vanja 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Ojla ! Bo kar držalo Marsa sem že pred nekaj časa nekaj opazila, sedaj merim in ko bom zadela bo padel dol-mrtev, mene že ne bo več zezal ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 vanja, pazi na zakone karme... *bo padel dol-mrtev* mislim ej hoh pazi pazi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PeterPan 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Živjo! Marsa hvala za dobrodošlico in pohvalo. le kako mi je to uspelo..?mislim da sem nekoč prehodno imela ta Merkur in Neptun Nataly:Kakršen koli aspekt med merkurjem in uranom? Trikotnik, sekstil(ki ga imam jaz recimo ).. meni se tudi zdi zanimiv uran, spomnim se, ko sem imela tranzit urana čez merkurja (mislim da se reče tako?) in sem "videla" take stvari, da nisem mogla verjeti, kaj vidim pa uran v sco v 3.hiši ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Kaj menite, kateri astro polozaji nakazujejo tele lastnosti oz. sposobnosti? Temnozeleno drevo 4 Zanimivo Vojko, da imam tudi v dzk-ju med osebnimi polozaji tocno takega - za oko tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ne npr. lastnosti ali nekaj, kar dolocena oseba skriva...tudi raki če nič ne skriva si pa kaj izmislimo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Ja, to pa... Tudi sco podobno - celi filmi laufajo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Kaj menite, kateri astro polozaji nakazujejo tele lastnosti oz. sposobnosti? Verjetno bo treba v mojih planetih kaj takega iskati. Imam kar dobro oko. Včasih v SFRJ sem vsakega Udbaša prepoznal. Malo je to verjetno tudi s psihologijo povezano. Ko sem delal še v trgovini sem isto na tak način analiziral potrebne in nepotrebne ženske. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ko sem delal še v trgovini sem isto na tak način analiziral potrebne in nepotrebne ženske. AndresPa je bilo kaj onih, ta drugih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Andres - to je na dlani - to je tvoja devica (ali nimas VSAJ venere tam?), sicer pa zacinjena se s saturnovskim momentom, kajti lev to pac ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Človeka zelo hitro preberem in tudi ko zgleda, da sem se zmotila, se v končni fazi izkaže, da sem imela prav! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Človeka zelo hitro preberem in tudi ko zgleda, da sem se zmotila, se v končni fazi izkaže, da sem imela prav! in potem ko se izkaže da si imela prav on/a pa pride s čisto drugo "resnico" in vse tvoje teorije se podrejo in vidiš še drugo plat- saj ni vse črno belo in potem do onemoglosti tehtaš velikokrat so tisti ki so sprva najbolj sladki v resnici kače tisti pa ki so sprva bolj oštri v resnici zanesljivi in hm fajn... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Marsa! Ja mislim, da imam Venero. Tudi (mogoče) devico, saj ravno iz moje venere smo se nekaj zaradi seksa nekoč menili. Saturnovski moment? Mislim, da razumem. Predvsem razumem sebe. Stane! Seveda so bile. Ful je takih. Potem so pa še lene. To so tiste, ki se ne bo pripognila in pogledala artikel, ampak bo prijateljici z nogo pokazala kje se nahaja. Bolj ko ima rdečo šminko, manj jo imam rad. Te so lahko že zajebane. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Bolj ko ima rdečo šminko, manj jo imam rad. Te so lahko že zajebane. Andres, je ni čez naravno lepoto Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 in potem ko se izkaže da si imela prav on/a pa pride s čisto drugo "resnico" in vse tvoje teorije se podrejo in vidiš še drugo plat- saj ni vse črno belo in potem do onemoglosti tehtaš Aira,imam ogromno posla z različnimi ljudmi in sem velikokrat primorana hitro in trezno ocenit situacijo, zato nimam čas kolebati in tehtati,ampak se moram hitro in pravilno odločiti. Zaenkrat sem se vedno prav, ko pa se ne bom, boš ti prva zvedela! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 jaz sem to s svoje strani komentirala... mislim dodala svoj point of vju, svojo tehtnica/rakovsko izkušnjo...pospravimo strupke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 x!x Ejjj!!!ZDAJLE (pa ravno sem osvezila tole temo), mi je mitja poslal link za chekirat (LN magazin), in pravi, 'ko bos utegnila' (kao ), si malo chekiraj, pa ce bo treba kaj popravit itd...Grem pogledat, aha, malo uch vrzem... hm, ck - kaj pa tole?Med stotinami povezav najdem ravno napako oz. nekaj, kar ne dela in je narobe!!! Zdajle, tale moment. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Evo marsa, nov dokaz,da Škorpijoni obvladamo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 ja, saj, definitivno je to to - pac v primeru sco tipov imamo tudi na dlani...Imam se duh v sco in to je to. Ampak je to res hecno... vse kar je narobe, kar ne pase... zato lahko vidis vse to...Vcasih niti ne ves, za kaj tocno gre oz. iz cesa si to sklenil...Ko gre za pogovor recimo, iz razlicnega tona glasu (kajti govorica telesa jasno tisockrat fejkne, na primer jaz se vedno nekaj praskam in okoli gledam, pa iskreno govorim, preprosto nocem prevec 'pasti noter' v cloveka)... Itd... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Pogovor in mimika seveda povesta veliko. Ampak se zgodi, da se neke stvari čeravno dobro vidne človek v pravem pomenu zave šele čez kak dan, morda čez nekaj ur. Samo linije je treba skupaj potegniti. Boris! Normalna stvar. Šminka, tista ostro rdeča je za tiste, ki hočejo biti poudarjene. Ostale imajo vazelin, ali morebiti kako bolj normalno barvo. Zanimivost nastopa, ker se z močno rdečo po večini nekoliko starejše šminkajo. In one kot da nimajo nekoga ki bi imel oko sokolovo, ki bi jih opazil. Zato to. Moški smo pa slepi al kaj? No, ne ravno vsi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 na lahko se zaveš kar nenadoma- najprej si slep recimo potem pa spregledaš in gnusitis... ampak ni to bistvo, bistvo je da čutimo človeka kot človeka in ga ne odje.... zaradi npr. rdeče šminke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Človeka zelo hitro preberem in tudi ko zgleda, da sem se zmotila, se v končni fazi izkaže, da sem imela prav! Oprosti za kancek zlobe, ampak o necem podobnem sem jaz pisal v temi 'Skorpijoni'... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Cool! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jasno...zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 kroko, kaj pa je narobe s tem, da mamo škorpijoni pač te sposobnosti .......saj to ni slabo, mogoče pa omogoča bolj pristne odnose........al pa se prej izkaže, da nima smisla Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Amis, nekatere ta pronicljivost moti ali še bolje, jim gre na jetra! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.