mani 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Pozdrav tebi Vojko in vsem ostalim! Nekako sem se utišala v tem času,pa vidim da tudi drugi niste preveč aktivni tule na forumu.Obrnili smo nov list na koledarju in prav kmalu bo potrkala na vrata tudi nova energija.Sprašujem se,kaj ima tokrat zame.Prihajamo v energijo 2,torej bo zame spet tako-tako,znam biti na "udaru".Sicer pa energija vode res niha sem in tja in večkrat sem se počutila kot čolniček,zibalo me je sem ,zibalo me je tja.....Vsega je bilo ta energijski mesec,od solz,nemoči,obupa,do neskončno lepih trenutkov,katere sem "vzela" s seboj v srce...Vojko,ta mesec ni bilo nič z "odpiranjem denarnice".Še vedno sem tu.Ampak zmanjkalo je čisto malo,pa bi bila že na drugi lokaciji.Pač mi ni bilo namenjeno,mogoče bom zaradi tega dobila boljše,ne vem.Ob tem prehodu energij,ki se bodo kmalu zgodile,te prosim,če mi poveš,na kaj naj bom še posebno pozorna v mesecu prsti.Hvala,da se boš potrudil zame.Mej se ! mani 2 9 7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Pozdrav tebi Vojko in vsem ostalim! Nekako sem se utišala v tem času,pa vidim da tudi drugi niste preveč aktivni tule na forumu.Obrnili smo nov list na koledarju in prav kmalu bo potrkala na vrata tudi nova energija.Sprašujem se,kaj ima tokrat zame.Prihajamo v energijo 2,torej bo zame spet tako-tako,znam biti na "udaru".Sicer pa energija vode res niha sem in tja in večkrat sem se počutila kot čolniček,zibalo me je sem ,zibalo me je tja.....Vsega je bilo ta energijski mesec,od solz,nemoči,obupa,do neskončno lepih trenutkov,katere sem "vzela" s seboj v srce...Vojko,ta mesec ni bilo nič z "odpiranjem denarnice".Še vedno sem tu.Ampak zmanjkalo je čisto malo,pa bi bila že na drugi lokaciji.Pač mi ni bilo namenjeno,mogoče bom zaradi tega dobila boljše,ne vem.Ob tem prehodu energij,ki se bodo kmalu zgodile,te prosim,če mi poveš,na kaj naj bom še posebno pozorna v mesecu prsti.Hvala,da se boš potrudil zame.Mej se ! mani 2 9 7 Živijo Mani Si prečitala predvid?Si skušala kakšno stvar pregledati sama? Le daj, saj bo šlo. Včasih gre v začetku počasi, potem pa hitreje, ko se začneš ukvarjati sama.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 vojko....hvala za nov predvid...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Pozdravljeni sem citala predvid za ta mesec...za bele kovine 6 je to mesec kjer se vidijo rezultati preteklih obdobij, ce sem prav razumela...kar je ok - mislim da sem kar dobro delovala razen na podrocju zdravja in imam sedaj resnicno neke manjse tezave...(kaditi sem zacela pred 2-ma letoma in pol, manj sem se gibala,...kar poskusam sedaj popraviti to je nehati s slabimi razvadimi in zaceti z dobrimi...) imam pa eno vprasanje - kako se menujejo ta obdobja? Mislim tista v katerih se kazejo rezultati preteklih in tista v katerih ni vidnih rezultatov,amapk je bolj pomembno delovanje za naprej...zdi se mi ko prebiram predvide zdaj ze nekaj casa, da se menjujejo...ali je mogoce malo brezvezno vprasanje. ne vem, porodilo se mi je... sicer se zavedam da to kar vsakodnevno pocnemo,mislimo itd vpliva na nas in svet okoli nas... lep dan zelim! p. se stevilke 6 4 7 Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Pozdravljeni sem citala predvid za ta mesec...za bele kovine 6 je to mesec kjer se vidijo rezultati preteklih obdobij, ce sem prav razumela...kar je ok - mislim da sem kar dobro delovala razen na podrocju zdravja in imam sedaj resnicno neke manjse tezave...(kaditi sem zacela pred 2-ma letoma in pol, manj sem se gibala,...kar poskusam sedaj popraviti to je nehati s slabimi razvadimi in zaceti z dobrimi...) imam pa eno vprasanje - kako se menujejo ta obdobja? Mislim tista v katerih se kazejo rezultati preteklih in tista v katerih ni vidnih rezultatov,amapk je bolj pomembno delovanje za naprej...zdi se mi ko prebiram predvide zdaj ze nekaj casa, da se menjujejo...ali je mogoce malo brezvezno vprasanje. ne vem, porodilo se mi je... sicer se zavedam da to kar vsakodnevno pocnemo,mislimo itd vpliva na nas in svet okoli nas... lep dan zelim! p. se stevilke 6 4 7 Lepo pozdravljena Pixy Se mi lepo in dobro sliši, da čitaš predvide. No, pomembno je tudi, da si pozorna nase - torej že lahko ukrepaš. Če si želiš opustiti razvade, je letos dobro leto. Načelno prični opuščati takoj, v času nekaj mesecev boš tako lahko zlahka brez. Če imaš pri tem težave, se javi, lahko ti pomagam. Imena obdobij.... Čemu so ti imena tako pomembna? Saj si jih že sama navedla!. Sicer pa so cikli kombinirani, dobro je, da veš, da se ponavljajo cikli 9 dni, 9 mesecev, 9 let in torej s tem nastajajo tudi cikli 5, 7, 10 in drugi s posebnimi kombinacijami energij, ki so za posameznika še posebej pomembni. Seveda pa lahko te cikle določim le za posameznika z vsemi rojstnimi podatki. In takrat res pride do izraza predvid, saj se hkrati vsak nauči gledati predvide in tako v njih vidi več. Tisti pa, ki bi res rad še več, pride na tečaj Devetzvezdni KI za osebno rabo. Naslednji bo decembra. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Hojla, hvala Vojko! (Sej sem tud mislila kako se menjavajo, ne kako se imenujejo )Torej bi lahko rekli da kar danes delam, mislim, itd se bo odrazalo cez 9 dni, kar delam v tem mesecu se bo odrazlao cez devet mesecev, in letos cez 9 let, al pa niti ne...kar dosti je tega A bo tečaj on-line ali je potrebna "fizična" prisotnost...jaz sem namrec v Mariboru... lep dan zelim, p. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Hojla, hvala Vojko! (Sej sem tud mislila kako se menjavajo, ne kako se imenujejo )Torej bi lahko rekli da kar danes delam, mislim, itd se bo odrazalo cez 9 dni, kar delam v tem mesecu se bo odrazlao cez devet mesecev, in letos cez 9 let, al pa niti ne...kar dosti je tega A bo tečaj on-line ali je potrebna "fizična" prisotnost...jaz sem namrec v Mariboru... lep dan zelim, p. Ja, Pixy - res se energije menjajo nekako tako kot si napisala. Vendar je kljub temu precej drugače. Obstajajo tudi cikli 5, 7, 12 in drugi. Seveda pa je zato, da to človek razume včasih dobro nekaj razlage. Joooooj - tisto pa, da se ti stvari tudi vračajo točno v takšnih ciklih kot si napisala - to je velika poenostavitev. Tečaj naj bi bil zaenkrat v Ljubljani. Sem pa razmišljal, da bi šel tudi v druga slovenska mesta. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Pozdravljena Morena Kaj češ. Težka je tale kombinacija 5 1. A ti jo najbrž najboljše obvladaš. Pa si kdaj pomislila, da tisto, kar dajemo - tudi dobimo? Bi ti to lahko vsaj malo pomagalo pri bolj prijateljski "nastrojitvi"? In kako veš, da si odsotna? Po moje - kadar smo odsotni - za to sploh ne vemo. In če se zaveš šele potem. Ali si sploh želiš biti prisotna? Ali misliš, da bi ti zavedanje o tem kaj pomagalo? Lep pozdrav, Vojko Vojko,kaj misliš,s vprašanjem ALI SI SPLOH ŽELIŠ BITI PRISOTNA?Seveda si.No,ali pa tudi ne..če res dober razmislim..Sam trenutno mam take dneve,da sem sama proti sebi..Sploh nimam moči,da bi se mela rada..Dolgo nisem mela takšnih občutkov..Tud oblačim se sam v temna oblačila.. Odsotna pa vem ,da sem..bežim v svoje misli in v RL delujem zelo zmedeno..Že dolgo ni blo tko.. Zakaj je ta kombinacija 5 1 težka?? Hvala Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Vojko,kaj misliš,s vprašanjem ALI SI SPLOH ŽELIŠ BITI PRISOTNA?Seveda si.No,ali pa tudi ne..če res dober razmislim..Sam trenutno mam take dneve,da sem sama proti sebi..Sploh nimam moči,da bi se mela rada..Dolgo nisem mela takšnih občutkov..Tud oblačim se sam v temna oblačila.. Odsotna pa vem ,da sem..bežim v svoje misli in v RL delujem zelo zmedeno..Že dolgo ni blo tko.. Zakaj je ta kombinacija 5 1 težka?? Hvala Morena Očitno se vseeno dobro zavedaš sebe. Ti vsaj veš, kaj se dogaja s teboj.Verjamem, da sploh ni slabo. Lahko je kritično le tvoje opisovanje tvojega stanja.Kar konec koncev ni čudno, ravno zaradi kombinacije 5 - 1 ali rečeno drugače - tvoje srcenadzira tvojo komunikacijo, tvoje telo, za katero pa se zdi, da mu puščaš preveč svobode. Morda je pa telo tisto, ki ti vlada! Razmisli? Da bi ti tukaj in zdaj razlagal koncept energij - bi bilo malo preveč zamudno zame.Kupi si knjigo Devetzvezdni KI, mojega prijatelja Mitja Stojadinova. Na moji spletni strani je povezava. Lahko pa jo dobiš tudi v drugih knjigarnah Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Lep pozdrav!! Zanima me kako bo v partnerstvu, na kaj morava paziti, najino zdravje in finance. Moje številke: 8 3 1, partnerjeve številke pa so: 9 2 3. Res najlepša ti hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Lep pozdrav!! Zanima me kako bo v partnerstvu, na kaj morava paziti, najino zdravje in finance. Moje številke: 8 3 1, partnerjeve številke pa so: 9 2 3. Res najlepša ti hvala!!! Lepo pozdravljena Saiya Kako bo? Tako kot bosta naredila!Pri tem je dobro, da imaš ti njegovo energijsko podporo, izziv za vaju pa je vajina komunikacija. Ali veš, da se najlaže odmaknemo od sebe in svojih težav, kadar se iskreno pošalimo iz sebe!To je gotovo eden boljših načinov za izboljševanje težav s komunikacijo. Poleg tega pa stimulira dobro voljo, ki je v zvezi sploh nujna, ravno toliko kot ljubljenje... In dobro komunikacijo res potrebujeta, da laže usklajujeta vajini različni življenjski poti. Torej! Bo kot si bosta naredila! Narava vaju tu le delno podpira! Pri zdravju prejšnji komentar velja še toliko bolj. Pojdi na mojo stran in si DL The Secret! Morda je dobro celo, da si ga ogledaš večkrat in ga vzameš presneto odgovorno. Nalašč pišem odgovorno, kajti dobro je, da se ob njem večkrat nasmejiš kot pa zresniš, ne glede na to, kaj ti vsebina povzroči v tvojem umu. Finance! Kje pa si? Ker ne vem, koliko delovnih let je za tabo, ti to težko povem. Načelno pa zate finance niso tako dobre kot zanj. Pa tudi zanj se v naslednjem letu šele začenjajo dobre stvari... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Pozdrav! Kar se tiče komunikacije je res, ampak sva na splošno različno naravnana v nekaterih zame pomembnih pogledih, večkrat se mi zdi da se najini energiji dobesedno tolčeta! Je to možno? On potrebuje nekaj drugega, jaz nekaj drugega. Kako bi lahko to uskladila? Samo z dobro komunikacijo? Kakšni pa sta najini živjenski poti? V čem sta si tako zelo različni? Hvala vnaprej!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Pozdrav! Kar se tiče komunikacije je res, ampak sva na splošno različno naravnana v nekaterih zame pomembnih pogledih, večkrat se mi zdi da se najini energiji dobesedno tolčeta! Je to možno? On potrebuje nekaj drugega, jaz nekaj drugega. Kako bi lahko to uskladila? Samo z dobro komunikacijo? Kakšni pa sta najini živjenski poti? V čem sta si tako zelo različni? Hvala vnaprej!!! Poglej Saiya..... poglej prejšnji post. Tam sem ti lepo rekel - napisal, da imata različni življenjski poti. Različni sta si zato, ker ena išče pomoč ljudem in mir v naravi, drugi pa nove izzive in dinamiko. (se ti zdi to vsaj malo različno?) In to, da je komunikacija za vaju izziv - tudi pomeni, da bi si bila lahko bolj kompatibilna, če si pa že nista, se lahko komunikacije naučita, saj je to najbrž edina stvar, ki se je lahko naučimo. Vse drugo si že ugotovila sama! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Marsa Ko izračunaš osnovno število, mu prišteješ 4. Narediš "seštevek" do tam, ko je rezultat manjši od 10dobljeno število odšteješ od 10 Za mesečno število pa greš gledat v tabelo za mesece, oziromana spletni strani najprej izbereš to dobljeno število, izbereš mesec rojstva in dobiš tretje število. Vojko Pozdravljeni vsi na teh stranek DZK in tudi ti Vojko.Sem dokaj nova na LF in zdaj sem se lotila prebiranja vseh teh strani DZK, ker me zanima skrivnost teh stevil.Imam eno cisto matematicno vprasanje, tisto o prvih treh stevilih in potem potencialno drugih treh, ce gre za prevzem zenske energije. Prvo oz. osnovno stevilo se dobi, ce se sesteje cifre letnice rojstva in se to enomestno stevilo odsteje od 11, tu zgoraj pa sem prebrala, da za izracun zenskih stevil sestevku cifer letnice pristejes 4 in vse to odstejes od 10? V prvem primeru od 11 v drugem od 10. Ali je to prav? 3. stevilo potem odcitas iz tabelc, vendar vzames nasprotno stevilo, kaj pa v primeru zenske stevilke, enako? To sprasujem, ker bi si rada sama izracunala se drugo trojico in potem lazje videla, s katerimi energijami se bolj ujamem in seveda bom sama iskala naprej pomene. Vojko, upam da se ti da odgovoriti na to vprasanje, da bi mi bilo potem tehnicno to jasno.Lep Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Pozdravljeni vsi na teh stranek DZK in tudi ti Vojko.Sem dokaj nova na LF in zdaj sem se lotila prebiranja vseh teh strani DZK, ker me zanima skrivnost teh stevil.Imam eno cisto matematicno vprasanje, tisto o prvih treh stevilih in potem potencialno drugih treh, ce gre za prevzem zenske energije. Prvo oz. osnovno stevilo se dobi, ce se sesteje cifre letnice rojstva in se to enomestno stevilo odsteje od 11, tu zgoraj pa sem prebrala, da za izracun zenskih stevil sestevku cifer letnice pristejes 4 in vse to odstejes od 10? V prvem primeru od 11 v drugem od 10. Ali je to prav? 3. stevilo potem odcitas iz tabelc, vendar vzames nasprotno stevilo, kaj pa v primeru zenske stevilke, enako? To sprasujem, ker bi si rada sama izracunala se drugo trojico in potem lazje videla, s katerimi energijami se bolj ujamem in seveda bom sama iskala naprej pomene. Vojko, upam da se ti da odgovoriti na to vprasanje, da bi mi bilo potem tehnicno to jasno.Lep Lepo pozdravljena Tagat Dober in pravi je prvi izračun za osnovno število - tako za ženske kot za moške. Res je tudi, da sem nekaj o izračunih "ženskih" in moških številih pisal tudi tukaj. Dobro pa je, da nam je jasno sledeče: Pri Devetzvezdnem KI so števila tako za ženske kot za moške enaka! Mešanje med ženskimi in moškimi števili prihaja iz Feng Shui. Vedeti pa je potrebno: - da je FENG SHUI predvsem metoda ugotavljanja kompatibilnosti MED HIŠO (zgradbo) in človekom.- da se pri Feng Shui energije računa in razlaga drugače - da je po Devetzvezdnem KI Človek osnovna energjiska celica, ki energijo:* sprejema* pretvarja in * oddaja Da je torej sposoben na nek način 'predelovati' energijo. In Japonci so prvi ugotovili, da sodobna ženska resonira na enak način kot moški in torej zanjo veljajo isti izračuni. Vse to se mi izkazuje tudi v praksi, čeprav bi nekatere ženske zelo rade imele drugačno število.Pomembno je, da ste ženske pri pretvarjanju energije običajno bolj učljive, da pa smo moški bolj vztrajni (kar je skorajda isto) Drugo število se ugotovi po malo bolj zapletenem algoritmu, kjer je dobro poznati efemeride.Obstajajo tudi preproste metode, ki so pa vseeno malo preveč zapletene, da bi jih zdajle objavljal tukaj. Tretje število kaže življenjsko smer in ga izračunamo iz prvih dveh. Vsa ta števila lahko ugotoviš na spletni strani. če želiš bolj točne izračune, pa bi bilo dobro seči po literaturi.Tehnični izračun je pri tej vedi manj pomemben. Pomembna je širina znanj, razumevanje, pa tudi intuitivno čutenje. Lep pozdrav, Vojko P.S. Pa še nekaj. Vsak človek ima v sebi 'generatorje - pretvornike' vseh KI energij. Le, da so eni bolj, drugi manj razviti.Pomembno je tudi, kje in s kom človek živi (je živel), kako živi (se giblje, hrani in predvsem na kakšen način razmišlja) Si prepričana, da človek lahko (zlahka) ugotovi s čem in v čem se ujema in kje ujemanje ni pravo? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Si prepričana, da človek lahko (zlahka) ugotovi s čem in v čem se ujema in kje ujemanje ni pravo? Hvala za odgovor, upam da razumem racunski del, ceprav dvomim. Glede ujemanja pa, najprej se ucim in informacije potem tudi zacutim, to se da. Pravo ali nepravo ujemanje je pa posebna stvar, stvar razmisljanja, cutenje pa je vedno, to kar je. Zdaj sem to, v cemer se cutim. To sem mislila. S tem, cesar zdaj ne cutim, pa sele lahko iscem povezavo... Vse dobro zelim tej strani... Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Hvala za odgovor, upam da razumem racunski del, ceprav dvomim. Glede ujemanja pa, najprej se ucim in informacije potem tudi zacutim, to se da. Pravo ali nepravo ujemanje je pa posebna stvar, stvar razmisljanja, cutenje pa je vedno, to kar je. Zdaj sem to, v cemer se cutim. To sem mislila. S tem, cesar zdaj ne cutim, pa sele lahko iscem povezavo... Vse dobro zelim tej strani... O hvala Tagat za tvoje želje spletni strani ..... ; ) Sam pa želim vse dobro tebi. Lep pozdrav, Vojko P.S. Več 'tehničnih' informacij lahko dobiš na našem forumu tao-si.com. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Spet jaz. Zasledila sem, da vodis tudi tecaje. Zanima me, ce bo se kaksen in kdaj, in ce ga bos napovedal tudi na teh straneh? Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Spet jaz. Zasledila sem, da vodis tudi tecaje. Zanima me, ce bo se kaksen in kdaj, in ce ga bos napovedal tudi na teh straneh? Lepo pozdravljena Tagat Seveda. Zdaj so bili tečaji 'preizkusni'. Torej takšni, na katerih se gradi vsebina, da bi potem 'ta pravi' bili toliko boljši. Za naslednje leto seveda načrtujem tečaje.Objava za tečaj bo gotovo na moji spletni strani in najbrž tudi tukaj. Načelno bom skušal prvi tečaj imeti že v februarju. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Najlepša hvala za tvoj odgovor. Tale DZK me osvaja, jaz pa si ne morem pomagati (si niti nočem), to se mi je zgodilo, mislim da le dvakrat ali trikrat v življenju. Nekaj me močno vleče in hitro, in iz mojih dosedanjih izkušenj so take stvari zame bile do sedaj usodne in trajne. Prehitro je za presojanje, a vsekakor si zdaj želim spoznavati to "vedo magicnih kvadratov". No, bom videla, kam me bo popeljalo.Zdajle upam, da na tečaj, da bodo okoliščine in notranji impulz v ravnotežju. Lep pozdrav! Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Najlepša hvala za tvoj odgovor. Tale DZK me osvaja, jaz pa si ne morem pomagati (si niti nočem), to se mi je zgodilo, mislim da le dvakrat ali trikrat v življenju. Nekaj me močno vleče in hitro, in iz mojih dosedanjih izkušenj so take stvari zame bile do sedaj usodne in trajne. Prehitro je za presojanje, a vsekakor si zdaj želim spoznavati to "vedo magicnih kvadratov". No, bom videla, kam me bo popeljalo.Zdajle upam, da na tečaj, da bodo okoliščine in notranji impulz v ravnotežju.Lep pozdrav! Lepo Tagat, se sliši tole! Se že veselim srečanja! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Pozdrav,Vojko ! Upam,da si dobro.Rada bi te vprašala nekaj v zvezi s predvidi za mesec december.Namreč čakam ga že nekaj časa,a ga ne najdem.Zdaj pa ne vem,a si ga pozabil "naštimat",ali je kaj drugega narobe.Sprašujem te namreč za predvid za število 2.Saj veš,do januarja in do novega predvida je še kar nekaj časa,mene pa zanima,kakšne energije se vrtijo okoli mene. Lep pozdrav in lepe prihajajoče dni. mani 2 9 7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Pozdrav,Vojko ! Upam,da si dobro.Rada bi te vprašala nekaj v zvezi s predvidi za mesec december.Namreč čakam ga že nekaj časa,a ga ne najdem.Zdaj pa ne vem,a si ga pozabil "naštimat",ali je kaj drugega narobe.Sprašujem te namreč za predvid za število 2.Saj veš,do januarja in do novega predvida je še kar nekaj časa,mene pa zanima,kakšne energije se vrtijo okoli mene. Lep pozdrav in lepe prihajajoče dni. mani 2 9 7 Pozdravljena Mani Predvide si lahko pogledaš tukaj...so že kar dolgo napisani tudi za mesec december. http://www.dzk.gajba.net/ Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Pozdrav,Vojko ! Upam,da si dobro.Rada bi te vprašala nekaj v zvezi s predvidi za mesec december.Namreč čakam ga že nekaj časa,a ga ne najdem.Zdaj pa ne vem,a si ga pozabil "naštimat",ali je kaj drugega narobe.Sprašujem te namreč za predvid za število 2.Saj veš,do januarja in do novega predvida je še kar nekaj časa,mene pa zanima,kakšne energije se vrtijo okoli mene. Lep pozdrav in lepe prihajajoče dni. mani 2 9 7 Lepa hvala Darja! Živijo Mani Mani. Ne vem kako je konfiguriran tvoj računalnik. Najbrž so nastavitve v tvojem brskljalniku slabe. Predvid je objavljen vsak mesec ob datumu, ki ga lahko vidiš na prvi strani in na vsaki strani predvida.Kolikor vem, sem se do sedaj držal napovedanega datuma objave do dne točno. in to je 58 X do sedaj. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mani 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Pozdrav tebi Darja in tebi Vojko! Hvala vama za odgovor,vendar mi problem ostaja isti kot je bil.Vem,da je bil predvid za december na strani ob pravem času,problem je v tem,da ga za črno prst 2 za december ni .Je predvid za november,in po pregledu za druga števila,mi vse štima,le 2 ni,ej še zdajle sem preverila,tako da res ne vem kaj mi ne gre.Moram povedat,da vse druge predvide lahko preberem.Sicer pa vem Vojko,da si zelo skrben in cenim tvoje prizadevanje,a tokrat res ne morem prebrat predvida zase,zato sem te tud vprašala,ker do sedaj nisem nikol imela teh težav. Ok,lep pozdrav od mene ! mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.