Dadika 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Hvala za poskuse Zdaj sem videl, da mi je "testni sponzor" ušel, kljub temu, da je bilo obljubljeno, da bo imel kampanjo vse tja do začetka junija. No, ko bo spet kateri primeren, bom pa spet objavil. Rad bi, da bi se spletna stran vzdrževala "sama" lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ti nam kar povej...pa bomo sodelovali.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti nam kar povej...pa bomo sodelovali.... Seveda bom, Amis Ko spet najdem primerne sponzorje. Sicer pa imam v pripravi stran v angleščini, kjer bo nekaj kratkih predvidov, predvsem pa bo stran usmerjena na smeroslovne in druge predvide dogodkov v svetu.Tako, da bodo na straneh več ali manj zemljevidi, na katerih bodo označena kritična območja v posameznem času. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Največje potniško letalo na svetu Airbus A380, katero lahko pelje do 840 potnikov je danes prestalo prvi javni let. Polet je trajal 4 ure. Letalo je lepo vzletelo, letelo čez Pireneje in pristalo na letališču BLAGNAC v jugozahodni Franciji. Kot sem napovedal je letos poleg komunikacj, medicine, umetnosti, pisane besede, Interneta - karmično leto tudi za letalski - zračnni promet - še boljše rečeno aviacio vseh vrst - tudi vesoljske polete. To lahko vidi vsak, ki vsaj z levim očesom spremlja dogajanja po svetu. In ni slučaj, da je največje letalo poletelo v sledečih kijevskih energijah: Devetletje 4 - ptice, zračni promet, komunikacije, umetnost, medicinaleto 4 -!!!!mesec 6 - bela kovina 6, red, racio, urejenostdan 6 - !!!! Letalo je letelo na področju, katero mu je bilo danes v energetsko podporo, kjer ni bilo motenj. Upajmo, da se bo tako dobro izkazalo tudi pri naslednjih poletih, kajti zavedati se je dobro tudi tega, da je vsaka nesreča takšnega letala toliko večja nesreča za ljudi! In na žalost se prav lahko zgodi, da bomo letos še priča neprijetnostim v letalskem prometu, posebej v mesecu juliju.. Še bolj in več pa v naslednjem letu.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Pozdravljeni "Lunatiki" Vabim vas na vpogled predvida za mesec maj 2005. To je mesec rumene prsti 5. Mesec, ko energija temnozelenega drevesa 4 pokaže vse svoje lastnosti - tiste, ki so nam všeč in tiste, katere nam niso. Kajti mesečna energija meseca marca je tista, katera nam pokaže kaj vse v "novem svetu" drugačnih energij - ezoterike že poznamo in tudi tisto, kjer smo še čisto majhni otroci, ki spoznavamo, da je mogoče živeti na načine o katerih si do sedaj nismo upali niti sanjati. In vi Lunatiki ste takšni ljudje. Vi že znate in zmorete živeti na načine, kateri so drugačni, v družbi mnogokrat tuji. Pa se ne date. Verjamete, mnogi pa že veste, da je dobro živeti vaše lastno življenje. Da je to način s katerim se vsak posameznik razvija in raste v bolj srečno osebo in človeka z idelanim in zdravim odnosom do življenja. Ravno o tem govori tudi Devetzvezdni KI. Hvala vam za sodelovanje, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Hvala Vojko, pozdravljen v MAJU Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 V spomin! 1. maja 1994 - pred 11. leti je v dirki za Veliko nagrado San Marina umrl Ayrton Senna da Silva. Mir njemu in njegovim! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmiška 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Vojko,danes sem si prebrala predvid (spadam med vijolični ogenj - 9).Bi te vprašala pri potovanjih so ugodni in neugodni dnevi za potovanja. Iz katerih številk je to sestavljeno?Toliko zaenkrat saj še imam vprašanja .. Lep dan ti želim in uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko,danes sem si prebrala predvid (spadam med vijolični ogenj - 9).Bi te vprašala pri potovanjih so ugodni in neugodni dnevi za potovanja. Iz katerih številk je to sestavljeno?Toliko zaenkrat saj še imam vprašanja .. Lep dan ti želim in uživaj Živjo Tmiška Glej. Kratko in zanimivo vprašanje si zastavila. Kratek odgovor je: Ugodne smeri so tiste, v katerih so ugodne energije za posameznika. Dan kot tak za daljša potovanja ni tako strašansko pomemben. Energija dneva je pomembna takrat, kadar je v nekem odnosu z energijo meseca, leta..... Da bi ti povedal točno - pa bi ti razložil skorajda ves Devetzvezdni KI, ki ga poznam. Ker pa ne poznam tvojega osnovnega znanja, ne vem kje pričeti. Vse kar znam pa je tu težko opisati. Če mi bolj točno opišeš svoje znanje, pa ti morda lažje povem tisto, kar si želiš. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Zemeljska magnetosfera ima obliko človeškega telesa! 1 Mz 1,26 Bog je rekel: »Naredimo človeka po svoji podobi, kot svojo podobnost! Gospoduje naj ribam morja in pticam neba, živini in vsej zemlji ter vsej laznini, ki se plazi po zemlji!«2. 1 Mz 1,27 Bog je ustvaril človeka po svoji podobi, po Božji podobi ga je ustvaril, moškega in žensko je ustvaril.3. 1 Mz 9,6 Če kdo prelije človeško kri, bo človek prelil njegovo kri. Zakaj po svoji podobi je Bog naredil človeka.4. Sir 17,3 Po svoji meri jih je oblekel z močjo, po svoji podobi jih je naredil. http://helios.gsfc.nasa.gov/magneto.jpg Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Zemeljska magnetosfera ima obliko človeškega telesa! 1 Mz 1,26 Bog je rekel: »Naredimo človeka po svoji podobi, kot svojo podobnost! Gospoduje naj ribam morja in pticam neba, živini in vsej zemlji ter vsej laznini, ki se plazi po zemlji!«2. 1 Mz 1,27 Bog je ustvaril človeka po svoji podobi, po Božji podobi ga je ustvaril, moškega in žensko je ustvaril.3. 1 Mz 9,6 Če kdo prelije človeško kri, bo človek prelil njegovo kri. Zakaj po svoji podobi je Bog naredil človeka.4. Sir 17,3 Po svoji meri jih je oblekel z močjo, po svoji podobi jih je naredil. http://system.solaire.free.fr/magnetosphere.jpg Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Če dobr pogledaš ma tud obliko kapljice, ali ribe, ali kometa, ali česarkoli.... dvomim da je bog ustvaril človeka, je pa ustvaril razmere v katerih pride do nastanka človeka, in tale evolucija in čas je pokazal da so nekatere oblike najboljše, in matematično razložljive... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če dobr pogledaš ma tud obliko kapljice, ali ribe, ali kometa, ali česarkoli.... dvomim da je bog ustvaril človeka, je pa ustvaril razmere v katerih pride do nastanka človeka, in tale evolucija in čas je pokazal da so nekatere oblike najboljše, in matematično razložljive... Super, da imaš svoj pogled! To mi je všeč. Se lahko vsaj spoznavamo in odkrivamo tudi svoje lastnosti - morda podobne tvojim! Kar zadeva kreacija pa: Dal sem le citate iz Sv. Pisma.Tvoj pogled ElNino, pa je odvisen od tega kaj je zate Bog. Sam imam tu zelo filozofsko sprejet pogled. In v tem pogledu smo prav gotovo kreacija Boga. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmiška 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vojko,šele sedaj sem videla, da si mi odgovoril, sem bila odsotna.Kar se tiče mojega znanja iz tvojega področja = 0. Tako ja prav si prebral nič ne vem o teh stvareh, bi pa seveda želela kaj izvedeti.Če se ti bo ljubilo mi kaj napisat daj prosim čim bolj enostavno da bom lažje razumela. Lep vikend ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko,šele sedaj sem videla, da si mi odgovoril, sem bila odsotna.Kar se tiče mojega znanja iz tvojega področja = 0. Tako ja prav si prebral nič ne vem o teh stvareh, bi pa seveda želela kaj izvedeti.Če se ti bo ljubilo mi kaj napisat daj prosim čim bolj enostavno da bom lažje razumela. Lep vikend ti želim Živijo Tmiška Veliko enostavnih odgovorov je v forumu Devetzvezdni KI - v različnih temah.Vabim te, da jih pregledaš. Lahko si jih shraniš na svoj računalnik in čitaš.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Nov komentarna spletni strani Devetzvezdni KI lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Hoj Lunatiki Vabim vas na ogled novega mesečnega predvida. In ker je energija devetletja, leta in meseca enaka,se splača prečitati letni predvid še enkrat. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 mesečni predvid za 8-ko, se noče odpret vojko, prosim pomagaj 8 7 6 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mesečni predvid za 8-ko, se noče odpret vojko, prosim pomagaj 8 7 6 Hvala ti, Mislim, da je zdaj ok. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ni kaj, Vojko morm rect, da se je splacalo pocakat na tale predvid 8-ke se bomo mele odlicno Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni kaj, Vojko morm rect, da se je splacalo pocakat na tale predvid 8-ke se bomo mele odlicno Res je, če se boste le znale tudi ustaviti in si vzeti čas za počitek. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Pogjej si nov komentar! Objavil sem nov komentar v zvezi z energijami tekočega meseca: Komentar o dogodkih in energiji junija 2005 Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MARGIT 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Pozdravljen,Vojko!Hvala za mesečni predvid za junij.Ko sem prebrala ,kar si Belim vodam napisal v zvezi s poslom,mi je kar vroče postalo.Res se mi dogajajo spremembe in mislim,da bi potrebovala nasvet ... Lep pozdrav,M. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MARGIT 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Sem: 1 8 7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.