Vojko 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 COOL! razen bliznjega vzh..Ja, Free to si dobro napisal. No, ker je to lahko tudi mesec dokumentov, lahko upamo, da bo kakšen dokument tudi uspešno spisan - morda za več miru na bližnjem vzhodu. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Upam, da bo tud zame kak dokument uspešno spisan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Upam, da bo tud zame kak dokument uspešno spisan Ja, Otožna, le potrudi se. Letos še lahko, letos lahko dosežeš karkoli in pa vse, potem pa bo malo počitka.Letos = do konca januarja 2004! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 hm, pa si mi nekje napisal, da bo drugo leto posebno leto, ja sej mogoče se bom umirila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 hm, pa si mi nekje napisal, da bo drugo leto posebno leto, ja sej mogoče se bom umirila MOgoče boš postala Kraljica! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 se hecaš, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Otožna Za takšne, kot si ti, bo to prav gotovo lepo leto. Kakšen tolar prišparaj še letos,sicer pa poskrbi zase in za svoj mir.Pa daleč od morja - ali pa vsaj samo za malo časa.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 prišparati, kaj je že to hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 prišparati, kaj je že to hvala Prišparati pomeni - da investiraš dohodek preden daš davek državi! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 nisem siguren, da je pravi naslou...pa vendar...se tule kdo spozna ali vsaj kaj malega ve o JI-ĐING-u??? namrech...po nekem izrachunu sem ZEMLJA-ZEMLJA ....pa me zanima kaj vech o tem(12. 2. 1962) 666 zlob(CHI)jeu se nartanajlepshe zahvaljuje vojkotu za chas, ki ga izgublja z mojo nevednostjo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 aakhut en del že ne bo čist uredu , ker je leto 62 leto vode Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Ups , mogoče si pa kovina, ker ne vem točno, kdaj se je začelo kitajsko leto leta 62 vojko bo vedu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 he...thxsej un k mi je tole kao rachunu je biu tut glih tolk nalit kokr jst tko da..... 666 -ou se priporcha za nadaljne infote Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 madonca aakhut, sej včasih si pa čist prjazn ne morem verjet Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 KWA pa jst zmeri prjazn....nooo....z unimi....k so z mano prjazni che me pa za roge zgrabish....pol pa vidish 666 -ou za spremembo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 aakhut srce si x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 nisem siguren, da je pravi naslou...pa vendar...se tule kdo spozna ali vsaj kaj malega ve o JI-ĐING-u??? namrech...po nekem izrachunu sem ZEMLJA-ZEMLJA ....pa me zanima kaj vech o tem(12. 2. 1962) 666 zlob(CHI)jeu se nartanajlepshe zahvaljuje vojkotu za chas, ki ga izgublja z mojo nevednostjoHoj Vragec Un, ki je bil nalit kot ti, ti je kar prav povedal, Aakhut. 1962 - črna prst 2 (zemlja)12. 2 - črna prst 2 Aakhut - če tega človeka poznaš!(zato pa je imel ta človek letos precejšnje težave s svojim umom, pa najbrž tudi s križem, sečili in morda še s čem drugim, kar je bolj v spodnjem delu trebuha. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 aakhut srce si x!x Čakaj Amis, da ga spoznaš v naslednjem letu.Sam čutim, da je Aakhut čisto kul! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 vojko, se strinjam, da je aakhut kul slišat pa je kot da bo drugo leto še bolj zanimivo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 vojko...kerga chloveka che poznam...unga k MI je rachunu...al unga k SI JE pustu zrachunat thx obema...kaj pa kaka razlaga....kokr recimo kaj zdej to pomen pa tko...k astrologi znajo zravn ful nalozhit...dejta se she vidva mal potrudit s kakim krajshim romanchkom 666 (zlob)CHI-jeu..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 aakhut... midva kokr podobna si al kaj 252 karatna jest Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 hihi....matejc....midva sva si itaq usojena.....sam usoda mora to she spoznat 666 = 18 = 9....ergo konec konceu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 hihi...matejaunle smeshko pred hudichkom mal spominja na "drugachnega indigo shkrbastga otroka"... 666 zlobCHIjeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 ... nisi več tko ziher, da sva si usojena, a Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.