Skoči na vsebino

Carovnistvo

soncica

Recommended Posts

Tam sem bil samo enkrat ali dvakrat na izletu

Tako, da ti ne morem veliko pomagat

Pomagal bi nam lahko :vragec: , saj ima vse znanje - kot stvarnik!

Hmmm...na izletu....ok.

Ampak pol, ko si šel ta drugič si se pa odloču, da o tem ne boš več govoril, ane, mislim, o svojih naslednjih izletih...

Ja, tko je to, v začetku je zanimivo pripovedovati, kasneje pa je zanimivejše, ne pripovedovati, se strinjam, hehehe

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 206
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ej poln kurac vas mam.

Ni bele pa črne magije!!!

Ni magija zato da bi spreminjal stvari. Stvari se spreminjajo same od sebe z ravnotežjem dobrih in slabih sil v kozmosu. (jin jang pa to)

Magija se lahko uporablja samo za zaščito in zdravljenje!!!

lohk ti vržeš na enga urok, da se bo zaljubu vate, samo s tem spremeniš potek dogodkov njegovega in svojega življenja. Kakšen pa bo razvoj teh dogodkov??? Mislš, da bo res tko dober kot si ti želiš???

Mogoče bo oseba, s katero boš, trpela, ker si jo začaral in bo proti svoji volji s tabo, pa se temu ne bo mogla upreti, ker bo pod urokom. Mal razmislte kaj takšne stvari prinesejo.

Tisti, ki so že dolgo na duhovni poti vidijo dogodke vnaprej in jih s svojim dejanji krojijjo tako kot je treba, ne potrebujejo nobene magije bele, črne, urokov...

Vsa dejanja, ki jih sprožijo z lastnimi mislimi, energijami, povzročajo dogodke, ki so jih sami predvidili. Takšni ljudje imajo popolno kontrolo nad sabo in nad življenjem, magija je del njih, oni so magija.

Zato takšni ljudje ne potrebujejo vsega tega sranja o katerem se vi zgovarjate.

SAMO še to, ni vse tukaj!!! So še višji subtilnejši svetovi, na katerih se dogajajo stvari o katerih mi nimamo pojma, pa vendar smo ves čas prisotni v teh svetovih z našim telesi, ne da bi se tega sploh zavedali.

Naprimer eterično telo vam je še najbolj znano, pol gremo pa naprej v astral, mentalni in budični svet...

srečno.

Magija je povezana s skritimi sposobnostmi človeškega duha in prav nič s hudičem ali čarovnijo, tko pravi Agrippa v svojem delu De occulta philosophia sive de magia, psihična magija, torej, študija človeškega duha...

Sem želelnekaj dodati pa bom raje tiho, hehehe

Magija je povezana s skritimi sposobnostmi človeškega duha in prav nič s hudičem ali čarovnijo, tko pravi Agrippa v svojem delu De occulta philosophia sive de magia, psihična magija, torej, študija človeškega duha...

Sem želelnekaj dodati pa bom raje tiho, hehehe

No daj kaj več povej. Kaj bolj konkretnega....Kaj misliš pod skritimi sposobnostmi človeškega duha?

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

lahko se navaidish Frabato (London lodge) Voodoo, nekaj enochiane, XAOC majik, O5 pa she tega. Jaz sem namrech (a kdo opazil) charovnik. Claudio

Ne, noben xDDx xDDx xDDx

No daj kaj več povej. Kaj bolj konkretnega....Kaj misliš pod skritimi sposobnostmi človeškega duha?

To, da so v človeškem duhu vse skrite sposobnosti in nima veze iskat zunaj tega, hehehe...

Konkretno? Velja, hehehe

TO PODROČJE MI JE POPOLNOMA NEZNANO.

MAR TO POMENI DA LAHKO ZAČARAŠ LJUDI - NPR. MOŠKEGA, DA SE NESMRTNO ZALJUBI VATE....? VSAKEGA ČLOVEKA? KAJ TO VPLIVANJE NA NARAVNE DOGODKE NI POGUBNO ZA ČAROVNIKA SAMEGA IN NA KONCU IZGUBI VSE, TUDI SEBE IN LASTNO ZDRAVJE....?????? x?x x?x x?x x?x x?x x?x x?x

Je, če samo misliš, da znaš, v resnici pa nekaj ja, vse skupaj je pa en nč, hehehe

Začarat ne moreš nobenga, lohk ga pa vplivom podrediš, če že, no, izgubiš pa le svojo vznesenost, če ugotoviš, da le poziraš, hehehe

Sem želel nekaj dodati pa bom raje tiho, hehehe

tale agroppa pa ni švoh x:px x^x :palec:

kaj pa si hotu dodat :irs:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

pravo čarovništvo izhaja iz srca, ko vse kar odkriješ v sebi..uporabiš da drugim pomagaš

v dobrem seveda, da spoštuješ svobodno voljo in veš do kere meje lahka greš :vio:

ker če koga hočeš podredit, si namkoncu sam in osamljen, ker te to tudi tebe stane svobode in si ujet v nekem začaranem krogu

There is

One Mind,

One Truth,

pravo čarovništvo izhaja iz srca, ko vse kar odkriješ v sebi..uporabiš da drugim pomagaš

v dobrem seveda, da spoštuješ svobodno voljo in veš do kere meje lahka greš :vio:

ker če koga hočeš podredit, si namkoncu sam in osamljen, ker te to tudi tebe stane svobode in si ujet v nekem začaranem krogu

Čakaj, da te Unis prebere, k te bo nazjal, da bo joj, hehehe

Kaj si kdo misli o nas je pa itak prou malo važno xwizardx xduhx xwitchx xegox xbookx xhypnox :frog: :vtz: xwizardx x:)x

nebi glih tega trdila..mogoče mi je vseen, kaj si misli o men nekdo, ki je tudi meni vseeno oz ki je pač samo bližni znanec.....ni mi pa vseeno kaj si mislijo o meni ljudje, ki si mi blizu xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

nebi glih tega trdila..mogoče mi je vseen, kaj si misli o men nekdo, ki je tudi meni vseeno oz ki je pač samo bližni znanec.....ni mi pa vseeno kaj si mislijo o meni ljudje, ki si mi blizu xsrcx

Naturlih, se razume, da tisti, ki so nam blizu, so pa ja izvzeti, ja... xDDx xsrcx

A ne? :inocent:

Sem mojstrica v kompliciranju ... x^x

js ne kompliciram..sam ko se pa zapišim v določene detajle..potem pa jao xrolleyesx x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

:palec:

Tud svoje meje morš upoštevat

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

V enem obdobju mojega življenja, sem imela močan občutek, da me je neka oseba začarala. Te osebe sem se potem tako bala in se je izogibala, da nikoli nisem zvedela ali je bilo to res ali pa le v moji domišljiji. xrolleyesx
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pokliči unega Herija Poterja, on to ful dobro obvlada x:)x

mal si nesramen ;) Verjetno nisis tako mislil, ampak vsej meni se zdi mal nesramnno ;)

Plišaste niso x:Dx

xokx

TO PODROČJE MI JE POPOLNOMA NEZNANO.

MAR TO POMENI DA LAHKO ZAČARAŠ LJUDI - NPR. MOŠKEGA, DA SE NESMRTNO ZALJUBI VATE....? VSAKEGA ČLOVEKA? KAJ TO VPLIVANJE NA NARAVNE DOGODKE NI POGUBNO ZA ČAROVNIKA SAMEGA IN NA KONCU IZGUBI VSE, TUDI SEBE IN LASTNO ZDRAVJE....?????? x?x x?x x?x x?x x?x x?x x?x

Jap, vse to je možno, jaz sem se s tem ukvarjal 4 leta, ampak mi je postalo brezveze, ne vem nekak lej, če se nisem nič učil, in imam ju3 kontrolno, se mi enostavno ne da čarat, raje se učim do polnoči in se pol zmatran zbudim, ampak vseeno - znam pa ;) Čeprav bi mi čaranje vzelo 15 - 30 minut, ampak ne vem, men se enostano ne da :) Ne ljubi se mi.

Ja to vplivanje na naravne stvari je pogubno, ampak odvisno z kakim namenom, če te kdo prosi za pomoč, npr.rad bi izboljšal svoje delovne sposobnosti, da bi lahko več zaslužil ni pogubno za čarovnika, niti za prositelja. Če pa prositelj zahteva, da šefa prisili, da mu da povišico, pa je za oba pogubno, ker: Vse se vrača, vse se plača, minimalno 3x hujš/boljš, ker pr tem primeru posegaš v človekovo svobodno voljo, ki nam je bila podarjena ob rojstvu, in svobodne volje nima nihče pravice vzet.

Aja, pa karme ne moreš zajebat - je prepametna za vas - lahko pa ona zajebe vas :P

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Kakšno čaranje? xrolleyesx x:)x

mal si nesramen ;) Verjetno nisis tako mislil, ampak vsej meni se zdi mal nesramnno ;)

xokx

Jap, vse to je možno, jaz sem se s tem ukvarjal 4 leta, ampak mi je postalo brezveze, ne vem nekak lej, če se nisem nič učil, in imam ju3 kontrolno, se mi enostavno ne da čarat, raje se učim do polnoči in se pol zmatran zbudim, ampak vseeno - znam pa ;) Čeprav bi mi čaranje vzelo 15 - 30 minut, ampak ne vem, men se enostano ne da :) Ne ljubi se mi.

Ja to vplivanje na naravne stvari je pogubno, ampak odvisno z kakim namenom, če te kdo prosi za pomoč, npr.rad bi izboljšal svoje delovne sposobnosti, da bi lahko več zaslužil ni pogubno za čarovnika, niti za prositelja. Če pa prositelj zahteva, da šefa prisili, da mu da povišico, pa je za oba pogubno, ker: Vse se vrača, vse se plača, minimalno 3x hujš/boljš, ker pr tem primeru posegaš v človekovo svobodno voljo, ki nam je bila podarjena ob rojstvu, in svobodne volje nima nihče pravice vzet.

Aja, pa karme ne moreš zajebat - je prepametna za vas - lahko pa ona zajebe vas :P

Ne morem verjet, hahahaha...

Čaranje...15 minut...hehehe...

Zdaj se pa res strinjam z Unisom...kr eno nakladanje, hehehe, če bi kdo hotel koga začarat, bi rabu samo tri efektivne sekunde...me pa zanima, o kakšnem čaranju je govora...

tle gor se sami sebe varate, polni lastnega sranja in lastnega napuha.

Berem in gledam in vidim težave.Če se kdo proti tebi obrne, takoj leti opazka, ja kaj si pa ti?Jaz sem samo Človek.Tako kot ti.Nič boljši, nič slabši.

A za božjo voljo, duhovnost in čaranje ni namenjeno samo določenemu sloju ljudi, ki so, po vašem mnenju dovolj razviti.Človek je sam sebi test, in ti ne moreš za nobenega vedeti kolk je pa on "sposoben".

Več snobizma in elitizma v vsamem področju se tukaj zgodi, kjerkoli drugje že zaradi same narave.

Napuh vas nato goni naprej in leta in leta duhovnosti ne odtehtajo vloženega truda.Materialna duhovnost, na vsakem koraku meter, poglej kako daleč sem že prišel.Poglej kako sem boljši od lanskega sebe.

Dobesedno se mi kozla, tukaj in zdaj.

In vsi tisti, ki mi pridno pišete po osebnih sporočilih in se grete pred mano hvalit, da kaki mulo pa sem in da oni že vedo kaj počno, ker so starejši in naj pustim zadeve odraslim.Mislim.Če si ti zavrgel svojih 20, 30 let življenja v neproduktivno smer, to ni moj problem.Če ti to jasno tudi pokažem in povem, je strah in žalost na tvoji strani.In če ti meni poveš kaj delam narobe.Vem.Mogoče bom reku, ja ok, si pozabu še to pa to..ker veš kaj? Sem človek.Nič več nič manj.Svojih napak se zavedam a jih premalokrat pokažem, kar ni fer po logiki onih v katere sem prste usmeril.

Sam vedi(tist k to bere, že ve kdo je) da si sam hotu vedet, si me sam vprašu in sam si dobu nazaj isti nesmisel kot ga izvajaš nad drugimi in nad samim sabo.

Hej, Unis, jaz nič prek drugih o teb ne govorim, ker tisto, kar nekomu želim povedat, povem njemu, razen, če bi imel tajnico, da bi sporpčila sprejemala, pol pa sploh nč ne bi povedu xDDx

Si čist kul in zanimivo gledaš na stvari...

Kaj pa razumeš pod pojmom "človeški duh"? :irs: :irs: :irs:

Duh v človeku

Človek z duhom

Posoda z vsebino

Vsebinsko bogata duševnost

Ozaveščenost, sposobnost zaznavanja, empatije, odprtost, zavedanja, čisti duh, neobremenjen s predsodki, ....

Človeški duh je zame največje bogastvo, katero je lahko lastno človeku, kateri je dovzeten za delo na sebi, svoji vlogi v svetu in družbi in vlogi sebe kot izhodišča vseh smernic, vendar brez izpostavljanja ega kot edinega gonila svojega napredka....

Kdor je notranje bogat, temu so vsa ostala bogastva majhna...

Ne vem, no, vprašaj še koga drugega, saj nisem jaz napisal tistega, temveč Agrippa, kva čem ti jaz pisat, svoje mišljenje, kvečjemu, vendar je le moje in ni nujno, da ti lohk kaj koristi, hehehe

:palec:

Tud svoje meje morš upoštevat

xsrcx

tud to lekcijo sem že osvojila, ko sem šla preko svojih mej.....sem jo dobla kr fejst po klunu x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...