Amis 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 eh, ja, vem...stestirano na lastni koži...pa tud strah jih postane pa to, sam kaj čmo...me je včasih taka reakcija drugih spravila v dvom, pol se pa navadiš s sabo žvet Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Strelcu se vedno preveč hudo mudi...toliko vsega za videt in sploh....pol pa spregleda ful pomembne reči. strelec je tut neučakan, skor tako kt oven Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 http://images-eu.amazon.com/images/P/0712684042.02.LZZZZZZZ.jpg Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Jaz imam lasersko oko Sonce v ScoAsc v RibahLuna v Devici, bemti detajl! Plu konj. VeMer konj. Nept. Vendar samo če hočem. Reč deluje, če se, npr. počutim ogrožena.Pravzaprav nihče ne ve, koliko in kaj vse vidim Nisem pa malenkostna. Na jetra mi grejo ljudje, ki vidijo razne neumnosti in stvari, ki se jih ne tičejo in iz tega zakuhajo tragedije :xx!: V firmi, kjer sem nekoč delala sem bila edina, ki ni opazila, da se računovodja in šefica enega programa vsak dan med uro kosila dol dajeta . Edina. Vsi so se hahljali vsaj eno leto na račun tega onegavljenja kao 'na skrivaj' . Pa kaj pol?! Kolegi pa so mi potem rekli, da sem naivna kot pariška sobarica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 He-he....strelec bl težko, ja. Je pa zanimivo.......hm.....nimam tolk dara opazovanja za stvari......mi gre ful na živce, ko na primer iz prostora stopim, pa se zunaj 3/4 stvari v njem ne spomnim ipd. Sam imam pa zlo sokolovo oko za opazovanje ljudi, njihovih gibov, izrazov, pogosto vidim tud stvari, ki jih drugi ne In če to pogledam s te perspektive......sem kar zadovoljen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 V firmi, kjer sem nekoč delala sem bila edina, ki ni opazila, da se računovodja in šefica enega programa vsak dan med uro kosila dol dajeta . Edina. Vsi so se hahljali vsaj eno leto na račun tega onegavljenja kao 'na skrivaj' . Pa kaj pol?! ...jaz sem tud tak. Bi se lohk pred mano pa ne bi opazu. Je pa res, da me nekak tud ne zanima to........naj vsak počne kar želi, pa se dol daje s kom želi, kaj pa mene to briga.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Je pa res, da me nekak tud ne zanima to........naj vsak počne kar želi, pa se dol daje s kom želi, kaj pa mene to briga.... ... samo, da se ne z mano, pravi mick. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Bravo, to je prvo gledanje na stvari Čemu trošit roženico za vojerizem? Samo...kaj pa če bi bila ena komponenta prešuštniškega tandema.... no, recimo tvoja boljša polovica?bi se vklopilo sokolje oko in vsa percepcija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Stane, si me prehitel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Bravo, to je prvo gledanje na stvari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Stane, si me prehitel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Njet. Z mojo bivšo umirava od smeha, ko se spomniva finte.......ko sta si s svojim naslednjim bila že kar blizu, pa skup smo hodli, se srečevali.....pa jaz štor še vedno nisem nič opazu. Ma men se s tem ne da ukvarjat, res. Če nekdo s kom hoče it bo tak šel, pa če bom tak okol hodu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 ... samo, da se ne z mano, pravi mick. Oooo, to pa me zlo zanima, ja.......v najmanjše detajle. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Njet. Z mojo bivšo umirava od smeha, ko se spomniva finte.......ko sta si s svojim naslednjim bila že kar blizu, pa skup smo hodli, se srečevali.....pa jaz štor še vedno nisem nič opazu. Ma men se s tem ne da ukvarjat, res. Če nekdo s kom hoče it bo tak šel, pa če bom tak okol hodu. :o|o: Mick, nisi Strelec, pa asc.Devica, novembrski, letos okrogel, pravnik? ....mam enga s takim opisom doma ....pridem pote, če mi domači kam mrkne... "Ma men se s tem ne da ukvarjat, res. Če nekdo s kom hoče it bo tak šel, pa če bom tak okol hodu. " To je zame PLEMENITOST Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 strelček, asc v devici, ja, decembrski, letos mal bl okrogl ja, pa delam na tem, da ne preveč , pravnik, ja. Res maš takega doma ....no, te pa tak veš, da smo fajni. Ne vem kako to, ampak enostavno res ne "pazim" na to. Mogoče pa sem le mal preveč prepričan vase , takrat je že blo tko, pa sem jih hiter po surli dobu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Decembrski?!? :xx!: Pol pa ne bo nič! Mick Primorke in Štajerci? Sama pohota in dobro vino nas je! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Pa saj sem čist na začetku, no .........skor novembrski. Ja, eno gre z drugim ne ......vino s pohoto, primorka pa s štajercem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Kaj si nor, ne veš kake so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Kake, kake? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Naj bo ok december Samo da mi še domači kam izgine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Kake, kake? Si vidu, ožejene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 ja, kaj čem boljšega......drgač še te ki vsega zase hoče. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 V zgoraj navedenih primerih NE DAM stotina napitnine! Pa škrte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Glavno da pa "dajo" rade.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Stane :xx!: , O, ti pokvarjeni manipulator :xx!: :xx!: Mick, odpadel si s spiska . Pa ne zaradi decembra. Ljubezen je umetnost, lepota in estetika . In ne povaljana gostilniška kvanta! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.