Vojko 27. marec 2003 Prijavi Deli 27. marec 2003 Bobnar Objavljeno: 20. Mar 2003 ob 01:00 Zasluzni clan Nivo: ClanObjave: 553Clan st.: 80Clan od: 6. Apr 02 Vojko hvala. Je že res, da smo včasih sami sebi največji problem, pomembno se mi zdi, da želimo in znamo poiskati odgovore na vprašanja in poslušati druga, drugačna mnenja. Za tvoje sem ti vsekakor hvaležen in upam, da nam boš tule na "na voljo" še dolgo časa! Lp Direktor --------------------Direktor Bobnar. Menim, da smo sami sebi največji "problem" vedno. Po mojem pojmovanju pač. Vsi, ki nastopajo v našem življenju ste nam samo pomočniki, da lahko vidimo sebe. Če ne bi bilo v našem življenju nikogar in ničesar, potem ..... kje bi videli kakšni smo, kaj si želimo in česa ne? Upam, da bom "na voljo" še kar naprej, vsaj do takrat, ko bom imel svoj lasten forum, pa še takrat bom z veseljem kdaj zavil "na kavo" sem, k Marsi in vsem vam. Hvala ti, Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Prebrala sem izčrpne odgovore,ki sta jih bila deležna Bobnar in Rakica:)). Saj bi te tudi jaz kaj vprašala, pa se nič ne spomnim:)) Tako,da ti Vojko želim vse naj, naj še naprej! natalija Natalija, hvala ti že zato, ker si tukaj in ker me spodbujaš! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Vojko, dobro obvladaš ta dzk zvezdic,a imaš kakšen tečaj?bi kar prišla, da bi lahko spoznala ves čar *zvezdnega* sijase priporočam Vila Pomladi Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Hvala, Vila vetra Trudim se, trudim naučiti se čim več in čim boljše, spremljati ta svet in ugotavljati kako teče, pa se učiti od drugih. Za začetek lahko greš na mojo stran Devetzvezdni KI pa si tam malo ogledaš. Tečaje sem že imel in nekaj predstavitev. Je pa za razmislit. Če bi bilo dovolj interesentov, se da zmenit. Mogoče bi mi še pomagalo, da bi šla knjiga hitreje od rok. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 29. marec 2003 Prijavi Deli 29. marec 2003 Yes, kar organiziraj tečaj, nič se ne obotavljaj, obvezno pa tukaj daj med dogodke, ki so v Napovedniku, da izvem in da se prijavim!!! Kodrlajsasaj se nas bo takoj nabralo za en pomladn pušlc, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrca 29. marec 2003 Prijavi Deli 29. marec 2003 Zanimivo, uspelo mi je!Pozdrav vsem, tudi mene zanima DZKkatero knjigo priporočaš Vojko za začetnike?lepo se imejteTigrca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. marec 2003 Prijavi Deli 29. marec 2003 Hvala za spodbudo dekleta! Evo, bom pa res razmislil.Takoj, ko objavim novo napoved za mesec april, bom razmislil o tem in vas seveda obvestil. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Kdo je govoril, da se ničesar ne spomnim? Seveda se . Evo zelo konkretnega vprašanja: kako kaj kaže na spremembo službe? Delam ful na tem...in tudi okoliščine me dobesedno silijo v to...Moji podatki pa so: 23.11.1970, (ziher je ziher so rekli:)))). Lep pozdravček:))) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Vojko!Ne veš kako zelo imaš prav . Leta lahko mirujem in potem nenadoma izbruhnem...kot vulkan ja...tako je pač zdaj tudi naneslo. Je te moje službe čisto dovolj..čeprav delo blazno rada opravljam...Hm glede maja - ja saj si tudi jaz mislim, da bi bilo najbolje do takrat nekako počakati....vendar se bojim, da ne bo šlo. Splet okoliščin pač. Tako da najlepše ti hvala, ker si vzel si čas zame...samo drobno podvprašanje? Ko si izpisal moj datum: se ti je tisto pri letnici naredila drobna tipkarska napaka? Ker če ne ,...jaz sem le rojena 1970 Pozdravček Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Halo......uaauuuuuuuuu, kkšna čudovita sprememba..................Sej jst sem tudi čudovito podopustniško spremenjena. ....Čeprav je v deželo že prišla pomlad, na Gorenjskem danes celo lahko vidimo kakšno snežinko................Vojko, a sem sfalila tvoj odgovor.......??!!lp vsem forumovcem, Marsa; tebi pa čestitke za izboljšavo foruma! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Kdo je govoril, da se ničesar ne spomnim? Seveda se . Evo zelo konkretnega vprašanja: kako kaj kaže na spremembo službe? Delam ful na tem...in tudi okoliščine me dobesedno silijo v to...Moji podatki pa so: 23.11.1970, (ziher je ziher so rekli:)))). Lep pozdravček:)))QUOTE (nataly @ 31. Mar 2003 ob 08:03) Kdo je govoril, da se ničesar ne spomnim? Seveda se . Evo zelo konkretnega vprašanja: kako kaj kaže na spremembo službe? Delam ful na tem...in tudi okoliščine me dobesedno silijo v to...Moji podatki pa so: 23.11.1970, (ziher je ziher so rekli:)))). Lep pozdravček:))) Ti, Nataly, ti si pisala, da se ne spomniš, kaj bi pisala. Nataly 23. 11. 1973 9 5 9 Nataly. Letos je zate izredno dobro leto za zamenjavo česarkoli v življenju - vse dokler so te spremembe narejene premišljeno in načrtovano. In to boš tudi naredila - zamenjala boš skoraj vse s čemer nisi zadovoljna. V tem letu ti namreč na površje pridejo vsa tista drobna nezadovoljstva, za katera si mislila, da niso pomembna - in ta nezadovoljstva se prikažejo kot vulkan - brez napovedi in silovito.. Pomembno je to, da vse spremembe narediš premišljeno in načrtovano, torej ne iz trenutnega nagiba in situacije - to je zelo pomembno, saj se v tem primeru "namočiš" za dolgo dolgo časa. Letos si tudi mnogo bolj vztrajna kot običajnoo - vztrajna v tem smislu, da si lahko zagledana v cilje - ki so se medtem že premaknili. Poskusi se odpreti in videti, kaj se dogaja okrog tebe. Priporočam ti, da v novo službo ne siliš preje kot meseca maja - takrat pa je izredno ugodno - in če boš startala takrat, potem boš najkasneje. Najbrž pa te okoliščine silijo, da bo ta trenutek preje. V tem primeru bodi malo bolj pozorna. Ej Nataly, hvala ti.Vidiš, kako je dobro, da še enkrat zapišem datum in delam analizo iz tistega, kar imam napisano na ekranu, saj bi se v nasprotnem primeru lahko zgodilo, da s preveč navdušenja upoštevaš tisto, kar sicer zate sploh ne velja. Ob tvojem komentarju se tudi vidi, kako pomembna je odprtost in kritičnost tistega, ki posluša oziroma sprejema nasvete oziroma napovedi. Namreč, ni ga teksta ali opisa lastnosti, kjer ne bi mogli najti vsaj nekaj svojih lastnosti. Za pomoto se ti opravičujem in ti pišem novo besedilo. Nataly 23.11.1970 3 5 3 Služba: Tvoja odločitev naj sloni predvsem na tem 1 - če je tisto delo, ki si ga želiš - nekaj, kar ti bi izpolnilo srčne želje a) V tem primeru ti priporočam, da z zamenjavo službe še počakaš do naslednjega leta - če pa ne moreš, potem se nikar ne zaletavaj, zbiraj raje informacije - čim več in se odločaj na osnovi zbranih informacij. Delaj počasi in premišljeno, kajti v nasprotnem primeru se zadeva lahko zatakne in se ti lahko zgodi, da boš stopila korak nazaj 2 - če je to delo, ki ga že profesionalno obvladuješ a ti ne nosi osebne sreče V tem primeru je to pravi čas za zamenjavo službe, posebej, če si na tem projektu delala že lansko leto. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Halo......uaauuuuuuuuu, kkšna čudovita sprememba..................Sej jst sem tudi čudovito podopustniško spremenjena. ....Čeprav je v deželo že prišla pomlad, na Gorenjskem danes celo lahko vidimo kakšno snežinko................Vojko, a sem sfalila tvoj odgovor.......??!!lp vsem forumovcem, Marsa; tebi pa čestitke za izboljšavo foruma!Rakica Seveda si "sfalila"! Na prejšnji strani je zate odgovor, ki je eden najdaljšin tukaj na Luninem forumu. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 YEA, SURE DA, THANK YOU A LOT!Ma bojda sem premalo podrobno vprašala, pol sem ti pa na mail malo bolj razložila situacijo in si mi dal odgovor, da naj mal počakam......... ' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Vojko...saj....hmmmm...zdaj pa spet ne vem...no...Vendar pridno zbiram informacije . To pa .Hvala še enkrat! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 YEA, SURE DA, THANK YOU A LOT!Ma bojda sem premalo podrobno vprašala, pol sem ti pa na mail malo bolj razložila situacijo in si mi dal odgovor, da naj mal počakam......... 'Rakica Prosim, še enkrat napiši vprašanja, ker ne najdem tvojega sporočila z dodatnimi vprašanji, Hvala za potrpežljivost, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 Hello,očitno mail ni prišel do tebe, hvala da si mi sporočil....ker sem danes še enkrat napisala in poslala, pa neki z naslovom ne morem zgruntat...bom že...allora;premik od doma sem imela 9.3. 2000, tako da sem že ti leta od matičnega doma.Iz N.Gorice do Kr.Gore je to nekako sever do severovzhod...?!!Kar se tiče sprememb službe, mogoče na boljše, leše del.mesto, kar pa še ne pomeni, da vraćilo ne prinaša lepih energijskih odnosov..Ker je to moje karmično leto, me še posebej matra partnerstvo, ker imam tudi vozel v 7. hiši....ampak se dogajajo različne stvari...nekako "odbiram", kar pa bi imela, je nedosegljivo(!?)...Glede na to, da sem dokaj ampbiciozna, pa istočasno družinski človek, bi se rada uskladila na obeh nivojih...čeprav bi mi neka sprememba oz. napredovanje odtrgalo več prostega časa....prineslo več biokracije, sestankov.... Kaj meniš?!lp in 1000 krat hvala za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Vabim te, da si prečitaš novo mesečno napoved na strani Devetzvezdni KI, ki je bila objavljena 5. aprila 2003. Na strani je tudi letna napoved. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Vojko, hvala...vidm, da res ni glih za delat kakšne premike...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Vojko, hvala...vidm, da res ni glih za delat kakšne premike...... Rakica Opravičujem se ti, da imam zamudo v odgovoru. Te dni sem precej okupiran.Zdaj se spomnim, da sem ti poslal točen odgovor na tvoja vprašanja, samo kot kaže ni prispel do tebe. Se bom vsekakor potrudil in poskusil najti tisti "emajl", če ne, pa ti napišem znova. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Vojko, jaz potrpežljivo čakam na tvojo razlago, veseli pa bomo tvoje kakršne koli razlage, samo škoda, da ne moremo na veliko pisat o tem, ker nam vsem primanjkuje znanja. Upam,da nam boš odprl pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Vojko, jaz potrpežljivo čakam na tvojo razlago, veseli pa bomo tvoje kakršne koli razlage, samo škoda, da ne moremo na veliko pisat o tem, ker nam vsem primanjkuje znanja. Upam,da nam boš odprl pot Pozdravljena Lunca Lepo, da si potrpežljiva. Napisal sem ti že cel dopis - osebno seveda, ker nisi vprašala tukajle, a čakam, da mi pošlješ še nekaj podatkov, saj je tema precej občutljiva in želim, da je odgovor čim boljši - torej bolj kvaliteten. Velja? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Hvala Vojko, zelo si priden, sem že poslala podatke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kira 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Vojko, jaz potrpežljivo čakam na tvojo razlago, veseli pa bomo tvoje kakršne koli razlage, samo škoda, da ne moremo na veliko pisat o tem, ker nam vsem primanjkuje znanja. Upam,da nam boš odprl pot Pozdravljena Lunca Lepo, da si potrpežljiva. Napisal sem ti že cel dopis - osebno seveda, ker nisi vprašala tukajle, a čakam, da mi pošlješ še nekaj podatkov, saj je tema precej občutljiva in želim, da je odgovor čim boljši - torej bolj kvaliteten. Velja? lp, Vojko A JE TVOJ DEVETZVEZDNI CI POVEZAN Z FENG SHUJEM? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 A JE TVOJ DEVETZVEZDNI CI POVEZAN Z FENG SHUJEM?Pozdravljena Kira Seveda je povezano, Kira. Pravzaprav je to eno in isto. Kot je napisal eden boljših teoretikov in praktikov FSja in DZKja He Luo, je Devetzvezdni KI - "Druga stran kovanca", ki se imenuje Feng Shui.Devetzvezdni KI a- ali v Feng Shuiu - devet letečih (potujočih, krožečih,....) zvezd, je bistven del FSja in tisti, ki tega dela ne upošteva, praktično ne pozna Feng Shuia. Čeravno resnici na ljubo menda obstajajo šole FSja, ki tega (dinamičnega) dela FSja, sploh ne upoštevajo. DZKju pa rečejo tudi Feng Shui astrologija.Obstajata dve glavni inačici - Kitajska - originalna (taka kot je v FSju), ta predvideva, da ženska prevzame ob rojstvu žensko energijo in japonska inačica, ki predvideva, da v sodobnem svetu ženska ob rojstvu prevzame moško energijo, ki vlada temu svetu že vsaj 2000 let. Resnica je nekje vmes. Resda večina žensk - vsaj pri nas in v zahodni civilizaciji prevzame "moško" energijo - in se da njene lastnosti računati na ta način, pa so nekatere ženske, ki že ob rojstvu prevzamejo "žensko" energijo in je potrebno za ugotavljanje njihovih lastnosti uporabljati FS tabele za izračun karakteristik. Nekatere ženske pa v življenju spoznajo, da so se ves čas obnašale po tujem vzorcu in tam nekje v srednjih letih spoznajo svojo naravno energijo in so tako močne, da jo tudi spet prevzamejo. Teh žensk je po moji grobi oceni približno 1 na 50. Sicer pa so rezultati analiz in predvidevanj (ob predpostavki, da je analiza narejena korektno) enaki, ne glede na to katero metodo uporabiš. To velja tudi v primerjavi z zahodno astrologijo in seveda drugimi astrologijami, le, da z nekaterimi metodami dobimo boljše rezultate na enem področju, z drugo pa na drugem. Devetzvezdni KI pa je zelo uporaben zaradi svoje zelo natančne časovne določenosti in možnosti uporabe smeroslovja in kompatibilnosti. Sem odgovoril? Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Še enkrat se zahvaljujem Vojko za izčrpno razlago. Veliko stvari je razložljivih po tvoji interpretaciji.Ne razumem pa primerjave med zahodno astrologijo in DZK. Praviš, da je devetzvezdniKI zelo uporaben zaradi svoje časovne določenosti. Ne vem,če bom prav vprašala, ali se potem vidi mesec in leto prijetnih oz.slabih dogodkov, tako kot v zahodni astrologiji pri prehodu težkih planetov preko določenih hiš, ki dosti natančno napovedujejo blokade na določenih področjih. Ali pa srečnih trenutkov? Če vzamem moje osebno število 4 in nekoga drugega, ki ima isto osebno število, ali to pomeni,da se nama bodo istočasno dogajale podobne stvari? Seveda ne, ampak kje je tu razlika.Še na to nam odgovori, please? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.