Skoči na vsebino

Energetsko resetiranje na mrk

Recommended Posts

x:)x x:)x x:)x

Živjo!

Jaz pa sem se zbudila ob 6h, čeprav tega sploh nisem imela v načrtu...In na resetiranje sem mislila že včeraj cel dan in večer, pa takoj ko sem se zbudila....vsem mojim sem pošiljala objeme..in mislila na forumovce...no, jaz sicer nisem Peter Pan, sem pa postala vsaj za en dan, po zaslugi vas, mogoče še danes, pa jutri...

xsrcx xsrcx xsrcx

"All you need is faith and trust... and a little bit of pixie dust!" --Peter Pan

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 84
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Peter Pan - x:)x :palec:

Dbest! Hvala za 'porocanje'. x8Dx

Ja - natancno tako - ce si imel tole v glavi, ce si se tako nastimal, je itak bila velika verjetnost, da si se kar zbudil.

To je zelo dobro; pomeni, da si v tem pravem vesoljnem utripu in ritmu.

xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Da vam povem maloo mojem resetiranju sred tujine.... zbudila sem se sama ,brez budilke...pa taka zaspanka in ...je blo ful fajn,res...ne znam opisat obcutkov, men je blo zelo kul! Tko fajn, da nimam besed...Potem pa sem zaspala zgleda vsa blazena nazaj...ker sva se pozabla zaklenit v sobi, sem se zjutraj okol 9h zbudila brez denarnice,cele...skoda bi bla lahko bistveno vecja...no ja...upam da bo vse ostalo ok...

Kaj mi spet hoce povedat lajf s tem???? Moj pravi, da mi hoce povedat to, naj se drugic zaklenem v sobo!!!! Ha,ha! Mirna sem pa ful ne glede na vse tole in gremo samo pozitivno dalje! Pa zanimivo, vse povsod po svetu sem ze bla, pa me nikjer niso se okradli ne tako ne drugace, kaj sele v spanju???

pa pa vsem!

x:o)x x:Dx ... kot kaze, si morda tole resetiranje in vse - spravit kao na nulo - prevec dobesedno vzela, pa je bilo potem tako...

No, v bistvu se hecam malo, upam, da mi ne zameris.

Skoda, da se ti je to zgodilo...

Kaj ti hoce lajf pokazat s tem?

Morda samo, da moras kljub blazenosti (ali pac tem nekoliko 'drugacnim' stanjem) ohraniti pozornost...

Nic slabega, po mojem - saj se ti ni nic zgodilo, karma kraje pa je od onega, ne tvoja.

Ti bos dobila ziher tole bogato povrnjeno - ne morem verjeti, da bi bilo kako drugace.

Hvala za tole izkusnjo, ki si dala, kot pa vidim, pa ohranjas pozitivno naravnanost in to je pravi attitude! x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, Marsa, pozitivno pa tko, kot ze dolgo ne, zdajle se kar smehljam ko tole tvoje prebiram ./da bog da mi se vse res povrne....

Ne morem povedat, kolk mi je blo fajn,vseeno,res. Brez budilke , ma ne morem verjet,res. In prvi UZ je krasen,baje.Ne more bit boljs / ma ja, pa ne bom nic kupila, pa bo! Toslcka mi kupi moj novega, je obljubil. In ocalca tudi! Prav bejba je kradla, ker je vzela ocalca, ha,ha!!! Swe dobro da ni kradel tipcek,ker bi vzel kljuc od avta na omarici, iz mojga toslcka pa kartico garaze in bi ostala brez avta!!! Tako pa / lako cemo!\\

Jaz bom tud kar se cex dan malo posiljala, mi pase. Pa pa vsem in hvala Marsa tebiza tole izkusnjo...

Se dobro, da je bilo tako... Pomisli - nekdo je bil v tvoji sobi, medtem ko si spala, ti pa si bila lepo scitena...

Kaj te brigajo ocala - itak bi jih morda izgubila ali pozabila kje - cash pa bi zapravila...

Ma - cisto dobro si jo odnesla - ker vseeno - saj je bil mrk... Saj ne moremo naivno misliti, da bomo lahko nevtralizirali prav ves njegov vpliv...

vendar kolikor je v nasi moci, in kolikor lahko mi sami naredimo, pac naredimo..

Energije so mocne.

Ce se jih sto energetsko mocnih ljudi sekira, so zagotovo drugacne energije, kot ce se jih sto mocnih pozitivno nashtela...

Ker mrk vseeno je. To je pac mocno in konec.

A mi premaknemo tole kolo s tem, odzenemo, zazenemo, da se zacne premikati - smer pa je itak lahko samo pozitivna...

Tako pac je... x:)x :palec:

Picasso

Mitja pa tamle presaja roze... :palec:

Prej pa sva vse pospravila... ze od jutra sva zelo dinamicna in dobre volje in vse zivo sva zrihtala. x^x :palec:

Zakaj sem in ne v 'Dnevnik'? - Ker pase k resetiranju... x:)x

Picasso

Marsa:

pa da je celo Aliani zneslo vstati, je pa tudi nekam za zapisat

x:)x Ja, je res... evo, sem ze doma... Ni bilo voznje.. eno uro sem cakala tam na soncu in klicala instruktorja, pa je mel mobi ugasnjen, pol sem pa obupala... Razocarana, zalostna... bi bla prva ura voznje... Mogoce pa ne bi smela tegale izpita delat? Ze CPP sem mela probleme...

No, zdele prisla domov, poklicala sefa... je rekel, da je instruktor v bolnici pa ni mogel poklicat.. sele v ponedeljek lahko drugega poklicem...

Ampak se ne dam! Sem bla v knjiznici, mam metrski kup knjig za studij, pa bom sla na soncka, pa limonado zraven, pa uzivat!!!

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja danes je zanimiv dan... :vio:

Tudi jaz sem se zbudila... sla pogledat soncka.... sanjala neke dobre in zanimive in nenavadno zive sanje, sam se jih ne spomnim vec... pride se za mano...

Dopoldne dobim od prijateljice sms... da je v lj... drugace je iz Idrije... in jo poklicem, je v porodnisnici... ampak za porod je prekmalu, sele 6 mesec... in se ji je slepic vnel... drzim pesti da se vse iztece kot se mora... sam ocitno je imel mrk precejsno moc... :vio:

Gremo se ucit naprej :vio:

Aja, aliana, ne obupat... morda ti ta instruktor ne bi ustrezal in bos dobila boljsega, in bos hitreje naredila... se splaca... ker si potem veliko bolj svoboden :vio:

To the living we owe respect.

But to the dead we owe only the truth.

:O: ups

izgleda, da ima pri današnjem dnevu in resetiranju zraven prste tudi :vragec: .

Namreč, ko sem se opoldne hotel ponovno priklopiti na mailbox, me računalnik očitno ni več šljivil. Poizkušal sem na več načinov, nazadnje sem obupal in si enostavno izbral novi elektronski naziv. Pri tem se moram tudi zahvaliti Mitju, ki mi je pomagal in tudi v forumu spremenil ta naslov, tako, da bom lahko spet dobival sporočila tudi v forumu.

Da pa se mi je to zgodilo, pa mi je dalo tudi kar precej misliti, saj sem izgubil več kot 150 sporočil, ki sem jih imel shranjenih v boxu. Sedaj ugibam, ali je to dejansko znak, da naj pozabim vse stare stvari in enostavno grem samo z novimi sporočili in svežimi energijami v višje vibracije?

Če ima še kdo podobne težave ali kakšen preblisk, naj se kar javi. :palec:

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo

Tudi jaz se zbudila pet do šestih - brez ure... A se že tudi ponoči zbujala, ali pa sanjala, kaj vem... skratka 'debelila' svojo zdravilno kroglo..., no, zjutraj naredila dihalne vaje in vizualizirala, kot smo se zmenili... potem pa šla spat naprej. In zbudila z glavobolom..., ne hudim, pa vendar sem tako malo sitna, pa še post imam... Ok, sej bo, vsekakor zadovoljna, da sem sodelovala x:)x
strelka

Ho, Marsa & Mitja, vaju je tudi zajel en val extra dimanike? Naju s hčerko je tudi nekaj naspidiralo danes. Jaz sem stanovanje u nulo spedenala, balkonček zrihtala, okna pomila, posteljnino preoblekla, psa skopala...medtem pa je tamala naredila kup projektov za šolo in še učila se je prav uspešno. Ves dan si vrtiva luštno muzko zraven in sva ob vseh teh opravilih silno dobre volje. Wow!

Se tudi meni zdi, da tole spada k resetiranju bolj kot v Dnevnik... x:)x

Hoj, vsi! x:)x

Uh... pestro..

Ste rekli, to in ono, razne zoprnije... ampak saj je jasno... saj je bil mrk...

Kaj bi sele bilo, ce ne bi tegale se sli? x;)x

Saj tudi jaz imam kaksno v rokavu... zvila nogo, zadnjic padla skupaj, pa se mi ne da jamrat. x8Dx

Pac, mrk...

Pades hitro v kaksen film lahko... saj smo ze rekli, da veckrat 'udari', ko ga je ze konec...

Saj bo se kaj... se morda tja v prihodnji teden...

Ampak mi se ne damo, in itak startamo iz 0...

Meni se je zdelo vzdusje tega mrka nekaj posebnega. Bolj na pozitivo kot drugic.

Aliana, saj bo... nic hudega - en dan gor ali dol... a ne? ;)

Aja, Duhovni, ne sekiraj se - na enega od prejsnjih mrkov sem dilitnila cel folder 'Odgovori', ko sem imela lepo na broju okoli 700 (ali vec) svojih odgovorov na vprasanja, ki so prispela na urednistvo - sem jih hotla dat gor, ko se vec vprasanj ponavlja... Pa, hop! Dilit - dok reces keks! SAMA sem to - se pravi se celo sploh ne morem na mrk zgovarjat....samo je seveda bilo v enem teh obdobij.

Mateja - torej je tebe tudi takole zagrabilo? Tud midva sva muzkico na ful (jinx), pa udarno...

Aja - nic ne skodi tole danes zvecer spet malo pomeditirat, da se bolje 'prime'. x:)x :palec:

Picasso

Jaz sem danes tudi bila z vami in meditirala, in vizualizirala. Samo nekako ni bil ''najbolj blescec dan''. V produktivnem smislu sem se, kar sproducila dela in naloge okrog sebe. Sem pa nekako bolj down, pa se moj dragi je imel ultra tecen dan..puuuuuuh piiiiiiiih mi od povsod piha para.

Opravicujem ga z mrkom in upam, da ga bo cimprej minilo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tudi jaz sem se sama od sebe včeraj zjutraj zbudila....Ko ponavadi spim, kot top.

Pomeditirala, potem pa zaspala nazaj in se pustila prebuditi x:)x

Je pa včerajšnji dan bil vsaj zame blazno utrujajoč...popoldan sploh. Bom ostalo raje v dnevnik zapisala....v glavnem - ful sem čutila ta mrk. To pa drži kot pribito!

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Oh, what a day, res! Sva dobila polovico dinarcka nazaj, so okradli ene par folka / kar hodili so v sobe kiso bile odklenjene. Tako, zjutraj sva bila brez,potem sva dobila pol nazaj.Cist ok. Me je pa tako zmatral tale mrk, ceprav je res, da je v vsej nesreci tudi sreca. Zvecer semsamo padla dol in vesela sem,da je mimo.

Lepo uzivajte vsi!

Pozabla. Cist me je sesul, ker je bla tko mlada puncka 16 let, hudo. Zal ji je bilo ful in gre v zapor.Men je blo pa zal nje, upam da si bo vzela za dobro inne bo vec tega pocela. Okradla enga Nemca , nas in se ene ....Velemesto,ni kaj!

zloo pozitiv nabit dan, Res!.. x^x ....huh..potem kristalo jasno v zvezi komunikacije, kr zrastu sem... eno stopnico al pa dve več..... zlo sm presenečen v nekem nagonskem os. preobratu.. .učim se presojat ,mi uspeva, sem res zadovoljen, ker sem na mestu ,ko moram bit˝ :palec:

Men se pa zdi da sem čutil potres ponoči...

Od kod pa si, Bobnar, če ni skrivnost? Kolegica je ravno pred nekaj minutami povedala, da je bilo namreč v Zagorju v soboto nekje med 6.00 in 6.15 zjutraj 5 sunkov in je šlo baje za popolnoma lokalen potres. Sva mogoče soseda?

V vsej paniki zaradi kraje sem dobila denarnico nazaj in na policiji so se odlocili, da mi od preostalega denarja,ki ga bejba se ni uspela porabiti, meni dajo nazaj 100 eur. Sprijaznila sem se s tem, da je tako ze ok in se sploh nisem obremenjevala vec z denarjem, vzela denarnico in pregledala, ce so vse kartice in to je bilo vse. 09.06. pa sem imela nekaj casa ker sem pocivala po posegu in sem sla malo ureit denarnico. Notri imam vsega,oh, vse zivo, zame pomembne papirje in papircke... x:Xx

Kap me je, mojih 200 eur najdem nedotaknjene zlozene md enimi papircki, tako da mi dejansko ni bilo ukradeno nic. V bistvu, ce pogledam nazaj, sva imela ful sreco, da to ni nic drugega kot reset-mrk!!! Ne more bit! Bejbo sem videla na policiji in potem se na sodniji. Kar stiskalo me je ob pogledu nanjo - otrok, obrazek kot srna, nic pokvarjenega na njej..ker to se vidi oz. jaz vidim.Je na heroinu ze nekaj casa (so povedali) in krade zato.Pred 2 leti je usla iz popravnega doma in je na cesti.Zal mi je, ker sem tako slampasta da nisem opazila, a spremenilo ne bi nic, saj je okradla nemce za 700 eur in makedonce za 1000...Na sodniji sem itak rekla, da odstopan od kazenskega pregona in da zelim, da ji nekako pomagajo v tej situaciji.

Teh 100 eur ni mojih in ze par dni razmisljam samo oz. tudi o tem, kam naj jih doniram, da bo nekdo v podobni situaciji imel od njih kaksno korist.Ima kdo kaksen nasvet, ziro racun ????

:palec:

...

Doniraj kaksni komuni, kjer se zdravijo odvisniki... ali kaj podobnega...

p.s. ... seveda pa lahko doniras tudi Luninemu netu... obvestilo o sponzorstvu se ti odpre na vstopnih straneh... :8):

Picasso

Marsa!

Rade volje doniram tudi vam - a glede na to od koga je denar ne vem ali ne bi bilo bolj primerno, da doniram nekam za pomoc??? Denar namrec sploh ni moj, sploh ne vem cigav je....

V bistvu pa - ce ga doniram za dober namen - je itak vseeno kam doniram....

:)

To bi morala itak uredit takoj in tam ne vzet casha - samo nisi vedela... Ali bejbki nekako pomagat...

Varianta pa je, da das za pomoc nekam, kjer bo v nekem smislu pomagano takim ljudem, odvisnikom, zato sem ti predlagala tistole...

Pa postnila...

Potem pa se konec koncev spomnila, da tudi nam ne hodi narobe in sem napisala se tisto.

Odvisno je, kaj si se iz tega naucila oz. kaj pridobila in v cem je catch te izkusnje...

To malo pregruntaj v sebi, potem pa bos gotovo vedela se prav odlocit.

Ali pa ti bo na pot prislo nekaj takega, pa bos prec vedela.

x:)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...