Vojko 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla Vojko,z veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikim veseljem ti sporočam, da sem danes podpisala dogovo za stanovanje. No , ne tako kot bi jez želela ampak je solidno. Vesela sem ,da se je začelo pri meni premikati in , da se ne vrtim v krogu. Tako stanovanje urejeno, sedaj pa še nova lokacija lokala ali zamenjava stanovanja ali...........????????? Iskrena HVALA za tvoje vspodbudne besede in napoved. Lep večer, melisa Hvala Melisa Vabim te, da svoje vtise napišeš v knjigi gostov, katero sem odprl na svoji spletni strani. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla Vojkoletos že v samem začetku nisem mela glih najboljši občutek da bo to leto uredu.... in do sedaj polno nekih težav, k sploh ne zastopim zakaj je to dobro? še manj pa, da neki gradiš pa se bolj ruši??? kaj se dogaja?prov bed občutek! pa-pa Uppps, zagledal sem jih v BMOD 3 3 5 Ne sekiraj se Rubi. marec pač zate ni mesec zunanje gradnje. To je čas notranjih sprememb - poglej no predvid na spletni strani 9ZK! Čez mesec in pol se bo pa začelooooo - juhuhu lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Ojla Vojko! viš... pa sem bla res površna (št. 2 v imenu in še v seštevku imena in priimka ) in najdla mesečni predvid do 4.4. ......ne vem al je to naključje .... ampak tok stvari se poklapa ampak za juhuhu ga pa še ni, a ne?...... sej bom počakala pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla Vojko! viš... pa sem bla res površna (št. 2 v imenu in še v seštevku imena in priimka ) in najdla mesečni predvid do 4.4. ......ne vem al je to naključje .... ampak tok stvari se poklapa ampak za juhuhu ga pa še ni, a ne?...... sej bom počakala pa-pa Joj Rubi Rad bi ti odgovoril, pa ne razumem tvojega komentarja, bi lahko napisala bolj natančno prosim? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 jah.... da sem skoz brskala sam po orisu lastnosti KI-jevskih števil in njihovih podznakov..... na mesečni predvid sploh nisem kliknila..... zdaj ko sem tud to "osvojila", me zanima če je tud za kej dlje napisan al sam do 4.4.? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah.... da sem skoz brskala sam po orisu lastnosti KI-jevskih števil in njihovih podznakov..... na mesečni predvid sploh nisem kliknila..... zdaj ko sem tud to "osvojila", me zanima če je tud za kej dlje napisan al sam do 4.4.? Aha Seveda. Imaš mesečni in seveda tudi letni predvid.Mesečni je za mesec mared in letni za leto 2005 do 4. februarja 2006. Ja, zdaj sem pa že zaskrbljen. A se ne vidi menu? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 ja Vojko brez skrbi.... sej ti pravim da so krive moje dvojke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja Vojko brez skrbi.... sej ti pravim da so krive moje dvojke Ok, samo, da si se sedaj znašla. Žal ne vem kako bi naredil še bolj jasen vmesnik za uporabnike.- z orodji, ki jih imam na voljo seveda! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Vojko... tist k išče... ta najde (eni prej, eni kasnej) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko... tist k išče... ta najde (eni prej, eni kasnej) Hvala za spodbudo. Seveda bom našel. To vem. lp, Vojko P.S. me pa veseli, da si našla tudi ti! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Vse obiskovalce LNF obveščam,da je na spletni strani Devetzvezdni KI odprta knjiga gostov, kjer so dobrodošli vaši komentarji glede strani in seveda glede predvidov - tako tistih, ki jih lahko prečitate na strani kot teh, ki ste jih deležni osebno na LNF. Hvala lepa, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 vojko, kako pa je z določitvijo "najboljše" barve v primerih, kot je npr. 49....oz v vseh tistih primerih, ko so osebna števila eno zraven drugega in ni "vmesnega " polja? 4 9 23 5 78 1 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>vojko, kako pa je z določitvijo "najboljše" barve v primerih, kot je npr. 49....oz v vseh tistih primerih, ko so osebna števila eno zraven drugega in ni "vmesnega " polja? 4 9 23 5 78 1 6 Amis Seveda prideta tudi ti dve števili v nasprotni smeri to je v letu 2, ko so energije razporejene na sledeč način 1 6 89 2 45 7 3 Torej je barva modrosti in tudi leto modrosti za človeka 4 9 9 in tudi za človeka 9 4 1 - črna barva! Je dovolj jassno? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hm...nisem ziher če mi je jasno ....sem mislila, da se gleda barve na osnovno razporeditev števil v kvadratu. zdaj pa ne vem a iščeš barvo tako, da pogledaš vse kombinacije in pač v tistem letu, ko števili nista skupaj poiščeš vmesno polje? ali se barva recimo spreminja glede na leto? madonca sem zakomplicirala...sorči... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm...nisem ziher če mi je jasno ....sem mislila, da se gleda barve na osnovno razporeditev števil v kvadratu. zdaj pa ne vem a iščeš barvo tako, da pogledaš vse kombinacije in pač v tistem letu, ko števili nista skupaj poiščeš vmesno polje? ali se barva recimo spreminja glede na leto? madonca sem zakomplicirala...sorči... Eja Amis Seveda imaš tudi osnovno barvo - tiste navajam običajno. To, kar pa je navedeno zgoraj sem jasno napisal, da je BARVA MODROSTI, ,pa tudi BARVA USPEHA! Čestitam, ko ti je vse tako hitro jasno. Sam se učim zadev 9 let in ugotavljam, da vem vedno manjši procent obstoječega znanja Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 a me hecaš ..heh ...saj sem napisala, da mi ni čist jasno...kot še veliko drugega ne ...ampak, sem pa končno uspela prit do knjigice 9zvezdni ki...in me čaka, da jo začnem predelovat...boš videl kol vprašanj bom imela šele potem sicer pa hvala za odgovor Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a me hecaš ..heh ...saj sem napisala, da mi ni čist jasno...kot še veliko drugega ne ...ampak, sem pa končno uspela prit do knjigice 9zvezdni ki...in me čaka, da jo začnem predelovat...boš videl kol vprašanj bom imela šele potem sicer pa hvala za odgovor Amis Zdaj se ti bo začel svet odstirat in boš lahko odgovarjala tudi na moja vprašanja, mi parirala, me dopolnjevala in sploh se bomo lahko zabavali z odkritji - boš videla... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 he he...to je pa fajn slišat...upam, da se bomo res zabavali ...sam če bom preveč v temo brcnila, bodi prosim razumevajoč in ne prestrog ...mej se fajn Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he...to je pa fajn slišat...upam, da se bomo res zabavali ...sam če bom preveč v temo brcnila, bodi prosim razumevajoč in ne prestrog ...mej se fajn Ne sekiraj se! Vsi se učimo in sklepamo - vsak po svoje. In vsak od nas odkrije kaj posebnega, posebej, ko je odprt in ne razmišlja o tem, kaj pravijo drugi, ko preveri svoje odkritje v vsakdanjem življenju in v literaturi drugih avtorjev... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Potresi! To je področje, na katerega že nekaj let gledam vsaj z levim očesom, kadar ne z obema. Naredil sem nekaj krajših analiz, pa žal ne ugotovim pravila o tem, kdaj in kje se pojavljajo potresi. Tematika je široka, potresov je vsak dan cel kup - približno 100 do 200 na teden je večjih od 2.5 stopnje. Večina le-teh je na področjih, kjer ne povzročijo vidne škode ljudem.http://earthquake.usgs.gov/recenteqsww/indexsmall.gif ........ ....... za preživetje... Cel članek si lahko prečitate na forumu TAO-SI, na katerega je povezava iz straniDevetzvezdni KI - klik na ikono spodaj! Vojkohttp://www.9zvezd.com/aniban/dzk_ani_pretvorba_03.gif Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Na spletni strani imam objavljen "prometni zemljevid meseca" Sedaj sem opazil, da je skoraj skrit in ga bom postavil na bolj vidno mesto. Pogledate pa ga lahko tukaj. prometni zemljevid meseca Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ah in sem upal, da bo kakšen obiskovalec kliknil na reklamno vrstico in se mi zahvalil za informacije - saj od klika dobim 40 tolarjev - pa skoraj nič. Kaj čmo. Je treba pač stvari zgrabiti na drug način. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 ej, kaj pa nisi tega povedal že prej!!!! ok, grem probat! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej, kaj pa nisi tega povedal že prej!!!! ok, grem probat! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.