Skoči na vsebino

Podkupovanje in korupcija

DUHOVNI ISKALEC

Recommended Posts

• Komentarji 146
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

na ustanovnem sestanku stranke mladih v klubu K4 os ukradli dva (2) mikrofona... x:Dx xzobkox x:Dx

toliko o stranki in njenih chlanih...hehe

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Bobnar, imaš še kakšen hobi?

Meni je blizu stranka mladih, tako gromko govorijo včasih.

... pa zelo lepega vodjo imajo. Čisto prelepega za nekakšnega Kozoroga. To je pa od njega tudi vse (če odštejemo kakšno malo afero - na samem začetku politične poti!).

Ampak nekaj pa je - vsaj približno si se opredelil. To je čisto v redu.

Bern

(Ah, še to: gromkih govornikov smo imeli že nekaj, pa smo še vedno tam, kjer smo, in višje od tistega, kjer bomo jutri, kot kaže. Prjatu Rupel je včasih zelo gromek, pa... Sašo peče na primer pa ni dosti gromek, pa navadno pove več kot par drugih. Partljiču se pa smejijo, ker mislijo, da bo frise pokal, človek je pa čisto resen s tem, kar dela. Imel je imeniten intervju v Sobotni prilogi nekaj mesecev nazaj. O poslancih.

Kar se gromkosti tiče, pa ne pomislimo na najbolj gromke, Dolfeta, na primer, pa recimo njegovega prijatelja iz Italije itd. Džizes, groma, koliko hočeš! Nesreče tudi.)

Lep pozdrav!

Guest sstane

Eh, Bern, o mladincih sem se le pošalil, saj veš, da je civilna družba strihnin za stranke, tudi najmlajše.

Delnica države pa kot rdeča zastava biku.

Si za Lunin minireferendum, da ne bomo le pametovali.

Vprašaj Mars, da ni morda v kateri stranki.

Ali je kdo za, ali je kdo proti, to naj bo vprašanje.

DELNICA MODERNE DRŽAVE

Delnica države je vrednostni papir, ki zagotavlja lastniku stalno upravljalsko pravico in stalno mesečno dividendo.

Lastnik delnice države je vsak njen državljan.

Delnica države nima nominalne vrednosti.

Delnica države ni prenosljiva.

Vir in mera dividende je davek od dobička vseh podjetij v državi v celoti.

Minimalna ciljna vrednost za vse državljane enake mesečne dividende je deset odstotkov povprečne mesečne neto plače v državi.

Delnico države izda Banka države.

Zakon o Delnici države sprejmejo državljani na referendumu z dvotretjinsko večino.

Ciljna vrednost mesčne dividende v državi Sloveniji je 100 EUR.

Guest sstane

no, che je DELNICA....pol jo lohk tut prodam xzobkox

666 zlobijeu....tralala

Delnica države ni prenosljiva.

Komu bi pa ti prodal svoje državljanstvo. Ne nori, kaj ne vidiš, kak hudič je z izbrisanimi.

djibuti ful frendly drzava, cosma ful pozitivno izkusnjo z djibutijem, sam mal je zeznjen za zenske :xx!: , drugace pa eldorado x:Dx

fejst fantje x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

mickeni v dzibutiju :ph34r:, so oblecene se na plazi, pa skos pod nadzorstvom, bratov pa tet pa tko naprej....

ko sem obiskovala solo v **onostranstvu**, sem **modelirala** z enim frendom iz tam in mi je on povedal, kako te stvari gredo....on je bil najstarejsi moski v druzini in je ful sestre pazil pa tko....drugace pa izredno spostljiv in ljubezniv fant, totalen pozitivec in sprejemal je vse **soke** od mene. V bistvu imajo cisto iste probleme, kot mi samo, da pri njih se to ne govori in ne pokaze.

Mi je bilo ful smesen, ko mi je opisoval trike, kako se gre na zmenek x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

SOCIALNA DRŽAVA

Razponi v plačah, ki dvigajo cene in stroške, da ta spodnji živeti ne more, davki na plače, ki dvigajo stroške in cene, da ta zgornji delati noče, armade uradnikov, ki dvigajo stroške in cene pri zbiranju sredstev za pomoč prepotrebnim, dotacijo cen, socialni dodatek, otroški dodatek, dodatek za golaš s kruhom za glas na volitvah za zmago socialne države.

Perpetuum mobile manipulacije človeka.

Le to in nič več, je socialna država.

In kaj bi civilna družba naredila, če bi prišla na oblast x?x

Ja sam ka mali pao s lipe

• 5 months later...

Men pa neki ne odpre x!x

Me pa prav zanima, kaj je mel Jansa spet za povedat...

Itak vsi dobro lazejo...clovek si more samo izbrat tistega, k mi bolj simpaticno laze :)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

No, ker že veš, pa da ne boš v dvomih........večinoma nakladanje opozicije presega vse meje. Prav prozorni so že, vse živo bodo izkopali tik pred volitvami, zanimivo, ne.....le kje so bili do sedaj.  x^x Ne pravim, da korupcije ni..........tudi v vrstah SDS-a  x;)x Vendar zaenkrat imamo parlamentarno demokracijo z delitvijo oblasti na izvršilno, zakonodajno in sodno oblast........ve se katera odloča o kaznivih koruptivnih dejanjih. Vsekakor ne zakonodajna, ki pa je zaradi sprejemanje slabe zakonodaje soodgovorna, saj je omogočila koruptivna dejanja. Mi je pa všeč, da tudi parlament migne na tem, pričakujem odziv in reakcije pristojnih služb. Škoda le, da niso predstavili nobenih konkretnih dokazov (vsaj v delu seje, ki sem jo sam spremljal), le ugibanja in škodoželjna nakladanja. Seveda je treba korupciji stopiti na prste, ne glede od kod izvira. Ne bo pa šlo brez dokazov, na sodišču igrajo le dokazi. Bi pa v okviru teh koruptivnih dejanj morali malo prevetriti tudi posle Janše in njegovega brata, ob vseh ostalih, se strinjaš aakhut?  x;)x

no...nochna seja je bila prava kriminalka

shkoda, de si se ji ognil

imam pa magnetogram....bo prestavljen v digitalno obliko na CD....che te zanima x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhut......nič mi nisi odgovoril.......kaj je delala opozicija do sedaj in kaj je s posli brače Janša? In ali ti kdaj pogledaš še kaj druzga al sam www.sds.si ?  x^x

in kaj drugega naj bi pogledal :eek:

nacionalko? :xx!:

lj dnevnik :eek: :xx!:

delo :eek: :xx!:

vecher :eek: :xx!:

forum LDS :xx!: :xx!: :xx!:

a mash kak link na kaj ?

666 zlomkou...tralala

Aakhut......nič mi nisi odgovoril.......kaj je delala opozicija do sedaj in kaj je s posli brače Janša? In ali ti kdaj pogledaš še kaj druzga al sam www.sds.si ?  x^x

odgovor je pa sledech:

opozicija je bila do sedaj v OPOZICIJI

kako je pa kaj s kuĆanovo navezo z jankoviĆem???

666 zlomkou...tralala

Korupcije povsod dosti dosti preveč, skoraj na čisto vseh področjih je.

Začne se že v navadni štacuni, da o državnih naročilih vsegamogočega in korupcije ob tem ne omenjam, pa šolstvo, zdravstvo,... :xx!:

Meni se ne zdi, da bi bil kakšen konkreten uspeh pri zmanjševanju le te, kaj pa pozicija in opozicija v zvezi s tem naredi, pa me niti približno ne zanima, ker je izguba časa :sleeping:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest sstane

REŠITEV PROBLEMA JE TU :eek: x;)x

Predvolilno sporočilo!

Civilna družba, vsi državljani Republike Slovenije, ne bomo podprli na volitvah nobene stranke, ki ne bo predvolilno obljubila, da bo po vstopu v Parlament podprla sprejem ZAKONA O DELNICI DRŽAVE REPUBLIKE SLOVENIJE, orodja za dosego naslednjih ciljev:

1. povprečna neto mesečna plača v državi Republiki Sloveniji 1000 EUR

2. za vse državljane enaka mesečna dividenda na DD Republike Slovenije 100 EUR

3. neomejena volilna pravica za vse državljane Republike Slovenije

4. predsedniški sistem vodenja države Republike Slovenije

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...