarja, pa trenutno ne vem točno kaj....

...bolečine so danes baje kar močne,pa ponoči ni spal, upam, da bo zdaj dopoldne.....

...pošiljam osebna sporčila, pa očitno ne pridejo do sprejemnikov, ker ni odgovora....znamenje..!??!

Ja, sem će kaj sfalila, moja površnost........

...kljub vsemu (ma tehtnica tudi meni kaže vsak dan manj kil, ker včasih kar pozab papcat..)sem prepričana,

DANES BO KRASEN DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x:)x x:)x x:)x

Rakica - ne jemlji kot znamenje... Pac - mrk povzroci tudi takele izpade - jaz vceraj nisem mogla na net zvecer.. pa kar ven me je metalo ze cez dan in vse...

Rakica - OS - morda imas pa poln inbox?

Sicer pa - resetiranje velja se vse dopoldne in v bistvu lahko kar ves dan.

Ocetu pa skoz posiljaj ljubezensko zdravilno energijo, predstavljaj si, da je ovit z belim svetlobnim snopom zdravilne energije. x:)x

Ej, res se mi zdi kul in sem polna nekega pretoplega custva do vas, prav nekako ponosna sen na nas, na vse skupaj - pa da je celo Aliani zneslo vstati, je pa tudi nekam za zapisat. x;)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...