Skoči na vsebino

Devetzvezdni KI - FS Astrologija

Cat

Recommended Posts

KI-jevski mesec 8:

Kot si lahko prečitate na moji spletni strani, je to mesec, ko je šibka INFRASTRUKTURA. Ker je letos tudi leto bele kovine 6 je to čas nenadnih zaustavitev in čas težav v vseh managementskih, političnih in vojaških strukturah kot tudi v družinah.

Velike dogodke, ki dotikajo infrastrukturo in sem jih napovedal tudi na svoji spletni strani Devetzvezdni KI smo lahko videli prejšnji teden, ko je v ZDA ostalo brez električne energije 50 mio ljudi. Ta dogodek nakazuje, da bo v letošnji drugi polovici leta še mnogo dogodkov, ki bodo močno vplivali na naše življenje, saj je načelno v drugi polovici leta več slabih dogodkov - te smo bolj navajeni videti, saj mediji več ali manj objavljajo le-te! - kot pa v prvi polovici.

P.S. Na spletni strani je v mesečni napovedi vidno, da mi je ponagajal "spletni škrat", saj je v besedilu omenjeno, da bodo infrastrukturne spremembe v septembru - to napako bom odpravil v kratkem, vendar je iz drugega besedila vseeno povsem jasno, da gre za mesec avgust.

Lepo se imejte in vsi skupaj mislimo dobre misli

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

A je mogoče, da imata bela voda in vijolični ogenj tako enako usodo v mesecu avgustu?  :8):

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

MucaMaca!

Kaj je zate usoda?

Bela voda 1 je letos v hiši vijoličnega ognja 9!

Vijolični ogenj je v hiši bele kovine 6, ki stimulira vodne lastnosti.

Veliko je odvisno od tega, kaj je posameznik v podznaku, kajti, če je vijolični ogenj 9 v podznaku voda, je veliko možnosti, da se bo tako tudi obnašal, doživljal dogodke itn.

Brez točnih podatkov ti ne morem reči kaj več.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

x:Dx Hehe, itak!

sem namreč bela voda 1 s podznakom vijolični ogenj 9.

Ampak se mi je pa vseeno malo hecno zdelo, ko sva s sodelavcem (socimrom) gldela 9KI stran in ugotovila, da naju čakajo iste stvari.. x?x x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Ah, pa še življenska smer je bela kovina 6..

se pravi vse je na kupu??

x:Dx Hehe, itak!

sem namreč bela voda 1 s podznakom vijolični ogenj 9.

Ampak se mi je pa vseeno malo hecno zdelo, ko sva s sodelavcem (socimrom) gldela 9KI stran in ugotovila, da naju čakajo iste stvari..  x?x x:Dx

Ah, pa še življenska smer je bela kovina 6..

se pravi vse je na kupu??

Ah, MucaMaca

Prav lepo je, da mi poveš, vendar bi mi bilo lažje,

če bi takoj povedala, da je za oba znaka besedilo isto.

Velika napaka, groza, zdaj grem popravit.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Vsem, ki spremljate moje redne mesečne in letne napovedi na spletni strani Devetzvezdni KI , se opravičujem :sori: za neljubo napako, ki je nastala na spletni strani - pri napovedi za belo vodo 1. Objavljena je bila napačna napoved - napoved za vijolični ogenj 9.

Zdaj je stran popravljena in napoved je prava tudi za tiste, ki so rojeni v znaku bele vode 1!

Vojko J Kalan

Hm, ker ne smem komentirat pod Forum o energetskih spremembah, bom pač tule.

Dragi Vojko, ko sem prebrala tvojo napoved za dane 25 avgust, sem sklenila, da se ni za hecat in sem šla od doma 20 minut prej kot ponavadi - in imela prometno nesrečo. Saj meni ni nič hudega,

hvalabogu..ampak sem kar v šoku.

KER če ne bi šla 20 minut prej, ampak takrat kot ponavadi, bi pač zamudila in bi seveda vsi opazili, ker sem bela voda....ampak tako sem pa tudi zamudila.. in to zelo.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Hm, ker ne smem komentirat pod Forum o energetskih spremembah, bom pač tule.

Dragi Vojko, ko sem prebrala tvojo napoved za dane 25 avgust, sem sklenila, da se ni za hecat in sem šla od doma 20 minut prej kot ponavadi - in imela prometno nesrečo. Saj meni ni nič hudega,

hvalabogu..ampak sem kar v šoku. 

KER če ne bi šla 20 minut prej, ampak takrat kot ponavadi, bi pač zamudila in bi seveda vsi opazili, ker sem bela voda....ampak tako sem pa tudi zamudila.. in to zelo.

MucaMaca

Samo, da ti ni nič hudega.

Sori, zavedam se, da so stroški in neprijetnosti.

Vendar pa o tem, kaj bi bilo, ČE BI, KO BI..... raje ne razpravljam.

Vendar tudi ne o tem, zakaj in kako si odšla na delo prej.

Si morda (po naključju gledala nanizanko "Mali oglasi"?

Tam je bil en del o tem, kaj bi bilo, če bi takrat zasnubil drugo.....

Prav posrečeno je bilo....

Imej se fajn, Vojko

Vojko J Kalan

• 3 weeks later...
Glede na vse malenkosti ki jih doživljam v zadnjem letu (od nesreče naprej), mam občutek, da sem ful pod enim čudnim vplivom(če bi to lahko tko rekli), ampak tud jaz sem bela voda in resnično ko v zadnjem času jaz zamudim minutko to VSI opazijo, pa sploh ni v moji navadi zamujati. očitno sem danes res otožna, da se za prvič tko melanholično razpišem- :sori:

Ja, mogoče pa je ta otožnost zaslužna, da si prišla na ta forum, kjer se boš prav lepo zabavala in spoznala nove prijatelje....... x;)x x:)x ......in potem.....bo otožnost odšla....ker ne bo več potrebna x;)x . Dobrodošla...... :palec: x:)x x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Glede na vse malenkosti ki jih doživljam v zadnjem letu (od nesreče naprej), mam občutek, da sem ful pod enim čudnim vplivom(če bi to lahko tko rekli), ampak tud jaz sem bela voda in resnično ko v zadnjem času jaz zamudim minutko to VSI opazijo, pa sploh ni v moji navadi zamujati. očitno sem danes res otožna, da se za prvič tko melanholično razpišem- :sori:

Otožna

Včasih je lepo biti otožna, mar ne?

Mimogrede, tvoje številke so 1 7 8

7 je obnašanje pod stresom - postaneš organizatorska in "easy going", kar te dostikrat rešuje!

8 je življenjska smer - v življenju želiš narediti nekaj stabilnega in velikega.

No, ta mesec se spravi v red, tako, da naslednji mesec res ne boš nikoli zamudila! Prav?

Naslednji mesec bo namreč situacija še bolj intenzivna kot pa sedaj, saj je mesečna energija enaka letni!

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Ja, mogoče pa je ta otožnost zaslužna, da si prišla na ta forum, kjer se boš prav lepo zabavala in spoznala nove prijatelje....... x;)x  x:)x ......in potem.....bo otožnost odšla....ker ne bo več potrebna x;)x . Dobrodošla...... :palec:  x:)x  x;)x

:palec: x:)x

Hvala Mick! Vojko

Vojko J Kalan

Mašinca Vojko, pa ti me poznaš????Sem vedela, da je včasih dobro tud svoj datum rojstva zaupat. pa še to. Tud ura je zoprna, tko da nikol ne vem, kam se naj vtaknem. 20 minut do opolnoči. Sm pa svet čist šokirala s svojim prihodom ob polni luni, še ura se jim je zaustavila, ko sem se rodila, polna frka je bla. ha, ha

1 in 7 sem res našla, ampak 8? Sm mal nova tukaj, veš(pa nobenmu povedat), tko da sem še izgubljena.

Sej jaz sovražim zamujanje, ponavadi sem vedno 5 minut prej, ampak glede na to, da zadnje časi vsi nekaj hočejo, da ne znam odkloniti, da še pozabim kakšen dežnik, ali pa ključe, telefon, mi res ne preostane drugega kot da zamudim, a ne? sicer pa je ta bilo teden prav prijetno videti, da enkrat za spremembo mene čakajo. Ampak ko pridem tiha kot miška, se vse glave obrnejo. jaz pa ne maram biti v središču pozornosti.

Mašinca Vojko, pa ti me poznaš????Sem vedela, da je včasih dobro tud svoj datum rojstva zaupat. pa še to. Tud ura je zoprna, tko da nikol ne vem, kam se naj vtaknem. 20 minut do opolnoči. Sm pa svet čist šokirala s svojim prihodom  ob polni luni, še ura se jim je zaustavila, ko sem se rodila, polna frka je bla. ha, ha

1 in 7 sem res našla, ampak 8? Sm mal nova tukaj, veš(pa nobenmu povedat), tko da sem še izgubljena.

Sej jaz sovražim zamujanje, ponavadi sem vedno 5 minut prej, ampak glede na to, da zadnje časi vsi nekaj hočejo, da ne znam odkloniti, da še pozabim kakšen dežnik, ali pa ključe, telefon, mi res ne preostane drugega kot da zamudim, a ne? sicer pa je ta bilo teden prav prijetno videti, da enkrat za spremembo mene čakajo. Ampak ko pridem tiha kot miška, se vse glave obrnejo. jaz pa ne maram biti v središču pozornosti.

Daj no otožna Otožna

Datum imaš vendar napisan tu na lunin.net-u.

Poznam te le toliko, kolikor mi je povedal datum.

No, če priporočil nočeš slišati, jih pač nočeš, a ne.

Če se ti pa vseeno naredi kak preblisk te pa vabim,

da si (še) enkrat prečitaš napoved zase na moji strani.

Lep pozdravček, Vojko

Vojko J Kalan

Ne, ne, Vojko, nisi me razumel. vem, da sem datum rojstva napisala tu, na luninem netu.Zato sem napisala, da je dobro, kdaj kam zaupat svoj datum. Sori, če se nisem dobro izrazila.

SAJ ZA PRIPOROČILA SEM FUUUL VESELA, LE ZAHVALITI SEM SE POZABILA.

Zato, VOJKO, hvala.

Sigurno bom upoštevala tvoja navodila, saj že nekaj časa spremljam tvojo stran in mi je zelo všeč, le kaj naj si iz podznaka razberem nisem vedela. Devetzvezdni Ki je zame nekaj popolnoma novega in sem navdušena. Škoda le, da za tvojo stran nisem vedela že lani, ko smo se odpravljali na dopust. Mogoče bi čas odhoda spremenila. Ker sem čutila, da bo nekaj narobe. Zato, še enkrat oprosti Vojko, če sem napačno svoje veselje izrazila ob tem, da si mi tako hitro, brez da bi te prosila posredoval informacije. Še kdaj? xrolleyesx

hvala.

.

Ne, ne, Vojko, nisi me razumel. vem, da sem datum rojstva napisala  tu, na luninem netu.Zato sem napisala, da je dobro, kdaj  kam zaupat svoj datum. Sori, če se nisem dobro izrazila.

SAJ ZA PRIPOROČILA SEM FUUUL VESELA, LE ZAHVALITI SEM SE POZABILA.

Zato, VOJKO, hvala. 

Sigurno bom upoštevala tvoja navodila, saj že nekaj časa spremljam tvojo stran in mi je zelo všeč, le kaj naj si iz podznaka razberem nisem vedela. Devetzvezdni Ki je zame nekaj popolnoma novega in sem navdušena. Škoda le, da za tvojo stran nisem vedela že lani, ko smo se odpravljali na dopust. Mogoče bi čas odhoda spremenila. Ker sem čutila, da bo nekaj narobe.  Zato, še enkrat oprosti Vojko, če sem napačno svoje veselje izrazila ob tem, da si mi tako hitro, brez da bi te prosila posredoval informacije. Še kdaj? xrolleyesx

hvala.

.

Huh Otožna

Ko čitam tvoje pisanje in opravičevanje se mi zdi kot, da sem en velik strah. Tolaži me le to, da je strah znotraj votel in ga okoli nič ni! x;)x

Me veseli, da kdaj pa kdaj pogledaš na mojo stran. Zdaj je pri koncu moje večmesečno delo in kmalu boš lahko prečitala tudi marsikaj o podznaku in o kompatibilnosti partnerstva.

Če pa imaš kaj dobre volje, pa bom vesel, če mi boš zapisala tisto, kar se ti je zgodilo lani - kdaj in kako, kam si potovala.

In lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Sej te nisem vzela kot strahca, upala sem, da nisi preveč narobe razumel moje blebetanje.

Torej, 10. avgusta zjutraj na cesti proti Plitvicam. odpravljali smo se na dopust k prijateljem na Pag. Bila cela frka, mala ful šok doživela (6.7.1993 mimogrede), avto ostal na Hrvaškem. Mi peljemo v koloni, tip na drugi strani pa zaspi za volanom in direkt v nas. Ampak čutila sem že prej, da bo nekaj narobe. Sreča, da je mala imela glavo za menoj, ko je spala, ker drugače je bila vedno obrnjena v drugo smer....

Že ko smo se peljali nekaj minut prej po tej cesti, se mi je zdelo fulll temno, kot v predoru. nesreče se ne spomnim, ne zvokov, ne trušča, nič. Pa nisem spala. tako, na kratko.

Lep pozdrav.

Sej te nisem vzela kot strahca, upala sem, da nisi preveč narobe razumel moje blebetanje.

Torej, 10. avgusta zjutraj na cesti proti Plitvicam. odpravljali smo se na dopust k prijateljem na Pag. Bila cela frka, mala ful šok doživela (6.7.1993 mimogrede), avto ostal na Hrvaškem. Mi peljemo v koloni, tip na drugi strani pa zaspi za volanom in direkt v nas. Ampak čutila sem že prej, da bo nekaj narobe. Sreča, da je mala imela glavo za menoj, ko je spala, ker drugače je bila vedno obrnjena v drugo smer....

Že ko smo se peljali nekaj minut prej po tej cesti, se mi je zdelo fulll temno, kot v predoru. nesreče se ne spomnim, ne zvokov, ne trušča, nič. Pa nisem spala. tako, na kratko.

Lep pozdrav.

Samo, da ste vsi celi in zdravi, kaj bi avto.

Saj vem, stroški, težave itn. Pa kaj bi cel avto, če bi bili polomljeni!?

Hvala ti za iskušnjo. No, takšne kratke poti običajno nimajo drugih hudih posledic kot pa tiste - direktno na poti ali na dopustu - pa malo po njem. Drugače bi bilo, če bi se človek letos preselil na jug. Juga se je potrebno letos izogibati, če se le da. Posebej to velja zate.

No, imaš srečo, da nisi imela nesreče v mesecu juliju, takrat je ne bi tako lepo odnesla....

Včasih sem sam vozil kot zmešan. Ko sem si zastavil cilj sem šel proti njemu in se nisem znal zaustaviti preden sem prispel tja. Zdaj se ustavim, ko mi karkoli nakaže, da bi se bilo dobro ustavit, zavijem tudi na druge ceste - kamor me pač vodijo - tudi, če se začasno izgubim - se pa kasneje najdem! Pomembno je, da človek pride na cilj cel in zdrav in, da se takšen tudi vrne.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Dragi Vojko!

S partnerjem sva poročena 20 let,za nama je 25 let skupnega življenja. Karakterjelno sva si zelo različna in zadnjih pet let sva se zelo odtujila, za sebe lahko rečem samo eno:PRAZNA SEM!Še sama ne vem kdaj,kako in zakaj je do tega prišlo.On je oseba,ki jo lahko ljubim od daleč. Ko sem stran od njega ga lahko brezpogojno sprejemam,vem,da v sebi ni slab,takrat do njega občutim ljubezen,ko pa prideva skupaj,pa kot bi me zadela strela-splahni mi vsa življenska energija.Zna samo sprejemati ...Pred leti je zbolel za avtoimunsko boleznijo(telo proizvaja protitelesa proti lastnim celicam)...prepričana sem, da bi z drugačnim pogledom na življenje ne zbolel...na nek način sem jezna nanj ! Imam pa občutke krivde....mož bolan ,mogla bi ga ljubiti...sprejemam ga kot očeta svojih otrok, lahko bi bila celo prijatelja. Za njega sem čudna ali celo zmešana,ko se razhajava v svojih mišljenjih...ob njem se počutim NIČEVO...on pravi,da je to samo v moji glavi...A je res ? Bolj ko se trudim,bolj se vse v meni upira. Za njega je pogovor pridiga in iskanje naših napak... Predvsem starejša hčer izkoristi vsak trenutek,da gre od doma....bojim se ,da bo zašla...jaz sem ji premalo,rabi očetovo ljubezen tudi ko ni najbolj pridna in ne izpolni njegovih pričakovanj....

V mojem življenju ne obstaja drugi možki,nisem resno razmišljala o ločitvi...

Ali lahko sama sebe pripravim do tega,da bi ga ljubila,da bi bila spet ljubimca....toda jaz se ob njem počutim kot objekt in enostavno ne morem....

A sem naložila kaj???

Zanima me kaj ti vidiš v naju?A je najino partnerstvo še smiselno ?

Roj.podatki: jaz 7.5.1959

on:17.4.1955

hčerka:23.10.1984 -hčerka se vpisala na fil.faks-francoščina,latinščina.Želela na soc.pedagogiko,pa ni bila sprejeta.Misliš,da je obrala pravo smer ?

A sem prezahtevna ? Imej se lepo ! LP

sej je bilo na poti na morje. ni tako kratka pot, vsaj zame? letos me jug ni videl, pa čeprav naj bi šla dol ta vikend, ampak sem se premislila. Poškodbe so bile kar hude, ampak danes smo vsi ok, tko, da... Sicer pa kar je zame hudo, je za koga drugega samo malenkost, kajne?

Vidiš, dopust sem lani prestavila iz julija na avgust (pametna punca, kaj?). Upam, da bo drugo leto boljše tud kar se financ tiče in juga, ker jaz sem zaljubljena In mala tudi v Pag.

Hvala ti za prijaznost x:)x

Dragi Vojko!

S partnerjem sva poročena 20 let,za nama je 25 let skupnega življenja. Karakterjelno sva si zelo različna in zadnjih pet let sva se zelo odtujila, za sebe lahko rečem samo eno:PRAZNA SEM!Še sama ne vem kdaj,kako in zakaj je do tega prišlo.On je oseba,ki jo lahko ljubim od daleč. Ko sem stran od njega ga lahko brezpogojno sprejemam,vem,da v sebi ni slab,takrat do njega občutim ljubezen,ko pa prideva skupaj,pa kot bi me zadela strela-splahni mi vsa življenska energija.Zna samo sprejemati ...Pred leti je zbolel za avtoimunsko boleznijo(telo proizvaja protitelesa proti lastnim celicam)...prepričana sem, da bi z drugačnim pogledom na življenje ne zbolel...na nek način sem jezna nanj ! Imam pa občutke krivde....mož bolan ,mogla bi ga ljubiti...sprejemam ga kot očeta svojih otrok, lahko bi bila celo prijatelja. Za njega sem čudna ali celo zmešana,ko se razhajava v svojih mišljenjih...ob njem se počutim NIČEVO...on pravi,da je to samo v moji glavi...A je res ? Bolj ko se trudim,bolj se vse v meni upira. Za njega je pogovor pridiga in iskanje naših napak... Predvsem starejša hčer izkoristi vsak trenutek,da gre od doma....bojim se ,da bo zašla...jaz sem ji premalo,rabi očetovo ljubezen tudi ko ni najbolj pridna in ne izpolni njegovih pričakovanj....

Ali lahko sama sebe pripravim do tega,da bi ga ljubila,da bi bila  spet ljubimca....toda jaz se ob njem počutim kot objekt in enostavno ne morem....

A sem naložila kaj???

Roj.podatki: jaz  7.5.1959

hčerka:23.10.1984  -hčerka se vpisala na fil.faks-francoščina,latinščina.Želela na soc.pedagogiko,pa ni bila sprejeta.Misliš,da je obrala pravo smer ?

A sem prezahtevna ?  Imej se lepo ! LP

Aurora

Odgovor zate je v Temi: Dinamika in kompatibilnost partnerstva

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Dragi Vojko!

Ali lahko sama sebe pripravim do tega,da bi ga ljubila,da bi bila  spet ljubimca....toda jaz se ob njem počutim kot objekt in enostavno ne morem....

A sem naložila kaj???

Roj.podatki: jaz  7.5.1959

hčerka:23.10.1984  -hčerka se vpisala na fil.faks-francoščina,latinščina.Želela na soc.pedagogiko,pa ni bila sprejeta.Misliš,da je obrala pravo smer ?

A sem prezahtevna ?  Imej se lepo ! LP

Aurora

Odgovor zate je v Temi: Dinamika in kompatibilnost partnerstva

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...