Skoči na vsebino

Oblika satovja

pokowc

Recommended Posts

OJ, JAA, TO JE TO, TIPIČEN PRIMER NARAVE, ki poskrbi za vsak milimeter prostora, da je koristen, ne...... .to ti je res kvaliteta; zgledujmo se po tej razvrstitvi :palec:

Sem pa brau, da mora bit taka porazdelitev oblike satovja ( zdele res nevem kje), gre pa se nekako tko, da je povezava teh 6-kotnikov v neko kozmično preračunavanje in vsrkovanje delcev in vesolja˝, na isti način kot morda piramide .

Deli na socialnih omrežjih

Glede energije - z kozmično smo prepleteni prav vsi, ljudje, živali, rastline ... . Posebne geometrijske linije lahko to energijo vpijajo in oddajajo bolj učinkovito kot druge. Piramida je tipičen primer za to - predstavlja energijski vrh, vendar pa so njena sevanja premočna (sevanje sive barve) in nam lahko (ob daljšem izpostavljanju ) povzročajo določene zdravstvene probleme (ljudem).

Čebele in vse kar jih zadeva je - vsaj zame - zelo fascinantno, tudi oblika satnih celic.

Ja oblika celice je res taka zaradi iskoristka in nekega kozmičnega ali ne vem kake žarčenja. Baje čebele matičnik ( celica iz katere se zvali matica) podvržejo nekemu ''žarčenju krogle in piramide'' vse ob svojem času, zato je razlika med rojevo matico in načlinom presajanja žerk x^x Po trditvah in poiskusih so rojeve matice dosti boljše edino gene za rojivost prenašajo z sabo....

Predno sem se podal v naravoslovje, sem tudi sam malo eksperimentiral s piramidami. A veste, da ostane voda povsem dobra tudi več mesecev, če jo imaš v piramidi? V kozarcu zraven piramide je pa že po enem dobrem tednu začela dišati :xx!:

Čisto geometrijsko gledano je na eni tretjini višine menda ena posebna točka, kjer so razmere zelo ugodne za shranjevanje in razne druge stvari. Npr en Čeh je celo patentiral piramido, ki služi kot ostrilo za britvice. Skrhano britvico položiš na za to pripravjeno mesto, ki je na točki, ki sem jo navedel prej in čez par dni je spet nabrušena. Zadeva dejansko preverjeno deluje :eek:

Žiletke pa ne x;)x . Navadne britvice samo.

Moram povedati, da sem prav čakala na odgovor in lahko samo dodam - narava je preprosta in neverjetno domiselna. Čebele pa tudi.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Na koncu je se magistrirala! Ampak je tale Danilotova zadeva kako cebele pri esencialnem obstoju svoje druzine - torej vzrejanju matice sestavijo piramido in zarcenje, kar vznemirljiva zadeva. Danilo a si to vidu al se ti sam zdi - meni se zdi kar verjetna zadeva.

Jani x:px

Tole sem prebral nekje v neki nemški literaturi samo se ne spomnim kje :o|o: Razloženo je bilo ( vsega niti nisem razumel in se tudi nisem preveč ubadal) da čebele ob določenem času matičnik izpostavijo nekemu sevanju piramide in potem spet krogle. Zato je najbolje uporabiti za rejnika družino, ki sili na roj in ji odvazamemo matico, taka družina (po moje) potem matičnike dela kot ''se šika'' vsaj opazi se to, ker so veliko lepši in daljši! :palec:

matice iz rojevega matičnika takoj začnejo ''peti'' tiste umetno vzreje pa rabijo več dni torej je le neka razlika ampak mi tega nikoli ne bomo dognali!?

• 1 month later...

Vse je zapisano v zvezdah oz. v "starih buklah", pravijo. Samo brat jih je treba znat. Zadnjič sem se pogovarjal z enim zdravilcem, ki mi je povedal, da bi se dalo čebele in vse dogajanje v zvezi z njimi v čebelnjaku "poštimat" in sicer z uporabo določenih simbolov, ki bi jih postavil na določena mesta v čebelnjaku. Gre za stare vzhodnjaške simbole, ki urejajo energetske tokove in vplivajo na samo energijo, ki je v prostoru prisotna.

Če deluje na ljudeh, bi moralo tudi na živalih.

Treba je biti prizemljen, pa ni problema. Poznam nekaj, sedaj že "ex" alternativcev, ki imajo tovrstne probleme. :sori:

Pri teh zadevaj je - kot pravijo - treba zelo po "pameti". Če si sam + so tudi čebele +. x:Dx

Saj če ne opravlja vsaka čebela svoje naloge, tako že srednjeročno nimajo kaj piskat. Tako kot praviš, Danilo, čebelja družina=!superorganizem. Vsak član je zgolj "organ" znotraj tega telesa. En malo bolj potreben drug morda malo manj, ampak šele vsi skupaj res dobro funkcionirajo kot celota.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...