Mick 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Astra.......ne vem.....mogoče pa le kakšna poskrbi za povsem nasprotno stanje Aakhut......a to misliš, da ji je za vse.......vseeno? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Mick, tele dni se lahko za počutje zgovarjaš na Marsino napoved Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Tina ....sem itak mislil krivdo za tak moj filing na koga drugega prevaliti :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Men že neki časa vse dol visi... Pa spet me kej dvigne in spet padem down.Se mi zdi da je svet tolk umazan, folk pokvarjen in sem najrajš doma, da mi ni treba kakga hinavskega ksihta videt. Pa poslušam rock, metal in gledam odštekane filme. Pol pozabim na to da ne maram hodit okol, se srečevat, se delat kok me kej zanima in sploh vlagat trud v neke "kvazi" odnose. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Jaz tudi danes...brezbarven, siv, nejevoljen dan.... Čeprav sem bila v službi več kot pridna. Grem domov, se preoblečt, na konja...v naravo.... in mogoče se bom našla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Danes bi lahko mirne duše imela kar dopust, se mi zdi, da sem bila prav čudna, prav nekoristna, bi bilo bolje preležat vse tole! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Uf, uf.....kaj nam te je :xx!: ....bo treba malo na več misliti...... .....sem slišal, da z dobrimi mislimi prikličemo dobre stvari Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 katero znamenje s katerim avtomobilom?heheziher funkcjonira.....pa she partnerjevo zram 666 -ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Jest škorpijonka prisegam na vročekrvne Francoze (moj, ki je ASC SCO pa tudi!) MucaMaca A vidiš, koj zagrizemo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laja 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 univerzalno astrološko vozilo: šajtrga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 aakhut tole zihr ja ... moj prvi avto (dirty) diana, pol stoenka, pa peugeot 405, polo, pa getz funky ... aja, jest devica ... kako pa pr teb to funkcionira aakhut Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 hehemercedez....z livreranim shoferjem....mi vrata odpre......pa samo za chlane kluba je......mamo posebne kartice....aja....vodnar.... 666 -ou... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 kozoroginja - citroen saxo, renault clio želje:golfoven - renault 4, stoenka, neki citroenov AX želje:volvo Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Riba - ford (fiesta)Sco - bmw (petka) Mi pa torej, MucMac, spodbijamo tole sco/franc. tezo... Prisegamo na Nemce (ceprav je res, da nekateri med nami pa tudi in prav tako na japonce). Tudi zelje so tam nekje (ceprav -v tem primeru- morda kaksno desetletje mlajse)... A tudi stara koka dobro ide. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Moj sosed vodnar prisega na Hyundaia, en drugi pa na BMW ( :xx!: )! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laja 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 oven - renault 4, stoenka, neki citroenov AX želje:volvoto o želji zadetek v črno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Jaz sem pa mislila, da boste tle govorili o tem, v katerem znamenju je narejen ali registriran vaš avto! No, pa naj vam vseeno povem, da ko sem (pred mnogimi leti) kupila bolho iz 2. roke (od ene ženske), sem na Občini ob prepisu ugotovila, da sem (Levinja) kupila avto od Levinje, pa še avto je imel datum prve registracije v znamenju Leva! Drgač pa imam rada male avte (trenutno R5), še bolj zadovoljna pa bi bila s kakim malim športnim. Ful so mi fajn gokardi v Luna parku! (Jaz bi enga imela kar za na cesto. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Nisem sicer opazil Vojkovega komentarja! Vojko,jaz mislim,da tale DZK drži tudi za prevozna sredstva,ali za živali,predmete,ipd. Vojko,no saj lahko katweri drugi tudi odgovori,če ve.....recimo avtomobil narejen v letu 2003 ima lastnosti "šestice"in bo verjetno imel tudi malce težav,ko pride v leto,ko kovini ne odgovarja.... Prosim za odgovor,vsem ostalim pa lep večer,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Katrca je zakon, pa še ovinke zna polagat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 jaz sem dvojček imam pižoja, vozim pa katrco Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Kozoroginja se vozi v Hondi...vozila pa bi se še raje v Mazdi 6. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 jaz sem dvojček imam pižoja, vozim pa katrco A eden od dvojčkov ima pižoja, drugi pa vozi katrco? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Nord, a nisi ti frenda od Kristalke... ki je stara 14 let... ... a ma tolk starejšo frendo, al tko mlada že voziš Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Nisem sicer opazil Vojkovega komentarja! Vojko,jaz mislim,da tale DZK drži tudi za prevozna sredstva,ali za živali,predmete,ipd. Vojko,no saj lahko katweri drugi tudi odgovori,če ve.....recimo avtomobil narejen v letu 2003 ima lastnosti "šestice"in bo verjetno imel tudi malce težav,ko pride v leto,ko kovini ne odgovarja.... Prosim za odgovor,vsem ostalim pa lep večer,Borism Boris Energija Chi velja za vse entitete, tako se da napovedati katere lastnosti ima in kdaj in s katerim delom ima - bo imel težave. Če je narejen v letu 6 ima težave z vodo - hladilnim sistemom, posebej v letu vode. Če pa bo kdo malo bolj sodeloval - tako, da bo povedal leto in mesec proizvodnje - in seveda težave, ki jih ima ali je imel, pa morda lahko ugotovimo še kaj, česar sedaj ne vemo. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Nord, a nisi ti frenda od Kristalke... ki je stara 14 let... ... a ma tolk starejšo frendo, al tko mlada že voziš prfoksaste scene ipd... Namrec - sama sem ob temle pomislila NATANCNO TO kot ti, Mateja.Potem pa pomislila tudi, ma, kaj pa ves, pravzaprav, takole.. (morda pa je mislila kot sovoznik ali bogvekaj)...Ampak vseeno, ja, ja, ne ga sr*****, Nord, madonca! :o|o: Lepo po vrsti v lajfu vse... Vsaka stopnja ima svoje prednosti. Zdaj hodi pes, laufaj, s kolesom ipd. Aha, mesec, datum proizvodnje... Hm, mislim, da Tehtnica (moj avto, mislim, da je 25.9.) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.