Mateja 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Boris... mogoče bo Vojko kaj rekel o tem... oziroma, je že povedal v eni od DZK-tem. Dobro jutro tudi tebi. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 lahko amis: 196-537 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 lahko samo zaenkrat samo 178 a ne Vojko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Boris... mogoče bo Vojko kaj rekel o tem... oziroma, je že povedal v eni od DZK-tem. Dobro jutro tudi tebi.O.K., bom videl, kaj bo napisal Vojko, to je potem, da lahko sediš na dveh stolih, potem si moram še jaz najti drugo formulo zase...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Em, jz sm vijolični ogenj in rdeča kovina, pa 977 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Jaz tudi ne stekam... :o|o: OK - 1 cifra, dve, OK - normalno, kao 'ascendent' recimo... A kar 3.? (ki mi se zdaj ni jasna, kaj sploh pomeni in kako jo dobis, Vojka si pa ne upam gnjavit, ker je prijazno mi lepo izracunal in najbrz dvestokrat ze povedal vse tole... ).Ampak zdaj pa ze kar nova trojka cifer? No, v glavnem - sem skrlatni ogenj (9) in mensezdi temnozeleno drevo (4)... Ona zadnja pa ne vem, kaj bi bila - morda bela prst? (1)... Torej - 9 4 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 jzt sm pa 279 . Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 hehejst bom kr 6 6 6 ostau.......pa nej pomen kar che 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Moja malenkost pa je po izračunu Vojka in ker mi EMŠO včasih nagaja, pa mi je še enkrat MBmetuljcica izračunala so moje številke take: 7 9 3 So dobre ali ne...... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Jaz tudi ne stekam... :o|o: OK - 1 cifra, dve, OK - normalno, kao 'ascendent' recimo... A kar 3.? (ki mi se zdaj ni jasna, kaj sploh pomeni in kako jo dobis, Vojka si pa ne upam gnjavit, ker je prijazno mi lepo izracunal in najbrz dvestokrat ze povedal vse tole... ).Ampak zdaj pa ze kar nova trojka cifer? No, v glavnem - sem skrlatni ogenj (9) in mensezdi temnozeleno drevo (4)... Ona zadnja pa ne vem, kaj bi bila - morda bela prst? (1)... Torej - 9 4 1če se prav spomnim, je vojko nekje napisal, da tretja predstavlja naše probleme in način soočanja z njimi...in kolikor vem, ni nikjer tabele za izračun; običajno za to gnjavimo kar njega ...kaj si pa lahko iz tega pojasnim pri prebiranju karakteristik po dzkju, pa pojma nimam....moje cifre so 196...v tem primeru bi gledala podatke za število 6, pa mi to žal nič ne pove o področju težav ali težavah samih, niti o načinu njihovega reševanja.....druga trojica števil naj bi pomenila našo pretvorbo (ali pa mogoče naša ženska števila; upam, vojko, da me boš popravil, če pišem bedarije)...tretja trojica pa ne vem kaj pomeni...mogoče tretje življensko obdobje :o|o: ...al pa končno transformacijo al kaj v tem slogu...sam to sam ugibam 196...537...234 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 preblisk....mi je pa ful zanimivo tole...sem mal gledala naše cifre...kako se z različnimi ljudmi štekamo, nekako avtomatično privlačimo, razumemo, na enaki valovni dolžini ponekod...po vsej verjetnosti "izvablajmo" eden iz drugega tudi tiste note, ki niso čisto vsak dan na sporedu...mogoče tudi take iz druge in tretje trojice števil...evo, pa imamo cel spekter in možnost za njegovo uporabo, za to, da pridemo v stik z njim...navzven al pa samo sami v sebi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Jaz pa sem 234.. Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 1 2 4, bela voda in ?? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Bela voda,bela prst in rdeča kovina! 187! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 js sem 7.6.4 sam nevem kaj pomeni po barvicah pa to tole... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Kaj pa 21, 8 , 4 Te številke so mi na ruleti po navadi najbolj vžgale, če sem znal pravočasno nehati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Bela voda,bela prst in rdeča kovina! 187!Jaz tudi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Temno zeleno drevo 427, mogoče tudi črna prst 252. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 jst pa sploh ne vem kwa sn po dzk?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 bela prst, temnozeleno drevo & vijolični ogenj - 849 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 js sem 7.6.4 sam nevem kaj pomeni po barvicah pa to tole...Nino ti si:Rdeča kovina,bela kovina,odraslo drevo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Vojko 6 2 9 Tisti, z enako tretjo številko imajo podobne življenjske cilje, ki pa jih lahko dosegajo na različne načine. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Vendula 6 1 1 Mi že kdo omenjal,da sem na pleh. :o|o: ....No,ja imam raje trdo..... .....Bela sem pa zares Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Jest sm pa 3 9 8 Borism, pozdravljen brat svetlozeleno drevesec In Bobnar ter Selene, s katerimi delimo iste življenjske cilje Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Tisti, z enako tretjo številko imajo podobne življenjske cilje, ki pa jih lahko dosegajo na različne načine. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.