Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Sploh ne veš kaj zamujaš....... In tud umetnost, lepoto in estetiko mam rad......še najraje pa ljubezen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Glavno da pa "dajo" rade.... A, vidiš, še to ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Sploh ne veš kaj zamujaš....... In tud umetnost, lepoto in estetiko mam rad......še najraje pa ljubezen. Imeti rad in obvladati ni isto Mick in solStane- lahko noč obema Jaz se grem pa stisnit k mojemu Stelčku, asc. Devica, bolj okrogel in letos tudi, novembrski, odvetnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 He-he...kaj pa veš......mogoče pa imam tist najboljše.....imam rad in obvladam. Nočko. Pa glej, da bo preživu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 2x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.