lunca 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Bravo Vojko, vse tvoje članke sem prebrala, oz. pogoltnila. Kakšno dodatno vprašanje pa ni odveč, saj ne zameriš, a ne?Z odgovorom pa sem zadovoljna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Bravo Vojko, vse tvoje članke sem prebrala, oz. pogoltnila. Kakšno dodatno vprašanje pa ni odveč, saj ne zameriš, a ne?Z odgovorom pa sem zadovoljna.Lunca Me veseli, da si vse prečitala. Dodatna vprašanja pa so vedno dobrodošla. Saj mi ni težko povedat kakšne stvari - tudi osnovne spet in spet, a konec koncev je težko povedat vse tisto, kar piše v reviji in na webu, saj je tega preveč, da bi znova in znova pisal. Zdaj že znaš osnovne stvari in seveda boš iz dneva v dan boljša. Veš, največ se naučim od vas - od vseh, ki me kaj vprašate in sem vsakemu posebej hvaležen. Imej se lepo, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Pozdrav Danes je dan temnozelenega drevesa 4 1 v hiši črne prsti 2 - počasi in premišljeno2 v hiši drevesa 3 - občutek za ljudi, ne jezite se, pustite drugim do besede3 v hiši drevesa 4 - pazite na dokumente4 v karmični hiši 5 - odprite oči, bodite pozorni na to, kaj vam okolica pove ali pokaže5 v hiši kovine 6 - pazljivo s kovinskimi orodji in v prometu - ekstra denar6 v hiši 7 - odlično za prijetno večerjo, sprehod, zabavo, pazite, da ne boste šli v rizične spolne odnose7 v hiši bele prsti 8 - poskusite biti prizanesljivi za druge ljudi8 v hiši ognja 9 bodite točni in urejeni9 v hiši vode 1 - izognite se alkoholu, pozornost na povedane besede - povejte več kot mislite, da je potrebno Srečno Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Danes zjutraj je objavljen nov mesečni predvid za mesec november 2003:od 9. novembra 2003 do 7. decembra 2003 Vabim vas k ogledu! - link je spodaj, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 9. november do 8. december 2003 Je "časovni skok" v leto 2004. Kajti v naslednjem letu se bomo počutili približno tako kot se počutimo v tem mesecu. Izplača se potruditi in spremeniti naše akcije tako, da bomo tam - kjer smo že uspešni - uspešni še bolj in da malo popravimo tisto in tam, kjer nam gre slabše. Vabim vas na ogled spletne strani, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 a potem se bom naslednje leto vsaj pol leta tko počutila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 a potem se bom naslednje leto vsaj pol leta tko počutila Otožna Bodi pozorna na to, kar se ti dogaja. Za vode bo sicer kar precej drugače, saj bo manj zunanje dinamike - zato pa več notranje. Najbrž bo tudi malo manj notranjih neskladij. Katere znake že imaš, Otožna? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 1 7 8 - Otožna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 1 7 8 - Otožna Otožna 1 7 8 Tako kot sem rekel. Malo manj notranjih neskladij kot letos. V družbi veliko bolj mirno. Malo bolj previdno v poslu - oziroma bolj profesionalno (manj s srcem).Iz tvojega življenja bo izginilo veliko ljudi. Pojavijo se (globoko v tebi, morda nezavedno) novi cilji, nove ideje, novi sončki. Vzemi si več miru, uživaj nežno hrano in se izogibaj velikim količinam vode: morje, jezera,... in hladu. Pazi na spodnji del trebuha in bodi pozorna na izražanje, saj je le-to v tem času polovično - pol misliš, pol pa poveš in ni čudno, če ljudje okrog tebe ne vedo, kaj si hotela povedati..... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 a zato me včasih tko čudno kdo pogleda, sej marsikdaj tud ne komentiram, grozna jaz. ja profesionalen odnos pa mir v sebi... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 a zato me včasih tko čudno kdo pogleda, sej marsikdaj tud ne komentiram, grozna jaz. ja profesionalen odnos pa mir v sebi... hvala Otožna Tvoji bližnji in tvoji kolegi ti pri tem lahko največ pomagajo. Prosi jih, da te vprašajo, kadar jim kaj ni jasno! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 mogoče bodo pa tisti ki me ne razumejo ali pa nočejo razumet izginili iz mojega življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 2 1 6 Vojko upam, da ne bom celo naslednje leto takole nihala v razpoloženju... to ni niti najmanj prijetno... jaz ne bi več :xx!: pa upam, da bodo kaj lepši časi... da bo končno posijalo sonce Lep dan ti želim, nada Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 9. november do 8. december 2003 Je "časovni skok" v leto 2004. Kajti v naslednjem letu se bomo počutili približno tako kot se počutimo v tem mesecu. Izplača se potruditi in spremeniti naše akcije tako, da bomo tam - kjer smo že uspešni - uspešni še bolj in da malo popravimo tisto in tam, kjer nam gre slabše. Vabim vas na ogled spletne strani, Vojkomah ne!?kako to mislis?torej, ce se zdaj slabo, sem bom celo drugo leto slabo al kaj?? ne verjamem pa konc!!moja sreca je odvisna tudi od mojega dojemanja situacije, morda!?energija vedno tece skozi mene, vcasih manj, vcasih bolj... torejzakaj bi bil 1 mesec pogoj za celo leto v prihodnosti!?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Ker se ful bedno počutim, se bom zgleda celo naslednje leto?? HELP!! MucaMaca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 2 1 6 Vojko upam, da ne bom celo naslednje leto takole nihala v razpoloženju... to ni niti najmanj prijetno... jaz ne bi več :xx!: pa upam, da bodo kaj lepši časi... da bo končno posijalo sonce Lep dan ti želim, nadaNada Največ lahko zase narediš sama. To, da se tega zavedaš je že veliko, a ne? Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 9. november do 8. december 2003 Je "časovni skok" v leto 2004. Kajti v naslednjem letu se bomo počutili približno tako kot se počutimo v tem mesecu. Izplača se potruditi in spremeniti naše akcije tako, da bomo tam - kjer smo že uspešni - uspešni še bolj in da malo popravimo tisto in tam, kjer nam gre slabše. Vabim vas na ogled spletne strani, Vojkomah ne!?kako to mislis?torej, ce se zdaj slabo, sem bom celo drugo leto slabo al kaj?? ne verjamem pa konc!!moja sreca je odvisna tudi od mojega dojemanja situacije, morda!?energija vedno tece skozi mene, vcasih manj, vcasih bolj... torejzakaj bi bil 1 mesec pogoj za celo leto v prihodnosti!?? Free Prav je, da tako praviš, res je kar pišeš in se s tabo zelo strinjam.dodam pa: Ta mesec je PREDVID OKOLIŠČIN, ENERGIJE.... To pa je nekaj drugega kot POGOJ! kot si zapisal ti.Ker pa sedaj "vidiš" kako naj bi šlo, lahko veliko narediš, da bo šlo boljše, ali ne? Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Ker se ful bedno počutim, se bom zgleda celo naslednje leto?? HELP!! MucaMaca 1 9 6MucaMaca Pomagaš si lahko sama - a zate bo bolje kot je ta mesec,saj v letošnjem letu še vladajo neskladja - pri vodah,ker ste hkrati v hiši ognja in v hiši vode. Poslušaj se, vzemi si čas in bo dobro in prav! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Hojla Rika Komentar sem postavil tudi v tole temo, ker sem le bolj spada kot k barvam oblačil! Prav vesel sem tudi takšnih sporočil kot je tvoje. Namreč dvom je tisti, ki nam kaže pravo pot. Pri DZKju je dandanašnji večina žensk prevzela "MOŠKO" energijo - in po tej tudi računam. Vendar pa se na vsakih toliko pojavi ženska, ki je že z rojstvom prevzela "ŽENSKO" energijo, nekatere pa to spremembo naredijo običajno v starosti 30 - 40 let. Prečitaj si zase 4 6 3, pa mi prosim povej, če ti je ta opis bliže. Pa pojdiva vseeno od začetka: To, da si na vodilnem delovnem mestu nikakor ne pomeni, da ne delaš za druge, da ne delaš tudi iz ozadja. Pri tem je pomembno, da si navedla podznak 9! Kadar smo v družbi - vedno kažemo svoj "zunanji jaz" in to je pri tebi 9. To je aktivna družbena vloga. Mnogokrat se v današnji družbi zgodi, da je le-ta prevladujoča, saj nekako pozabimo na svoje lastno - privatno - srčno življenje - 2.9 je vedno elegantna - ali pač urejena na svoj poseben način. Tretja številka - 7 - ta pa kaže na življenjske cilje. Življenjski cilji pri takšni osebi so - lahkost življenja, spontanost življenja, organizatorstvo, finance, lahko pa tudi finance v zvezi z umetnostjo,... Vidiš, ravno v takšnih primerih - kot si ti. Je delo na daljavo oteženo, posebej, če človek sam izbira svoj znak. Kajti, če bi bila pri meni osebno - bi kaj hitro lahko ugotovila, kaj vse vpliva na to kako se sprejemamo danes in kako na splošno, pogledala bi še malo v preteklost in hitro ugotovila, ali s seboj nosiš več "ženske" - svoje; ali pač "moške" - vrinjene energije. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 FreePrav je, da tako praviš, res je kar pišeš in se s tabo zelo strinjam.dodam pa:Ta mesec je PREDVID OKOLIŠČIN, ENERGIJE....To pa je nekaj drugega kot POGOJ! kot si zapisal ti.Ker pa sedaj "vidiš" kako naj bi šlo, lahko veliko narediš, da bo šlo boljše, ali ne?Lepo se imej, Vojkoja, strinjam! prav imas.konec koncev sem na istem kot popreje, ko nisem vedel da obstajo mesec, ki je kot predvidnik okoliscin; v vsakemprimeru zivim danes in se trudim za sedaj in jutri.mogoce je bistvo, da se zavemo svoje aktivnosti, ki jih povzroca sedanjostv prihodnosti! morda pa vseeno ne razumem kaj ima ta mesec tako bistvenega oz. jeza prihodnost bolj potenten? kaj to z vrninjeno mosko energijo v zensko??kako se to vidi? kako to zenske obcutijo, razumejo, dojemajo, uporabijo, dozivljajo?? kaj pa moski? ali so dobili vrinjeno zensko energijo?ali se uciijo obeh? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 prav imas.konec koncev sem na istem kot popreje, ko nisem vedel da obstajo mesec, ki je kot predvidnik okoliscin; v vsakemprimeru zivim danes in se trudim za sedaj in jutri.mogoce je bistvo, da se zavemo svoje aktivnosti, ki jih povzroca sedanjostv prihodnosti! morda pa vseeno ne razumem kaj ima ta mesec tako bistvenega oz. jeza prihodnost bolj potenten?Vsak po svoje Free! Kaj ni to najboljše, da znaš živeti v tem trenutku!Tudi sam si želim, da bi znal tako. Strinjam se, da je potem vsaka astrologija odveč. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 ...morda pa vseeno ne razumem kaj ima ta mesec tako bistvenega oz. jeza prihodnost bolj potenten?....Free Morda bi bilo prav, da bi bil bolj jasen, ali da bi se izrazil na drug način. Naj samo ponovim: TA mesec november je NAPOVEDNIK o tem, kako se bodo stvari odvijale v prihodnjem letu.Seveda je to pomembno le za tiste, ki jih to zanima in ki takšno informacijo želijo uporabiti za svoje boljše življenje. Kajti, če že v tem mesecu vem, kaj se delal dobro zase in kaj bi lahko bil popravil, lahko stopim v akcijo že sedaj, sicer pa se obnašam tako kot prej in pač živim, kakor se mi zdi prav! Če sem namenjen na gorski vrh in vmes zaidem, je to čas, ko vem, da sem zašel in lahko popravim svojo smer, da bom hodil proti cilju. Če tega ne vem ali nočem vedeti, potem pač vztrajam na poti, kjer sem.... Verjamem, da si to razumel že prej! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Naslednji KI-jevski mesec se bo pričel 9. decembra 2003 To je mesec temnozelenega drevesa 4, v letu bele kovine 6. Urniki bodo "razpadli" na vseh področjih. Informatika bo "trpela" tako v računalnikih kot na pošti, da o virusih sploh ne govorimo. Edini, ki bodo obvladovali urnike bodo tisti, ki jih običajno sploh ne razumejo! Načelno nam bo zelo dobro pelo na materialnem področju, posebej to velja za bele vode 1 in seveda za bele kovine 6.Zavel bo nov veter prijateljstva! Na Bližnjem vzhodu pa bo še bolj vroče. Več pa ob začetku KI-jevskega meseca. Vsem želim lep začetek decembra, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 COOL! razen bliznjega vzh.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.