Vojko 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Pozdravljen Vojko! Hvala za tvoj izčrpen odgovor o vremenskem opazovanju!Bom še bolj kot sedaj spremljal to temo,da ti bom lahko poročal.Vem,da je vprašanja lažje natresti,težje je pa odgovoriti-nam je še težje ko se učimo saj ti si za nas učitelj,mojster!Bom ti pa vsekakor pomagal pri pisanju tvoje knjige,da lahko "odslužim"svoja vprašanja in odgovore.Do kdaj boš sprejemal mnenja in izkušnje za svojo knjigo,ki bo verjamem vsem v pomoč!Misliš,da je že čas,da kaj objavim glede svojega gledanja na zadeve-saj svetujem ljudem v mojem krogu prijateljev,ampak tu sem res šele na začetku zato spoštujem strokovnjake kot si ti.Lahko pa rečem,ker sem te že spraševal o temi o športu,da sem lani opazil,da so vse(razen Nemčije) evropske reprezentance pogorele na SP v nogometu v Koreji,ker so potovale proti vzhodu,kjer je bila "petica"na vzhodu in v njeno smer ni ugodno potovati,kajne.Ampak ti bom ponovno moral postaviti vprašanje kakšen pomen ima dnevni Lo shu in Lo shu,ki se spremeni vsake dve uri,vendar ne vem po kakšnem ključu?To me zanima vsesplošno,podatki se pa lahko najdejo na naslovu: www.chineseastrologyonline.com in jih jaz večkrat pogledam! Hvala še enkrat za odgvor in nekaj sem ti pa le napisal nazaj,kajne!Za nabiranje točk na forumu bi se moral oglasiti večkrat po malem,pa kaj ko te težko dobiti!Prijeten vikend ti želim in lepo se imej,BorismBoris Pri mojem učenju premikanja objav - ker pač mešaš teme vsenaokrog,sem po nesreči izbrisal tvoje zadnje sporočilo. Prosim, če ga še enkrat napišeš, vendar v temo Šport in Astrologija - prav? In lepo te prosim. Razdeli teme kolikor se da. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Še dobrih deset dni nas loči od začetka novega kijevskega meseca. Energija bo iz svojega najbolj jin položaja prešla v svoj najbolj jangni položaj.Času in prostoru bo zavladala energija, ki bo v tem času najbolj šibka - najbolj šibkipa vladajo vsemu okrog sebe. S sedmim julijem "zajadramo" v mesec, ki mu bo vladala energija vijoličnega ognja 9.Vijolični ogenj ima na energije, ki so ob njem prisotne takšen vpliv, da vse ojača. Torejbo ojačal dobre in slabe strani bele kovine 6, ki je letos poglavitna. Torej v tem času bodo "pokazale zobe" vse inštitucije, ki jih vodi enrgija bele kovine 6. razsvetljeni bodo mnogi problemi in mnoge težave - to pa utegne boleti mnogo ljudi, ki niso naravnost vključeni v dogajanja teh okorelih organizacij - to je nas - običajne ljudi. (če ti kaj ni jasno v tem besedilu, si prečitaj članke na moji strani). Takšen trend bo po celem svetu - največje organizacije in največje vojske, bodo imele največje težave. Prav lahko se zgodi, da bomo v julija priče kakšnemu državnemu udaru - posebej se to lahko zgodi v deželah, kjer imajo glavno mesto na severu, v sredini države ali pa na jugovzhodu. Na teh točkah se bo tudi dogajalo največ pretresov. Nevarnost za požare bo v mesecu juliju na severovzhodnih delih zgradb, tovarn, naselij, držav. V teh predelih je tudi največja možnost infekcij in/ali kemijskih nevarnosti. Julija meseca nas skoraj zagotovo čaka nekaj več dežja, kot v juniju, čeravno ga bo najbrž še vedno premalo za to, da bi zemlja lepo rodila, ker bo najbrž prišel (in odšel) prehitro. Za osebno napoved - vabljeni na mojo spletno stran. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Tečaj DZK Koliko vas bi bilo pripravljeno obiskati tečaj DZK-ja v Sloveniji, ki bi ga vodil priznani svetovni strokovnjak na tem področjuRoel Hill - He-Luo več kot 20 let aktivnega dela. Tečaj je v angleščini,primeren je tako za začetnike, kot za že izurjene praktikante.dobi se literaturo ca 450 stranitraja 4 dniLokacijo bi morali še najtipa organizatorja (ki bi poskrbel administracijo) tudi! Cena bi bila ca 600 Evrov. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Tečaj DZK No, če niste navdušeni nad prejšnjim seminarjem - vem, vzrok je cena - tudi meni ne diši, morda obstaja varianta, da začetni seminar vodim jaz sam. V tem primeru bi bila cena veliko, veliko nižja, saj bi morali pokriti le stroške prostorov, organizacije in literature.Jasno je tudi, da je v tem primeru seminar v slovenščini,da morda potegnete malo manj zaradi predavateljain malo več zaradi jezika. Mislim, da bi bilo ca 25.000 Sit na udeleženca dovolj za dvodnevni seminar. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Stran kjer dobiš navodila recimo rojen tako kot jaz 15.4.1984 19841+9+8+4=222+2=411-4=7 1.1.1965ker je oseba rojena med 1.1 in 3.2 vzamemo letnico -1torej19641+9+6+4=202+0=211-2=9priznam, na to stvar se popolnoma nič ne spoznam, niti je še ne razumeme, apak sem šla še malo pogledat na linik, ki je objavljen čisto na vrhu in sem nekaj opazila, in sedaj razumem še manj. videla sem tole:And subtract this number from 10 to get your own number. For example: 1967 = 67 6 + 7= 13 1 + 3 = 4 10 - 4 = 6 This will work for those born in the 20th century, but for those born in the 21st century, subtract from 11 instead of from 10. ne vem, ali nisem jaz z letnico 1976 rojena v 20 stoletju?ali ne bi potem morala odšteti 10 in ne 11? ne vem. kakor sem že omenila, se mi drugče o tej stvari niti ne sanja in bom obrazložitve zelo vesela. hvala Splošna formula za izračun osnovnega kijevskega števila je, da naredimo seštevek vseh cifer v letu (upoštevati je treba, da se leto začne 4. februarja) in ta seštevek odštejemo od 11. Takšen izračun velja za katerokoli leto. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 ok vam verjamem, saj mi drugega tud ne preostane, ko pa nimam pojma Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 ok vam verjamem, saj mi drugega tud ne preostane, ko pa nimam pojma Anaconda Ni potrebno verjeti.Lahko tudi dvomišLahko NE verjameš A, če spremljaš mesecčno napoved - recimo za enega ali dva svoja sodelavca, potem lahko vidiš, če napoved v grobem velja. In če velja, so izračuni pravilni - ali ne? Lepo se imej in hvala za zanimanje! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Hm hja, zgleda da sem tukaj naredil več zmešnjave kot reda hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. julij 2003 Prijavi Deli 7. julij 2003 Hoj Na spletni strani je objavljena nova osebna mesečna napoved, V tem mesecu bo veliko dinamike tudi na osebnem področju. Vabljeni, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Hm hja, zgleda da sem tukaj naredil več zmešnjave kot reda heheAja A ti si mislil delat red? Zdi se mi, da ima vsak svoj red. In če bi sam skušal delati red pri tebi, ja, le kako bi reagiral ti?? Mogoče bi bilo dobro, da odpreš svojo temo, ali forum, pa tam delaš red, se ti ne zdi? Za tistega pa, ki bi rad o računanju vedel kaj več, je veliko napisanega v knjigah in si lahko prečita. Seveda pa si lahko prečitaš ti in razložiš prav na tem mestu, bom prav zadovoljen, vendar se mi zdi, da zadeva ni prav enostavna, če se pojavijo skeptiki in drugače misleči - še huje je, če bi kdo želel podirat namesto graditi.No in ker na tem mestu ne kanim kaj dosti filozofirati o tem kako se računa in kako ne. Kaj drži in kaj ne,kanim tole temo počasi zapreti, ali celo izbrisati, da ne bi po nepotrebnem delala zmede. Vsekakor pa je dobrodošlo, da si nakazal kaj te zanima in skušal tudi pomagati. Imej se lepo, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 enaki interesi (življenjski cilji)To je tretje število.A si o tem že pisal? Pomeni življenske cilje... a ne.. * dodajam: se jih zavedamo? Lahko kaj več o tem napišeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 enaki interesi (življenjski cilji)To je tretje število.A si o tem že pisal? Pomeni življenske cilje... a ne? Lahko kaj več o tem napišeš? Točno Sasha Tretje število imenujemo tudi energetsko število - to je tisto, ki nam pove, kako si prizadevamo za dosego svojih ciljev v življenju in pa tudi v kateri smeri gremo - torej, kaj nas globoko v sebi zares zanima in bomo prej ali slej stopili na to pot. Številka, ki je v lo shuju na nasprotni strani energetskega števila, pa nam kaže kakšne vrste težav imamo/bomo imeli na svoji poti. (nekateri praktiki kot tretje število računajo prav to, v bistvu pa je vseeno, samo, da ga pravilno interpretiramo). Na ta način lahko opazujemo tudi trenutne izzive, pač glede na leto, mesec ali dan. Več o znakih, podznakih in energetskem številu pa bo kmalu objavljeno na moji strani. Hvala za vprašanje Sasha. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Več o znakih, podznakih in energetskem številu pa bo kmalu objavljeno na moji strani. Hvala za vprašanje Sasha.Vojko, se veselim, da boš objavil tudi kaj o ciljih oz. načinu, kako jih dosegamo itd. Nekaj me zanima... oz. preverjam, če sem prav razumela. Ta števila, so kombinacija nekih lasntosti, ki veljajo za "človeka takega kot je". Torej, ne upošteva nekega vidika spremembe, osebnega napredka, duhovnega vidika? Recimo... ravno glede ciljev... a gre tu za zavestne cilje, ali cilje, ki se jih dobro niti ne zavedamo, ker gre za nek "višji namen", osebno učenje na Zemljici? Papa.Sasha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Več o znakih, podznakih in energetskem številu pa bo kmalu objavljeno na moji strani. Hvala za vprašanje Sasha.Vojko, se veselim, da boš objavil tudi kaj o ciljih oz. načinu, kako jih dosegamo itd. Nekaj me zanima... oz. preverjam, če sem prav razumela. Ta števila, so kombinacija nekih lasntosti, ki veljajo za "človeka takega kot je". Torej, ne upošteva nekega vidika spremembe, osebnega napredka, duhovnega vidika? Recimo... ravno glede ciljev... a gre tu za zavestne cilje, ali cilje, ki se jih dobro niti ne zavedamo, ker gre za nek "višji namen", osebno učenje na Zemljici? Papa.Sasha Sasha To so cilji - nameni (tip, vrsta namena), ki ga imamo in ki nas zadovolji. Lahko bi to imenoval tudi stil življenja. Na primer tisti, ki imajo energetski jaz 7, običajno skušajo živeti s čim manj napora, naj drugi delajo zanje, čeravno so odlični organizatorji, dobro se znajdejo pri denarju itn..... No, z DZKjem se da "videti" še mnogo več, saj ne gre samo za tri rojstne številke ampak tudi za vse tiste, ki so poleg teh števil in za odnose med njimi. Naše rojstne številke so sicer stalne, a spreminja se okolje, energija v katerih se mi gibljemo (na ta način gledamo, da si laže predstavljamo, kako je v resnici, Bog ve). Tako se nikoli v življenju ne zgodi, da bi bili v točno enaki energiji kot ob rojstvu - smo le v podobni..... Dobro pa si je zapomniti, da je DZK tako kot vse astrologije le METODA s katero si skušamo pomagati - s katero lahko ohranjamo zavest o tem trenutku in lahko vidimo naše trenutne prepreke in jih nato seveda laže obidemo, premagamo ali presežemo...... Dobro si vprašalaDZK v osnovi opisuje, obravnava "nerazvitega" človeka. Torej človeka, ki ni prešel svojih omejitev in ni prav dosti napredoval. In res je, človek lahko preseže mnoge ali pač vse lastnosti in se ga ne da več opisati z DZKjem. Menim, da je zdaj na svetu kar nekaj takšnih - znanih osebnosti - kaj šele tistih, ki niso tako javno znane. Vse to je seveda samo moj pogled na zadevo. Vsak si lahko ustvari svoj pogled, ali pa vse vidi v pravi luči. Hvala ti za vprašanja Sasha! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 To so cilji - nameni (tip, vrsta namena), ki ga imamo in ki nas zadovolji. Lahko bi to imenoval tudi stil življenja. No, z DZKjem se da "videti" še mnogo več, saj ne gre samo za tri rojstne številke ampak tudi za vse tiste, ki so poleg teh števil in za odnose med njimi. :o|o: Vojko,Pa tko je to. Več ko sprašujem, več me zanima. Kaj pravi o ciljih številka 3? Praviš, da "videti" se da več, ker gre za vse številke, ki so še - poleg -. Nekje sem zasledila, da si zase napisal nekje neko dolgo zaporedje številk. Saj nisem sanjala? Menda v temi "MI". Anyway. - Zanima me, ali se upošteva uro rojstva pri določanju dodatnih števil?- Oziroma, kaj so ta dodatna števila - o čem govorijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 To so cilji - nameni (tip, vrsta namena), ki ga imamo in ki nas zadovolji. Lahko bi to imenoval tudi stil življenja. No, z DZKjem se da "videti" še mnogo več, saj ne gre samo za tri rojstne številke ampak tudi za vse tiste, ki so poleg teh števil in za odnose med njimi. :o|o: Vojko,Pa tko je to. Več ko sprašujem, več me zanima. Kaj pravi o ciljih številka 3? Praviš, da "videti" se da več, ker gre za vse številke, ki so še - poleg -. Nekje sem zasledila, da si zase napisal nekje neko dolgo zaporedje številk. Saj nisem sanjala? Menda v temi "MI". Anyway. - Zanima me, ali se upošteva uro rojstva pri določanju dodatnih števil?- Oziroma, kaj so ta dodatna števila - o čem govorijo? Evo Sasha Kupi si knjigo Bob Sachs: The Complete Guide To Ninestar KI - odlična je.Pa malo se razglej po moji strani in tukaj po forumu, pa se lahko udeležišmail liste na yahoo groups, kjer tečejo razprave o teh temah. Poglejmo osnovni razpored Novega neba je: 4 9 23 5 78 1 6 To so tudi tako imenovane "Hiše" - osnovna lega pretvorbe -lastnosti pretvorb si lahko prečitaš na moji strani Zelo pomembna je hiša 5 - hiša v kateri se vsi rodimo 1 - voda - transparenca, prilagodljivost, odsev, delo s človekom 2 - črna prst - čisti materinski princip, dajanje, delo za človeka3 - mlado drevo - agilnost, spretnost, natančnost, starter4 - temnozeleno drevo - lepota, stil, hrepenenje,višina, denar in lepota5 - rumena prst - tehtanje, središče, katalizator, vodja teama6 - bela kovina - racio, morala, poznavanje pravil, vodja, politik7 - rdeča kovina - organizator, lepota, lahkost, organizator8 - bela prst - vztrajnost, nespoznavnost, vlečni konj9 - ogenj - sonček, narcis, delo za druge,slava, slava, razsvetljenec.. Ti si rojena - 14. januarja 1970torej so tvoji kijevski znaki 4 6 34 je energija, ki je bila - ko si se rodila - najšibkejša (to je po definiciji)Poglejva razpored leta 4 3 8 12 4 67 9 5 Kot vidiš, štirica gostuje v hiši 5. Tisti, ki je v hiši 5 je v središču pozornosti - kar vsak od nas je, ko se rodi. (petice so vedno v središču pozornosti - tako jih spoznamo) Pomembno pa je tudi, kdo gostuje v TVOJI hiši.Tvoja hiša je hiša 4 - glej prvi razpored zgorajV hiši 4 gostuje mlado drevo 3, starter v razvojuV hiši 3 je takrat gostovala 2 - materinstvo - hiter začetekv hiši 2 je gostovala voda - mirovanje v materinstvuvi hiši 1 je gostovala 9 - slava miruje (slava ti ni dana)v hiši 9 je gostovala 8 - sprememba v slaviv hiši 8 je gostovala 7 - veselje v spremembiv hiši 7 je gostovala 6 - prihodnost v veseljuv hiši 6 je gostovala 5 - racionalnost ti je izziv Seveda je zate pomemben tudi mesec v katerem si rojenaMesec januar 1970 spada še v KI-jevsko leto 4 in januar je zanji mesec tega kijevskega leta - 6 Pa poglejva razpored energij v tvojem mesecu rojstvaEnergija meseca rojstva je tvoja "vesoljska ladja" s katero potuješ v tem življenju in ki jo moraš upravljati tako, da boš zadovoljila svoj notranji jaz (4) 5 1 34 6 89 2 7 v hiši 3 gostuje tvoje otroško število 3 - Kot vidiš je tvoj pravi jaz (4) na novih začetkih - in to zelo hitrihv hiši 4 gostuje 5 - 4 je tvoja osnovna energija. v njej je ob nesecu rojstva energija, ki jo ti nadziraš - kontroliraš - to je zelo pomembno, kajti 5 je zelo pomembna energija, ki lahko kreira ampak tudi uniči katerokoli živo bitje - ti ga pa lahko nadzirašv hiši 5 je kovina 6 - tvoje otroško, stresno, zunanje število. Tvoj zunanji jaz je resen, zgleda racio in ego.v hiši 6 gostuje 7 - veselje v racionalnostiv hiši 7 gostuje 8 - sprememba v veseljuv hiši 8 gostuje 9 - slava v spremembi (v hiši)v hiši 9 gostuje 1 - mirovanje pri slaviv hiši 1 gostuje 2 - priprava pri mirovanju O določitvi tretjega števila sem napisal odgovor v temi - Kako izračunamo..... Pri tebi je to 3 Razpored pri tem je 2 7 91 3 56 8 4 1 v 3 Miruj v začetkih2 v 4 pripravljaj se v razvoju3 v 5 startaj v karmi4 v 6 razvijaj racio5 v 7 osredišči radost6 v 8 racionaliziraj spremembo7 v 9 uživaj slavo8 v 1 spreminjaj mirovanje9 v 2 slava naj ti bo priprava za vnaprej Torej 3 - tisti, ki gre k zadevam, kjer je potrebna hitra reakcija, hitro začetno odločanje, kasneje pa mora zadevo prepustiti drugim, tako je zelo uspešen in slaven. Pri doseganju tega cilja mu je glavni izziv organizacija - saj je to zanj ena težjih nalog, kljub temu, da kot 4 zna dobro naštrovati urnike - vendar urniki ne rešujejo dinamike. Seveda so pomembni tudi odnosi med energijami, kar je na tem mestu teško pokazati na primeren način. Lepo se imej,. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 12. 2. 1962...06:20 je puln pričakovanja In, kaj bi vragec rad vedel o sebi? Brez vprašanja ni odgovora .... ali pač obratno .... če ni odgovora, vprašanje sploh ne obstaja! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Ali veš? Da je razširjeni Lo Shu (81 polj) tudi točen koledar?! Da iz Lo Shuja izvemo ugodne in neugodne smeri potovanja ali selitve?! Da se v Feng Shuiu računa smeri na identičen način kot pri Devetzvezdnem KI-ju,le da se v feng Shuiu to imenuje - Devet potujočih zvezd! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Ali veš? Da je razširjeni Lo Shu (81 polj) tudi točen koledar?! Da iz Lo Shuja izvemo ugodne in neugodne smeri potovanja ali selitve?! Da se v Feng Shuiu računa smeri na identičen način kot pri Devetzvezdnem KI-ju,le da se v feng Shuiu to imenuje - Devet potujočih zvezd! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Vojko! Zelo bom vesela, če mi poveš, kako po 9KI vidiš tole moje obdobje... 1.9.1962 hvala ... evo... moja tisočka Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Medtem ko čakaš na Vojkov odgovor ... Z današnjim dnem se začenja obdobje, ko si na določenih področjih postala nepogrešljiva. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Sem pa res počasna dons...preberem Tinin post...pa kr začnem v glavi vrtet Matejino astro karto...da vidim...kako si prišla do tega...da bo postala nepogrešljiva...še huj...pomislila sem...ma kako da ne vem...kakšni aspekti bi to bili.. ...Potem pa...seveda...Mateja ...čestitke za 1000.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 hehe mateja velkomtodklab Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Astra, Aakhut in Tina - hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Vojko! Zelo bom vesela, če mi poveš, kako po 9KI vidiš tole moje obdobje... 1.9.1962 hvala ... evo... moja tisočka Hoj Mateja Mateja. Katero "tole" tvoje obdobje? 9 let, leto, mesec? Mateja 2 5 2 Letos je zate čas mirovanja. Čas, ko je dobro, da ga nameniš sebi - svoji notranjosti. Čas, ko je dobro, da se izogneš stroškom in investicijam. Čas, ko ni prav veliko denarja niti posebnega napredka na kateremkoli materialnem področju. Je pa LAHKO toliko boljše na osebnem področju, kajti v tebi rastejo zasnove novega obdobja, ki ga najbrž še ne poznaš in se bo pomalem - v sanjah jelo prikazovati naslednje leto, vendar tako očitno in različno, da verjeti ne boš mogla, da bi se kdaj kartkoli od tega uresničilo. Pa se bo. Letos je dobro, da se hraniš s čim bolj čisto hrano, se izogneš čistil in prisotnosti velikih količin vode, potovanja v smeri sever - jug. Ta mesec že vidiš in žanješ prve rezultate svojega dela "na sebi". Kar soliden čas je ta mesec zate. Naslednji pa je lahko še zabaven povrhu (od 7. avgusta naprej). Izogibaj se dela s stroji in prečitaj si mesečno in letno napoved na spletni strani: Devetzvezdni KI, kjer vse to že piše..... Pa pa Lepo se imej, Vojko P.S. Mateja, vprašaj no bolj določeno. Veš, res ne maram štance. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.