pokowc 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 a si jo zaslužiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 a si jo zaslužišob dnevih, ko imam migreno, definitivno. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2003 . Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 .hvala hvala Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 .hvala hvala pst Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 ker ni nikjer nikogar, da bi kaj pametnega pristavil, ker sem vam fovš, da lahko še spite,................................................................... Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Zelo 'umetnisko'... tale 'Tisina'...Tudi na TV mi bi bilo zelo vsec, ce bi lahko dve uri gledala v prazen ekran - nedvomno pa se je kaksen domiselni avtor domislil tudi ze tega... Tisina?Na internetu? Na Forumu?Saj - a kje kaj slisis?... tudi ce je tu ful besed, je se vedno tisina... Torej kaj zdaj - pst in vse... brez veze, no..Zakaj potem gor, na netu, na forumu?Zakaj odpreti temo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Zelo 'umetnisko'... tale 'Tisina'...Tudi na TV mi bi bilo zelo vsec, ce bi lahko dve uri gledala v prazen ekran - nedvomno pa se je kaksen domiselni avtor domislil tudi ze tega...no, za to pač ne nucaš avtorja, sam tv ugasn. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 no, to sobo bi lahko imenovali tudi meditativna soba. Bulš v prazne poste in meditiraš, da ti živci ne popustijo, ker se noče noben s tabo pogovarjat. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 ...Saj tudi če želiš biti tiho, pa uporabiš smeškota, da "poveš" kaj si misliš. Vem za se bolj preprost nacin, da 'si tiho', tudi na forumu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Najlepša tišina je, ko govorijo oči. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.