sun66 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 A ves, bejbi itak ne bi mogla pomagat - sem ji ze s tem, da sem kot prica sla tja (ostalih ni bilo vec in bi jo sicer dali kar v zapor--sicer zelo tezko, ki ni bilo fajn hodit na sodisce..) ampak sem sla, ker sem hotela povedat , da nocem kaznovanja in kazenskega pregona, naj ji pomagajo, da je se mlada....tam so naju sicer ful cudn gledal ampak tako res mislim.Mislim da se s tem naredila zanjo veliko vec, kot da bi (ce bi bila seveda se tam) sla na policijo in dala nazaj denar, to zanjo nic ne spremeni. Mogoce sem s tem pricanjem naredila za bejbo najvec, kar je kdo zanjo naredil v lajfu, upam, da ji bodo pomagali res!Nauciti se moram v bistvu samo tega, da malo bolj pospravljam toslcka in da zapiram vrata svojih domovanj. Ker obsojala nisem celo v tem primeru ne, ne ko so mi pokazali njeno sliko (sem rekla, da ne morem...), ne ko so jo pripeljali. In zal mi jo je bilo,iskreno. Ce takole pogledam nazaj, sem jaz zanjo bolj plus kot karkoli drugega in ona zame prav tako. A brez Ln ne vem kako bi se izteklo, a ves, tam so norci narkomanski. Po tem so pred hotelom oropali menjalnico, lepo s pistolo, mlad narkoman..Tko da imas ti zasluge, da je slo takole z lahkoto skoz..Vseeno pa mislim, da mora ta denar od mene nekam za narkomane. Jaz pa itak doniram tudi Ln- tako sem se ze zdavnaj odlocila, a naj gre za Ln od mene moj denar. Prav?Hvala ti seveda za vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sun66 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 Sem ze nasla- Projekt Clovek, za pomoc narkomanom! Tako, zdaj sem pa mirna. V kratkem pa pride na vrsto tudi Ln! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2003 Sem ze nasla- Projekt Clovek, za pomoc narkomanom! ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Menim, da je cisto kul in primerna tale meditacija tudi za tokratni mrk, Lunin, 9. novembra - v nedeljo ponoci - med pribl. polnocjo in 4. uro zjutraj.Pravzaprav bo meditacija koristna pri obeh novembrskih mrkih - drugi, soncev, bo namrec 23.Tedaj bomo spet obudilli tole temo, ce prej ne. Meditacija oz. resetiranje pa je na prvi strani te teme.Lahko se jo seveda priredi, prilagodi... Luninim vibracijam... Skratka - kot vsakdo zelli in se bo pocutil... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Sem ze nasla- Projekt Clovek, za pomoc narkomanom! Tako, zdaj sem pa mirna. V kratkem pa pride na vrsto tudi Ln! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2007 Ce kdo zeli, lahko tudi tokratni mrk izkoristi za resetiranje. Lahko tudi kdo poda kaksno primerno meditacijo ali svoj nacin resetiranja. *Pa se ves seznam tem, ki obravnavajo Lunine oz. Sonceve mrke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 jst bom... sicer na čist svoj način ampak bo tole to...verjetno pa ne bom ravno na mrk meditirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2007 Jo, sej to smo itak ze postekal (da ne rambo bit vedno nadnujno glih do sekunde tocni), sej *meditiramo* pravzaprav ze kar eno obdobje(ce). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2007 Opsala Boby, long time no see! *Pametna* poteza. sej so ribe zdej, kaj! na zdravljotek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 jaz pa švicat v savno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.