Vojko 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Zame tudi - kratko in jedrnato.Sem devetica s stirico in enico. Zanimivo je, ker je bilo kar v nekaj primerih ravno obrnjeno...To, kar je tu kao osnovno znamenje, je v klasicni zahodni astrologiji ascendent...No, in ne 'gineta' mi ne devetica in ne stirica - zanimivo je, ker sta obe cifri tudi sestevki iz datumov - devetzvezdni qi pa deluje po drugem kljucu - pa da iste cifre.Sori Marsa Sem šele zdaj pokapiral, da bi tudi ti kaj rada izvedela od mene - je tako? Marsa 9 4 1 Saj veš: Letošnje leto moraš preriniti, pa bo. Pač je malo bolj trdo, vsak tolar je prigaran, a ti si takšna, da se ne pritožuješ. Raje narediš. Fajn je, da si letoš razširjaš pogled, kajti energije so takšne, da ti širino pogleda ožajo. Pa saj imaš otroke in otroci ti vedno dajo kupček novih idej. Poleg tega pa si v podznaku temnozeleno drevo 4, ki je na začetku novih poti - tistih, profesionalnih. Najbrž bo ta del bolj vezan na komercialo, sicer pa boš sama videla rezultate tega, kar začenjaš na tem področju letos, - že v naslednjem letu. Na srečo te ta posel in energija štirice podpira in te bo podpirala še naslednje leto - ko boš zablestela v vsej svoji luči. Potrudi se le, da bo naslednje leto čim bolj počiščeno vse, da bodo dolgovi sproti poravnani, da boš urejena in točna - tako pri projektih kot pri dobavah in pri frizerju! Prvi pokazatelj letošnjega tvojega delovanja bo mesec november. Ta mesec - julij pa je karmični mesec zate, ko se ne splača kaj dosti sekirati ampak spremljati kaj se dogaja okrog tebe in ugotavljati kje lahko narediš popravke v smeri v katero greš. Avgust bo v komercilanem smislu malo bolj temen, septembra se bo začelo prav počasi. Oktobra pa se zadeve prikažejo že v pravi luči. Marsa, če pa želiš kaj drugega, pa vprašaj, a ne? Lepo se imej, hvala za vprašanje in oprosti za pozen odgovor. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Vojko - hvala verjamem, da tudi ti ne maraš štance tole, kar si napisal, sem res večino že prebrala in... vedela... in - drži ! če še želiš kakšno zgodbo za svojo knjigo - danes sem se odločila, da ti napišem svojo... ... če je to seveda še aktualno... pa bom eno čisto konkretno izmed vsega, kar se (večino navznoter) dogaja: imela sem priložnost, da kupim večje stanovanje... pa sem imela občutek, da ni čas za to... pa je prišla priložnost, da se preselim v Trst... in spet občutek, da naj počakam s spremembo... je namen kaj tretjega in še, če ni preveč... zdravje... kar se zdravja tiče, je morda videti precej resno, vendar sama vse skupaj doživljam kot intenzivno preobrazbo predvsem na čustveni ravni... bom pa vesela tvojega 9KI vpogleda Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Vojko - hvala verjamem, da tudi ti ne maraš štance tole, kar si napisal, sem res večino že prebrala in... vedela... in - drži ! če še želiš kakšno zgodbo za svojo knjigo - danes sem se odločila, da ti napišem svojo... ... če je to seveda še aktualno... pa bom eno čisto konkretno izmed vsega, kar se (večino navznoter) dogaja: imela sem priložnost, da kupim večje stanovanje... pa sem imela občutek, da ni čas za to... pa je prišla priložnost, da se preselim v Trst... in spet občutek, da naj počakam s spremembo... je namen kaj tretjega in še, če ni preveč... zdravje... kar se zdravja tiče, je morda videti precej resno, vendar sama vse skupaj doživljam kot intenzivno preobrazbo predvsem na čustveni ravni... bom pa vesela tvojega 9KI vpogleda Tooooo Mateja, tooo so vprašanja Ti se samo poslušaj, pa bo vse v redu!!! Toplo ti odsvetujem kakršenkoli nakup letos - razen najnujnejših zadev. Vsak potrošen tolar te bo stal vsaj dvakrat toliko. Lepo si napisala. Vsa dogajanja so znotraj tebe in bodo še. Posebej intenzivno bo oktobra. Selitev v Trst je zate letos neugodna smer. Tam te sicer čakajo novi izzivi, ki so zate privlačni, vendar sedaj ni čas za nove stvari. Počakaj še leto in pol, takrat pa kar novim izzivom naproti.Če bi se že na vsak način želila odseliti potem je to meseca januarja prihodnje leto - to je tudi edini mesec, ki je zate ugoden za selitev v srednjeročnem obdobju do leta 2006, ki je zate izredno ugodno za selitev proti JugoZahodu. Kar zadeva zdravje na splošno je, da se izogibaj vsem kemikalijam, velikim količinam vode: torej je morje nezaželeno, če že, se okopaj na hitro in bodi daleč stran od obale. in pojdi tja za malo časa. Pazi, da bo sponji del trebuha ves čas na toplem (suhe kopalke, brez vetra itn) hrana naj pa bo blanširana zelenjava in integralne žitarice, lahko kakšne ribe in oreščki. V glavnem ne močne hrane. Več o zdravju ti bom napisal v OS, saj menim, da to ne spada semle na forum. Na splošno pa si vsak lahko prečita na spletni strani. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 hvala... na morje pa letos... zaradi mojih občutkov in intuicije... sploh ne grem... menda prvič, odkar sem zlezla iz plenic... P.S.: hvala, ker si tako senzibilen, da veš, kaj bi mi bilo ljubše na OS... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Vojko - hvala če še želiš kakšno zgodbo za svojo knjigo - danes sem se odločila, da ti napišem svojo... ... če je to seveda še aktualno... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Dragi Vojko, pravzaprav ne vem, kam (v katero tvojo temo) naj postavim tole vprašanje. Že večkrat si omenil, da se nekaterim ženskam energija spremeni, da namesto običajno moško energijo prevzamejo žensko. Kaj ko bi več napisal o tem, (sicer pa veš, da me stvar zanima tudi osebno). Torej, zakaj imajo ženske moško energijo?Zakaj in kako spremenijo energijo v žensko. Kako se to odraža?Kako 9KI ugotovi, oziroma na podlagi česa, da so zamenjale energijo? Kako naj taki osebki odčitavajo svojo mesečno napoved v 9K? Osebno imam s tem kar težave, tako da preberem obe napovedi (ki se seveda čisto razlikujeta in potem ) se odločim, da bi bilo fajn, če bi še naprej furala moško energijo! Vojko, ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Dragi Vojko, pravzaprav ne vem, kam (v katero tvojo temo) naj postavim tole vprašanje. Že večkrat si omenil, da se nekaterim ženskam energija spremeni, da namesto običajno moško energijo prevzamejo žensko. Kaj ko bi več napisal o tem, (sicer pa veš, da me stvar zanima tudi osebno). Torej, zakaj imajo ženske moško energijo?Zakaj in kako spremenijo energijo v žensko. Kako se to odraža?Kako 9KI ugotovi, oziroma na podlagi česa, da so zamenjale energijo? Kako naj taki osebki odčitavajo svojo mesečno napoved v 9K? Osebno imam s tem kar težave, tako da preberem obe napovedi (ki se seveda čisto razlikujeta in potem ) se odločim, da bi bilo fajn, če bi še naprej furala moško energijo! Vojko, !Draga MucaMaca To, kar si zdaj zadela je = vrh LEDENE GORE Enkrat sem to v mali meri že pisal na tem forumu, vendar je pač težko - pardon - preobširno pisanje, ker bi moralo biti zapisano tako, da bi razlago razumel širok kvorum. V tem grmu pa tiči zajec. Namreč, dojemanje energij je povezano s posameznikovim dojemanjem tega sveta - tu pa se stvari zapletejo. Zato morda zelo na kratko, kar bi moralo biti razumljivo večini. Ta Svet vodijo moški že več kot 2000 let.Ženske v sodobnem svetu večinoma sprejmejo moško energijo. ZAKAJ? Tu imam lahko samo mnenje. Razlaga pa je predaleč zame!*******************************************************************Kako se ugotovi ali imaš moško ali žensko energijo. Preprosto - (zame). Ker vem, kdaj je človek rojen, ga vprašam nekaj vprašanj o preteklih letih, vidim, kakšna so ta leta bila (po opisu tega človeka) in ker so energije, ki pridejo v poštev precej različne, se je običajno prav lahko odločiti. Vem, da ti to nič ne pomaga, bo pa v jeseni na spletni strani članek o tem.Če te tako strašno zanima, pa se lahko slišiva po telefonu, se malo pogovoriva in zelo hitro bo jasno.(no, včasih se lahko tudi zatakne, rešitev pa pride). Načelno pa je kar ok, če upoštevaš kar tisto, kar ti pride na spletni strani. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Vojko. Zakaj mam že en mesec filing, da z delom nikamor ne pridem, a prostega časa nimam? Konec avgusta in v septembru se mi obetajo prelomnice, kakšni bojo rezultati? Thx Bela kovina (6)Bobnar Zakaj imaš filing? - Bravo, ker ga čutiš ! Seveda ne prideš. Prejšnji mesec si bil v hiši vode, (očitno ne čitaš moje spletne strani, kjer ti vse to piše - razlogi, načini, kako laže skozi itn). Ko je človek v hiši vode - na zunaj miruje. V bistvu nastajajo nove zasnove, a človek se jih običajno ne zaveda. Ta mesec (od 7. julija naprej) pa si v hiši črne prsti 2, kjer so se zadeve sicer začele premikati - a zeeeelooooooo zeeeeloooooo pooooočasi.Vsaka naglica se obrestuje na ta način, da te postavi za korak ali dva nazaj - to si ta mesec najbrž že doživel (je pa to zate dober mesec za študij, sanjarjenje in načrtovanje). Zato se Bobnar nič ne sekiraj. Vse kar počneš, - najprej zberi podatke, razmisli in šele nato ukrepaz - z zmerno počasno hitrostjo. V naslednjem mesecu - po 8. avgustu pa le naprej, a ne kot bik v kitajski trgovini. Hitro, precizno in z občutkom, pa boš videl, kako bodo stvari lahko šle še prehitro naprej. Avgust in september - niso prelomnice (no ja, odvisno kako človek gleda na to) ampak le realizacija tistega, kar si delal in še delaš dalj časa (je tako?) Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Vojko, hvala ker si tako hiter. Bom malo razmislila, kako in kakšno vprašanje naj postavim. (Glede na to, da se mi je spremenila tudi življenjska smer, že sploh ne vem več točno kaj hočem..). :xx!: Oziroma ne vem več, če sploh hočem to, v kar sem največ investirala. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 glej ti njega... Ja, valda se kuha že nekaj časa, zato pa se mi zdi, da nikamor ne pridem No, če bojo le rezultati temu primerni, bo okej... Bomo preživelu tut to, da morje letos odpade.. LpBobnar Rezultati bodo primerni, če se boš še malo usedel za knjigo, ali za računalnik, pregledal materiale, za katere veš, da je dobro, da jih pogledaš še enkrat, dvakrat. - samo toliko, da si popolnoma domač z njimi in tako bodo zadeve šle gladko. Le brez skrbi.....(naredi pa tud kaj, a ne?) Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Vojko, hvala ker si tako hiter. Bom malo razmislila, kako in kakšno vprašanje naj postavim. (Glede na to, da se mi je spremenila tudi življenjska smer, že sploh ne vem več točno kaj hočem..). :xx!: Oziroma ne vem več, če sploh hočem to, v kar sem največ investirala. MucaMaca Kaj govoriš MucaMaca Prosim pošlji mi rd na OS, pa bom tule malo komentiral, če nimaš nič proti. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Vojko, hvala ker si tako hiter. Bom malo razmislila, kako in kakšno vprašanje naj postavim. (Glede na to, da se mi je spremenila tudi življenjska smer, že sploh ne vem več točno kaj hočem..). :xx!: Oziroma ne vem več, če sploh hočem to, v kar sem največ investirala. MucaMacaMucaMaca Po KIju so tvoje številke 1 9 6 - kar zanimiva kombinacija. Veš, ne vem kako bi sam reagiral na tvojem mestu, a menim, da se ni za sekirat.Kakorkoli že, izpite narediš in izobražene ljudi imajo radi marsikje... Če pa pogledava drugače.Recimo, da veljajo zgoraj napisana števila. Pomeni, da imaš letos zelo dinamičn leto, po eni strani energije toliko, da bi te lahko razneslo, po drugi strani nobene globoke koncentracije in dostikrat tudi utzrujenost. Letos lahko dosežeš tisto, kar ti ni uspelo leta nazaj - z le malo truda. Prečitaj si na moji spletni strani - lastnosti bele vode 1 in lastnosti rumene prsti 5Te lastnosti so tako različne, da se lahko uvrstiš. Rumene prsti 5 svojih težav (skoraj)nikoli ne zaupajo ampak se zavlečejo v votlino in jih tam rešijo.imajo samo enega prijatelja, drugi so večji ali manjši sovražniki oziroma ljudje, od katerih lahko prejme več ali manj. %tke so navzven zelo stabilne - Bela voda se spreminja iz trenutka v trenutek in odseva svojo okolico. Bela voda je kot aprilsko vreme - nikoli ne veš, kaj bo naslednji trenutek. Bela voda običajno pove le pol stvari, večino stvari se ji zdi normalno - da jih vsi poznamo. Bi zdaj laže MM? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Hm, bele vode so intuitivni, čutijo stvari, ki jih drugi ne. JAZelo cenijo svoj lastni manevrirni prostor, osebno svobodo, želijo biti neodvisni. 3 x JAHm, hm:kvalitete, bolezni, organi: sečila, spolni organi. JA Joga, castaneda. JANe govorijo o lastnih občutkih. JA (Govorim o vsem drugem)Imam rada slano, kot bele vode.Mirni, mirno okolje.. . Ne ravno, raje imam da je malo bolj živahno.Ustvarjalni, pisatelji ... umetnost samo použivam, je ne soustvarjam (škoda). Rumena prst. Običajno so polni energije. Jim zavidam,morda navidez tudi jaz delujem tako, v resnici se pa letos bolj vlečem.Je katalizator, za druge ljudi. O JA.Najdejo rešitve za probleme (v kaosu..sem prav razumela)JA.Dostikrat ne znajo izkoristiti svojih sposobnosti sebi v prid. TOČNO.Prsti pet so običajno neotesane, žaljive..(še posebno v stiski....) NE.Imajo zelo malo osebnih prijateljev, vendar pa lahko sovražnike spremenijo v boljše ali slabše sodelavce..JA.Neprestan tok katastrof...JA (v obdobju 1998-1999)Njihov občutek, da so na nek način sami na svetu... JA Njihova zgradba je močna. Ha, sem vitka, ampak res imam močno konstrukcijo (športno, čeprav sploh ne vem od česa neki v zadnjem času...)Močno kontstrukcijo lahko ohranjajo, brez da bi bili športno aktivni... . Vidiš Vojko , tole je pa res problem, ker mi obe precej odgovarjata. Res nisem ne vem kako miren tip kot bela voda (kot otrok sem bila ZELO mirna), pa tud malo ne neka robata, trmasta kot rumena prst. (A ja, pa nimam njenih obdobij debelosti in vitkosti, ker ne maram za sladko.., kar naj bi bilo priporočljivo za rumeno prst. ) Označila sem, v katerih lastnostih obeh znamenj se najbolj prepoznam. In ti zdajle ne morem reči, počutim se točno 100 % bela voda ali pa 100 % rumena prst. In sedaj? Če sem rumena prst: sovražnikov vsaj mislim, da nimam (veliko..) ker sem jaz ena taka prijazna in dobrodušna MucaMaca. Če sem bela voda: se spreminjam iz minute v minuto? lahko rečem, da močno občutim razpoloženje drugih ljudi in skušam biti s takimi, ki niso preveč negativni. Vojko, ali si prepričan, da je tole sploh zanimivo za širši narod.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Mucamaca... je... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Danes se je MucaMaca zbudila v sončno jutro in ugotovila: "Bela voda sem. Le kako, da so me poskušali prepričati v nasprotno." In je pospravila svetlo modri kostim, ki ga je prejšnji večer pripravila za v službo nazaj v omaro in ven povlekla eno bež udobno varijanto. (Danes se pač tako počuti..) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Danes se je MucaMaca zbudila v sončno jutro in ugotovila: "Bela voda sem. Le kako, da so me poskušali prepričati v nasprotno." In je pospravila svetlo modri kostim, ki ga je prejšnji večer pripravila za v službo nazaj v omaro in ven povlekla eno bež udobno varijanto. (Danes se pač tako počuti..) MucaMacaMucaMaca Ugotovila si, kar sem ti sicer napisal v službi, a očitno ni prišlo na forum, saj so bile zjutraj neke težave. Zaključek je približno takšenle. Obnašaš se kot bela voda 1. - 1 odseva svojo okolico- 1 bolj kot drugi odseva energijo v kateri je trenutno- bela voda se izraža pomanjkljivo- v letu 1999 si bila pod vplivom energije rumene prsti 5 - zato si bila v središču pozornosti. Zdaj, ko si že toliko napisala dam za pivo, da se ne motim Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Vojko , za pivo velja. Hm, kaj to konec koncev pomeni, da vseeno nisem spremenila energije oz. prevzela ženske?Vidiš, saj to je ravno hecno, ker jaz čutim, da se mi je zgodila velika energetska sprememba, zdaj kaj to je, je pa dolga. Bo treba potem še drugo pivo... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Vojko , za pivo velja. Hm, kaj to konec koncev pomeni, da vseeno nisem spremenila energije oz. prevzela ženske?Vidiš, saj to je ravno hecno, ker jaz čutim, da se mi je zgodila velika energetska sprememba, zdaj kaj to je, je pa dolga. Bo treba potem še drugo pivo... MucaMaca Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Lp Vojko! Berem,da je bilo včeraj v zahodni Nemčiji hudo neurje,nalivi z točo,močna burja(180km/h).V evropskih postajah odkoder posredujejo vremenske podatke je padlo največ dežja v 12 urah(od 20h-8h)ravno v kraju MENDIG(51 litrov/m2)in BENDORF(50 l).Oba kraja sta v zahodni Nemčiji!Prav tako je bilo silovito neurje na zahodu Avstrije včeraj popoldan oz.zvečer.Torej vse se je bolj dogajalo na zahodu držav ali je to mogoče slučajnost,da potresa na JZ Kitajske,ki je bil včeraj niti ne omenjam.Upam,da ne bomo mi danes oz. jutri dobili podobne vremenske porcije saj vemo,da kar veliko front prihaja iz teh smeri. Zakaj ti to pišem-zato,ker si enkrat omenil,da te malo zanima tudi vreme in jaz ne znam najti neke posebne povezave zakaj se ta neurja ravno v tem mesecu(včeraj je bil dnevni položaj DZK enak mesečnemu,kakor si omenil v svoji napovedi,da bodo energijske silnice podvojene)ravno bila nad Nemčijo? Res si pa imel prav,ko si omenil prejšnji mesec,da so v tem mesecu možni nalivi,lokalna neurja, ipd.Tudi če k sreči tega ni pri nas,štejem to napoved v povezavi,kar se dogaja v srednji Evropi!Saj je tudi Herschlov vremenski ključ(ob katerih urah se spremeni Luna!)prirejen Bavarski,se pravi srednji Evropi,pa tudi pri nas dostikrat napoved drži.Jaz to že dolgo spremljam in bi rekel,da je kar cca.70% točnost!Obenem,oprosti moji radovednosti-popolnoma zaupam tvojim napovedim in analizam!Upam,da sem poslal ta tekst na parvi naslov?! Lp,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Lp Vojko! Berem,da je bilo včeraj v zahodni Nemčiji hudo neurje,nalivi z točo,močna burja(180km/h).V evropskih postajah odkoder posredujejo vremenske podatke je padlo največ dežja v 12 urah(od 20h-8h)ravno v kraju MENDIG(51 litrov/m2)in BENDORF(50 l).Oba kraja sta v zahodni Nemčiji!Prav tako je bilo silovito neurje na zahodu Avstrije včeraj popoldan oz.zvečer.Torej vse se je bolj dogajalo na zahodu držav ali je to mogoče slučajnost,da potresa na JZ Kitajske,ki je bil včeraj niti ne omenjam.Upam,da ne bomo mi danes oz. jutri dobili podobne vremenske porcije saj vemo,da kar veliko front prihaja iz teh smeri. Zakaj ti to pišem-zato,ker si enkrat omenil,da te malo zanima tudi vreme in jaz ne znam najti neke posebne povezave zakaj se ta neurja ravno v tem mesecu(včeraj je bil dnevni položaj DZK enak mesečnemu,kakor si omenil v svoji napovedi,da bodo energijske silnice podvojene)ravno bila nad Nemčijo? Res si pa imel prav,ko si omenil prejšnji mesec,da so v tem mesecu možni nalivi,lokalna neurja, ipd.Tudi če k sreči tega ni pri nas,štejem to napoved v povezavi,kar se dogaja v srednji Evropi!Saj je tudi Herschlov vremenski ključ(ob katerih urah se spremeni Luna!)prirejen Bavarski,se pravi srednji Evropi,pa tudi pri nas dostikrat napoved drži.Jaz to že dolgo spremljam in bi rekel,da je kar cca.70% točnost!Obenem,oprosti moji radovednosti-popolnoma zaupam tvojim napovedim in analizam!Upam,da sem poslal ta tekst na parvi naslov?! Lp,BorismBorisM Seveda me zanima in pomalem raziskujem.Vendar so dnevne stvari prekratke, da bi lahko kar tako napovedoval. Res pa je, da kadar vlada 9 je več požarov. Spomni se leta 2000 - Grčija, Avstralija, Amerika, Hrvaška, mislim, da je bilo nekaj celo v Nemčiji Franciji in Španiji, če ne celo v GB. Ravno tako lahko letos v drugi polovici avgusta, pa vse tja do prvih dni septembra pričakujemo kar še nekaj požarov. Sicer pa BorisM, bolje je, da človek dvomi in preverja kot pa da popolnoma verjame.Moje znanje je še majhno in takšnile izzivi, ki mi jih dajete so krasni, vendar se te dni pripravljam za kratkotrajno selitev, tako, da bo bolj malo fig od mene. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Velja Vojko! Ne bom sedaj "pritiskal nate",ker si mi že dvakrat omenil,da se boš kratkotrajno odselil.Vsak ima pravico do dopusta oz.počitnic,kajne!Razumem,zato bom upošteval!!Ni treba povedati kam,povej mi pa ali si se odločil za pot oz.dopust kakor že ti imenuješ takrat in v tisto smer,kjer so minimalne nevarnosti zate oziroma za osebe,ki bodo predvidevam zraven potovale oz.bivale ta čas,kjer te bomo tukaj pogrešali.Kratko rečeno ali se ravnaš in če načrtuješ opravke,poti po izkušnjah iz DZK-ja zase in za osebe iz tvoje bližnje okolice?To mi moraš odgovoriti še preden greš;vremenski in športni odgovor pa bo ostal do dni ko se vrneš nazaj,samo ne pozabi,prosim! Lp,BorisM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Velja Vojko! Ne bom sedaj "pritiskal nate",ker si mi že dvakrat omenil,da se boš kratkotrajno odselil.Vsak ima pravico do dopusta oz.počitnic,kajne!Razumem,zato bom upošteval!!Ni treba povedati kam,povej mi pa ali si se odločil za pot oz.dopust kakor že ti imenuješ takrat in v tisto smer,kjer so minimalne nevarnosti zate oziroma za osebe,ki bodo predvidevam zraven potovale oz.bivale ta čas,kjer te bomo tukaj pogrešali.Kratko rečeno ali se ravnaš in če načrtuješ opravke,poti po izkušnjah iz DZK-ja zase in za osebe iz tvoje bližnje okolice?To mi moraš odgovoriti še preden greš;vremenski in športni odgovor pa bo ostal do dni ko se vrneš nazaj,samo ne pozabi,prosim! Lp,BorisMBoris Na tvoje vprašanje sem odgovoril v Temi Vpliv premikov na ljudiKI - jevski mesec 9 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 23. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2003 Hoj Vojko!Malo pregledujem in poskušam iz vsega napisanega potegniti kakšne zaključke 20.1.1969 Torej osnovna je kar: 4 9 23 5 78 1 6 Mesec, v katerem sem rojena: 3 8 12 9 67 5 4 In še zadnje energetsko število, ki je ena: 6 5 34 1 89 2 7 Vojko, ali lahko malo, na kratko, da te ne obremenjujem preveč razložiš, kako se katero število počuti v kateri hiši?Ko boš utegnil, se nič ne mudi Cat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Hoj Vojko!Malo pregledujem in poskušam iz vsega napisanega potegniti kakšne zaključke 20.1.1969 Torej osnovna je kar: 4 9 23 5 78 1 6 Mesec, v katerem sem rojena: 3 8 12 9 67 5 4 In še zadnje energetsko število, ki je ena: 6 5 34 1 89 2 7 Vojko, ali lahko malo, na kratko, da te ne obremenjujem preveč razložiš, kako se katero število počuti v kateri hiši?Ko boš utegnil, se nič ne mudi CatCat Ko smo v neki hiši, "pridobimo - povzamemo" lastnosti tiste energije v kateri smo. Kako se tam počutimo in kakšne so "posledice" lahko pogledaš na moji spletni strani - saj ravno to opisujem vsak mesec, s tem, da tam kombiniram mesečno, letno in devetletno energijo, vendar je mesečna najmočneje izražena. Pretakanje - dajanje energije (podporni krog je narisan na skici) http://intra.pop-tv.si/5kon_krog.gif Z zeleno je označen podporni krog - energije so podporne v smeri puščic 80 % in v obratni 20 - 30% z rdečo pa kontrolni ali uničujoči krog, kadar smo pod vplivom takšnih energij se počutimo drugače pač glede na to, katera energija nas kontrolira. Za to je dobro poznati katera energija podpira katere organe itn Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Vsem najlepše želje in upam, da boste medtem aktivni tudi na forumu Devetzvezdni KI! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.