Amis 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 jp...hvala vojko! saj resno delam danes in se nč ne hecam v službi. je pa res, da če bi lahko izbirala, bi buljila v kakšno knjigo dzk-ja. to je tisto, kar bi delala z veseljem. služba je pa bolj "pod mus". študij bi mi kar pasal, sam kaj ko moje želje in resničnost nimajo glih neke posebne povezave trenutno ....in za krono stvarstva, se je še računalnik doma okužil z virusi (še nekaj, kar si napovedal) in zdaj konji razsajajo naokrog (trojanski namreč).......tako da tud zvečer ne bom nič študirala po linkih, ki si jih podal.sem pa dogovorjena, da dve frendici zmasiram danes, sam ne vem, če to sodi v temo "resno delo".... lp,amis Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jp...hvala vojko! saj resno delam danes in se nč ne hecam v službi. je pa res, da če bi lahko izbirala, bi buljila v kakšno knjigo dzk-ja. to je tisto, kar bi delala z veseljem. služba je pa bolj "pod mus". študij bi mi kar pasal, sam kaj ko moje želje in resničnost nimajo glih neke posebne povezave trenutno ....in za krono stvarstva, se je še računalnik doma okužil z virusi (še nekaj, kar si napovedal) in zdaj konji razsajajo naokrog (trojanski namreč).......tako da tud zvečer ne bom nič študirala po linkih, ki si jih podal.sem pa dogovorjena, da dve frendici zmasiram danes, sam ne vem, če to sodi v temo "resno delo".... lp,amis Hvala Amis Kakršnokoli resno in zbrano delo sodi v omenjen princip. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Dobro Jutro! Danes je poseben dan, devetletno obdobje 4, letno obdobje 4, mesečno obdobje 4, dnevno obdobje 4, zunaj pa sončni vzhod ......vse v energijah odraslega drevesa, ki prihaja iz smeri SV- severovzhoda......takšne energije pa res doživiš zelo redko. Maksimalno lep dan vam želim, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Danes je pa res lep dan. Pri meni je sonce, toplo, hčerka mi je bila zelo naklonjena in izkazovala pristno hčerinsko ljubezen celo popoldne. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Andres08, to so naši sončki , lepo nedeljo na sever Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Andres08, to so naši sončki , lepo nedeljo na sever Boris Tvoj Tai Chi se vrti v "napačno" smer po definiciji o znaku! Iz smeri od koder gledamo, naj bi imel smer desnega vijaka.To je eden od hitrih načinov, kako pogledamo na nekoga, ki pravi, da je strokovnjak, pa ima Tai Chi simbol naravnan v "napačno" smer - v levi vijak iz naše smeri gledanja. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2005 Vabim vas na ogled rednega mesečnega predvida za mesec svetlozelenega drevesa 3. Meseca hitrih sprememb, neverjetnih novih začetkov, velike dinamike, karmičnega časa železničarjev in policistov......... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Vojka, hvala kakšno leto me torej čaka? Bom še malo počakala z oceno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hrvati že napovedujejo štrajk Ja, Bobnar Saj je na spletni strani - tam kjer imam PROMET označeno, da bodo proti jugovzhodu zastoji.. lp, vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Hvala Vojko za mesečni predvid, ki je aktualen od včeraj, lep pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Vojko za mesečni predvid, ki je aktualen od včeraj, lep pozdrav, Boris Hvala tebi, Boris. Upam, da bo to opazil še kdo. Saj bi bilo napisano kaj več, pa bi pisal o preveč žalostnih stvareh - teh pa je je že v medijih preveč. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da bo to opazil še kdo.sem opazila in ze tudi prebrala... hvala *Vojko, saj je res, da je teh slabih novic ze cisto prevec... zadnjic sem dala v temo 'prebrali smo' opozorilo, da je bila 3. avg. zelo povecana seizmoloska aktivnost (http://standeyo.com/index1.html) in, da je 'kriticen' cas do 9. avg.... gre za podrocje aljaske in tektonskih prelomnic v ognjenem obrocu... kaj pravi na to 9KI? Hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem opazila in ze tudi prebrala... hvala *Vojko, saj je res, da je teh slabih novic ze cisto prevec... zadnjic sem dala v temo 'prebrali smo' opozorilo, da je bila 3. avg. zelo povecana seizmoloska aktivnost (http://standeyo.com/index1.html) in, da je 'kriticen' cas do 9. avg.... gre za podrocje aljaske in tektonskih prelomnic v ognjenem obrocu... kaj pravi na to 9KI? Hvala Živijo Mateja Hvala za vprašanje Mesec avgust je čas, ko "vlada" energija črne prsti 2 - ravno to je čas, ko po DZK nastajajo zaustavitve dotoka energije - in naj bi torej v večji meri prihajalo do potresov in tudi drugih nenadnih zaustavitev, pretresov. Razlika je le v tem, da se načelno hujše stvari zgodijo v drugi polovici energetskega obdobja - to pa se prične točno ob novem znaku zahodnega astrološkega znaka in traja do 7. septembra. No, moje raziskovanje na tem področju ni pokazalo rezultatov, katere bi lahko argumentiral na znanstven način. Je pa res, da je moje raziskovanje na tem področju dokaj v majhnem obsegu in z nepopolnimi podatki. Me veseli, da si se spet oglasila na tem forumu. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Upam, da bo to opazil še kdo. Vojko,seveda vsak mesec opazimo,da nam napišeš predvid...hvala ti in super si Lep večer,D 591 Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Meni za ta mesec (bela voda 1) kar dobro kaže.... Vojko, hvala za napoved! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko,seveda vsak mesec opazimo,da nam napišeš predvid...hvala ti in super si Lep večer,D 591 Hvala Dadika lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni za ta mesec (bela voda 1) kar dobro kaže.... Odlično Le tega ne vem, ali si ti rojena v energiji bele vode 1 ali pa si v hiši bele vode 1. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odlično Le tega ne vem, ali si ti rojena v energiji bele vode 1 ali pa si v hiši bele vode 1. Lp, Vojko??? Kako pa to ugotovim? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>??? Kako pa to ugotovim? Tina Po rojstnem datumu. No, če imaš datum na LNF pravi, potem si ti rojena v energiji bele vode 1 tvoj podznak je 6 in življenjska smer 9. to pomeni (uf, bom kar tiho) Še nekaj drugega: To pomeni, da si letos v hiši črne prsti 2 in ta mesec v hiši temnozelenega drevesa 4. Iz česar sledi, da se imaš lahko zelo, zelo dobro, saj v tem času zlahka obvladuješ energije vseh vrst, ki so v tebi tudi usklajene... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tina Po rojstnem datumu. No, če imaš datum na LNF pravi, potem si ti rojena v energiji bele vode 1 tvoj podznak je 6 in življenjska smer 9. to pomeni (uf, bom kar tiho) Še nekaj drugega: To pomeni, da si letos v hiši črne prsti 2 in ta mesec v hiši temnozelenega drevesa 4. Iz česar sledi, da se imaš lahko zelo, zelo dobro, saj v tem času zlahka obvladuješ energije vseh vrst, ki so v tebi tudi usklajene... Lep pozdrav, VojkoJa, datum je pravi, ja.... predvidevam, da tisto "bom raje tiho" pomeni, THE BEST, ful dobro... he he Hvala, lahko noč Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ole jaz tui prebral in kr dobro kaže bojda za belo kovino 6 Malo več počitka, Bobnar in vedno točen in urejen. Pa bo! Lep mesec, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, datum je pravi, ja.... predvidevam, da tisto "bom raje tiho" pomeni, THE BEST, ful dobro... he he Hvala, lahko noč Nekaj takega, ja! No, sicer pa si lahko prečitaš predvid. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>that's me anyway Kul, Bobnar! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Satiah 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Vojko, danes tole prvic gledam in ugotovia sem da sem bela kovina 6, podznak vijolicni ogenj 9. Kaj pa pomeni se dvojka v trikotniku (6-9-2?) lp,S Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Satiah 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 no, ko sem tole odkrila sem nisem brala foruma nazaj... zdaj sem ze za leta nazaj prebrala + na devetzvdzednem ki. ne morem reči da mi je jasno, se mi pa svita. imam sicer kup vprasanj ampak bom se malo raziskala. pozdravcek,S. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.