borism 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni Objavljam nov članek iz niza Mala šola Astrologije Devetzvezdni KI. Dobite ga sklikom na prejšnjo povezavo. VabljeniVojko Hvala Vojko, sem z veseljem prebral Lep pozdrav; Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Vojko, sem z veseljem prebral Lep pozdrav; Borism Hvala Boris. Upam, da tvoje vrstice na članek privabijo še koga. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Ojla,Vojko ...tudi jaz sem prebrala Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 vojko, a bodo tvoji članki zdaj mesečno objavljeni na luninem? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Lepo... in kje bomo sedeli v tej šoli. Sem prebrala, mi je všeč tvoj način Samo en uspeh je možen,uspeh cele osebnosti.(Edvard Oven) Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>vojko, a bodo tvoji članki zdaj mesečno objavljeni na luninem? ž Živijo Amis Hvala za zanimanje.Članki bodo objavljeni, ko bom našel toliko časa, da jih napišem in objavim. To je velika prednost takšnega objavljanja. Pa tudi to, da so vedno na voljo. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Lepo... in kje bomo sedeli v tej šoli. Sem prebrala, mi je všeč tvoj način Samo en uspeh je možen,uspeh cele osebnosti.(Edvard Oven) Hvala za spodbudo..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 I Ching lahko spreminja bodochnO5t. Skeniramo lahko 250 vprashanj na minuto. http://ghettobox.dhs.org/t8 Lahko postrezhemo z Liyin in Taixuanching pa she z rochno popravljenim Mawangdui direktno (od prijatelja) prof. Shaugnessy. I ching vemo napamet od leta 1977 (Ljubljana). A se Vi tudi vkvarjate z Devil's Valley (bagwa, pa kua) arrangment? I Ching je chrna maghija dinasitje Sheng, vojna kot tudi demonska. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>I Ching lahko spreminja bodochnO5t. Skeniramo lahko 250 vprashanj na minuto. http://ghettobox.dhs.org/t8 Lahko postrezhemo z Liyin in Taixuanching pa she z rochno popravljenim Mawangdui direktno (od prijatelja) prof. Shaugnessy. I ching vemo napamet od leta 1977 (Ljubljana). A se Vi tudi vkvarjate z Devil's Valley (bagwa, pa kua) arrangment? I Ching je chrna maghija dinasitje Sheng, vojna kot tudi demonska. Pozdravljen Ananta Hvala, da si se javil v forumu Devetzvezdni KI. Seveda poznam tudi I Ching. No, prvič pa slišim kaj takšnega, da je to črna magija. Seveda menim, da se vsako znanje da uporabiti na takšen ali drugačen način. No, kaj si drugega želel povedati pa žal ne razumem, niti potem, ko sem pregledal povezavo, ki si jo navedel v svojem postu. Upam, da boš napisal še kaj zanimivega. Kajti odgovoren sem za ta del foruma in zaenkrat ne vem, kaj bi počel s temo, ki si jo odprl. Če bo veliiko zanimanja bralcev, bo tema aktivna, kljub temu, da ne vidim bližnje povezave z Devetzvezdnim KI-jem. Če zanimanja ne bo pa jo bom izbrisal. Lep pozdrav, Vojko P.S. Na speltni strani, ki jo navajaš, je polno povezav, ki ne delajo. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>I Ching lahko spreminja bodochnO5t. Skeniramo lahko 250 vprashanj na minuto. http://ghettobox.dhs.org/t8 Lahko postrezhemo z Liyin in Taixuanching pa she z rochno popravljenim Mawangdui direktno (od prijatelja) prof. Shaugnessy. I ching vemo napamet od leta 1977 (Ljubljana). A se Vi tudi vkvarjate z Devil's Valley (bagwa, pa kua) arrangment? I Ching je chrna maghija dinasitje Sheng, vojna kot tudi demonska. Pozdravljen Ananta Imam prošnjo zate. Prosim, če mi razložiš tale razpored, katerega sem našel na spletni strani, ki si jo omenil. Namreč po mojem vedenju so v I Cnigu heksagrami in nikakor le trigrami.Prvič vidim, da je nekdo združil Kabalistično drevo življenja in I Ching, pa me zadeva res zanima tudi iz te strani. http://ghettobox.dhs.org/t8/pix31.gif Lepa hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Zahvala Zahvaljujem se vsem obiskovalcem Okrogle mize o letu 2005, ki se je odvijala na Mavrični soboti, 11. decembra 2005,in za vsa vaša vprašanja, katera mi razširjajo zavest. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Vse Vabim, da izpolnete sveže objavljeni anketi. Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Hoj Vse, ki ste vztrajali pri čakanju na "loadanje" spletnih strani http://www.9zvezd.com - Devetzvezdni KI, vas z veseljem obveščam, da sem spletne strani pohitril. Kajti pripravljam se na spremembe leta 4 - 2005, da boste hitreje in lažje prišli do koristnih informacij - predvidov (in drugih). Kasneje bo reorganizirana cela spletna stran tako, da bo razporejena bolj logično in bo torej dostop do vsebin lažji. Vabljeni Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 ooo...to je pa super!!! grem gledat. pa še enkrat moram mesečni predvid prebrat. vojko, a je letšnje leto ugodno za dokončevanje nerešenih zadev? (1 9 6) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 mene pa zanima če se bo tud v ljubezni kej zgodil zdej v naslednjem letu... k na vseh področjih je zdej to leto cvetelo... sam tle še čakam... pa se mi ne mudi... po pravic povedano... jz morm tud še enkrat predvid prebrat... sem že skor vse pozabla...(1 9 6)amis Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 aiwa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ooo...to je pa super!!! grem gledat. pa še enkrat moram mesečni predvid prebrat. vojko, a je letšnje leto ugodno za dokončevanje nerešenih zadev? (1 9 6) Kakor za koga, Amis. Po moje se bo večino zadev za 1 9 razpletlo v naslednjem letu... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima če se bo tud v ljubezni kej zgodil zdej v naslednjem letu... k na vseh področjih je zdej to leto cvetelo... sam tle še čakam... pa se mi ne mudi... po pravic povedano... jz morm tud še enkrat predvid prebrat... sem že skor vse pozabla...(1 9 6)amis Aiwa v letu 2006 se začne na veliko!đ Le kje imaš oči, to pa ja piše v predvidu za 2004..... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 178spremembe, a ne... tudi sanje mi nakazujejo spremembe... danes optimistično upam, da na bolje... kako se na trenutke počutim, varno v mehki ovojnici, srečno, občutek, da sem prišla domov, kot da čas in prostor ne obstajata in potem bufff padec na ta svet... ti občutki so vedno močnejši, vedno več je teh občutkov in vse bolj je boleč pristanek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 ...potem se bo tud meni marsikaj dogajalo naslednje leto,lep pozdrav D(591) Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kakor za koga, Amis. Po moje se bo večino zadev za 1 9 razpletlo v naslednjem letu... lp, Vojko saj vem, da kakor za koga...zato pa sem dala številke v oklepaj ....ok, torej se bodo zapleti, ki so se pokazali letos, reševali enkrat po februarju. hvala vojko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hoj Vse, ki ste vztrajali pri čakanju na "loadanje" spletnih strani http://www.9zvezd.com - Devetzvezdni KI, vas z veseljem obveščam, da sem spletne strani pohitril. Kajti pripravljam se na spremembe leta 4 - 2005, da boste hitreje in lažje prišli do koristnih informacij - predvidov (in drugih). Kasneje bo reorganizirana cela spletna stran tako, da bo razporejena bolj logično in bo torej dostop do vsebin lažji. Vabljeni Vojko Super! Zdaj je res zelo hiter dostop. Ck, pa se odpre. Fino Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Super! Zdaj je res zelo hiter dostop. Ck, pa se odpre. Fino Hvala ti z feedback, Lana. Res mi veliko pomeni, da si mi povedala. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 DOBRO JUTRO VOJKO Sem čist na novo tuki. Nekaj malega sem si našla na tvoji strani ,razložit pa si še ne vem ,zato bi lepo prosila majčeno pomoč od tebe ali pa nasvet ,kako uporabljat.5 7 3 Prijeten dan želim !Z ljubeznijo teja! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa v letu 2006 se začne na veliko!Le kje imaš oči, to pa ja piše v predvidu za 2004..... lp, Vojko 2006???no prov. sam to je še celo debelo leto stran... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.