rachek 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Glede tega "ti" in "vi" se mi zdi še najboljša n.pr. angleščina: tam smo vsi "you", in ni nobenih problemov! Yeah! Jaz pa vikam starejše ljudi, tam, kjer se nekaj "zelo uradnega" dogaja .... včasih tudi natakarje in natakarice, pa čeprav so veliko mlajši od mene. Se mi pa zdi, da tam, kjer se v kolektivu (v službi) vikajo, medsebojni odnosi niso ravno pristni in naravni. Vsaj kolikor so mi sedanji sodelavci povedali o svojih prešnjih službah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Ljudi, ki jih ne poznam, vikam, tudi mlajše, forumovce, če bi vas takole srečevala in ne bi vedela da ste to, bi vas vikala tako se mi zdi, da se poznamo in sem enostavno tiste, ki sem jih videla v živo, tikala. Marsa se mi zdi tako odločna "šefica" in si v resnici ne bi drznila reči kar ti, če je ni bi "poznala" iz foruma, tudi za Mitijo, ko sem ga videla v živo nisem vedela kam ga naj uvrstim, ko sem se v mejlu pogovarjala z njim sem ga vikala. Spoštovanje pač do mlajših in starejših, res, tudi meni grejo na živce tisti, ki te uboge kelnerje kar tikajo kot da so kar eni tam. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 TI-DRA pa VI-DRA ti ti ti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2003 Oo, Aakhut so spet z nami... Long time no see... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 hmmm....ja smo mel mal pogreba(crknu PC) bo she zram usega microsoft kuru Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2003 Quel grozao! (*da v sili hudic gre celo na microsoft) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Quel grozao! (*da v sili hudic gre celo na microsoft) Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Tud jest sm te že pošten pogrešala, aakhut (pa saj to itaq veš) Je kr neki manjkal tuki... kaj že? aja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 hihi matejka je povsod glih tko kt tut vas vse pogreshuuuuuuu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Jaz bi pa forumovce tikala x!x , če bi jih v živo srečala. Da bi se mi čudno zdelo al bi se pa pri tem kaj mučla? Niti mal ne. ja saj vas bolj poznam kot vaši partnerji (si gledamo v dušice, pravzares). Ampak drugače sem pa bolj spoštljiva- starejše običajno vikam.Malo po filingu. Ker sem zelo neposredna, mi ljudje itak kmalu predlagajo tikanje. Uradnike, natakarice, prodajalke, policiste, učiteljice, bančne delavce na okencih ... se vika, jasno. A si vi predstavljate, v Franciji se tudi zakonci med sabo vikajo MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 ...al pa casih so hcerke in sinovi vikali starse, huhu :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Kamerade tikati Ostale vikati Sebe pa onikati uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 ...al pa casih so hcerke in sinovi vikali starse, huhu :xx!:Ja, še moj oče je svoje starše vikal! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 phee, le od kje taka zapoved; hmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 ja, no rajši tikam, će mi to dovoli Na nekoga vikam samo ko mam zamašena ušesa pa ga dober ne slišim, pa mislim, da me tud on ne sliši pa sem bol glasen ej, to spa dobro napisu Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 hmmm jst ponavad vikam une k jih ne maram Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 huhu, to tut jest morda bolj v komedijanskem smislu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 hmmm jst ponavad vikam une k jih ne maram ja sej... tiste je tud men nekam težko tikat...zato pa pravm: a ma tole vikanje res kej veze s spoštovanjem? no ma... glih zato sam je ravn obratn kokr zgleda Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2003 Prijavi Deli 7. junij 2003 bravo matejchek ravno obratno...mash prou vse se dogaja v ogledalu(tudi zhenska lepota je tam najochitnejsha ) - je ceu svet en ogromn shpegu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. junij 2003 Prijavi Deli 7. junij 2003 špegli, jaena -ja pogruntavšnaposebej tisti u kabinah za pomerjanje cotic :xx!: bi včasih tud sebe kr vikala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2003 Prijavi Deli 8. junij 2003 matejka dokler se ne oni-kash ni krize oooooo,.....ti, ti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. junij 2003 Prijavi Deli 8. junij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Joojoojoj Mucamaca jaz bi tebe najrajš ti-kal . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Aber natuerlich, saj nisem ne prodajalka, ne učiteljica ne bančna uslužbenka na okencu, a ja si mislil, če bi bil z mano poročen, pa bi se midva po francosko... , bi me tikal, ....hihi MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 joooooooj mucamaca jst bi pa v-ti-kal vas tika Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.