Vojko 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Vojko, živjo! 775 Ob prebiranju aprilskega predvida za rdečo kovino to sem jaz sem se zmedla ob omenjaju meseca marca in osmice. Če poskusim malo citirati, da boš videl, kaj me je zmedlo: ...Zdaj v mesecu marcu...No pri vas - osmicah... Mesec marec je za vas...Morda nisem dobro razumela predvida in se sicer nanaša na april, ne vem. Morda pa ti je kaj ponagajalo Boš pa to gotovo preveril. Gracijas! Etna Kot kaže mi je v predvid za sedmice "Internetni Škrat" vrinil predvid za osmice za prejšnji mesec. Se opravičujem in se ti zahvaljujem. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 haj vojko,frendica ma številke 6 5 6 , jst pa 1 9 6, če prav vidim naj bi se dobro dopolnjevali, a mam prav ( no v resnici se, zanima me z vidika dzk-ja) ? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 haj vojko,frendica ma številke 6 5 6 , jst pa 1 9 6, če prav vidim naj bi se dobro dopolnjevali, a mam prav ( no v resnici se, zanima me z vidika dzk-ja) ? Amis Amis 1 9 6frend 6 5 6 Ja Amis. Ti se ob njej odlično počutiš (pri srčku) in zato se tudi ona ob tebi.Ona se ob tebi dobro počuti v zunanjem svetu, ker pa njena zunanja energija podpira njeno bistvo, se tako spet dobro počuti Imata tudi podobne poglede na reševanje težav, čeprav so pristopi lahko zelo različni.In vajine življenjske poti sta si tudi zelo podobni. Poskusi z njo iti na sprehod v naravo, v gozd. Tam bi se morali počutiti še veliko boljše.Ali pa obleci kdaj kaj rjavega ali temnozelenega ko si z njo. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 o jupi, hvala vojko. res se dobro štekava in to že odkar sva se spoznali, kar je blo men itak čudno, ker običajno tle nisem tako hitra...........pri sklepanju prijateljstev sem bolj počasne in previdne sorte sva se pa že zezali, da morva drugič prit dol pa bo ena od naju tip, pa sva rešeni Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 o jupi, hvala vojko. res se dobro štekava in to že odkar sva se spoznali, kar je blo men itak čudno, ker običajno tle nisem tako hitra...........pri sklepanju prijateljstev sem bolj počasne in previdne sorte sva se pa že zezali, da morva drugič prit dol pa bo ena od naju tip, pa sva rešeni Amis Takšna prijateljstva so nekaj, kar je težko zamenljivo ali primerljivo z ljubezenskim, partnerskim ali kakšnim drugim odnosom. Le redkokdo v ljubezenskem partnerju najde takoj v začetku vse tisto, kar dobi z drugimi odnosi.Zato je tako pomembna svoboda. Kajti, ko spoznavamo druge ljudi, spoznavamo sebe in svoje partnerje. Ali - kot je rekla ena babica: Ne moreš kupiti vsega v eni trgovini ( pa tudi, če imajo vse)! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ja, saj vem ........sam hec je hec.........ampak mi je ful dobro, ko praviš, da ne moremo dobiti vsega v eni trgovini, če je še tako dobro založena.........se nekateri s tem ne strinjajo...........ampak je vseeno res....bravo mi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Vojko, danes me čaka ena daljša vožnja(tja grede me ne skrbi toliko, kot nazaj, ker bom verjetno kar utrujena) pa me zanima če mi bo šlo vse vredu? In pri vožnji in pri nastopu?Drugače pa sem jaz 1 in 8! Hvala za tvoj odgovor! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Vojko, danes me čaka ena daljša vožnja(tja grede me ne skrbi toliko, kot nazaj, ker bom verjetno kar utrujena) pa me zanima če mi bo šlo vse vredu? In pri vožnji in pri nastopu?Drugače pa sem jaz 1 in 8! Hvala za tvoj odgovor! Samo pozorno in počasi.Uspešna boš pa prav gotovo, Nisi mi povedala smeri. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Ja, sorry, pozabila! Vse se je srečno izteklo, drugače pa je bila destinacija Kočevje-smer Delnice! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Ja, sorry, pozabila! Vse se je srečno izteklo, drugače pa je bila destinacija Kočevje-smer Delnice! Contessa Si imela tremo? Strah? Običajno za tako kratke razdalje ni hujšega - te stvari pridejo bolj do izraza pri selitvah ali dolgih potovanjih. (no ja, tudi krajših stvari ni za zanemarit) Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tipo 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Dragi Vojko, naslednji petek potujem MS-LJ, v soboto pa nazaj. Grem na predavanja homeopatije Zanima me varnost tega potovanja...meni se drugace ne gode prevec na potovanjih, sem zelo napeta...kot struna...potem pa me se glava ponavadi zacne boleti... Mojca 2 3 4 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Dragi Vojko, naslednji petek potujem MS-LJ, v soboto pa nazaj. Grem na predavanja homeopatije Zanima me varnost tega potovanja...meni se drugace ne gode prevec na potovanjih, sem zelo napeta...kot struna...potem pa me se glava ponavadi zacne boleti... Mojca 2 3 4 xrosexŽivijo Mojca Hvala za vprašanje. Če ti kakršenkoli nasvet povzroča strah, potem je ta nasvet naredil več škode kot koristi! Pri tem je pomembno, da letos ne hitiš nikamor in nikjer. Vse kar počneš - ampak prav vse, delaj premišljeno (da si pridobiš dovolj podatkov) potem pa šele nastopi z akcijo. - V konkretnem življenju to pomeni, da se boš gibala relativno počasi in da boš toliko bolj pozorna na to, kaj se dogaja s tabo in tvojo okolico in da ne pričenjaš novih (materialnih) projektov. Izobraževanje pa je zelo dobrodošlo. Ta mesec zate odličen čas za druženje. Najbrž boš spoznala nekaj novih ljudi, pomembno pa je, da te ne zanese v kratkotrajne seksualne afere. To je kratka pot. Takšne poti naj ne bi povzročale trajnih sprememb na telesu in zdravju, posebej, če je naš življenjski krog dokaj širok (če tudi sicer potujemo). Zato je strah glede tega odveč. Zato se znebi strahu. Pomembna pa je pozornost, pa saj to veš sama.Res je, da so nekatere poti bolj ugodne in druge manj, vemo pa, da je pozornost tista, ki naredi veliko za varno pot. Letna energija ti ni ugodna.Mesečna energija za pot v Ljubljano ti je ugodna.To je dobro. Nazaj grede boš najbrž čutila malo napetosti, saj te doma čakajo novi izzivi. V primerih, da potujemo v neugodni smeri, je dobro ob sebi imeti sopotnika, ki mu zaupamo in ki nas zna opozoriti ob pravem času in na pravi način. To pomeni, da nas kar dobro pozna. Seveda pa je pomembno, da smo spočiti, naspani in da nas ne tarejo skrbi (strah). Tako je dobro vse potrebno urediti pravočasno in pravočasno tudi oditi na pot, tako, da se lahko ustavimo kadarkoli se nam zahoče (ali pa sopotnikom) Menim, da bo to lepa pot, kljub malim napetostim. Sprosti se, vzemi si dovolj časa, da se lahko ustaviš kjerkoli in kadarkoli ti bo to ustrezalo. Nisem ti opisal posledic potovanja v te smeri, kajti menim, da je to prekratko potovanje, da bi te posledice bile dolgotrajne. Vojko P.S. Prosim te, ne se sekirat. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Hvala za izčrpen odgovor in pojasnilo, saj sem si tudi jaz že za pol leta narisal dnevne in mesečne položaje, ampak se mi nekaj razhaja s tvojimi napovedmi,kar pa nikakor ne spodbijam, prosim, daj me razumeti, to je bilo vprašanje in ne dvoboj, zato sem rekel, da bom na čistem....glede izkušenj, bom pa raje tiho, ker te spoštujem in jih nobeden, ki pogleda v primerjavi s tabo nima, z menoj vred...hvala še enkrat, bom v bodoče bolj pasivno opazoval....utle pa še dodajam link, kjer včasih pogledam te položaje......lep večer Vojko in ostali www.chineseastrologyonline.com/allcalendars.htm www.chineseastrologyonline.com/cgi-bin/PWDaily.aspBoris Repliko objavljam na dveh temah v forumu. Enkrat tam, kjer si vprašal in drugič tukaj, kjer je prostor za takšne teme. To pa zato, ker je tema precej pomembna, predvsem zato, da so stvari razčiščene, nikakor tako kot si omenil - kot nasprotovanje tebil Tu sledi komentar. Hvala ti še enkrat za komentar o dnevnem KIjevskem številu. Pregledal sem omenjenikalkulator na strani: http://www.chineseastrologyonline.com/PWDaily.htm in ugotovil, da si energije, ki jih kalkulator izračunava sledijo v "čudnem" zaporedju, ki ni v skladu z DZK in menim, da ima kalkulator napake. Kajti prehoda ob zimskem in letnem solsticiju sta skladna s kalkulacijo DZK, vendar pa se vmes zgodijo "nenavadni" preskoki. Dva od teh ti opisujem na tej strani. 2004 april 12 - dnevna zvezda 12004 april 13 - dnevna zvezda 22004 april 14 - dnevna zvezda 3 tu sledi presenečenje - preskok iz dnevne energije 3 kar na 7 2004 april 15 - dnevna zvezda 72004 april 16 - dnevna zvezda 82004 april 17 - dnevna zvezda 92004 april 18 - dnevna zvezda 12004 april 19 - dnevna zvezda 2 in spet velika sprememba 2004 april 20 - dnevna zvezda 9nato 1,2,3 in tako naprej spremembo pa sem spet opazil: 2004 junij 12 - dnevna zvezda 82004 junij 13 - dnevna zvezda 9 preskok iz energije 9 na 4 2004 june 14 - dnevna zvezda 42004 june 15 - dnevna zvezda 5in tako naprej junij 19 - 9junij 20 - 1junij 21 - 2 in ob solsticiju prehod na padajoče energije junij 22 - 1junij 23 - 9 in tako naprej, kar je v skladu z DZK kalkulacijo. Če dobro pogledaš, je danes, 17. junija kalkulacija dnevne energije na tej strani enaka kot pa moja kalkulacija oziroma, se ujema kakšen mesec do naslednjega preskoka.Kot kaže, na ta kalkulator gleda še nekaj znanih slovenskih Feng Shuistov, brez, da bi preverili pravilnost kalkulacij. Sicer pa grem ta teden na šolanje in tam bomo prav gotovo do podrobnosti pregledali nekaj kalkulacij in upam, da bom potem vedel povedati razliko oziroma pravilnost ali nepravilnost kalkulacije na tej spletni strani. Temo sem objavil tudi v NSK (NinestarKI) grupi na yahooo.groups in verjamem, da bom na post dobil kakšno repliko. Lep pozdrav in vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Vsem lep pozdrav iz Amsterdama. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Vsem lep pozdrav iz Amsterdama. Vojko Zelim ti veliko zabave in novih poznanstev Vojko... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Pozdravljen Vojko! Vidim, da si le prispel na Nizozemsko!!!Uživaj za vse nas! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Super, Vojko... zdaj ko tulipani cveto mora biti pravljično.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tipo 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Dragi Vojko, uživaj še za nas Prijazen pozdrav, Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ja,Vojko,uživaj za vse ,pa kakšno fotko tulipanov prinesi Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Pozdravljeni! Evo me nazaj! Po devetih letih dnevnega učenja Astrologije Devetzvezdni KI, sem se danes vrnil od enega svojih učiteljev - mojstrov z imenom Roel Hill, kateri je mojster tudi na področjih Xuan Kong Feng Shui, Zi Wei Do Shou - s katerim sodelujem že več kot 5 let. Roel Hill - He Luo (to je nadimek, ki ga je dobil kot mojster) je univerzitetni profesor in študira devetzvezdni KI od leta 1982 - je učenec mojstra z imenom Joseph Yu, diplomiranega matematika in fizika, ki se v skupini večjega števila ljudi ukvarja z raziskovanjem, apliciranjem in preverjanjem tega starodavnega znanja že več kot štirideset let. Učenje je bilo več kot intenzivno in je potekalo po ZEN principu, 4 dni po 10 ur dnevno. Obseglo je vse od principov, nastanka, preverjanja, koledarja, energije CHI (Qi) do posledic, ki jih ima ta energija na delovanje našega planeta, dežele, mesta, delovanja posameznika in družbe in še več. Zagotovil mi je, da bodo veliki mojstri v letih, ki prihajajo - obelodanili - objavili znanja iz zgodovinskih virov in znanja, ki so bila dognana v zadnji polovici preteklega stoletja zelo kmalu; seveda pa so to znanja, ki obsegajo tako področje fizike, astronomije in splošnega bivanja ljudi na Zemlji. Lahko vam povem le to, da bilo moje učenje na nizozemskem fascinantno in da bi vsakemu astrologu na tem svetu podrlo mit o nekih pravljicah, zgodbicah, v katere Kitajci tako radi zapredejo svoje znanje, da bi spoznal, da je DEVETZVEZDNI KI več kot ASTROLOGIJA in več kot ASTRONOMIJA Zdaj zame sledi naslednja faza, ko imam nalogo, da dobro preučim približno 500 strani "učbenika" in konsolidiram vse tisto, kar sem vedel do sedaj z novimi znanji in spoznanji, nato pa zopet pričnem s prenašanjem znanja v vsakdanje življenje. Želim vam vse dobro Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Vojko btw, hmmm tale vse dobro (Alles gut) postal popularen tule...Hvala Bobnar Meni izgleda drugače - A drugače vidim!? Ti si edini, ki si mi do sedaj odpisal na tale post. No meni pa se zdi pomembno, da imamo sedaj več. Saj vsak nekaj prinese. Lep dan tebi in vsem Lunatikom. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 jaz pa zelo rada prebiram strani iz devetzvezdnega Ki-ja in sem vesela da si spet podkrepljen z novim znanjem Vojko.Kar se mi pa še najlepše zdi pri tebi pa je, da si neegoističen in da kljub temu, da si za tečaj verjetno moral plačati, do sedaj nikoli nisem zasledila, da bi komerkoli rekel...ne tebi pa ne bom odgovori...vsem odgovoriš, probaš pomagati...in to pri tebi zelo cenim in mi je všeč. Veliko je dandanes ljudi ki se od tega preživljajo in je za take storitve potrebno plačati. Želim ti, da bi še tako naprej s takim užitkom delal in se učil o devetzvezdnek ki-ju. Lep večer vsem skupaj, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 jaz pa zelo rada prebiram strani iz devetzvezdnega Ki-ja in sem vesela da si spet podkrepljen z novim znanjem Vojko.Kar se mi pa še najlepše zdi pri tebi pa je, da si neegoističen in da kljub temu, da si za tečaj verjetno moral plačati, do sedaj nikoli nisem zasledila, da bi komerkoli rekel...ne tebi pa ne bom odgovori...vsem odgovoriš, probaš pomagati...in to pri tebi zelo cenim in mi je všeč. Veliko je dandanes ljudi ki se od tega preživljajo in je za take storitve potrebno plačati. Želim ti, da bi še tako naprej s takim užitkom delal in se učil o devetzvezdnek ki-ju. Lep večer vsem skupaj, S Hvala Sončk Veš, zahvala gre tistemu, ki vpraša in mi da priložnost, da mu odgovorim. Človek pri katerem sem bil, se sicer s tem preživlja, vendar je tudi zelo darežljiv. V štirih dneh, ko sem bil pri njem je iz sebe dal več, kot pa lahko dobiš na marsikaterem šolanju, ki traja tedne. Kajti podane so bile le vsebinske stvari, teorija, metode in tehnike so razložene v priročniku, ki je poleg in se je potrebno vsega tega še naučiti. Samo za ilustracijo ti lahko povem to, da si je vsak od nas, ki je bil na šolanju naredil približno šestdeset strani zapiskov. Sicer pa cena ni nikakršna skrivnost in vsak, ki ga kaj takšnega zanima se lahko prijavi nanj. Stane 580 evrov, brez stroškov potovanja in nastanitve, kar je za tovrstna šolanja še vedno zelo ugodno. Stran, kjer so dodatne informacije o šolanju je: URL=http://www.geocities.com/heluoarticles/index_ed.htm]Destiny Consultant Practitioner Program[/url] Menda je v juniju za program - 4 pilars of destiny - že vse zasedeno, vendar pa ima jesenske termine. Je pa program 4PD zelo zahteven in osebno menim, da ni za začetnike, kljub temu, da se ga lahko udeležijo tudi začetniki. 4 Pilars of Destiny je ena najbolj natančnih astrologij, saj se da iz rojstnega datuma izračunati celo to, kdaj so bili rojeni starši te osebe, skoraj natančen datum poroke, datum rojstva otrok, ki jih že ima ali pa še nima itn. Je pa zadeva najbrž takšna, da ko se človek dovolj poglobi v zadeve - enkrat mora narediti preskok na profesionalno delo, kajti sicer zmanjka časa, da bi zadevam zares prišel do dna. Roel Hill (He Luo) vsak dan dela po 18 ur - brez izjeme 364 dni na leto, odgovori na vsak vsebinski e-mail, ki mu je poslan.... In lahko si predstavljaš, da je težko zares prodreti v zelo široko znanje DZKja, kot amater, saj je DZK v resnici preprost le za osnovno uporabo v vsakdanjem življenju. Če pa ga poskusimo uporabiti za resne zadeve kot čitanje - konzultiranje prihodnosti za druge ljudi, pa postane zelo zapletena in zahtevna zadeva. No, in to je pri DZK dobro. Uporablja ga lahko zelo veliko ljudi - vsak na svoji stopnji usposobljenosti in vsak bo z njim dobil darilo. Lep pozdrav in vse dobro Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Dragi Vojko, zelo sem vesela, da si pridobil nova znanja, ki jih tako fascinantno predajas vsem. Me pa osebno zanima , ali si kje v sluzbi , ali se s tem bavis profesionalno ? Meni namrec zelo tezko uspeva koordinirati sluzbo, nabiranje znanja, pa se druzino.No pri slednji mi je nesebicno v pomoc moz, toda zatika se mi v sluzbi.Ogromno premisljujem o tem, kaj v moji glavi ne stima, da bi v vsej svoji velicini ozavestila svoj potencial.Pa toliko entuziazma imam glede nabiranja znanja Prijazen pozdrav, Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 (popravljeno) Dragi Vojko, zelo sem vesela, da si pridobil nova znanja, ki jih tako fascinantno predajas vsem. Me pa osebno zanima , ali si kje v sluzbi , ali se s tem bavis profesionalno ? Meni namrec zelo tezko uspeva koordinirati sluzbo, nabiranje znanja, pa se druzino.No pri slednji mi je nesebicno v pomoc moz, toda zatika se mi v sluzbi.Ogromno premisljujem o tem, kaj v moji glavi ne stima, da bi v vsej svoji velicini ozavestila svoj potencial.Pa toliko entuziazma imam glede nabiranja znanja Prijazen pozdrav, Mojca xrosexŽivijo MojCa Seveda delam. Delam za denar in zato, ker me posel, ki ga opravljam (da ne bo pomote - delam v Informatiki) še vedno zanima, ker je bil precej let nazaj to, kar danes delam - moj cilj. In se strinjam, da je težko, vendar pa je poleg tega tudi priložnost za študij mojega delovanja na nivoju DZK. Kajti DZK je veliko več kot je predstavljeno kjerkoli na spletnih straneh. Je študija o energiji CHI in študija AstroNOMIJE (in astrologije, ki je s tem zelo povezana), kljub temu, da se na prvi pogled prav nikjer ne vidi, da bi to zares bila astrologija, kaj šele astronomija - PA JE - in to zelo natančna. Temu sem bil priča na zadnjem šolanju, ko smo obdelati tudi prav te vsebine in je bilo vse skupaj zelo fascinantno. Kajti KANAGI GURUMA (iz njega izhaja Lo Shu) so svojevrstne efemeride. V Kanagi Guruma je namreč na zelo strnjen način zakodiran razpored planetov, ozvezdij, Sonca, Lune, poleg tega pa tudi magnetnega polja Zemlje in vpliva na magnetno polje (CHI je ali magnetno polje, ali pač nekaj na kar magnetno polje močno vpliva) na Zemlji, ki ga imajo prej omenjene entitete! - RES FASCINANTNO! In vse skupaj ni samo fantazija, iz KG smo tudi točno razbrali, da je zadeva resnična. Vem, da je težko zložiti vse skupaj, verjamem pa, da bo prišel trenutek in priložnost, ko boš to lahko tudi uskladila tako, da bo dobro zate, s tem pa tudi za vse tvoje okolje. Vse dobro, Vojko Popravljeno 27. april 2004 -> Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.