Vojko 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko. Res ja. Vsak vidi tisto kar hoče videti. Beseda sprememba je res nekako splošna, ampak ko se to pretvori v naših možgamnih nam misli uidejo predvsem na slabe stvari. Odtod moja dodana beseda "katastrofe". Andres Odlično Andres Lepo si razjasnil en vidik gledanja. Poznam še kakšno razlago - "Sprememba je nekaj slabega, ker se moran nanjo navajati!" No, spremembe pa so v našem življenju najbrž stalnica - zato, ker vsak trenutek lahko odkrijemo del sebe! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Vojko, prav lepo si napisal za mojo številko. Številka dve se sedaj sicer ne razume ravno najbolje z mojo, pa kljub vsemu so lepo napisana opozorila - na kaj moram biti pozorna. Lepo, se veselim tvojih predvidov. Večnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 vojko, hvala za odgovor zadnjič. zdaj grem pa brat predvid Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, prav lepo si napisal za mojo številko. Številka dve se sedaj sicer ne razume ravno najbolje z mojo, pa kljub vsemu so lepo napisana opozorila - na kaj moram biti pozorna. Lepo, se veselim tvojih predvidov. Večnost Pozdravljena VEČNOST! Sicer ne vem katero je tvoje KI število, saj tudi ni pomembno za tale pogovor. Želel sem ti reči, da je vsaka energija v kateri smo, dobra in prava, če le znamo - zmoremo živeti v njenem toku. In tako kot si napisala. Za začetek je dobro, da je pozornost, kasneje pa enostavno tisto - kar smo nekoč kot otroci, vsi že znali - živeti s tokom energije. v ritmu časa (energije)! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Živjo Zanimivo je, da je na dan kot je danes - dan bele prsti 8 obisk na tem forumu veliko manj obiskan, oziroma, da je ob drugih dnevih odziv - postov veliko več! Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Tudi sama opažam mrke na forumih. A čistijo solo, glede na 8 (naj bi bila karmična)? Vojko, popravi me, če narobe razmišljam.Moja je 4. Večnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 To je treba prec spremenit.. samo komentarček na nove spletne strani- prav všečne in pregledne. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Mislim, da sem jaz bela prst 8. Osebna aktivnost na kateeem koli forumu je bolj na nizkem nivoju. Tudi si nekako težko predstavljam kaj danes z veseljem delam. Nič. Celo na randi se mi ni dalo preveč. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi sama opažam mrke na forumih. A čistijo solo, glede na 8 (naj bi bila karmična)? Vojko, popravi me, če narobe razmišljam.Moja je 4. Večnost Večnost Tvoje razmišljanje je najbrž čisto ok. Morda bi bilo dobro pogledat v kakšen priročnik. Za vsakega je ena od KI energij karmična - To je tista, ki je v hiši karme - hiši rumene prsti 5. Samo danes je bil dan 8 (8 v hiši 5) sicer pa je mesečno v karmični hiši energija rdeče kovine 7. Pomaga? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je treba prec spremenit.. samo komentarček na nove spletne strani- prav všečne in pregledne. MucaMaca Hvala ti, MucaMaca (je pa že novi dan - energetsko!) Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da sem jaz bela prst 8. Osebna aktivnost na kateeem koli forumu je bolj na nizkem nivoju. Tudi si nekako težko predstavljam kaj danes z veseljem delam. Nič. Celo na randi se mi ni dalo preveč. Andres Ja Andres, tvoja energija je bila včeraj v karmičnem položaju! In takrat je dobro ostati tam, kjer se giblješ običajno. In kaj te je oviralo, da bi si randi naročil domov?(retorično vprašanje!) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da sem jaz bela prst 8. Osebna aktivnost na kateeem koli forumu je bolj na nizkem nivoju. Tudi si nekako težko predstavljam kaj danes z veseljem delam. Nič. Celo na randi se mi ni dalo preveč. Andres da niso leta svoje naredila To bo ziher tista ta huda bolezen, ki se ji reče EMŠO.lp Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Vojko! Saj bi bi najrajši doma in vse to. Randi sem imel včeraj. Ona je imela neke obiske popoldne, potem je pa zaspala. Ah, ni problema. Temu je sledilo, da sva se danes zmenila. Saj včeraj mi je bilo še prav, danes popoldne pa ne več toliko. Ampak ker sem že obljubil, sem normalno to tudi izpolnil. Črnko sem itak samo eno, tako da nikoli se ne ve, če bo tale druga. Povrhu vsega sem na hitro pojedel in vse to, ter kot da bi bil v nekem transu. Imel sem pred randijem še obvezo, tako da vse je bilo na hitro. No, tej naglici je sledilo, da sem iz transa padel, ko mi je ona povedala, da je ura komaj pol sedmih in ne pol osmih, kot sva se dogovorila. Sicer pa je moj moto in pravilo, da nikoli ne zamudim. Tudi tokrat nisem. Randija pa si nisem naročil domov, ker me je ona predhodno vprašala, če jo pridem iskat. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Lia! Tvojega posta še videl nisem.Sva skoraj istočasno oddajala. Ma dej no, kakšna leta? Sam cvet me je. Sam vedno nisem v feelingu. EMŠO Hmm . A jo želiš? 080865-2369 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko! Saj bi bi najrajši doma in vse to. Randi sem imel včeraj. Ona je imela neke obiske popoldne, potem je pa zaspala. Ah, ni problema. Temu je sledilo, da sva se danes zmenila. Saj včeraj mi je bilo še prav, danes popoldne pa ne več toliko. Ampak ker sem že obljubil, sem normalno to tudi izpolnil. Črnko sem itak samo eno, tako da nikoli se ne ve, če bo tale druga. Povrhu vsega sem na hitro pojedel in vse to, ter kot da bi bil v nekem transu. Imel sem pred randijem še obvezo, tako da vse je bilo na hitro. No, tej naglici je sledilo, da sem iz transa padel, ko mi je ona povedala, da je ura komaj pol sedmih in ne pol osmih, kot sva se dogovorila. Sicer pa je moj moto in pravilo, da nikoli ne zamudim. Tudi tokrat nisem. Randija pa si nisem naročil domov, ker me je ona predhodno vprašala, če jo pridem iskat. Andres Ti že veš kako, Andres! In hvala za komentar, kljub temu, da je bilo retorično vprašanje.Danes pa - Ah, isto kot ti piše v predvidu za mesec lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ja še posebnost večera je bilo. Parfum ali neka dišava, mogoče dišeča sveča. Joj. Po eni uri sedenja pri njej mi je postalo že malo slabo od vonja, ki je sprva prijeten. Blag in vse to ampak sčasoma kar oster postaja. Na koncu že ko sva njeno stanovanje zapustila, se mi je še eno uro po tistem slina kar sama v ustih nabirala. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja še posebnost večera je bilo. Parfum ali neka dišava, mogoče dišeča sveča. Joj. Po eni uri sedenja pri njej mi je postalo že malo slabo od vonja, ki je sprva prijeten. Blag in vse to ampak sčasoma kar oster postaja. Na koncu že ko sva njeno stanovanje zapustila, se mi je še eno uro po tistem slina kar sama v ustih nabirala. Andres Pa si jo vprašal čemu je sveča! Po moje že veš lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Nisem vprašal, ker ni gorela. To je bila neka okrasno dišeča sveča v ta velikem glažu. Bom drugič bolj vohal okrog od kje ta vonj prihaja, ki mi slino v ustih nabira. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem vprašal, ker ni gorela. To je bila neka okrasno dišeča sveča v ta velikem glažu. Bom drugič bolj vohal okrog od kje ta vonj prihaja, ki mi slino v ustih nabira. Andres Zanimivo! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 bi lahko prosim malo bolj opisali to vrsto astrologije?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 carol. klikni na vojkov podpis, pa si mal oglej njegovo stran....je zanimivo ...pa wellcome Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>carol. klikni na vojkov podpis, pa si mal oglej njegovo stran....je zanimivo ...pa wellcome Hvala Amis In dobrodošla Carol! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ojla Vojko letos že v samem začetku nisem mela glih najboljši občutek da bo to leto uredu.... in do sedaj polno nekih težav, k sploh ne zastopim zakaj je to dobro? še manj pa, da neki gradiš pa se bolj ruši??? kaj se dogaja?prov bed občutek! pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ojla Vojko, z veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikim veseljem ti sporočam, da sem danes podpisala dogovo za stanovanje. No , ne tako kot bi jez želela ampak je solidno. Vesela sem ,da se je začelo pri meni premikati in , da se ne vrtim v krogu. Tako stanovanje urejeno, sedaj pa še nova lokacija lokala ali zamenjava stanovanja ali...........????????? Iskrena HVALA za tvoje vspodbudne besede in napoved. Lep večer, melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla Vojkoletos že v samem začetku nisem mela glih najboljši občutek da bo to leto uredu.... in do sedaj polno nekih težav, k sploh ne zastopim zakaj je to dobro? še manj pa, da neki gradiš pa se bolj ruši??? kaj se dogaja?prov bed občutek! pa-pa Rubi Če hočeš nekaj zgraditi, je potrebno marsikaj tudi porušiti. Ko sem bil majhen, sem se močno trudil narediti hišico iz kart. Bolj, ko sem se trudil, hitreje se je podrla! Vojko P.S. In kako naj ti več odgovorim, ko pa nimam tvojih podatkov! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.