FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Duh v človekuČlovek z duhomPosoda z vsebinoVsebinsko bogata duševnostOzaveščenost, sposobnost zaznavanja, empatije, odprtost, zavedanja, čisti duh, neobremenjen s predsodki, .... Človeški duh je zame največje bogastvo, katero je lahko lastno človeku, kateri je dovzeten za delo na sebi, svoji vlogi v svetu in družbi in vlogi sebe kot izhodišča vseh smernic, vendar brez izpostavljanja ega kot edinega gonila svojega napredka....Kdor je notranje bogat, temu so vsa ostala bogastva majhna... Ne vem, no, vprašaj še koga drugega, saj nisem jaz napisal tistega, temveč Agrippa, kva čem ti jaz pisat, svoje mišljenje, kvečjemu, vendar je le moje in ni nujno, da ti lohk kaj koristi, hehehe Hmm mogoče pa ni samo človeški Duh, pač pa Duh... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Hmm mogoče pa ni samo človeški Duh, pač pa Duh... Človeški, saj govorimo človeškem duhu, to pa ja vsak pozna, sebe v sebi...vsaj morali bi, sicer pa en bolj, drugi manj, jaz pa še najmanj...neki že poskušam, no, .... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Človeški, saj govorimo človeškem duhu, to pa ja vsak pozna, sebe v sebi...vsaj morali bi, sicer pa en bolj, drugi manj, jaz pa še najmanj...neki že poskušam, no, .... Pa ja človeški al pa ne? sej vesolje dokaj večno in neskončno je vsaj morali bi, sicer pa en bolj, drugi manj, jaz pa še najmanj...neki že poskušam, no, ....Ti pa še najmanj, kdaj si pa ti na tem platnu začel igrat pajade Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Pa ja človeški al pa ne? sej vesolje dokaj večno in neskončno je Ti pa še najmanj, kdaj si pa ti na tem platnu začel igrat pajade Saj nisem, je tko, retorično, hehehe Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Hmm mogoče pa ni samo človeški Duh, pač pa Duh... Duh je duh, tisto človeški kar radiraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Ti pa še najmanj, kdaj si pa ti na tem platnu začel igrat dosti, dosti pred tabo za tebe vi pa rekla, da si nkeje še v plenicah Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Duh je duh, tisto človeški kar radiraj. Maš prav, v resnici je duh v človeku... dosti, dosti pred tabo za tebe vi pa rekla, da si nkeje še v plenicah Hvala ti, vendar ni tko mislu Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 dosti, dosti pred tabo za tebe vi pa rekla, da si nkeje še v plenicah Mogoče bi mogla bit bolj specifična in natančna, lahko pa tud, da si preveč .... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Hvala ti, vendar ni tko mislu misliš..js tu nisem ciljala na starost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 misliš..js tu nisem ciljala na starost Sej no bodi bolj specifična no - da vidm v ker kamn si pa ti brcnla... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 s čaranjam je tko tok kokr verjameš v čarovnice, tok jih boš tud srečeval in ravno tolk se ti jih bo valalo pod nogami v nekem obdobju sem bil prepričan, da sem "začaran", kasneje sem bil "odčaran" in moj prijatelj "začaran".....vendar je vse to posledica nas samih, ker sprejemamo take vplive, če jih nebi, bi ne bilo nič iz tega Imel sem prijateljico, ki je iskala osebo, ki bi ji bila vedno na razpolago, kadar bi čutila potrebo po tej osebi (črnca v omar, k ga ven vzame takrat k ga rab, k ga ne rab pa nazaj sprav). Tri leta je trajala ta zveza, a ker je ugotovila, da je moja meja tam, kjer se prične izgubljati moja osebna svoboda, je naredila drugačni načrt, omrežila je mojega najboljšega prijatelja in ga "začarala", kako to ženske znajo ni treba podrobneje opisovati. Dokler ni bila prepričana, da bo z prijateljem bolje in uspešnejše, kot z mano, je imela oba. Samo, da jaz kake tri mesece nisem nič vedel za to, sem slepo zaupal in nikoli pomislil, da bi bilo to sploh možno. Takrat ko sem pričel domine sestavljati je bil zame hud udarec, v bistvu sta me izigrala dva, katerima sem največ zaupal, bil sto procenten njihov in verjel do takrat, da sta tudi onadva sto procentov moja, pač iskrenost in zaupanje. Takrat so se v meni sprožili procesi razočaranja in nikakor jih nisem mogel skenslati, prepričan sem bil, da sem "začaran", ker me je prizadetost izgube gnala v moja hrepenenja in smiljenje sam sebi. Ker je vseskozi tudi manipulirala in kapljice dajala, se zadeve niso in niso zaprle, bili smo v nekem trikotniku, ki se nikakor ni hotel odpreti, a krivda za to je bila tudi moja, sam nisem upal narediti reza, preveč sem se bal izgube tistega, kar sem v resnici že izgubil, nisem se upal sprejeti resnice in sem jo vseskozi prilagajal na svoje želje in ne na dejstva in tisto kar je že bilo, dovoljeval sem manipuliranje z sabo. To sem napisal samo kot mojo izkušnjo moje trditve, da je čarovništva samo toliko, kolikor ga sami sebi dovolimo in toliko, kot se sami spustimo v to, da dovolimo nekomu poseg v nas same....če tega ne dovolimo, se nas začarati ne da..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Saj pravim, da gre za vpliv, vplivanje, vplive...sliši se pa lepše čaranje, zvezdice, čarobni prah, paličica, .... Poznaš tisto zgodbo, od De Molla, k je govoril o orlu, kateri je živel med piščanci, ker je bil prepričan, da je eden izmed njih in je svoje življenje prilagodil njim, nekoč je pa videl orla, kako leta v svoji svobodi in si zaželi, da bi tudi on bil tak, vendar si je rekel, da je on pač piščanec in nima smisla o takšnih željah razmišljat - preostanek življenja je preživel kot piščanec... Vpliv, ja... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Duh je duh, tisto človeški kar radiraj. Jah, pa so tud med duhovi kr silne razlike. Un, od kumar al pa od krompirja, mislm, un je glasen fest. Se dere kt da je sam. Ga mam mal na sumu, da se hval en malček.Fižolov duh je učinkovit fest, sploh un, starejši, k skrivi kazalce na uri in ovene listje bližnjih dreves.Duh od prestare paštete je pa zahrbten. Ga hočeš spustit v svet, na prostost, ti pa mulac nariše rjavo črto /racing design/ na gate. Ja ja, so kr različni tile kasprčki. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 To sem napisal samo kot mojo izkušnjo moje trditve, da je čarovništva samo toliko, kolikor ga sami sebi dovolimo in toliko, kot se sami spustimo v to, da dovolimo nekomu poseg v nas same....če tega ne dovolimo, se nas začarati ne da..... kolikor ga dovolimo, privlečemo , izvlečemo in v njem uživamo....ko stvar enkrat mine...oz. gremo preko...pol tudi sprašujemo več ne... a ne Klarus Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Eh Duh je samo en, kot je njegovo delovanje Eno. Vse ostalo so pojavnosti znotraj delovanja Duha - eno od teh je tudi Duh Človeštva ali pa fižolčkov Duh .... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 kolikor ga dovolimo, privlečemo , izvlečemo in v njem uživamo....ko stvar enkrat mine...oz. gremo preko...pol tudi sprašujemo več ne... a ne Klarus kaj če..je en tak hudiček pri nam sam če ga ignoriramo in sprejmemo dejstva..takrat lahka gremo naprej Sej no bodi bolj specifična no - da vidm v ker kamn si pa ti brcnla...v tak kamen, ki ga začutim....oz to kar pri drugih občutim http://www.zum.si/forum/images/smiles/anim_carovnica.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Ja lej draga klarus v eni točno ekzaktni poziciji si imela prav - ampak točno v tisti ekzaktni poziciji in to ekzaktno pozicijo si si sama potrdila znotraj tebi umišljenega koncepta. Kar pomeni, da sem jaz rekel JA znotraj meni dogajajočega miselenega koncepta, ki pa ni bil tak, da bi ti lahko tule gor podajala oceno o mojih planicah , pač pa tak, ki teče mimo moje samopomembnosti - kar pomeni samo to, da se ne bo borila za svoj nesmiselen obstoj ( čeprav ravnokar to počne ) Sicer pa kar se planic tiče bom vedno v njih, ker le Duh Človeštva te obleče v obleko odraslega človeka - Duh pa te samo pusti takega kot si - otroka Vesolja ..... ...uživaj v svojem odraščanju ti sporočam moj ego..... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ) Sicer pa kar se planic tiče bom vedno v njih, ker le Duh Človeštva te obleče v obleko odraslega človeka - Duh pa te samo pusti takega kot si - otroka Vesolja ..... jst tud Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 kaj če..je en tak hudiček pri nam sam če ga ignoriramo in sprejmemo dejstva..takrat lahka gremo naprej In povej kaj potem, ko vse sprejemeš ? kaj pa potem .... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 In povej kaj potem, ko vse sprejemeš ? kaj pa potem .... pride spet neki novga ko bo treba sprejet al pa ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 In povej kaj potem, ko vse sprejemeš ? kaj pa potem ....je tak kot je audente rekla..nova lekcija, ki jo pač mormo osvojit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 je tak kot je audente rekla..nova lekcija, ki jo pač mormo osvojit Ne jaz sem rekel, ko VSE sprejmeš - ne ko sprejmeš 'vse'....?ker dejansko vse situacije že poznaš in jih samo podoživljaš znova in znova, sicer je malce dvoma v mojem glasu, vseeno verjetnost je velika, da je tako. Ampak, ok to je teoriziranje in ne praksa. Res kaj, ko sprejmeš vse - enkrat prideš do konca krožnega cikla, kjer se stvari res samo še ponavljajo - kaj potem ? -prosta smrt z namenom novega rojstva...-nova naloga tu - le kakšna bi bila ?-še kaka ideja ?... P.S; še majhen komentarček na Duh Človeštva - v svojem lastnem samopreziru do najnižjih oblik tega, sem ga označil kot negativnega. Dejansko sploh ni to. Le previden je treba biti, da ni podrejen egu človešta pač pa tistemu Otroku z nalogo v tem svetu P.S 2; pa ne mi tiste jezike kazat ker se bom hudo razjezu drgač Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Ne jaz sem rekel, ko VSE sprejmeš - ne ko sprejmeš 'vse'....?ker dejansko vse situacije že poznaš in jih samo podoživljaš znova in znova, sicer je malce dvoma v mojem glasu, vseeno verjetnost je velika, da je tako. Ampak, ok to je teoriziranje in ne praksa. Res kaj, ko sprejmeš vse - enkrat prideš do konca krožnega cikla, kjer se stvari res samo še ponavljajo - kaj potem ? -prosta smrt z namenom novega rojstva...-nova naloga tu - le kakšna bi bila ?-še kaka ideja ?...P.S; še majhen komentarček na Duh Človeštva - v svojem lastnem samopreziru do najnižjih oblik tega, sem ga označil kot negativnega. Dejansko sploh ni to. Le previden je treba biti, da ni podrejen egu človešta pač pa tistemu Otroku z nalogo v tem svetu P.S 2; pa ne mi tiste jezike kazat ker se bom hudo razjezu drgač ko pa dejansko Vse sprejmeš pa nehaš prihajat na zemljo ( ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Se ne strinjam popolnoma - lahko pa je to ena od opcij... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 to bomo pa zvedl, ko bomo umrl zdej lahka samo filozofiramo o tem....pol ko bomo pa zvedl dejansko resnica, se bomo pa ful režal na trenutke komi čakam, da pridem nazaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.