Skoči na vsebino

Carovnistvo

soncica

Recommended Posts

da ne bomo o tem, kak si ti zabluzu, ne :o|o:

Jaz pa nisem nič zabluzu, ker z mano je trenutno vse v redu - vsaj ti si tako rekla :xx!: :o|o: :vragec:

Pa nehaj že s takimi butastimi :xx!:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 206
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa nisem nič zabluzu, ker z mano je trenutno vse v redu - vsaj ti si tako rekla :xx!: :o|o: :vragec:

Pa nehaj že s takimi butastimi :xx!:

zdej ja..kje si bil pa pred pol leta......kr spomni se...in glih zato, je brezveze podajat neke linke o čarovništvu, ker lahka ker še bol zabluzi....si pripravljen nosti še njegovo kramo, ker si mu ti pomagal na te strani......

si zamisliš kje bi ti bil, če te js takrat nebi v rit sunla x;)x

če veš ka zadeve potekajo, si sam izkusil, kak se lahka tu zgubiš.....potem ne govorit, da je to fajn x:)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ITAK!

če bi vse samo ITAK blo.

Vam vse jasno.

Cicifuj unis se skrije v nevednost itaka.

Kaj misliš s tem?

V nevednosti logike?

ITAK je nekakšen sinonim za logično...torej?

Kaj ostane, poleg logike?

Hipotetičnost?

Fantazma?

Lahkovernost?

Torej, ja, v itak se skriti da, v nevednosti pa težko xDDx

ITAK, xDDx xDDx xDDx

zdej ja..kje si bil pa pred pol leta......kr spomni se...in glih zato, je brezveze podajat neke linke o čarovništvu, ker lahka ker še bol zabluzi....si pripravljen nosti še njegovo kramo, ker si mu ti pomagal na te strani......

si zamisliš kje bi ti bil, če te js takrat nebi v rit sunla x;)x

če veš ka zadeve potekajo, si sam izkusil, kak se lahka tu zgubiš.....potem ne govorit, da je to fajn x:)x

pa če bi mal na blog pogledla, bi opazila da se jih nekaj strinja z mano. Pa poleg tega, je to moj kolega napisal, ki več dost več od mene - in zaenkrast še mu gre kar dobro - tak da, očitn je to pravilno napisan!

mogoče za tebe al pa za njega..kje pa piše, da si vsi tolmačimo enako.....malo pazi pri tem x;)x x:)x xcivx

eh :o|o:

preveč kompliciraš

Njej je to hobi, hehehe

js sam zakompliciram, ko vidim, da je to res nujno potrebno....ko se preprostega ne zastopi xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ja ne fulll :P

Kaj to pomeni? Ali ja kot odobravanje ali ja ne kot neodobravanje, poleg tega je naveden še full in je pomembno, da morda ja ne fuul ne pomeni ja, full, ane, morda pa nasprotno ne, full ne, lohk pa tud enostavno kot full odobravanje, se pravi ja, full, ne kot ane, hehehe

haha ti ne veš kako je bilo še prej, ane Behi ;) kdo mu je težil x:Dx

mislim da je v svojem blogu čist lepo spisal...

Ja prej lih ni blo kaj več drugače ;) :D

Hvala x:Xx

Kaj to pomeni? Ali ja kot odobravanje ali ja ne kot neodobravanje, poleg tega je naveden še full in je pomembno, da morda ja ne fuul ne pomeni ja, full, ane, morda pa nasprotno ne, full ne, lohk pa tud enostavno kot full odobravanje, se pravi ja, full, ne kot ane, hehehe

Ej, ma ti še bolj kompliciraš kot klarus :lol: hahahah

Pomeni odobravanje - za info :P

Aha, ok xDDx

Tisto zgoraj pa ni kompliciranje, če bi rad videl kompliciranje, kar povej x:Dx

a obstaja še bolj :?: x:Ox x:Ox x:Ox :mellow:

Rada bi se naucila umetnosti caranja in magije! Kje se to da, kdo me lahko nauci? :vio:

Nekje si nabavi knjigo od Marjetke Jeršek, Sončica. Dost notr piše. :o|o:

OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Nekje si nabavi knjigo od Marjetke Jeršek, Sončica. Dost notr piše. :o|o:

Yap, potem pa pojdi s to knjigo v naravo, sedi v travo, obrnjena proti obzorju, zapri knjigo in poslušaj ter opazuj, zaznavaj in sprejemaj vse, kar je okrog tebe, ker tu so skriti odgovori na tvoja vprašanja x:)x

Knjige pa so napisane, vendar tisti, ki ve, ne rabi prebiranja, kdor pa ne ve, mu pa niti knjiga ne koristi, veš xDDx

Najbolj se to odraža v knjigi življenja, katere liste zapisujemo sami in odgovor je, da najprej preberi knigo, v kateri nastopaš sama, ko to storiš, bomo pa mi pristopili do tebe z istim vprašanjem - vendar sem ti že povedal odgovor, hehehe

Pazi nase x:)x

Yap, potem pa pojdi s to knjigo v naravo, sedi v travo, obrnjena proti obzorju, zapri knjigo in poslušaj ter opazuj, zaznavaj in sprejemaj vse, kar je okrog tebe, ker tu so skriti odgovori na tvoja vprašanja x:)x

xokx

Knjige pa so napisane, vendar tisti, ki ve, ne rabi prebiranja, kdor pa ne ve, mu pa niti knjiga ne koristi, veš xDDx

Najbolj se to odraža v knjigi življenja, katere liste zapisujemo sami in odgovor je, da najprej preberi knigo, v kateri nastopaš sama, ko to storiš, bomo pa mi pristopili do tebe z istim vprašanjem - vendar sem ti že povedal odgovor, hehehe

Pazi nase x:)x

Sej maš prav. Sploh ne rabimo urokov, da bi nam polepšali življenje, ker si ga z majhnimi rečmi lahko sami. Samo če pa bi se rada še vedno naučila čaranja kot "čaranja", vztrajam pri Marjetki ... x;)x

OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...