Vojko 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 Živjo Tinka in Vojko! No kot sem si misnla sem vse narobe pogledala tako da sem 2 8 8 . pa tud temo sm spet našla na forumu, ker sem se čist zgubila . No tko zdej sem razčistla glede številk, kaj pa tolmačenje ??? Pa ujemanje z ostalimi, aja pa še to moram priznat da mi matematika očitno ni jaka stran :xx!: . Moram priznat, da je pa ful zanimivo kako se da na različne načine priti vedno do istega rezultata pa naj bo to astrologija, numerologija al pa 9zvezdni KI. Pa še to; a ni smešno kako ljudje iščemo potrditev o svojih lastnostih, predvsem tistih dobrih, kukr da nam je nerodno pred samim sabo priznat da smo dobri???!!! No al pa slabi, ampak to je velik lažje En pozdravčekAsiaAsia Lepo, da si se "našla"! in da si nas našla. Veš, na te stvari gledam takole. Če hočeš nekaj študirati - študiraj. So knjige, je mnogo spletnih strani....Če želiš izvedeti predvid - ga pogledaš na spletni straniče bi rada razlago kakšnega partnerstva iz moje strani - vprašaš v temi itnImam pa občutek, da bi ti rada vse hkrati - tega pa je veliko. Ah, saj vem, da se boš znašla. In ti bom tudi povedal, kar je v moji moči averjemi, da se mi zdi nesmiselno odgovarjati na tisto, kar je že vprašano in že odgovorjeno na tem forumu ali na spletni strani.In kdo bo (vsaj malo) upravljal s svojim časom, če ne jaz sam. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAJČI 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Pozdravljen Vojko! Sicer sem nova na tem forumu ampak sem ga že kar preštudirala, tako, da nisem tako "zelena", kar se tiče devetzvezdnega KI-ja.Tudi tvojo domačo stran kar pogosto obiskujem.Super je! Rada bi pa tvoj nasvet glede moje hčere, ki zaključuje osmi razred in je pred odločitvijo kam naprej. Sicer jo trenutno najbolj vleče v novinarske vode, ampak problem je kam v srednjo šolo. Niha med turistično in medijsko srednjo šolo. Rojena je 19.9.1989- torej 2 4 3(je prav?).Kaj misliš ti kje bi bilo bolje zanjo?Lep pozdrav, Tajči Citiraj VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye) Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Pozdravljen Vojko! Sicer sem nova na tem forumu ampak sem ga že kar preštudirala, tako, da nisem tako "zelena", kar se tiče devetzvezdnega KI-ja.Tudi tvojo domačo stran kar pogosto obiskujem.Super je! Rada bi pa tvoj nasvet glede moje hčere, ki zaključuje osmi razred in je pred odločitvijo kam naprej. Sicer jo trenutno najbolj vleče v novinarske vode, ampak problem je kam v srednjo šolo. Niha med turistično in medijsko srednjo šolo. Rojena je 19.9.1989- torej 2 4 3(je prav?).Kaj misliš ti kje bi bilo bolje zanjo?Lep pozdrav, Tajči Pozdravljena Tajči na LNF in seveda na forumu Devetzvezdni KI. Zelo sem vesel vsakega obiskovalca, posebej pa takšnega kot si ti, ki si se očitno zelo dobro informirala, preden si vprašala. Veš, tvoja hčerka ima veliko srečo, da ima tebe. Ali drugače - izbrala si je pravo mamo! Kar zadeva pa tvoje hčerke pa razmišljam takole. Mlad človek naj gre na tisto šolo, ki ga zanima, kajti le tam, kjer ima zanimanje bo lahko premagoval ovire, ki ga čakajo - s svojim veseljem in navdušenjem in seveda s podporo staršev. Ako tega veselja ni in bi šla v šolo, ki jo priporoča kdo od staršev obstaja večja možnost, da bo te težave premagoval težje, pa čeravno mu morda tematika leži bolj. Druga zadeva - Katera šola. No, sicer nisem iz te stroke. Novinar je praktično lahko kdorkoli, vendar pa je dobra, prava priprava za novinarja le fakulteta. Za fakulteto pa je dobro imeti šolo, ki te nanjo pripravi. Priporočam ti, da se s hčerko o tem malo več pozanimata pri znancih, na internetu in pogovorita pri strokovnjakih. Če pa pogledajva iz KIjevskega stališča pa so novinarji zelo različne "sorte" ljudje. No, poznam mnoge izmed njih! Hčerkina življenjska smer prav gotovo kaže v smer nečesa hitrega, dokaj spremenljivega in eteričnega (3), kar novinarstvo prav gotovo je. Še bolj verjetno pa je, da jo naprej "poganja" njen podznak - 4, ki je s tovrstno dejavnostjo veliko bolj povezan. Kajti hčerka je še zelo mlada in najbrž še ne čuti svojih zanimanj, ki jih bo čutila tam po osemnajstem letu. (to je težava pri večini nas). Dvojke imajo dostikrat težave s hitro spremenljivimi se zadevami. Kajti želijo dovolj podatkov za pravilno odločitev, zato jih mnogi ocenjujejo za manj inteligentne - kar prav gotovo niso. So zelo sposobni in če znajo to svojo dobro lastnost izkoristiti sebi v prid, potem so lahko veliko boljši od svojih kolegov. Morda je težava pri hčeri le to, da ona s svojim zunanjim jazom nadzoruje srce, ki sedaj še ne pride do izraza. Njen mladostni (zunanji) jaz (4) , je tisti, ki gleda na eni strani na lepoto in na drugi strani na denar. Vendar pa je njeno srce (2) tisto, ki ji bo narekovalo, da bo vedno prva v črti tistih, ki bodo začeli pomagati človeku v stiski - kar pa se pri novinarju lahko zgodi le redkokdaj - in to ni njegova vloga. Vem, da ti z vsem tem pisanjem nisem kaj dosti pomagal, kajti težko je to z otroki. Tako novinarstvo kot turizem sta dobra zanjo, sam pa bi ji raje priporočal turizem - zaradi stvari, ki sem ti jih naštel. Poleg tega bo najbrž vedno rada potovala - vsaj na časovno krajša potovanja, pomagala ljudem in se hitro znašla v dokaj ponavljajočih se situacijah. Tu bo lahko počasi a zanesljivo napredovala. V novinarskem poklicu pa je situacija najbrž preveč dinamična zanjo. Konec koncev je morda dobro, da se pri odločanju o poklicu odloča tudi o tem kako bi rada živela. Al je rada na prostem, med različnimi ljudmi, jim rada pomaga (o tem ne dvomim) ? Kaj pa risanje - oblikovanje - je v tem dobra. Če ni - le kaj naj počne na medijski šoli. Ali je rada na prostem? Rada vidi nove kraje in ljudi? Dobro prenaša vožnjo in noč? Napišita si seznam na katerem za vsak poklic napišeta tri stolpce: ja, paše mi ne ne želim si možnosti Naj ga izpolne sama - ti ji pa pomagaj z idejami in podatki o tem, kaj vse počne eden ali drugi.Zdaj imata še čas. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAJČI 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Vojko, včeraj sem že odšla spat, tako, da sem tvoj odgovor prebrala danes zjutraj. Res si bil hiter. Za odgovor se ti zahvaljujem, nama bo res prišel prav. Citiraj VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye) Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Vojko, včeraj sem že odšla spat, tako, da sem tvoj odgovor prebrala danes zjutraj. Res si bil hiter. Za odgovor se ti zahvaljujem, nama bo res prišel prav. Tajči Me veseli, da je tako. Hvala lepa, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ojla, Vojko! 775 Na DZK in obraz si omenil, da je v pripravi nova razširjena DZK kuharica. Kaj pa ostalo ? Gotovo ni mačji kašelj vedeti, urediti napovedi, podati karakteristike znakov in podznakov . Vedoželjno čakam razširitve oziroma dopolnjene strani. Vem, vem, da ne . Močno te podpiram v tvojem delu , saj si 6.. in če prav razumem DZK sva skupaj z ramo ob ramo. Ali se morda motim ? Prijeten dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ojla, Vojko! 775 Na DZK in obraz si omenil, da je v pripravi nova razširjena DZK kuharica. Kaj pa ostalo ? Gotovo ni mačji kašelj vedeti, urediti napovedi, podati karakteristike znakov in podznakov . Vedoželjno čakam razširitve oziroma dopolnjene strani. Vem, vem, da ne . Močno te podpiram v tvojem delu , saj si 6.. in če prav razumem DZK sva skupaj z ramo ob ramo. Ali se morda motim ? Prijeten dan Hojla Etna Lepo, me prav veseli, da čakaš razširitev strani.No, pa še tega nisem končalPred časom sem strani razširil za 81 novih - samo še niso dokončane.Je pa napisano vse tisto osnovno, kar mora biti. Pa si pogledala podznake? - to je 81 strani.Skupaj približno 150 strani. Ja, seveda, res pa je, da na posameznika pride kaj malo besedila, kadar se ne zanima za druge. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Dobro jutro, Vojko! 775Seveda sem pregledala tvoje strani tudi dodatne, za vsak znak posebaj, pa še za podznake. Seveda natančneje tiste za katere zanima, se pravi za ljudi iz moje bližine. Tudi na kavo hodim v "lokale" po tvojem priporočilu . Prijeten dan želim ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Mejdun Etna, potem si pa zahtevna No, no, saj bom še kaj razširil. Sem že davno obljubil smeroslovje. Pa menda bo objavljeno kakšen mesec ali dva pred dopusti. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Živjo Vojko, pogledala sem na tvojo stran in ugotovila svoj znak in podznak, prav tako za mojega fanta.Jaz imam štelila 279, on pa 519.Bi bil lahko tako prijazen pa mogoče malo pokomentiral o partenrskem odnosu za tako kombinacijo. Hvala lep Vojko, B Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Mejdun Etna, potem si pa zahtevna No, no, saj bom še kaj razširil. Sem že davno obljubil smeroslovje. Pa menda bo objavljeno kakšen mesec ali dva pred dopusti. lp, VojkoVojko! 775 Nisem zahtevna, sem vedoželjna in z zanimanjem čakam na dodatke oziroma dopolnitve .Zanimalo me je kakšnim znakom pripadajo moji kolegi. Malo sem jih seznanila z DZK in jih navdušila, zaupali so mi svoje raojstne datume-letnice.Spet se mi mudi jutri nadaljujem...lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Mejdun Etna, potem si pa zahtevna No, no, saj bom še kaj razširil. Sem že davno obljubil smeroslovje. Pa menda bo objavljeno kakšen mesec ali dva pred dopusti. lp, VojkoVojko! 775 Nisem zahtevna, sem vedoželjna in z zanimanjem čakam na dodatke oziroma dopolnitve .Zanimalo me je kakšnim znakom pripadajo moji kolegi. Malo sem jih seznanila z DZK in jih navdušila, zaupali so mi svoje raojstne datume-letnice.Spet se mi mudi jutri nadaljujem...lp ... vodja enote m 757 *referent ž 555 ž 941 ž 721 ž 344 ž 968 m 822jaz ž 775 Zgoraj napisani tesno sodelujemo in bivamo v enem velikem prostoru. Dir. m 914*dir. enote ž 656* sta na drugi lokaciji in sicer vsek zase. Ostali napisani so naši tesni sodelavci, delujejo na terenu: m 941 m 344 m 124 m 977 V prvem hipu mi je izstopila kolegica z znaki 555, ker je to leto leto, v katerem je vsak znak v svoji hiši. Ona ima pa kar vse znake v središču lošuja. Ali jo lahko malo pokomentiraš . Tudi za naše vodilne označene z zvezdico (*) prosimo za malo razlago . V odnosu do nas. V enem od prejšnih mojih komentarjev sem omenila, da od kar malo poznam delovanje DZK lažje živim oziroma komuniciram z ljudmi. Moj prag tolerance se je zelo zvišal. Predvsem sem opazila, da sem zelo težko komunicirala z ogenjčki . Takoj smo si bili v laseh . Kot opaziš imam veliko sodelavcev ogenjčkov. Edini ogenjček, s katerim sem tudi prej lahko komunicirala je sodelavka ženska 968. Zanjo pravim, da nima karakteristik ognja. Deluje zelo umirjeno. Morda bi jo morala računati kot žensko energijo, pa ne vem na kakšen način? Zaenkrat toliko. Prijeten dan ! Dopisala bi, da smo trgovsko podjetje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Vojko, dobro jutro! 775 Ali ti je snegec kaj popestril dneve? (kidanje) :xx!: Vidim, da nisi uspel komentirati mojega gornjega prispevka :. No, pa saj boš, ali ne ? Prosim pa te, da mi čimpreje poveš-napišeš kakšne energije se pretakajo med 775 in 638, kakšne so najine možnosti, za skupno življenje Hvala Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Vojko! Plis, plis še ta par mi komentiraj:ona 317on 638Ta par živi v skupnem gospodinstvu in imata otroka. Lep pozdrav !Prijeten konec tedna ti želim, bodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Vojko! Plis, plis še ta par mi komentiraj:ona 317on 638Ta par živi v skupnem gospodinstvu in imata otroka. Lep pozdrav !Prijeten konec tedna ti želim, bodi Etna Prav z veseljem delam primerjave parov.Veš, imam pa nekatere zadržke, kadar gre za ljudi, ki tega niso vprašali.Morda je najbolje, da poskušaš narediti izvleček sama. Je hudo?! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Vojko! Plis, plis še ta par mi komentiraj:ona 317on 638Ta par živi v skupnem gospodinstvu in imata otroka. Lep pozdrav !Prijeten konec tedna ti želim, bodi Etna Prav z veseljem delam primerjave parov.Veš, imam pa nekatere zadržke, kadar gre za ljudi, ki tega niso vprašali.Morda je najbolje, da poskušaš narediti izvleček sama. Je hudo?! Vojko Sončno jutro, Vojko! 775Veš, da mi gre kar malo na smeh, sicer sem tudi v resnici dobre volje, ti si me pa še dodatno spodbudil . Vse kaže, da mi zaupaš in meniš, da bi mi celo uspelo pravilno oceniti osebe. Če je tako, hvala za zaupanje. Če pa ni in meniš, da sem postavila vprašanje brez vednosti vsaj ene od teh dveh oseb se motiš.Ker verjamem v sile in energije vesolja menim, da za to ne bi imela pravice. Moja etika je pač taka! Poleg tega pa si nas na tvojem seminarju opozoril prav na to in kot sem opisala v primeru mojih kolegov sem jih vprašala, če mi zaupajo svoje podatke in tudi zakaj.Imam občutek, da midva kar dobro komunicirava (tvoja 9 podpira mojo 5) ali je tako ali se motim in verjetno veš, da sem poskušala narediti oceno para sama.Vendar nisem dovolj suverena, da bi zaupala svoji presoji. Zato imam premalo znanja. Če pa poiskusim: on 638, ona 317. Kot vedno omeniš je pomemno, da se naučimo medsebojne komunikacije in potem ni težev tudi v primerih, da so si DZK energije v nasprotju.Menim, da sta si pri tem paru v nasprtju tako po srčni energiji 3 in 6(se pa ponavadi nasprotja privlačijo), kot energiji življenske poti 7 in 8, kar se mi zdi je težje uskladiti. Komunikacija 1 in 3 bi bila po mojem mnenju lahko dobra, vendar ima on 3 težave sam s sabo, ona 1 pa ne.Če pa poiskusim vključiti še sebe je tako: on 638, jaz 775: po srčni 6, 7 energij se dobro ujemava, v komunikaciji 3 in 7 menim da ni dobro, še posebej ker si on včasih v nasprotju, jaz pa sem sama s sabo uravnotežena, življenska pot 8 in 5se pravi oba v zemlji - morda bi šlo. Seveda je moje izraženje nespretno in nesigurno. Sem se pa potrudila po svojih najboljših močeh. Bodi prijazen in komentiraj. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Vojko! Plis, plis še ta par mi komentiraj:ona 317on 638Ta par živi v skupnem gospodinstvu in imata otroka. Lep pozdrav !Prijeten konec tedna ti želim, bodi Etna Prav z veseljem delam primerjave parov.Veš, imam pa nekatere zadržke, kadar gre za ljudi, ki tega niso vprašali.Morda je najbolje, da poskušaš narediti izvleček sama. Je hudo?! Vojko Sončno jutro, Vojko! 775Veš, da mi gre kar malo na smeh, sicer sem tudi v resnici dobre volje, ti si me pa še dodatno spodbudil . Vse kaže, da mi zaupaš in meniš, da bi mi celo uspelo pravilno oceniti osebe. Če je tako, hvala za zaupanje. Če pa ni in meniš, da sem postavila vprašanje brez vednosti vsaj ene od teh dveh oseb se motiš.Ker verjamem v sile in energije vesolja menim, da za to ne bi imela pravice. Moja etika je pač taka! Poleg tega pa si nas na tvojem seminarju opozoril prav na to in kot sem opisala v primeru mojih kolegov sem jih vprašala, če mi zaupajo svoje podatke in tudi zakaj.Imam občutek, da midva kar dobro komunicirava (tvoja 9 podpira mojo 5) ali je tako ali se motim in verjetno veš, da sem poskušala narediti oceno para sama.Vendar nisem dovolj suverena, da bi zaupala svoji presoji. Zato imam premalo znanja. Če pa poiskusim: on 638, ona 317. Kot vedno omeniš je pomemno, da se naučimo medsebojne komunikacije in potem ni težev tudi v primerih, da so si DZK energije v nasprotju.Menim, da sta si pri tem paru v nasprtju tako po srčni energiji 3 in 6(se pa ponavadi nasprotja privlačijo), kot energiji življenske poti 7 in 8, kar se mi zdi je težje uskladiti. Komunikacija 1 in 3 bi bila po mojem mnenju lahko dobra, vendar ima on 3 težave sam s sabo, ona 1 pa ne.Če pa poiskusim vključiti še sebe je tako: on 638, jaz 775: po srčni 6, 7 energij se dobro ujemava, v komunikaciji 3 in 7 menim da ni dobro, še posebej ker si on včasih v nasprotju, jaz pa sem sama s sabo uravnotežena, življenska pot 8 in 5se pravi oba v zemlji - morda bi šlo. Seveda je moje izraženje nespretno in nesigurno. Sem se pa potrudila po svojih najboljših močeh. Bodi prijazen in komentiraj. Hvala! Znaš, Etna, znaš! Znaš me spraviti v situacijo, ko "moram" komentirati tvoj komentar. Razmišljala si kar dobro in logika je prava - a se ta način upošteva le pri osnovnem številu. Pa ne obupaj in - Vsako vprašanje ima svojo vrednost! Hvala Je pa pri presoji in oceni - sovpadanja 1- komunikaciji 2- življenjski poti 3 nekaj razlik. Na različne načine ocenjujemo posamezne parametre 1 - sovpadanje a - moška energija - osnovno število podpira žensko energijo - to je najboljša kombinacija Načelno naj bi moški podpiral energijo ženske. Na ta način je ženska bolj zadovoljna - srečna in veliko več vrača, kot pa bi vračal moški, ki ga podpira ženska. Tu že prisotnost drugega parnteja pomeni odlično počutje drugega. V tem primeru partnerja lahko brez besed delita srečo z drugim. Njuno življenje se izboljšuje tudi, če se za to ne trudita prav posebej. b - ženska energija podpira moško - še kar dobra kombinacijaPartnerja sta zadovoljna a tudi, če se partnerja zelo trudita, kvaliteta njunega življenja ne bo dosegla ravni v točki a. Okolica sicer meni, da je tak par srečen, a nikdar ne doseže takšnega blagostanja kot par pod a. c - obe energiji sta iz iste skupine - dobra kombinacijaLahko dobro in uspešno živita skupaj, Življenje je z njima dobro - in samo dobro! **** Vse druge kombinacije so slabe, kljub temu, da se dostikrat razvijejo veliko močnejše ljubezni kot v navedenih primerih, vendar se dostikrat zgodi, da so potem nasprotja med dvema ravno tako velika kot ljubezen. To je primer kombinacij 3 -6, 5 - 1, 9 - 6, itn. Ta nasprotja pa potem izničijo pozitivna čustva, ali pa par živi v hitrih vzponih in padcih navala strasti, sovraštva, ljubezni, besa itn. ******************************************************** 2. Komunikacija Komunikacija je odlična, kadar je drugo število obeh enako.Vse druge kombinacije so slabše.Nasprotne kombinacije so "zanič" drugo število nam tudi kaže kako se človek obnaša pod stresom oziroma v družbi.Ni za zanemariti, da mnogo ljudi dandanes ves čas živi pod stresom in svoje osnovne energije skoraj nikoli ne izraža ******************************************************** 3. Življenjska pot. Če par spada pod točko a ali b v sovpadnosti, potem je tak par na dobi poti za odlično partnerstvo.Vendar pa mora biti zadovoljen vsaj še en pogoj. - Isto število v točki 2 ali isto število v točki 3. ******************************************************** Pomemben je tudi pogled posameznika na nasprotni spol. To bom obravnaval nekoč drugič.Težave imajo tisti ljudje, ki nasprotni spol precenjujejo ali podcenjujejo. Če partnerja precenjuješ - zahtevaš od njega več kot lahko nudi.....in ča ga podcenjuješ - se partner slabo počuti in se hoče izkazati ali pa obupa. Vse to in še več se lahko vidi iz DZKja. Upam, da pomaga. Tvoj primer: on 6 3 8ona 3 1 7 Ljubezenske iskrice letijo med tema dvema človekoma, vendar pa je ona dostikrat prizadeta, užaljena in potolčena, kar llahko sledi v tišino in razočaranje ali pa v hlipanje ali v jezo.. Komunikacija ni najboljša - saj je zelo različna. Nastajajo nesporazumi. Življenjska smer je sicer dokaj blizu, vendar krepko različna. Ona je morda trenutno zadovoljna z njegovim delom, kajti želi ustvariti trden dom, močno podjetje itn. To pa njej paše, kajti njena življenjska smer pelje proti lahkotnemu in brezbrižnemu življenju. NENENE Drugo si seda poskušaj pregledati sama. Lep pozdrav, Vojko P.S.Tretje število je življenjska pot! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Živjo Vojko, pogledala sem na tvojo stran in ugotovila svoj znak in podznak, prav tako za mojega fanta.Jaz imam štelila 279, on pa 519.Bi bil lahko tako prijazen pa mogoče malo pokomentiral o partenrskem odnosu za tako kombinacijo. Hvala lep Vojko, B Hoj Sončk Vajina zveza je lahko DOBRA. (kaj to pomeni, si prečitaj v prejšnji objavi) ti 2 7 9 on 5 1 9 Osnovna energija sovpada. Ti si mehka dušica on pa trden v svojih pogledih in namerah in te zna zaščititi - zelo lep občutek je biti v krilu takšnega človeka. Nekaj težav imata lahko v komunikaciji, kajti komunikacijo imata precej različno. Poskušajta takoj - na mestu samem razčistiti vsako stvar, ki se enemu ali drugemu zdi sporna - včasih pa je dobro preveriti, če je drugi razumel tisto, kar smo mu povedali - nakazali - čutili - tako kot je bilo v resnici v nas samih. Vajini življenjski cilji gredo v isto smer. In to je dobro. S podobnimi cilji se uskladijo dejanja in se zbliža komunikacija dveh ljudi. Če vse skupaj zmešamo z ljubeznijo, ki je med vama (ta je predpogoj za vse skupaj) potem bosta lahko v življenju zadovoljna (ako vama je to dovolj). Ti kot ženska pa bi morala poskrbeti, da bo v vajinem življenju vedno dovolj zanimivih stvari (posebej privatnem), kajti kaj rado se v takšnih primerih (ko sta dva iz iste skupine) zgodi, da enemu postane dolgčas in poleti s prvo osebo, ki pride mimo, kljub temu, da mu je kasneje žal. Vse dobro vama želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Vojko Hvala... super sem vesela...no saj nama je že tako lepo...pa ko si še ti napisal da je dobo...mi je še lepše Hvala in LP, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jezditi_vesolje 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Kaj pa 216 in 472 oz. 216 in 427. Kaj me jezi: a ne gre za "isti" osebi (namrec 427 in 472)?Hvala Citiraj jahalka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
etna 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Vojko, hvala, hvala! Res si dušica , da nam svojim trudom in znanjem omogočaš vpogled v naše energije. ... Znaš me spraviti v situacijo, ko "moram" komentirati tvoj kometar..., ja seveda kdo pa drug ga pa bo. Ti si naš učitelj, učiš in popravljaš.Popravici povedano: več kot preberem, kar napišeš in nato to obdelam, bolj sem v dilemi če čisto prav razumem nekatere poteke energij. Ti (učitelj) zelo dobro razložiš , samo jaz sem bolj slab učenec Če v kratkem povzamem: npr.SOVPADANJA, KOMUNIKACIJA, ŽIVLJENSKA POTon 6 3 8ona7 7 5sovpadnja: ista skupina, življenje je dobro ne pa odlično DAkomunikacija: nasprotna skupina, slabo oz. zanič NEživljenska pot: ista kupina, dobro ne pa odlično DA Se mi zdi da morda nisem razumela obrazložitve glede življenske poti. Razumem, da je slabo če sta si v nasprotju npr: 9-7, 1-5..., da je odlično če se podpirata npr: 2-7, 6-1...Kaj pa zgornji primer ali je slabo ali samo dobro, če sta v isti skupini, tako kot sem ga opisala. ali drug primer on 6 3 8 ona 1 9 6 sovpadanja: on njo podpira, odlično DAkomunikacija: on njo podpira, odlično DAživljenska pot: različna, slabo NE To sta samo primera za mojo boljšo predstavo. Tako sem jih navedla, ker sem zelo vizualiziran tip in mi bo lažje razumeti, kar boš imel pripomniti.Menim, da prvi primer lahko uspe, vendar samo v primeru, da se naučita komunikacije in poslušati en drugega.Drugi primer ima po moje manj možnosti, ker se razhajata na energiji življenske poti, čeprav imata odlično srčno energijo in dobro kumunikacijo.Sori , če te mučim in morda že izgubljaš potrpljenje z mano... Pa saj na tak način se vsi učimo, mar ne. Prosim te tudi, za nasvet- predvid: ali je primeren čas, da letos zaključim v letu 2002 prekinjen šudij, oziroma kdaj bi bilo najbolje, da pričnem s končevanjem le-tega. Se ti zahvaljujem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 hm. eno samo vprašanje: kako si izračunaš števila?napaka:še eno vprašanje:kako si izračunaš "ženska" števila? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 hm. eno samo vprašanje: kako si izračunaš števila?napaka:še eno vprašanje:kako si izračunaš "ženska" števila? Amis Lepo pozdravljena. No, tabel za "žensko energijo" nimam objavljenih na spletni strani, kajti le malo je takšnih, ki jo sprejme - zato nima smisla komplicirati. Poleg tega pa tudi za tiste, ki jo sprejmejo kasneje v življenju težko trdim točno kako nanje vpliva trenutno stanje. Tabele, način izračuna in pomisleki so objavljene v KarmiPlus, se mi zdi, da v decemberski številki.. Morda jih kdaj objavim tudi na spletni strani, morda pa ne. Če pa žeiiš vedeti zase, pa mi prosim pošlji rd na OS, pa ti odgovorim. Velja? Vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 ja, vse lepo in prav. mene ženska tabela zanima iz lastne radovednosti. tako pač je. in žal, decemberske karme plus tud slučajno nimam in ne verjamem, da lahko kako do nje pridem. torej bi lahko ;plis, bil tok prjazen, pa zadevico/zadevici objavil na netu? prosim, prosim, prosim Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jezditi_vesolje 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Halo! Kaj pa 216 in 472 oz. 216 in 427!! Plis, plis, ze tezko cakam na odgovor! Citiraj jahalka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.