Skoči na vsebino

Devetzvezdni KI - FS Astrologija

Cat

Recommended Posts

Oh Marsa, ni kaj

Tudi sam sem zadovoljen, da smem gostovati pri tebi.

Ker zaenkrat sam ne bom delal foruma.

lp, Vojko

Vojko... Glede na to, da nisi zapopadel moje 'ponudbe' oz. se nisi odzval nanjo, morda noces svojega foruma... V rubriki satelitkov...

Lahko pa ti dam podforum v forumu Astrologija. Razmisli.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Vojko... Glede na to, da nisi zapopadel moje 'ponudbe' oz. se nisi odzval nanjo, morda noces svojega foruma... V rubriki satelitkov...

Lahko pa ti dam podforum v forumu Astrologija. Razmisli.

Ljuba Marsa

Hočem, hočem Marsa. Navdušen sem nad tvojo ponudbo, prav zares!

Kaj ne vidiš, da sem tegale tu kar "posvojil". Vendar sem tako okupiran, da si možnosti še ogledati do konca nisem uspel.

Glede na to, da si ti "šefinja" tele strani tule, se mi zdi, da je tale zadnji predlog morda najboljši. Saj DZK je astrologija.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

:palec:

Dbest! Tako se je tudi meni zdelo najboljse...

Nocemo te seveda pretirano okupirati, ampak saj ti lepo vodis in peljes... kot bos pac utegnil in vse.

Ne tebi ne meni se najbrz prevec strahotno ne mudi, samo toliko, da vemo... Tudi jaz sem namrec v blazotni guzvi... Bodo ze kaksne taksne cifre. x;)x

Velja torej in me veseli! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kul Marsa

Kar pa zadeva tega, kako si preokupirana - če nas ne bo obrnil planet X, boš zares preokupirana šele naslednje leto, od tega meseca naprej pa se v bistvu pripravljaš nanj - vse tja do novembra, potem malo počitka - nato pa Juhuhu, do takrat uredi vse kar imaš za uredit (se mi zdi že zdaj zelo kul). Kaj več pa ti raje povem osebno, kadar me povprašaš.

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko - a mislis, da si nisem veliko tega ze zapomnila x;)x (imam neverjeten spomin - a je to kaj povezano z devetkami itd.?)..

Hvala ti - res tudi sama cutim tako, pa sem se ravno zadnjic spomnila na tvojo napoved meni in da gud. x^x

A to zaradi stirice (ker 13 in ker bom ravno okrogla)? - vse te spremembe? In morda sestice skupaj?

Picasso

Hej Marsa - Jaz sploh ne mislim!!!!

Ne razmišljam o tem, kaj misliš ali kar ne misliš ti! ali kdo drug

Marsa 9 4 1

Sicer je drugo leto še daleč, vendar je že dovolj blizu, da se splača svoje dejavnosti usmerjati tako, da bo naslednje leto še bolj uspešno.

Tvoje osnovno število je letos v hiši 8 - preobrat, hiša, gora

Letos je zate trdo, garaško leto, brez res velikih uspehov, vendar pa s solidnimi uspehi in dobrim zaslužkom (trdo prigaranim). Poskusi rešiti svoja nezadovoljstva načrtovano in premišljeno. Vse, kar počneš na hitro in nenačrtovano v letošnjem letu, ti lahko prinese 9 let zgage!!!! Letos je odlično leto za spremembe (nekaj si jih že izvedla) za selitve, obrnitve, potovanja, karkoli - vse dokler je to načrtovano in premišljeno.

V podznaku 4 - si letos v hiši mladega drevesa 3

Torej stvari - ki so ti bolj zunanje - stvari, ki si jih pri sebi umestila med profesionalne - tiste, ki jih sicer dobro profesionalno, vendar rutinsko opravljaš - so začele novo pot. Rezultati teh dejavnosti, se ti bodo pokazali že kmalu v naslednjem letu. Tisti, s katerimi boš zadovoljna - s tistimi nadaljujj. Stvari pa, s katerimi v naslednjem letu ne boš zadovoljna, jih je potrebno končati, saj bodo sicer le breme.

Naslednje leto, je tvoj osnovni znak 9 - v svoji domači hiši - 9 - to je hiša uspeha, slave, odrske deske!!

Zato je dobro, da si v naslednjem letu vedno in povsod lepo urejena in točna. Vse kar ti kdorkoli ni priznal letos, ti bo priznal naslednje leto. To bo res leto uspeha in slave, če se lezložiš toliko, da ne zamujaš....

Hkrati je tudi tvoj podznak - drevo 4 v svoji umetniški hiški, z enim očesom na lepoti in z drugim na denarju lepo podpira tvoj osnovni znak, da bo tvoj ogenjček lahko še bolj zažarel in pokazal ljudem, da si s svojimi projekti naredila nekaj dobrega nekaj svetlega, čemur velja slediti - tako ali drugače.

No, toliko za sedaj, ko pa vprašaš, pa še več.

lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko - hvala za tole, tako nekako sem si tudi zapomnila, samo seveda ne tako podrobno...

Tocna pa kar sem. x^x

Mladi mesec 4 - slisi se dobro... kot recimo med mlajem in prvim krajcem, ce malo 'pospekuliram'?

Je pa hecno, ko me vedno spremljata stevili 13 in 9.

neverjetno - rojena sem 13., vsota stevil rojstnega datuma pa je 27 - 9.

No, in kaj je zanimivo? Da imam na obeh osebnih dokumentih (saj res, moram it se pasos chekirat) - osebni izkaznici in vozniskem dovoljenju prvo stevilo 13 (!) in v neposredni blizini 9-ico?

Mislim - noro! Odakle to? A ni hecno... ravno 13 in 9... Na osebnih dokumentih... Ko si pac tam ena cifra, ko prides na tole vrstico svojo... In jaz direktnega...

Pol pa se reci, da nisem tocna. x:o)x

Morda ne 'zgledam' (ti si me slisal govoriti, pa morda se ti zdim odstekana in vse) - a sem za ene stvari pa kar natancna...

Pri pomembnih zadevah se ne pustim cakat... Ce pa je zur, pa se pustim... ker rabim ohoho enih predpriprav.

Blabla - zelo strasansko te tole zdaj zanima.... x:Ix x:o)x x;)x

Hvala se enkrat, Vojko!

Picasso

Pa tu nej res...

Sem sla pasos schekirat... ker me je 'vznemirjalo' tole... ej, ne bos verjel, Vojko...

Sicer 13-ica ni na prvem mestu, je pa na zadnjem.

Prav zares... 00 in toliko in 13.

Potem pa se naj kdo kaj rece - ob tolikih cifrah in kombinacijah! :eek:

Picasso

Pozdravljen Vojko!

Ponovno se ti oglasam. Mislim sicer, da sem svoj "dolg" približno poravnala zadnjič...zato lahko vesel sprašujem naprej.

Me daje strelčev nemir zadnje čase...in me zanima, kdaj bi bil najugodnejši čas, termin za selitev(spet) x:)x .

Nekako si moram postaviti skrajni datum....pa si ga preprosto ne znam. Če bi bilo po moje bi bilo kar zdaj..pa še pač ni. Krediti in to....

Za odgovor se ti že vnaprej zahvaljujem in vesela sem, da boš ostal tukaj na tem forumu.

Ideja o podforumu se mi zdi dbest :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pozdravljen Vojko!

Ponovno se ti oglasam. Mislim sicer, da sem svoj "dolg" približno poravnala zadnjič...zato lahko vesel sprašujem naprej.

Me daje strelčev nemir zadnje čase...in me zanima, kdaj bi bil najugodnejši čas, termin za selitev(spet) x:)x .

Nekako si moram postaviti skrajni datum....pa si ga preprosto ne znam. Če bi bilo po moje bi bilo kar zdaj..pa še pač ni. Krediti in to....

Za odgovor se ti že vnaprej zahvaljujem in vesela sem, da boš ostal tukaj na tem forumu.

Ideja o podforumu se mi zdi dbest :palec:

Nataly 3 5 3

Še dobro, da imaš svoj datum objavljen na lunin.net -u

Odvisno kaj hočeš s potovanjem doseči.

Je več poti, vendar so različni izzivi in različni rezultati.

Letos je zate boljše, da vse kar počneš delaš s premislekom in počasi,

čeravno vem, da ste mlada drevesa strašno dinamični.

Za uspeh in denar je dobro potovanje proti SV, vendar bi se ti v tej smeri

tudi zataknilo, kar ni dobro zate, saj bi lahko bila zunanja emanacija.

Letos je zate dobro potovanje proti jugu - edino brez slabih posledic,

vendar bi bilo tu nekaj tekmovalnosti, če bi se čuvala v hitrosti reakcije

bi bilo lahko kar v redu. Mogoče najboljše v oktobru.

v redu?

lp, Vojko

Nikar se ne obremenjuj z odplačili. Če utegnem odgovorim, posebej na forumu.

Vojko J Kalan

Vojko - a mislis, da si nisem veliko tega ze zapomnila x;)x (imam neverjeten spomin - a je to kaj povezano z devetkami itd.?)..

Hvala ti - res tudi sama cutim tako, pa sem se ravno zadnjic spomnila na tvojo napoved meni in da gud. x^x

A to zaradi stirice (ker 13 in ker bom ravno okrogla)? - vse te spremembe? In morda sestice skupaj?

Ja Marsa

Čudno to s številkami.

Poglej, tale forum ima tudi številko 926, kar so moje kijevske številke v obrnjenem vrstnem redu

6 2 9. :palec: x^x

Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen Vojko in hvala...

Veš, saj ne bi potovala..bi rada, pa imam čisto neke druge plane. Selitev v hišo je tista, ki me muči zdaj.

Najemnino za stanovanje so nam za 10.000 sit dvignili. Ravno včeraj me je skoraj kap, ko sem zagledala položnico in pri najboljši volji se nisem mogla pripraviti, do tega, da bi bila komu hvaležna, ker lahko plačujem. Res ne. Sploh ker vem, da me tam resnično južno od mene čaka bajta....ki ji manjka.....kar nekaj keša, da jo pripravim, na vselitev. To.

To o odplačevanju me res zanima. Sicer je pa spet blazno res, da mi denar ponavadi kar spolzi iz rok. Uspelo mi je zapraviti skoraj milijon, pa se mi niti ne sanja kam...hudič je to ti rečem.

Ampak oktober mi se ful dopade. Hja do takrat bi šlo...

Pozdravček x^x

Nataly

Edino prav je, da delaš tisto, kar si želiš sama. :palec: Kar pa je letos pomembno - vse stvari delaj počasi in premišljeno, pa načrtuj, sanjaj in prebiraj karkoli se ti zahoče. Prehitre akcije ti lahko "skočijo" nazaj v glavo na povsem drugem področju kot si lahko misliš.

Pozdravček, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko....to pomeni, da je najbolje, če letošnje leto kar prespim... x:)x .

Veš kaj to pomeni zame - nič hitet...uh...pa premislit -dvakrat....hmm.

Hvala....ti.

Nataly

Po svoje razumem kako je, če trojkice ne hitite, vem pa ne. Vem le to, da si tudi takrat, ko misliš, da nisi hitra - reagiraš hitreje kot večina drugih. Ravno v tem pa je "štos". Ne pomeni, da ne smeš nič narediti hitro, kje pa: hitro čitaj (a natančno), hitro sanjari - v tem ste trojke krasne, hitro načrtuj - pa četudi se ti zdijo načrti fantastični - vse to ti bo še kako prav prišlo v naslednjih letih, ko za vse te naštete stvari ne bo toliko časa in ti čas sam za načrtovanje, učenje in sanjarjenje ne bo toliko naklonjen. Velja!?

Imej se lepo in uživaj ta krasen čas, ki je s teboj.

Vojko

Vojko J Kalan

Marsa

Še nekaj o mojih številkah.

Ne samo, da ima tema Devetzvezdni Qi mojo KIjevsko številko - v nasprotnem vrstnem redu (kaj bi to pomenilo bi moral še malo razmisliti ali pomeditirati) ampak je tudi seštevek cifer moje članske številke 6 - kar je moje osnovno KIjevsko število. Sicer pa meni število 13 (vsaj po moje) prinaša srečo.

13. novembra 1981 točno ob 13. uri (pa še petek je bil povrhu) sem po (točno) 13. mesecu služenja vojaškega roka zapustil vojašnico. Pa naj kdo reče, da to ni dober dogodek.

Kaj praviš na to, da bi z privoljenjem kar tole temo (Devetzvezdni QI) prekvalificirali v podforum, ki bi ga upravljal jaz in bi mu dodal nekaj tematik, na primer: preteklost, prihodnost, osebna napoved, partnerstvo, sex, ljubezen, potovanja, selitve.....

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Marsa

Še nekaj o mojih številkah.

Ne samo, da ima tema Devetzvezdni Qi mojo KIjevsko številko - v nasprotnem vrstnem redu (kaj bi to pomenilo bi moral še malo razmisliti ali pomeditirati) ampak je tudi seštevek cifer moje članske številke 6 - kar je moje osnovno KIjevsko število. Sicer pa meni število 13 (vsaj po moje) prinaša srečo.

13. novembra 1981 točno ob 13. uri (pa še petek je bil povrhu) sem po (točno) 13. mesecu služenja vojaškega roka zapustil vojašnico. Pa naj kdo reče, da to ni dober dogodek.

Kaj praviš na to, da bi z privoljenjem kar tole temo (Devetzvezdni QI) prekvalificirali v podforum, ki bi ga upravljal jaz in bi mu dodal nekaj tematik, na  primer: preteklost, prihodnost, osebna napoved, partnerstvo, sex, ljubezen, potovanja, selitve.....

lp, Vojko

Vojko - sem si zapomnila, ja, tvoje kombinacije - 692 (pa se nekaj) - pa tudi sem sla takoj chekirat pa ugotovila, da je tema res sestavljena iz teh cifer (zdaj ne, ko nimajo istih cifer teme, pac pa na starem forumu).

Kaj pa poreces na to, da je imela tema Petek 13 cifro 444? x8Dx x;)x A ni kul?

13. novembra (petek) pa sem imela prvo samostojno (samo likovno) razstavo. Tako da - :palec: - itak, da je kul... petek, pa 13. x;)x

Prekvalificirali?

Ja - nekaj takega sem mislila, vendar ne vem, ce lahko samo temo prekvalificiram...

Najprej bo treba odpreti podforum, potem pa bomo videli, ce se da to temo prenesti - po mojem v bistvu ja - ne vem, zakaj se ne bi dlao.

Sicer pa - kaj se bo ze dalo, bomo ze nekaj skombinirali.

Ja - potem pa bi lahko bile se druge teme, da ne bi imeli samo ene...

Lahko bi potem kasneje odprli tudi dvojko (9zk 2) ali kaj podobnega.

Danes sem v guzvi totalni, najbrz ne bo casa, bom pa probala cez vikend tole pedenat, pa ti javim tudi na OS - ce bo potrebno kaj posebej povedati, opozoriti itd.

Velja potem! x8Dx :palec:

Picasso

Hoj Vojko!

Zdaj pa že tudi mene pošteno zanima to in naslednje leto.

Kako naj bi bilo s potovanjem avgusta 2003 in kako bi bilo naslednje leto s selitvijo junija, julija (2004)?

Roj - 20.1.1969 - 15.30 Ljubljana

Tnx

CAt

Vojko, zdaj se pa bojim, da bo kar preveč dela! A se ne morem upreti in te prositi še jaz x:Xx . Moj rojstni datum je 2.12. 1966 15.40, lj. Ker se toliko piše o potovanjih, bi izpostavila zase in za sina v septembru potovanje v Črno goro (Budva) in konec novembra v Grčijo (Solun). Tam ima namreč sin evropsko in svetovno prvenstvo v šahu, tako bi mi vsak namig prav prišel. Še sinovi podatki 20.5.1991, 16:32, Lj.

Hvala že vnaprej za tvoj trud, če pa ne boš utegnil, pa kdaj drugič!

strelka

Hoj Vojko!

Zdaj pa že tudi mene pošteno zanima to in naslednje leto.

Kako naj bi bilo s potovanjem avgusta 2003 in kako bi bilo naslednje leto s selitvijo junija, julija (2004)?

Roj - 20.1.1969 - 15.30 Ljubljana

Tnx

CAt

Cat

Prosim, če mi poveš - Ali imata v mislih kakšno določeno smer - ali na splošno?

- Ali se kanita seliti daleč ali blizu?

Odgovore mi prosim napiši v temi Smeroslovje!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, tudi jaz bi prosila za nekaj namigov ze kar od junija 2002 dalje:

Rojena 25.9.66 ob 13.33.

Hvala, pa pa! x:Xx

Sun66

Namige za leto 2003 dobiš na moji spletni strani: Devetzvezdni KI, kjer so tudi mesečni namigi.

Če pa imaš bolj konkretna vprašanja, pa jih prosim zapiši. Mislim, da ni težav, saj si v forumu skrita pod Nickom, sicer pa mi lahko na forumu zapišeš vprašanje, na osebno sporočilo pa pošlješ datume rojstva, saj se potem iz KI-jevskih znakov ne da ugotoviti tvojega točnega datuma rojstva. Bo šlo?

Pomembno je, da lahko drugi udeleženci foruma - odgovor, ki je zate - uporabijo tudi pri sebi, saj sicer ne morem odgovarjati vsem.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

x:)x Sončev mrk 31. maja 2003 :vio:

Pa poglejmo KIjevske parametre na ta dan.

leto 2003 - energija - bela kovina 6

6. maj - 6. junij - črna prst 2

31. maj - bela prst 8

Torej jutrišnji dan je v znamenju energij 6 2 8

6 - bela kovina

element - kovina

naravni fenomen - nebo (nebesa)

Simbolična narava:

Nebo v simboliki pomeni očeta stvarstva. Nebo je aktivno, dinamično načelo. Tisti, ki da življenje, ki da energijo. Predstavlja energijo, ki vedno doteka "oz zgoraj" in oživlja celo vesolje.

Pomen:

Nebesa pomenijo jasnost, čistost, stalnost, ponos, celostnost in odličnost. Nič ne more biti bolj odličnega od nebes. Nevesa so lahko usmiljena ali arogantna. So pa pozitivna, dejavna in odločna.

2 črna prst

Element: prst

Simbolična narava:

Prst (zemlja in Zemlja) je simbolično predstavljena kot mati stvarstva (vesolja). Je v položaju sprejemanja energije (ki jo daje nebo), ki jo Zemlja sprejema nežno in vdano, energija pa Zemljo (in zemljo - prst) plemeniti in jo dela rodovitno in potem Zemlja objame vsa bitja v svoj objem in poskrbi zanje.

Pomen:

Iz prejšnjih lastnosti lahko povzamemo, da je Zemlja potrpežljiva, tiha, zadržana in nežno hrani vsa bitja z veliko potrpežljivostjo, v katero je vtkano veliko tudi trdega dela. Vse dela zanje in je požrtvovalna, samo, da je tistim v njenem objemu čim lepše.

Bela prst 8

element: prst

simbolični pomen: gora

Simobolična narava:

Simbolični pomen gore je njena lastnost akumuliranja - ohranjanja, graditve močnega zavetja, shramba energije na zunaj velika in impozantna, znotraj nežna in čuteča. Z vrha gore se vidi daleč, vendar je gora ves čas na istem mestu.

********************************************************************************

Torej 31. maj je tak dan

Nebo in Zemlja nam vladata že cel mesec od 6. maja naprej. Nebo nam kaže vse svoje sile, nas napaja z energijo, včasih se malo poheca z nami, vendar nas mati Zemlja čuva v svojem naročju in ohranja energijo tudi v tistem času, ko je pritok sveže energije manjši ali pa jo mi potrebujemo več. Je potrpežljiva in akumulira vse dobre stvari v veliko goro.

Je pa to tisti čas, ko so šibke lažne avtoritete, ko ne morejo skriti vseh svojih lastnosti in se v strahu za oblastjo še zvečjo vnemo oklenejo prisile in želijo, da bi na silo "videli", da so samo one zveličavne in vsemogočne (ideja o organizacijah te sorte, nam sama kane v glavo, mar ne?).

Na drugi strani nas mati Zemlja hrani, je potrpežljiva, a tudi njena potrpežljivost je končna, ko Zemlja zgubi živce - jih ne za veliko časa, vendar je v tistih redkih trenutkih raztresena in izgubljena.

Gora. Če se premakne gora - se trese ves svet. Gora torej simbolizira tudi revolucijo - preobrat. No, ta energija preobrata je tokrat le na dnevni ravni, vendar se vseeno lahko zgodi marsikaj...

Torej imejmo se jutri lepo, tako kot se imamo že sedaj in še lepše, saj sta Nebo in Zemlja z nami. Morda pa lahko dosežemo majhno revolucijo na boljše - najprej pri sebi in potem v našem skupnem svetu.

Lep pozdrav, Vojko x;)x

P.S. mesečno in letno osebno napoved za mesec, ki se izteka, še vedno lahko prečitaš na moji spletni strani Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

Torej imejmo se jutri lepo, tako kot se imamo že sedaj in še lepše, saj sta Nebo in Zemlja z nami.

Morda pa lahko dosežemo majhno revolucijo na boljše - najprej pri sebi in potem v našem skupnem svetu.

x:)x Prisrčna hvala Vojko za tvoj trud! x^x

xokx

Helena

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...