Vojko 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, danes tole prvic gledam in ugotovia sem da sem bela kovina 6, podznak vijolicni ogenj 9. Kaj pa pomeni se dvojka v trikotniku (6-9-2?) lp,S Tretje število v tem kontekstu pomeni: Način pristopa k novim stvarem, energetski jaz, oziroma življenjsko smer - torej vrsto ciljev, katere imaš v življenju. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tretje število v tem kontekstu pomeni: Način pristopa k novim stvarem, energetski jaz, oziroma življenjsko smer - torej vrsto ciljev, katere imaš v življenju. lp, VojkoVojko, kaj pa potem pomeni, če imaš drugo in tretje število enako? Lpčka p. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, ko sem tole odkrila sem nisem brala foruma nazaj... zdaj sem ze za leta nazaj prebrala + na devetzvdzednem ki. ne morem reči da mi je jasno, se mi pa svita. imam sicer kup vprasanj ampak bom se malo raziskala. pozdravcek,S. Ko čitam knjigo, skušam le videti, kaj mi govori zgodba.Ko grem v kino, skušam podoživljati dogajanje. Ko me zanima kako tiskajo knjigo, pogledam v enciklopedijo ali grem v tiskarno.Ko me zanima kako snemajo film, naredim podobno. Menim, da se včasih zatakne, kadar želimo videti in vedeti vse hkrati.... Predvid je besedilo, za katerega razumevanje potrebujemo samo sebe... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Hvala Vojko za nov mesečni predvid , meni pisan na kožo... in čas je že bil, da me energije podprejo Se mi pa dopade tole... ... Sicer pa - v odnosih z ljudmi ste strokovnjak... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala Vojko za nov mesečni predvid , meni pisan na kožo... in čas je že bil, da me energije podprejo Se mi pa dopade tole... ... Sicer pa - v odnosih z ljudmi ste strokovnjak... Hvala MBMetuljčica Iz vaših ust v božja ušesa. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Po dolgem času spet malo tukaj.Moram vam povedati, da me zadnje čase žuželke preveč ne marajo, včeraj me je pičila čebela, danes pa osa. Sicer obe v samoobrambi, a kaj takega se mi prej ni dogajalo tako pogosto, če sploh.Pa obe sta me pičili na desno stran telesa. Čudni so ti dnevi. Lep pozdrav, Prvi - 481 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po dolgem času spet malo tukaj.Moram vam povedati, da me zadnje čase žuželke preveč ne marajo, včeraj me je pičila čebela, danes pa osa. Sicer obe v samoobrambi, a kaj takega se mi prej ni dogajalo tako pogosto, če sploh.Pa obe sta me pičili na desno stran telesa. Čudni so ti dnevi. Lep pozdrav, Prvi - 481 Prvi To je pa zanimivo. Pa se s tem še nisem ukvarjal. Kdaj natančno pa je to bilo? Prosim še za točen datum in uro rojstva in če se spomniš tudi datum in uro pikov.(lahko na OS) Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 ura rojstva: 16:10datum rojstva: 1.3. 1978 Čas pika čebele: okrog 21h (pik v desno dlan)čas pika ose: okrog 12h, 13h ali pa še kasneje (pik v desno stran vratu) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Kolk letal dol cepa Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Kaj je blo to včeri zvečer...... vse se mi je podrlo direkt na glavo...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolk letal dol cepa ...v tejle zadnji nesreci je blo se zlo velik otrockov ... vsakic, ko preberem kaksno tako vest, se spomnim na Vojkovo napoved... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolk letal dol cepa Ja pa res, astrološko po zahodnjaški teoriji povsem utemeljeno, Pluton-smrt, mase...na in okoli 22 stopinje, žalostno pa ker tega še ni konec, sicer je pa Voljko napovedal, leto "4" je tudi pod oblastjo letal, ptic, vetra..... Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Ja pa res, astrološko po zahodnjaški teoriji povsem utemeljeno, Pluton-smrt, mase...na in okoli 22 stopinje, žalostno pa ker tega še ni konec, sicer je pa Voljko napovedal, leto "4" je tudi pod oblastjo letal, ptic, vetra.....Lp, B. Boris...res je ,da so tudi vetrovi v letošnjem letu zelo močni...pri nas je bila sinoči prava burja in to kar naenkrat Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Pozdrav Dadika! Upam, da je vse ostalo na svojih mestih tudi po sinočnjem vetru, ki je bl v sunkih res močan, vsaj v najinih krajih, lep pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdrav Dadika! Upam, da je vse ostalo na svojih mestih tudi po sinočnjem vetru, ki je bl v sunkih res močan, vsaj v najinih krajih, lep pozdrav, Boris Seveda je ostalo skoraj vse na svojem mestu...samo takih sunkov vetra nihče ne pomni,da bi kdaj bili...pa kaj čmo,narava se nam krepko maščuje. Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Mene najbolj ruke ko Luna preklopi v novo meno, tedaj sem tak tečen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 1/2 se ti oprosti, ker priznaš... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Danes sem govorila s kolegom pilotom..zelo je zaskrbljen... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 uhhhh..... kar nekaj resnice pri Vojkotu doma.... sem prebrala svoje in še od nekaterih oseb ,ki jh dobro poznam ...za primerjavo..in glejga zlomka...od 100%,...je celih 99% res.... hm...sedaj mi pa nekaj pojasni... zakaj astrologija naj ne bi bila kos tvojemu devetzvezdnemu kiju.... x!x (upam,da sme prav zapisala).... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>uhhhh..... kar nekaj resnice pri Vojkotu doma.... sem prebrala svoje in še od nekaterih oseb ,ki jh dobro poznam ...za primerjavo..in glejga zlomka...od 100%,...je celih 99% res.... hm...sedaj mi pa nekaj pojasni... zakaj astrologija naj ne bi bila kos tvojemu devetzvezdnemu kiju.... x!x (upam,da sme prav zapisala).... Živijo Smajčica Sem kje kaj takšnega zapisal?Katera astrologija?"Moj" Devetzvezdni KI! - je že zelo star in samo - tudi malo moj! Kolikor vem, tudi v zapiskih zagovarjam, da saka od resnično dobro uporabljenih metod pokaže stvari v svoji luči - da je za nekaj boljša, za drugo malo manj. No in če sem kje zapisal, da (neka) astrologija ni kos DZK, mi prosim povej kje.Kajti premalo poznam (nekatere) druge astrologije, da bi si upal danes napisati kaj takšnega. Hvala ti, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem govorila s kolegom pilotom..zelo je zaskrbljen... Veš kaj, jim prav nič ne zavidam (pilotom). Moje sožalje vsem. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Kolk časa bo še tole trajal? Do naslednjega kijevskega leta ali še dlje? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolk časa bo še tole trajal? Do naslednjega kijevskega leta ali še dlje? Na kaj misliš pomlad? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Sori, na ta letala. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Kako pa energijske spremembe vplivajo na taljenje ledu....na Arktiki in Antarktiki...Lahko energijske spremembe vplivajo na tovrstni pojav s tem ,da ga pospešijo ali pa zaustavijo?..... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.