Skoči na vsebino

Tikanje in Vikanje

Marsa

Recommended Posts

Glede tega "ti" in "vi" se mi zdi še najboljša n.pr. angleščina: tam smo vsi "you", in ni nobenih problemov!  x;)x  x:Dx  :palec:

Yeah! :palec: x:Dx

Jaz pa vikam starejše ljudi, tam, kjer se nekaj "zelo uradnega" dogaja .... včasih tudi natakarje in natakarice, pa čeprav so veliko mlajši od mene. Se mi pa zdi, da tam, kjer se v kolektivu (v službi) vikajo, medsebojni odnosi niso ravno pristni in naravni. Vsaj kolikor so mi sedanji sodelavci povedali o svojih prešnjih službah.

Deli na socialnih omrežjih

Ljudi, ki jih ne poznam, vikam, tudi mlajše, forumovce, če bi vas takole srečevala in ne bi vedela da ste to, bi vas vikala tako se mi zdi, da se poznamo in sem enostavno tiste, ki sem jih videla v živo, tikala.

Marsa se mi zdi tako odločna "šefica" in si v resnici ne bi drznila reči kar ti, če je ni bi "poznala" iz foruma, tudi za Mitijo, ko sem ga videla v živo nisem vedela kam ga naj uvrstim, ko sem se v mejlu pogovarjala z njim sem ga vikala.

Spoštovanje pač do mlajših in starejših, res, tudi meni grejo na živce tisti, ki te uboge kelnerje kar tikajo kot da so kar eni tam.

LP!

x8Dx Jaz bi pa forumovce tikala x!x , če bi jih v živo srečala. x:Dx

Da bi se mi čudno zdelo al bi se pa pri tem kaj mučla? Niti mal ne. x:Dx

ja saj vas bolj poznam kot vaši partnerji (si gledamo v dušice, pravzares).

Ampak drugače sem pa bolj spoštljiva- starejše običajno vikam.Malo po filingu. Ker sem zelo neposredna, mi ljudje itak kmalu predlagajo tikanje.

Uradnike, natakarice, prodajalke, policiste, učiteljice, bančne delavce na okencih ... se vika, jasno.

A si vi predstavljate, v Franciji se tudi zakonci med sabo vikajo x?x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

ja, no rajši tikam, će mi to dovoli x:)x

Na nekoga vikam samo ko mam zamašena ušesa pa ga dober ne slišim, pa mislim, da me tud on ne sliši  pa sem bol glasen x:)x

ej, to spa dobro napisu x:)x

www.rael.org

:vragec:

bravo matejchek

ravno obratno...mash prou

vse se dogaja v ogledalu

(tudi zhenska lepota je tam najochitnejsha x:Dx x:o)x )

:vragec: - je ceu svet en ogromn shpegu

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aber natuerlich, saj nisem ne prodajalka, ne učiteljica ne bančna uslužbenka na okencu, x:Dx x:Dx x:Dx

a ja si mislil, če bi bil z mano poročen, pa bi se midva po francosko... :2src:, bi me tikal, ....hihi

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...