Vojko 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 vojko, hvala za novi predvid..... a zdaj bodo predvidi drugačni....? sem opazila, da ni več posebnih opisov za zdravje in ostalo..... 196 Živijo Amis Saj so drugačni predvidi, Amis.Vidiš jih lahko le. ko imaš instaliran Acrobat Reader 5 ali novejši.Link za belo vodo 1 za november pa je: http://9zvezd.com/943/mpe9d4l3/1mp9435.html Lep pozdrav, Vojko P.S. Pa včasih je mogoče potrebno malo počakat, če imaš prepočasen dostop do interneta ali računalnik Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 o vojko, hvala..... ......zdaj sem pa videla in prebrala celoten tekst..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 o vojko, hvala..... ......zdaj sem pa videla in prebrala celoten tekst..... Me veseli, Amis Lep in prijazen dan ti želim Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 super....nov predvid je že zunaj.....vojko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Karmični čas zame... Vojko, tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Hvala vama. In pozorno. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Vojko se kar tukaj nate obračam, firbčen človek , tretja cifra mi ne da miru , 30. 4. 1970 je moj datum, 33 in Hvala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 sicer nisem vojko odgovorim pa lahka vseen ti si 335 na vojkotovi spletni strani imaš možnost, da si to izračunaš in si nekaj malega prebereš o svoji kombinaciji... 3- svetlozeleno drevo5- rumena prst Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Hvala, Klara , a veš da sem hotel že tebe vprašat , je treba poslušat intuicijo, a ne Sam še zmeraj sem firbčen glede tretje cifre, ker sem glih to raziskoval in nisem našel , pa sem gledal primera, pa sešteval levo, desno, pa si še nisem na jasnem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Janif - na hitro: na tej strani pod "Moj element" najdi svojo letnico in klikni nanjo: osnovno število nato v desnem zgornjem robu te nove strani klikneš na PODZNAK in nato na spodnjem levem koncu te nove strani poiščeš dan in mesec svojega rojstva, klikneš gor in odpre se ti nova stran, kjer se ti v zgornjem robu strani izpišejo vsa tri števila... pa seveda tudi opis za tvojo kombinacijo. Upam da boš zdaj najdu Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Janif - na hitro: na tej strani pod "Moj element" najdi svojo letnico in klikni nanjo: osnovno število nato v desnem zgornjem robu te nove strani klikneš na PODZNAK in nato na spodnjem levem koncu te nove strani poiščeš dan in mesec svojega rojstva, klikneš gor in odpre se ti nova stran, kjer se ti v zgornjem robu strani izpišejo vsa tri števila... pa seveda tudi opis za tvojo kombinacijo. Upam da boš zdaj najdu Vilinčica, thanks , zdej pa vidim, meni je treba zgleda res napisat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Vojko se kar tukaj nate obračam, firbčen človek , tretja cifra mi ne da miru , 30. 4. 1970 je moj datum, 33 in Hvala Janif 3 3 5 ok? Lep pozdrav, Vojko Hvala, Klara , a veš da sem hotel že tebe vprašat , je treba poslušat intuicijo, a ne Sam še zmeraj sem firbčen glede tretje cifre, ker sem glih to raziskoval in nisem našel , pa sem gledal primera, pa sešteval levo, desno, pa si še nisem na jasnem Le mirno Janif Značilno za trojke je, da tako hitro reagirate, da se kaj rado zgodi, da preskočite, kar bi rade videle. Ti to kaj pove? Vojko Janif - na hitro: na tej strani pod "Moj element" najdi svojo letnico in klikni nanjo: osnovno število nato v desnem zgornjem robu te nove strani klikneš na PODZNAK in nato na spodnjem levem koncu te nove strani poiščeš dan in mesec svojega rojstva, klikneš gor in odpre se ti nova stran, kjer se ti v zgornjem robu strani izpišejo vsa tri števila... pa seveda tudi opis za tvojo kombinacijo. Upam da boš zdaj najdu Hvala lepa, Vilinčica Lep in prijeten dan ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 Malenkost Vojko Si moramo malo pomagati med sabo kadar ni tebe da bi nas vodil v teh vodah Tudi jaz ti želim lep miren dan Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Malenkost Vojko Si moramo malo pomagati med sabo kadar ni tebe da bi nas vodil v teh vodah Tudi jaz ti želim lep miren dan Superca Vilinčica Hvala, hvala, hvala Želim, da se ti izpolnijo vse tvoje dobre želje... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 opala...prenovljena spletna stran....pa spet delujoč forum.....čestitke, vojko ...srečno uspešno z dost smeha sproščenosti novimi znanji navdihom in vsem kar zraven sodi 196.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 tudi jaz se pridružujem čestitkam am ne pogruntam pa zakaj ne morem pogledat mesečnih napovedi...res sem imela vmes nedelujoč računalnik, sam da se mi pa glih na teh straneh zalom, pa tud ne morem verjet...178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 opala...prenovljena spletna stran....pa spet delujoč forum.....čestitke, vojko ...srečno uspešno z dost smeha sproščenosti novimi znanji navdihom in vsem kar zraven sodi 196.... Hvala ti, AmisIn vse najlepše v letu 2008, posebej pa v KIjevem letu bele vode 1 Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Živjo Vojko! Po dolgem času se oglašam. Kako mi kaže? 1 - 3 - 3 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 iiii....oonaaaaaaa....pa kje si ti.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Živjo Vojko! Po dolgem času se oglašam. Kako mi kaže? 1 - 3 - 3 odpri oči Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 odpri oči Ne razumem čisto dobro, vendar bom poskusila. Hvala! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jarilo 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Živjo Vojko, me zanima kako kaj kaže zdaj v mojem življenju, predvsem kaj bo z mojo pevsko kariero, faksom in financami. Poleg tega pa še, kako nama kaj kaže v vezi z novim partnerjem. Jaz 29. 3. 1984, On 8.2. 1979; Hvala, Lp, L. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roby 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 zivjo! Sem zelo in cisto nova bralka vasega foruma...prov hudo kako tule vse hitro poteka....Bi pa postavila par vprašanj - upam, da bo to kar pravo mesto - drugače me pa usmerite - vsaka kritika pride prav No kot rečeno vprašanja - ker sem relativno pozno spoznala področje astrologije, sem bila še kako presenečena koliko "podpodročij" ima. Rada bi izvedela kaj sem v ascendentu. Po horoskopu sem devica, rojena sem 19.9.1981 ob 6.35 zjutraj... Hvala za odgovor- po mojem mi bo veliko odkril... Drugo vprašanje: ali so ki številke enako kot kua numbers? In na kaj vplivajo te številke? Hvala za odgovore in lep dan še naprej Roby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Ne razumem čisto dobro, vendar bom poskusila. Hvala! oona Za začetek si prečitaj predvide na spletni strani 9zvezd.com! Splošno je napisano na spletni strani. Konkretno pa je dobro postaviti vprašanje, ki ima pomen.Splošna vprašanja so tukaj odveč zaradi razlogov, ki sem jih navedel zgoraj. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Živjo Vojko, me zanima kako kaj kaže zdaj v mojem življenju, predvsem kaj bo z mojo pevsko kariero, faksom in financami. Poleg tega pa še, kako nama kaj kaže v vezi z novim partnerjem. Jaz 29. 3. 1984, On 8.2. 1979;Hvala, Lp, L.CITAT(jarilo @ 9. Jan 2008, 20:38) *Pozdravljen Vojko, lepo bi te prosila, če pogledaš za kompatibilnost partnerstva zame in mojo novo simpatijo..nevem sicer kako pridete do karakterističnih številk, tako da imam samo rojstna datuma.Jaz, 29. 3. 1984On, 8. 2. 1979Za odgovor se ti najlepše zahvaljujem.Lp, L. Živjo Vojko, nevem, če si opazil, vendar na moj post niste odgovorili, mogoče ga pa niste opazili se sprašujem..nočem biti neučakana, ampak vseeno sem smile.gifpa brez zamere,Lp, L. Hoj Jarilo Na vprašanje o partnerstvu sem ti že odgovoril v temi o partnerstvu. Glede tvoje prihodnosti pa takole: Do 4. februarja poglej v svoje nezavedno. Obrni pogled v svoje srce in mu prisluhni. To je čas, ko lahko spoznaš mnoge svoje globoke želje. Po 4. februarju in naprej se ti prične nov čas, ki je odličen čas za sanjarjenje, načrtovanje, učenje in študij. Prisluhni si tudi tu. Ko slediš tem občutkom, se lahko v 2008. letu odlično pripraviš na leto 2008, ko poletiš svojim uspehom naproti. (Pod pogojem, da upoštevaš to, kar sem ti napisal v prejšnjih vrsticah). Kako gre z uspehom na posameznih področjih je odvisno od tega, kaj je tebi bistveno v tvojem življenju in kaj je tisto, kar delaš le 'pro forma'. Tega pa ne vem. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.