otožna 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Vojko, vidim da si bil priden in da je na strani Devetzvezdni Ki veliko novega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Pa v četrtek in petek, kje naj iščemo tvoj klobuk Otožna Moj klobuk je na moji glavi Sicer pa me lahko najdeš na POP TVju.Tam sem edini s tem imenom. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Vojko, vidim da si bil priden in da je na strani Devetzvezdni Ki veliko novega Pa še bo, Otožna, še bo. Kaj bo šele potem, ko pridem iz šolanja! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Vojko, vidim da si tud ti v medijih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Vojko, vidim da si tud ti v medijih Hoj Otožna Za katerie medije pa to misliš? Lunin Net, TV, Radio, časopis??? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Mislim, da če se ne motim, no, povsod na nek način, ane? ampak tu je bila mišlena pop tv, al sem mal zabluzla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Mislim, da če se ne motim, no, povsod na nek način, ane? ampak tu je bila mišlena pop tv, al sem mal zabluzla Ah ja, Otožna Sem potlej videl, da sem to celo napisal. No, pa nič hudega.V tistih medijih sem prisoten toliko, da me nihče ne vidi. Počnem posel, ki je daleč od medija. Vse si prav napisala. Sem pa več prisoten na Internetu... še največ ! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 No vidiš sva že dva v mediju, ki sva bolj v ozadju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 No vidiš sva že dva v mediju, ki sva bolj v ozadju Ja, Otožna Tvoj avatar je tudi kar primerno ozadje! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 zdej bom pa neki butnila pa če se osramotim al pa ne, a tuki mojo slikco misliš, ups, me že ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 zdej bom pa neki butnila pa če se osramotim al pa ne, a tuki mojo slikco misliš, ups, me že ni SeVeDa Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Vojko, kdaj bo pa naslednji seminar? Na žalost nisem pravočasno videla tvojega vabila Malo časa sem tukaj, pa toooooliko zanimivih stvari je za prebrat in tako sem videla vabilo šele danes Lep večer ti želim Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Vojko, kdaj bo pa naslednji seminar? Na žalost nisem pravočasno videla tvojega vabila Malo časa sem tukaj, pa toooooliko zanimivih stvari je za prebrat in tako sem videla vabilo šele danes Lep večer ti želimKaj češ, Nada Vsaka stvar je za kaj dobra. Prav gotovo ti to koristi, da ne boš zamudila še kakšne stvari, ki te zanima, saj boš skušala biti bolj pozorna, a ne? Ja, o seminarjih se pogovarjam na več koncih. Vendar zaenkrat se še dogovarjamo. Menim, da pa bo drugo leto - v začetku leta že dozorel čas, ko bom lahko organiziral kakšen vikend seminar. Tako - za cela dva dneva, da se človek česa nauči in, da je zanimivo. V dveh urah je pač tako veliko in tako malo povedanega, da ima človek bore malo od tega. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Hvala Vojko Zdaj bom bolj pozorna, do takrat pa se bom skušala že kaj informirat in naučit na tvoji strani Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Hvala Vojko Zdaj bom bolj pozorna, do takrat pa se bom skušala že kaj informirat in naučit na tvoji strani Ja Nada Nestrpno pričakujem tvoj OS s podatki za selitev.Danes in jutri imam čas, kako bo med tednom, pa ne vem, zato raje pohiti. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Marsikomu bo danes "vse dol padlo". Nekomu zaradi utrujenosti, drugemu zato, ker nič ne gre naprej, tretjim ravno zato, ker gre tako hitro naprej........ Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Z DZKjem lahko zelo točno vidimo, kdaj in na kaj naj bomo pozorni, da bomo bolj uspešni v svojih naporih! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Zdaj lahko svoj podznak in svoje lastnosti po znaku in podznaku prečitate na moji spletni strani.Prijazno Vabljena, Vabljen Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Hm.....meni je že včeraj "vse dol padlo" :xx!:, danes pa še kar naprej dol visi :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 V času od 3. do 11. novembra se na forumu najbrž ne bom javljal, saj (upam) bom na šolanju DZK na Nizozemskem. Kljub temu bom vesel vaših vprašanj in bom nanje odgovoril takoj, ko bom uspel - upam, da s še več znanja kot sedaj. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Hm.....meni je že včeraj "vse dol padlo" :xx!:, danes pa še kar naprej dol visi :xx!:Zato pa grem spat, Mick.Da bom vsaj približno pripravljen na nov dan! Lahko noč, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Jaz sem one sorte kot medvedi, ko sneži- si mislim, da je čas za zimsko spanje . Ko neha snežit je pa vse OK. Me snežinke ful uspavajo, kar hipnotizirajo. Če pa sneži na smučišču, pa še opazim ne! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Ja.....Vojc.....imaš prav .....grem tudi jaz.....film do konca pogledat pa spat.....nočka vsem še prisotnim lunatkom Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Mick...saj...če ti sam za kakšen dan.."vse dol pade"...še ni hudega...glej sam...da ne bo tako ostalo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 hehe....ja mick pazi...k njej itaq vse samo dol vidsi.... :xx!: 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.