Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ŠE ENKRAThttp://seja.sds.si/seja%20korupcija.pdf sj, to se je mogl zgodit....sistem PRAVIČNIH se je naveličal dolgovezenja....treba dat možnost drugim liderjem, da se izkažejo.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Bu, od kdaj se pa ti s prozo ukvarjaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 No, tega tvojega posta pa sem prav vesel, končno post v katerem me zaradi mojih od tvojih drugačnih misli nisi ozmerjal. Hm, ja kaj ti naj rečem. Ti pač tudi povsem verjameš kar SDS reče in zato je težko debatirati s teboj. Sicer pa si sam rekel...."domnevno" koruptivnih dejanj......in takšna so še vedno......samo DOMNEVNO koruptivna. In imam občutek, da so domnevno koruptivna postala le zaradi predvolilnega napada opozicije na pozicijo. Ker ne vem kje ste bili potem prej? Ker primer Petek je specifičen primer. Oškodovanec je novinar Petek. NOVINAR. Seveda je povsem normalno, da so mediji reagirali, saj takšno dejanje ogroža njihovo delo, vzbuja strah za njihovo varnost. Katastrofa. Novinar, ki zaradi strahu ne bo upal napisati resnice. Zelo zelo slabo. In zato je ta primer toliko pomemben. Ne zaradi Petka, ne zaradi naročnikov, ampak zaradi svobodnega delovanje medijev oz. novinarjev. Da bodo potencialni storilci tašnih dejanj vedeli kakšna hajka jih čaka, če bi si še kdaj drznili. In zato pa res ni bila potrebna opozicija, da bi vzpodbudila reševanje tega primera. Mediji so bili povsem dovolj. Zamernik je sicer verjetno res hotel kaj dobrega naredit, imam pa občutek, da tudi on predvsem zase. Preiskovalna komisija pa je organ, ki lahko "pokriva" le recimo temu politično odgovornost politikov, javnih funkcionarjev in to bi ti kot morebiti bodoči politik moral vedeti. Z omejenimi pristojnostmi. Nobena preiskovalna komisija ne more in ne sme vplivati na odločitve pravosodnih organov, samo to bi še nam manjkalo. Zamernik si je pač naredil mal reklame. In mu tudi privoščim. Združen z mediji je na nek način le vršil pritisk na pravosodne organe, samo upam, da to ne bo postalo pravilo. Ker to enostavno ni ok. Za medije to seveda ne velja. Za to su tukaj. Da vršijo kontrolo. Tudi dela pravosodja. Ni pa tu zato opozicija. Da kakorkoli vpliva na pravosodje. Tu je zato, da opozarja na napake vlade, ne pa da odkriva kazniva dejanja. Pa tudi, če jih odkrije.....ok, kul, nič me ne moti. Ne more pa tudi odločiti kaj kaznivo dejanje je in kaj ni, kaj korupcija je in kaj ni. Pa se obnaša kot da lahko. Verjemi mi, če bi Janša imel konkretne dokaze bi "njegovi" pravniki zagotovo spravili skupaj kakšno konkretno ovadbo. Se ti ne zdi? Pač razmišljam. Ne poznam ozadja sprejemanja zakona, ki ga omenjaš......če je temu tako kot praviš, sem le vesel, da je. Kar se pa tiče imenovanja generalnega državnega tožilca ne vem od kod ti vedenje o tem? Je pač nekdo tako rekel.....al kaj? In kdo je zdaj LDS-ov kandidat? A Jenull? Ki ga je ostro napadla celo "lds-ovska" Mladina? Kaj pa druga dva? Sta čigava? Ali čigava nista? Daj mi povej malo, ker sam ne vem čigav je kdo v tej igri? Nič nimam proti opoziciji, nujno potrebna je v naši ureditvi. Samo naj bo opozicija s programom, z mislijo na vse slovence, ne pa z vnaprejšnjo diskvalifikacijo nekaterih ljudi, ki ne mislijo popolnoma tako kot oni. Veliko možnosti se spretnemu Janši pojavlja, da bi kdaj prevzel oblast. In veš zakaj je že ni in je zlo verjetno tudi ne bo? A veš? Zato ker se ga ljudje bojijo. Ker nikoli ne bo znal biti voditelj slovenskih ljudi, ampak vedno le dela slovenskih ljudi. Tiste, ki bodo pa pretirano mislili po svoje pa bo tudi "lustriral", če se bo le dalo. Jih onemogočal. Se maščeval. Ob možnosti, da pride na oblast me tolaži le, da smo v EU in da s svojimi radikalnimi ukrepi, ki bi se jih znal poslužiti, ne bo dolgo. In če se motim, naj mi bo oproščeno. Menim celo, da bi z manj skrajnim liderjem (njegov največji zaveznik je sedaj SNS in v bistvu nastopajo skupaj, torej je postal lider skrajne desne naveze) imeli veliko več možnosti. S človekom, ki bi vlival zaupanje, da se ne bo šel nadaljnih delitev slovencev, s človekom, ki mu bodo zaupali tudi v bistvu neopredeljeni in mogoče celo sredinsko levi....in ga volili. Ker si želijo spremembe oblasti. Če ne zaradi drugega, da vidijo, kaj pa je res sposobna narediti kakšna druga oblast. Mogoče pa več kot sedanja. Kako naj to vemo, če jim ne damo priložnosti? Torej, tak lider manjka desnici. J. Janša to zagotovo ni. Le kdaj bo to desnica uvidela? ...matr sem se razpisal... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Bu, od kdaj se pa ti s prozo ukvarjaš OD VEDNO, SAM DAI MI PRAV TEXT Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Veliko možnosti se spretnemu Janši pojavlja, da bi kdaj prevzel oblast. In veš zakaj je že ni in je zlo verjetno tudi ne bo? A veš? Zato ker se ga ljudje bojijo. Ker nikoli ne bo znal biti voditelj slovenskih ljudi, ampak vedno le dela slovenskih ljudi. Tiste, ki bodo pa pretirano mislili po svoje pa bo tudi "lustriral", če se bo le dalo. Jih onemogočal. Se maščeval. Ob možnosti, da pride na oblast me tolaži .. BOJIJO SE RESNICE...treba nekaj zašraufat, ker pušča Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Prav imaš. Bojijo se resnice. Resnice kdo in kaj Janša je. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Enemy from within... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ok Bobnar. Sprejmem tvojo trditev. In me veseli, da je tako. Sprejmi potem tudi ti mojo. Da ne pripadam nikomur. Ne me označevat za nekaj kar nisem. Pa še član nobene stranke nisem in ne želim biti. Ok? V redu. Opozicija je naredila to kar mora, opozorila je na domnevne nepravilnosti. Sicer brez dokazov, kot sam praviš. Zato naj nekaj ne zatrjuje, naj lepo pove, da sumi in thats it. Ne pa da skonstruira zgodbice na podlagi sklepanj, ki seveda temeljijo predvsem na njihovem interesu kako bi kaj naj bilo in predvolilnem boju. Sam veš, da je to del predvolilnega boja. In to me ne moti tko zelo. Moti me, da svoje naloge kot opozicija potemtakem ves mandat niso opravljali, ampak so startali sedaj, ko je to v njihovem interesu. Ne očitaj mi idiotizma na nečem kar nisem rekel. Nisem rekel, da SDS nima programa. Čeprav bi temu težko rekel program SDS-a, ker se mi programi vseh strank zdijo zlo podobni. Napisal sem "naj bo opozicija s programom, z mislijo na vse slovence"......s poudarkom na "vse"....da pa le-temu lahko verjameš morajo biti tudi politični nastopi njegovih nosilcev takšni. Kučana naj se bojim. Zakaj? Kučan sam ni več nič več kot bivši predsednik. Skupina ljudi s katero se druži in lobira je pa res povsem nekaj drugega. Ne pa on sam. Močno dvomim, da se bo vrnil v politiko. Tako kot si ti napovedal pred časom. In verjel Slovenskim novicam, če se ne motim......da ustanavlja svojo stranko. Bi bil zelo presenečen. In ne pozabi, da so Kučana volili na prejšnjih volitvah tudi "desni", ne Nimam posebnega mnenja o Kučanu........vem pa, da pa so on, Drnovšek, Janša, Bavčar, Kacin pa še kdo v času osamosvojitve tvorili "dream team" kombinacijo.....vsak s svojimi sposobnostmi in lastnostmi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Felix 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Kr neki to... Morali bi nehat s tem... :o|o: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 O, pozdravljen Felix in dobrodosel! Ja, nehat s tem ze, samo kako to izvajat?To je pac vkoreninjeno, ljudje pa s(m)o pac taki, da ce se da kaj lazje, gremo pac lazje.In vcasih in nekaterim je lazje po zvezah in tkole...To je odvisno tudi od drze posameznika. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 REŠITEV PROBLEMA JE TU Predvolilno sporočilo! Civilna družba, vsi državljani Republike Slovenije, ne bomo podprli na volitvah nobene stranke, ki ne bo predvolilno obljubila, da bo po vstopu v Parlament podprla sprejem ZAKONA O DELNICI DRŽAVE REPUBLIKE SLOVENIJE, orodja za dosego naslednjih ciljev: 1. povprečna neto mesečna plača v državi Republiki Sloveniji 1000 EUR2. za vse državljane enaka mesečna dividenda na DD Republike Slovenije 100 EUR3. neomejena volilna pravica za vse državljane Republike Slovenije4. predsedniški sistem vodenja države Republike SlovenijeTrdi kdo drugače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Trdi kdo drugače Ne narobe razumet....ampak, koji ti je k**** ? Repliciras sam sebi...ker....? Cudno, sam ves... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Repliciras sam sebi...ker....?..nihče ne ugovarja, pa ne morem verjet, da vlada tako enoumje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Res je, da Kučan ni ustanovil stranke, kar pa ne spremeni dejstva, da se je aktivno vrnil v politiko. Old boysi imajo vse v rokah, brez skrbi. Hm , glede preteklih volitev poenostavljaš, vedeti je treba da smo prej živeli v enoumju in da ljudje niso imeli in niti niso poznali izbire...S tem je tako:Ko si majhen je mama najboljša na svetu... ko odrasteš, tut na njej vidiš napake. Aja, in ne drži, da te označujem za bilokoga, trdim pač, da nisi objektiven, v bistvu mi je vseeno, al hočeš al nočeš bit, samo ne poveličuj te tvoje vrline, ker to ni. Kučan se je aktivno vrnil v politiko?? Daj nehaj. V kateri stranki? Kakšno funkcijo ima v njej? Za koga bo nastopil na volitvah? Za kaj bo kandidiral? Meri na premierja? Al kva? Očitno ne veš kaj je to "aktivno" se vrniti v politiko, kar pa je res dejstvo. Da pa bo s svojim imenom pomagal stranki, ki mu je bliže pa je tako čist običajno, al ne? Prvi mož slovenske politike je trenutno Rop......old boys? Glih tolk k Janša? Predsednik Drnovšek old boys......ne vem, men se zdi, da je za politika v najboljših letih, škoda da ga ovira bolezen. Kolikor jaz vem smo imeli na tistih volitvah izbire kolk češ, še preveč....in tudi končno izbiro.....Kučan - Pučnik. In glede primerjave z mamo...ko pa še dozoriš običajno ugotoviš, da je "napak" vizavi tebe še vseeno imela najmanj od vseh ljudi. Mhm.....potemtakem je vrlina biti član določene stranke :xx!: Al kaj? Zame ni. Ne želim nobene svoje politične opredelitve ali politične podpore določene stranke, da se uveljavim tam kjer želim. In nočem, da drugi mislijo namesto mene, tako kot je v večini političnih strank. Nekateri v mojem poklicnem okolju so me zadnjič na nekem neformalnem druženju opredelili kot svobodnjaka. Zaradi mene lahko. Bistvo pa je, da hočem biti svoboden. Tudi v mislih. In samostojen. To pa je vrlina, dobrina. Ena največjih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 joj kok se razburjate glede tega foruma - jst nisem old boys (še 30 jih nimam), pa so me ravno0 tako povabili k forumu , hm, hm, hm, hm,......... pa se za politiko nisem nikoli preveč menil. sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 joj kok se razburjate glede tega foruma - jst nisem old boys (še 30 jih nimam), pa so me ravno0 tako povabili k forumu , hm, hm, hm, hm,......... pa se za politiko nisem nikoli preveč menil. sokratesSe poznata z lačnim Francom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Vlečeš (le) na svojo stran in hočeš prepričat vsakega da je le tvoje videnje pravo... spet daleč od tvoje opevane objektivnosti... pa bodi dovolj. zanimivo.......a naj prepričujem druge, da je moje videnje napačno? Old boys pa je vaša /sds/, zaradi jeze, ker ne pridete na oblast, ustvarjena prispodoba za zopet vaš izraz - "kontinuiteto" .....zato pa te mal zezam s tem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Le kaj si potem ti prebiral, če mi je zmanjkalo besed? Ja, zakaj pa bi to povedal jaz, ki v bistvu tudi nad SDS in NSi nisem nič kaj navdušen Ti si član SDS, ti poveš Jaz pa to le odobravam. Res. In to tudi povem. A ne vidiš? Ne zdej ti vse tako resno jemat. Ker preživet bo treba tako pod eno kot pod drugo oblastjo. In za to ne bo poskrbela oblast, verjemi mi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Se mi je zdel, da bo tako, ja. Vidiš, pa se le ne motim vedno...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 joj kok se razburjate glede tega foruma - jst nisem old boys (še 30 jih nimam), pa so me ravno0 tako povabili k forumu , hm, hm, hm, hm,......... pa se za politiko nisem nikoli preveč menil. sokratesSe poznata z lačnim Francom tud z njim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Kaj pa deklet, je kaj na f1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 bolj dame......a la ga. Prosenc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.