Vojko 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Devetzvezdni ki je ena najstarejših astrologij. Po zapisih, naj bi jo dokumentirali v časih rumenega cesarja. Kasneje so to astrologijo "povozile" - zamenjale, bolj natančne a tudi bolj usmerjene astrologije. Ponovno so Devetzvezdni Qui "odkrili" Japonci, zato DZK dostikrat imenujejo "Japonska astrologija", kar pa je zgrešeno. Res je, da se Japonci z njo že dolgo časa ukvarjajo in so dodelali nekatere stvari in izsledke prilagodili sodobnemu svetu. Devetzvezdni KI pozna 9 x 9 x 9 tipov ljudi - to je nekaj čez sedemsto, vendar se v namene predvidov, kompatibilnosti in smeroslovja uporablja le eno, največ dve števili, saj z drobljenjem lahko izgubimo "veliki pogled". Tako se največkrat uporablja 64 ali 81 tipov ljudi, v smeroslovju pa več ali manj le 9 tipov ljudi in devet smeri za vsak tip človeka plus nekatere posebnosti. Prednost Devetzvezdnega KI-ja je ravno to, da ohranimo bistvo, hkrati pa lahko dovolj dobro vidimo podrobnosti, medtem ko na primer pri astrologiji 4 stebri usode, vidimo le potankosti, izgubimo pa sliko gozda. Tako je ta astrologija tista, s katero lahko pripravimo pravi horoskop, za človeka, ki živi in se ne ukvarja kaj dosti s tem, kakšen je, kakšen bi lahko bil ali bo. Za te ljudi se z astrologijo 4SU lahko izračuna dogodke z neverjeno natančnostjo - na primer, do meseca natančno rojstvo otroka za veliko let naprej itn...... Z DZKjem, še nisem videl, srečal ali slišal za človeka, da bi bil sposoben kaj takega narediti, ali da je naredil, je pa DZK tudi veliko boljša metoda za izboljšanje zavedanja in življenja v tem trenutku. Ker pa svoje življenje lahko oblikujemo le ta trenutek - ne včeraj in ne jutri (ta trenutek ima tako veliko moč), je to zelo pomembno. Hvala za čitanje, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Pozdrav! Načelno nad politiko nisem ravno navdušen, vendar - odnosi med ljudmi - je konec koncev politika! Tako sem že v začetku leta na svoji spletni strani napisal astrološki predvid za Slovenijo, ki je malodane razburkal javnost. - No, na srečo je ni razburkal, čeravno je bilo kar nekaj zanimanja novinarjev za objavo le tega v dnevnem časopisju. -No, na žalost je ni razburkal, saj bi bilo morda malo več vedenja o tej stvar med samimi ljudmi (pretiravam, kaj?) Stvari pa so točno takšne kot so - vidimo jih na različne načine. Mese september je karmični mesec za trgovce, leto 2003 je karmično za politike in preobrat za Slovenijo. 21. september je dan 6 v mesecu 7 v letu 6.6. je politika, 7 bi lahko asociirali s trgovino in trgovci. Torej bodo trgovci doživeli realizacijo- materializacijo svoje želje in resnične potrebe (ki je ni), politiki pa svoj karmični dan - država pa mali preobrat. Ni v mojem dosegu, da bi vedel, ali bo šlo državi na boljše ali slabše - vendar, če sklepam - tako preprosto - najbrž ni bistvo referenduma v trgovinah ali prodajalcih, ampak se skriva daleč zadaj. Te stvari pa bodo dobile svojo dinamiko naslednji mesec in še nekaj mesecev potem, veliko političnih opcij pa bo razkrinkanih v mesecu februarju - država Slovenija pa v naslednjem letu ne bo mogla skriti ničesar več (če bo še tako prikrivala). Na dan pride - leto resnice! Vabim vas na mojo spletno stran, gotovo še niste prečitali vsega kar je zanimivo! Lep dan želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 VojkoBolj ko te berem, bolj mi je všeč. Tole za Slovenijo pa sploh zadetek v polno. In vedno bolj me zanima, kaj boš po svoji interpretaciji sistema, ki ga očitno odlično obvladaš povedal meni . Lepo, lepo.Taja Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 (popravljeno) VojkoBolj ko te berem, bolj mi je všeč. Tole za Slovenijo pa sploh zadetek v polno. In vedno bolj me zanima, kaj boš po svoji interpretaciji sistema, ki ga očitno odlično obvladaš povedal meni . Lepo, lepo.TajaJoj, Taja! Ali sem tvoj post kje izpustil?!Bom poiskal malo po forumu, pa ti takoj odgovorim. Hvala za priznanje, se trudim, da bi bil čim bolj odprt in čim bolj razumljiv. Sicer pa sem na tem področju začetnik, saj se z DZK ukvarjam šele osmo leto.No, če bo vse po sreči grem v novembru na seminar k enemu najboljših v Evropi: He Luo - Nizozemska. Link je na moji strani - Kam grem na kavo! Tam pa se napijem novega znanja in idej. lp, Vojko P.S. Ja, pri Sloveniji sem se močno držal nazaj, saj si ne želim opravka s politiko, a takšno je pač letošnje leto. Hudo pa bi bilo, če bi kdo predvid vzel preveč osebno - kar gotovo ni mišljeno. Sicer bi napisal stvari veliko bolj ostro in bolj naravnost. Popravljeno 20. september 2003 -> Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 VojkoNo, saj ti še enkrat napišem : 23.01. 1964Če sem prav gledala, naj bi bilo prvo število 1, drugo pa 6, pri tretjem sem bila pa že mrzla in se zapletala, tako da to kar tebe prosim , ko boš imel kaj več časa. Bom tole temo dala na mail, ker sem tudi sama precej leteča. Pa eno fajno nedeljo.Taja Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 država Slovenija pa v naslednjem letu ne bo mogla skriti ničesar več (če bo še tako prikrivala). Na dan pride - leto resnice!to pa lepo slišat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 država Slovenija pa v naslednjem letu ne bo mogla skriti ničesar več (če bo še tako prikrivala). Na dan pride - leto resnice!to pa lepo slišat Mateja Ja, sliši se lepo, vendar je potrebno v obzir jemati moje omejeno znanje DZKja, pa še bolj omejeno glede entitet kot so dežela, država, organizacija - tu sem še pravi začetnik in vse, kar pišem na strani so le poskusi čim boljšega "uganjevanja". DZK je metoda, s katero lahko ugotovimo za katero stvar je VEČ ali pač MANJ možnosti. Točno kaj se bo zgodilo - oh, kdo pa ve!? In ravno v tem grmu tiči zajec. Ni nujno, da je tisto, kar se nam na prvi pogled zdi dobro - res dobro za nas, ki smo v takšnem procesu soudeleženi - posebej, če gredo stvari čez naš hrbet! Lep pozdravček, lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 VojkoNo, saj ti še enkrat napišem : 23.01. 1964Če sem prav gledala, naj bi bilo prvo število 1, drugo pa 6, pri tretjem sem bila pa že mrzla in se zapletala, tako da to kar tebe prosim , ko boš imel kaj več časa. Bom tole temo dala na mail, ker sem tudi sama precej leteča. Pa eno fajno nedeljo.TajaTaja Hvala za spodbudo in za vnovične podatke. Res pa je, da ne vem, kaj je tisto, kar želiš vedeti. Na splošno je napisano na moji strani. No pa poglejva malo bolj podrobno zate. Taja 23.01. 1964: 1 6 9 Ufa!Ja, prav zanimiv človek si ti, Taja. Razmisliti je potrebno le to, če se res počutiš tako, kot je opisano v znaku bele vode 1 (letos se najbrž ne!), kajti v primeru, da zanikaš večino, kar je tam napisano, moram zate uporabiti drugačen izračun. Tu je opis, ki je pripravljen za skorajšnjo objavo na strani DZK: Intuicija in čustva vodijo te ljudi skozi življenje, pa čeprav se zdi, da so hladni in da ne premorejo prav veliko empatije. Bela voda 1 jim je poklonila intuicijo, bela kovina 6 pa ta način življenja podpira pleg tega pa ji doda velko objektivnosti in navidezno hladnost. So zelo iskreni in prodorni. V življenju pa nihajo med intuicijo in objektivnostjo in tako svoje življenje več ali manj ovinkasto vodijo skozi svoj čas. To so ljudje, ki ne razpredajo prav dosti o svojih dejanjih. Ko se odločijo o nečem, se posvetijo predvsem temu, kako bodo odločitev izpeljali, saj se ves čas zavedajo, ali so njihove odločitve prave za uresničitev namena, ki so si ga zadali. Bojijo se, da bi jih imeli drugi za neumne. So ponosni in včasih gledajo na druge ljudi malo zviška. Že v zelo zgodnjem otroštvu se ločijo iz družine in postanejo samosvoje samostojni. Njihovo življenje je veliko boljše, če so na vodstvenem položaju, za katerega so tudi zelo nadarjeni, imajo pa nekaj težav pri komunikaciji - zaradi svojega skromnega izražanja. (Bela voda 1 ima močno intuicijo in dostikrat posploši, da jo imajo tudi drugi. Bela kovina 6 gre v racionalnost in se zaveda, da redkokdo razume komplicirana pravila tako dobro kot on sam). So neumorni, vendar nepotrpežljivi, tako so mnogokrat “trn v peti” svojim podrejenim, ki težko lovijo korak s človekom 1 6 9. Ne pozna kompromisov, ali pa jih je z njim zelo težko doseči. Če so v neko stvar prepričani - da je pravilna, gredo s polno paro naprej. Ko imajo enkrat izbrano svojo pot, je njihova sposobnost koncentracije neverjetno močna. Ko se ti ljudje naučijo bolje razložiti svoje poglede in ko jih okolica boljše spozna, so lahko nadvse uspešni vodje. V družbi bi radi bili v središču pozornosti (kar pa jim težko uspeva) in ko niso, imajo težave s soljudmi. To še posebej velja, ker potegnejo močno črto med svojimi prijatelji in sovražniki, kar pa onemogoča celostno delovanje njih samih. Ti ljudje - tako moški kot ženske so izredno neodvisni in se zato težko znajdejo v družinskem življenju. Morda je boljše, da ostanejo sami in zaživijo v družbi kot del celote. *****************************Je pa letošnje leto zate dosti drugačno - in tudi ti se obnašaš drugače kot bi kdo sklepal iz gornjega opisa, saj si letos v hiši 9, torej ta energija močno vpliva nate, kar pa ima za posledico, da si v nekaterih aktivnostih zelo podobna vijoličnemu ognju 9, vendar pa te letošnja situacija razmeroma močno utruja. Toliko Taja. Če želiš vedeti kaj posebnega - pa vprašanja! Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 Vojko, saj je res, da ni fajn, ker gre vse čez naš hrbet. Ampak, veš kaj, imam pa raje, da gre čez moj hrbet kaj tako obetavnega, kot je upanje, da se obetajo manj gnili in manipulativni časi, kot pa tole :xx!: zdaj! Zato sem vesela tvojih 9KI vpogledov Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Vojko Superca, je zares tako kot si napisal. Skoraj 100%. Saj se v enici kar najdem, še vedno pa mi ni povsem jasna ta tretja številka. Kaj naj bi bilo to, kar bi morali doseči? Naši talenti? Pot? Ampak, sem se tudi kar malo oddahnila, ko si rekel, da bo naslednje leto lažje . Res ti od srca hvala in če boš utegnil, mi lahko še kaj napišeš o pomenu te tretje številke 9. Res je tudi, da bolje vozim sama in me družinsko življenje že pri drugih (ko opazujem) utruja, ter si sploh ne znam predstavljati, da bi se znašla v tem. Je pa en človek, ki ga imam nadvse rada in se v njegovi družbi krasno počutim, čeprav tudi hecno, ker je zunanja komunikacija med nama skoraj popolnoma nasprotna kot notranja. On je 11.04. 1961, mislim da 3, kar naj bi šlo dobro skupaj tako z 1, kot z 9, ampak zunanja komunikacija so pa same blokade. Pa ne toliko sporočilnost, kot barvitost besed, če me razumeš -ah, saj vem da me, opisal si me že u nulo, tako da ti je verjetno ogromno jasno skozi znanje in izkušnje, ki si jih pridobivaš. Le tako naprej - vso srečo,ti si 6, če sem prav ujela? Še enkrat hvala.Taja Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Vojko, saj je res, da ni fajn, ker gre vse čez naš hrbet. Ampak, veš kaj, imam pa raje, da gre čez moj hrbet kaj tako obetavnega, kot je upanje, da se obetajo manj gnili in manipulativni časi, kot pa tole :xx!: zdaj! Zato sem vesela tvojih 9KI vpogledov Hvala, Mateja Veš, pri predvidih, ki zadevajo politiko in politike se trudim biti čim bolj jasen in manj oster, ker si res želim, da bi vsak, ki čita te stvari razumel, da mu je takšna informacija v pomoč in nikakor v škodo, če se le malo poglobi vanjo. Tako si lahko vsak od nas - in tudi vsak politik pomaga, da živi boljše - in to celo na račun skupnega boljšega življenja. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Vojko Superca, je zares tako kot si napisal. Skoraj 100%. Saj se v enici kar najdem, še vedno pa mi ni povsem jasna ta tretja številka. Kaj naj bi bilo to, kar bi morali doseči? Naši talenti? Pot? Ampak, sem se tudi kar malo oddahnila, ko si rekel, da bo naslednje leto lažje . Res ti od srca hvala in če boš utegnil, mi lahko še kaj napišeš o pomenu te tretje številke 9. Res je tudi, da bolje vozim sama in me družinsko življenje že pri drugih (ko opazujem) utruja, ter si sploh ne znam predstavljati, da bi se znašla v tem. Je pa en človek, ki ga imam nadvse rada in se v njegovi družbi krasno počutim, čeprav tudi hecno, ker je zunanja komunikacija med nama skoraj popolnoma nasprotna kot notranja. On je 11.04. 1961, mislim da 3, kar naj bi šlo dobro skupaj tako z 1, kot z 9, ampak zunanja komunikacija so pa same blokade. Pa ne toliko sporočilnost, kot barvitost besed, če me razumeš -ah, saj vem da me, opisal si me že u nulo, tako da ti je verjetno ogromno jasno skozi znanje in izkušnje, ki si jih pridobivaš. Le tako naprej - vso srečo,ti si 6, če sem prav ujela? Še enkrat hvala.TajaTaja Tretja številka ni tista, ki bi jo morala doseči ampak kaže na to, kar skušaš doseči in na kakšen način deluješ, da boš to dosegla. Druga številka je ladja na kateri pluje prva proti svojemu cilju - sreči - uresničitvi najglobljih želja, ki jih nakazuje (samo nakazuje) tretja številka. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 država Slovenija pa v naslednjem letu ne bo mogla skriti ničesar več (če bo še tako prikrivala). Na dan pride - leto resnice!to pa lepo slišat Ja, Mateja Po teoriji DZK ima svojo energijo vsaka entiteta ne glede na to kakšne narave je. Tako tudi skupnost, kot je država. In SI se je "rodila" v letu 1991, ki je leto 9. Naslednje leto je leto 5, ko so vsi znaki - pretvorbe - oziroma entitete s posameznimi energijami v svojih hišah - torej tudi 9 v devetki. V sredini je 5 - centralizem, strah, ki se ga ne prizna, politika 6 - je v hiši, kjer se bo na žalost dogajalo zanjo marsikaj hudega in tako se prav lahko zgodi, da bo država sama potolkla svoje lastne poltike - torej samo sebe - posebej tiste, ki so rojeni v znakih 6 in 7, pa tudi 5. No 5tke so ljudje s posebno energijo in vsakdo, ki se spravi nanje jo bo slabo odnesel - posebej prihodnje leto. Na žalost se prav lahko zgodi, da bo (ne samo v Sloveniji - posebej tudi v veliki deželi na zahodu preko Atlantskega oceana) veliko napadov na politike, ki se lahko končajo zanje tudi slabo - zelo slabo. Morda ob tem posreduje tudi vojska.V glavnem, vse stvari pridejo na dan tako pri SI, kot tudi pri predsedniku zahodne države. Na žalost je to še vedno tudi leto, ko se bo na človeškem področju zgodilo mnogo slabih stvari, morda pa tudi veliko dobrih. Na področju duhovnosti pa bodo zadeve še kar naprej stale in na tem forumu bomo še kar naprej mleli iste stvari - saj vsak "trot" opazi, da ves čas meljemo prazno slamo in se nikamor ne premaknemo, ne glede na to, da se mnogi posamezniki močno trudijo, da bi šle stvari naprej. Vojko P.S. No, en človek, ki ga zelo cenim: Deepak Chopra, pa je glede duhovnosti in našega energetskega življenja povsem drugačnega mnenja (upam, da bo držala njegova), da se bo letos ravno na tem področju zgodilo nekaj prav posebnega, da se bodo stvari (ki jih sami opažamo: neznani načini komunikacije - ko vemo misli in čutimo čustva drugih ljudi, ko svojih idej in nakan ne moremo več skriti pred nikomur, ko čutimo ljubezen in simpatijo do mnogih ljudi, da jim to tudi pokažemo in ko smo vedno manj ljubosumni) premaknile kvalitetno na veliko višjo raven kot si sploh predstavljamo. To naj bi se začelo že sedaj in kogar ta tematika zanima, naj obišče spletno stran Deepaka, kjer bo poleg zanimivih informacij lahko našel tudi kratke interaktivne seminarje in mnogo lepih in pozitivnih idej in misli. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Vojko Jaz Menim (čutim), da se to kar opisuje Deepak že dogaja, oz. da je ravno zdaj v polnem začetnem razmahu in se bo še stopnjevalo, kar je pravzaprav za vse resnicoljubne ljudi nekaj čudovitega, na kar že dolgo čakamo. Je pa zanimiva ta tretja številka - torej je to pokazatelj naše volje in usmerjanja namenov ne glede na to, ali je to tudi dobro in prav? Se pravi, kar hočemo, ne kar bi morali? Ali pa sploh ne obstaja nekaj takega kar naj bi 'morali'? No, ne vem, razmišljam, saj je včasih veliko lažje, če nam to kdo ali kaj nakaže, kakor pa če sami iščemo, pa porabimo toliko enega časa in se velikokrat znajdemo v luknji (telebnemo v napačnem načinu poskušanja v katerega nas žene). LP.Taja Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Vojko Jaz Menim (čutim), da se to kar opisuje Deepak že dogaja, oz. da je ravno zdaj v polnem začetnem razmahu in se bo še stopnjevalo, kar je pravzaprav za vse resnicoljubne ljudi nekaj čudovitega, na kar že dolgo čakamo. Je pa zanimiva ta tretja številka - torej je to pokazatelj naše volje in usmerjanja namenov ne glede na to, ali je to tudi dobro in prav? Se pravi, kar hočemo, ne kar bi morali? Ali pa sploh ne obstaja nekaj takega kar naj bi 'morali'? No, ne vem, razmišljam, saj je včasih veliko lažje, če nam to kdo ali kaj nakaže, kakor pa če sami iščemo, pa porabimo toliko enega časa in se velikokrat znajdemo v luknji (telebnemo v napačnem načinu poskušanja v katerega nas žene). LP.TajaTaja Če ne bi poznala nikogar na tem svetu Kaj bi bilo dobro in kaj prav! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Vojko Ne vem. Iz izkušenj bi se učila. Ker pa nismo sami na svetu, ter nam ni vsega potrebno samim izkusiti, se lahko učimo tudi skozi izkušnje drugih.Otroček prime metulja in ga vrže v vodo, da ne bo žejen. On ne ve, da se metuljček z njegovim posredovanjem utopi, pa čeprav je mislil dobro, ni bilo dobro to kar je naredil. Naučil se sicer je, ampak mu je hudo. No, morda ne ravno v tem primeru, ta je eden od prvinskih, ko spoznavamo svet. Ljudje smo zmotljiva bitja, pravzaprav sploh nimamo šanse, da bi se ne motili, kajne? Situacije v svetu tako močno kažejo na to, kako zmotljivi smo in kako zlahka zamenjujemo tisto kar je prav s tistim kar hočem (želim). Tako no, nekako sem mislila, da obstaja v astrologiji morda kakšen namig v tej smeri, kaj je prav in ne le, kaj želim, saj tisto, kar želim, ni vedno prav, pa se tako lahko ničkolikokrat spečem. Za kakšno stvar lahko porabiš leta in leta, pa nebi bilo potrebno, če je že kje kdo pogruntal kako je treba. Tako razmišljam, kaj pa ti? Lepo bodi.Taja Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Vojko Ne vem. Iz izkušenj bi se učila. Ker pa nismo sami na svetu, ter nam ni vsega potrebno samim izkusiti, se lahko učimo tudi skozi izkušnje drugih.Otroček prime metulja in ga vrže v vodo, da ne bo žejen. On ne ve, da se metuljček z njegovim posredovanjem utopi, pa čeprav je mislil dobro, ni bilo dobro to kar je naredil. Naučil se sicer je, ampak mu je hudo. No, morda ne ravno v tem primeru, ta je eden od prvinskih, ko spoznavamo svet. Ljudje smo zmotljiva bitja, pravzaprav sploh nimamo šanse, da bi se ne motili, kajne? Situacije v svetu tako močno kažejo na to, kako zmotljivi smo in kako zlahka zamenjujemo tisto kar je prav s tistim kar hočem (želim). Tako no, nekako sem mislila, da obstaja v astrologiji morda kakšen namig v tej smeri, kaj je prav in ne le, kaj želim, saj tisto, kar želim, ni vedno prav, pa se tako lahko ničkolikokrat spečem. Za kakšno stvar lahko porabiš leta in leta, pa nebi bilo potrebno, če je že kje kdo pogruntal kako je treba. Tako razmišljam, kaj pa ti? Lepo bodi.TajaJa, Taja Zelo se strinjam s teboj. A imava sprejem drugače naravnan. Jasno, saj sva si različna. In tako ti na kratek način nisem uspel povedati tistega, kar sem hotel. Ti bom zdajle povedal drugače: Če bi bila sama na svetu - bi bilo vse prav.!Se ti ne zdi? "prav" in "narobe" naredimo sami v medčloveških odnosih, ko se primerjamo.In kar jaz naredim je prav in če ti narediš na isti način je tudi prav. Če pa narediš na drug način - delaš napake..... Hvala ti za pisanje. O tej temi bi se veliko raje pogovarjal, kot pa pisal, saj gre pisanje prepočasi iz rok. Imej se lepo, sam pa grem spat. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Servus VojkoJa, saj, ko bi bil človek sam in nič več. Mislim pa, da odnos ne velja samo do sočloveka, temveč tudi do vsega obstoječega, se pravi, do vsega kar je(narave, živali, stvari...). No, saj, smo si različni. A ne boš pozabil name za tisto kompatibilnost z človekom - 11.04.1961? No, ko boš imel seveda čas Pa kaj lepega sanjaj.Taja Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Servus VojkoJa, saj, ko bi bil človek sam in nič več. Mislim pa, da odnos ne velja samo do sočloveka, temveč tudi do vsega obstoječega, se pravi, do vsega kar je(narave, živali, stvari...). No, saj, smo si različni. A ne boš pozabil name za tisto kompatibilnost z človekom - 11.04.1961? No, ko boš imel seveda čas Pa kaj lepega sanjaj.TajaTaja Nekako sem preskočil tvoje vprašanje.Pa poglejva kompatibilnost Taja 23.1.1964: 1 6 9Tisti 11.04.1961: 3 3 5 Veš ti ljudje, kot je Tisti - so prav posebne vrste. Vse doživljajo veliko bolj intenzivno in so tudi sami intenzivni, čeravno se v svojem življenjju premikajo proti humanosti. Saj veš. Možno je partnerstvo med katerimakoli človekoma - celo odlično partnerstvo, vendar pa izkušnje drugih in moje kažejo, da so le redka uspešna partnerstva, ki se jih ne vidi tudi z DZKjem. OsnovaNačelno sta lahko dobra prijatelja 1 - 3vendar oba zahtevata veliko svobode ki je pa po drugi plati nista pripravljena dovoliti partnerju, zato so te zveze več ali manj neuspešne.... Komunikacija- ni ravno vrhumska - ti kontroliraš njegovo komunikacijo, kar njemu ni všeč, saj bi rad bil vendo prvi, vendo bi rad prvi povedal vse in vsakomur in tako se zgodi, da sploh ne prideš do besede. Pa tudi, če bi prišla, bi bilo še slabše, saj je on tisti, ki želi drugim povedati. Življenjska smerTudi ta je različna in ni kompatibilna. Odgovor za kompatibilnost je NE. Takšna zveza se le težko ohrani, saj je medsebojna dinamika prevelika Ti v življenju siliš k slavi in uspehu on pa k toplemu domu, kar bi se sicer načelno dalo uskladiti - vendar le načelno! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Zdravo Vojko! Jaz bi prosila za razlago kompatibilnosti partnerstva med mano (15.12.1968) in določeno osebo (29.7.1962). Zahvljujem se ti za odgovor in ti želim vse dobro.Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Zdravo Vojko! Jaz bi prosila za razlago kompatibilnosti partnerstva med mano (15.12.1968) in določeno osebo (29.7.1962). Zahvljujem se ti za odgovor in ti želim vse dobro.SonceHoj Sonce Me veseli, da si svojo tretjo objavo namenila meni, čeravno si zelo skopa v besedah in tudi v vprašanjih, saj vprašanj praktično ni in če ni vprašanj, je odgovorov tudi bolj malo ali pa niso prav odgovorjeni, kar je škoda. Ti ne dobiš tistega, kar si želiš in sam se trudim na slepo. Sonce: 15.12.1968 - 5 1 9Sončnik: 29.7.1962 - 2 6 1 Sonce. Najbrž ti je Sončnik tako všeč, ker kompenzira tvojo notranjo napetost, ki počasi izgine, ko se pojavi on. Vendar pa je dobro razmisliti - ali je to ljubezen, ali je to partner s katerim lahko živiš naslednjih 500 let? Kot vidim sam, sta si po svoje precej podobna, po drugi strani pa imata tako različno komunikacijo in različne življenjske cilje, da sploh nista za skupaj. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Vojko, to ti moram povedat, prvič prvič, sem se ob neki zadevi le nasmehnila in odkorakala, da ti vidiš začudenje, pa prav fino sem se počutla, ha ha. Pa imaš zasluge pri tem tud ti, pst, pa nobenmu povedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Vojko, to ti moram povedat, prvič prvič, sem se ob neki zadevi le nasmehnila in odkorakala, da ti vidiš začudenje, pa prav fino sem se počutla, ha ha. Pa imaš zasluge pri tem tud ti, pst, pa nobenmu povedat. Hoj Otožna Me veseli, da znaš videti. Ampak nikar mene zraven mešat. Jaz nisem ne kriv in ne zaslužen. TI sama si tista, ki si spoznala, se odločila in naredila! Lepo življenje ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Vojko,hvala.Želela sem vedeti ali sva za skupaj, pa si mi že sam odgovoril.Razum mi govori, naj grem stran, srce pa me močno vleče nazaj....Vrtim se v krogu, pa nekako ne vem kaj naj naredim. Lep dan, sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Vojko,hvala.Želela sem vedeti ali sva za skupaj, pa si mi že sam odgovoril.Razum mi govori, naj grem stran, srce pa me močno vleče nazaj....Vrtim se v krogu, pa nekako ne vem kaj naj naredim. Lep dan, sonce Poslušaj svoje srce pa signale v okolici! Ker včasih se nam um zakamuflira in pravi, da je srce.Znamenja v okolici pa so neodvisna od tega..... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.