Skoči na vsebino

Opozorila na energijske spremembe

Vojko

Recommended Posts

Vojko,

775

Sem zelo vremenskega razpoloženja in telesnega počutja. Zaradi razpoloženja se ne bi ravno sekirala, telesno počutje pa mi dela resne težave Ali lahko energetske spremembe oziroma prehodi vplivajo tudi na to počutje. Imam močne glavobole :V: . Tako močne, da sem nesposobna kakršnega koli dela, zgodi se, da celo bruham :sick: (ne morem v službo,...). To stanje se pojavi vsaj enkrat na mesec in traja tudi štiri dni. Že leta obupano iščem vzroke. Je pa res, da sem imela operacijo. V primeru, da energetske spremembe vplivajo tudi na telesno počutje mojih diagnoz ne bi javno objavila in bi ti več posredovala po emailu.

Sončen pozdrav! x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Vojko,

775

Sem zelo vremenskega razpoloženja in  telesnega počutja. Zaradi razpoloženja se ne bi ravno sekirala, telesno počutje pa mi dela resne težave  Ali lahko energetske spremembe oziroma prehodi vplivajo tudi na to počutje.  Imam močne glavobole  :V: . Tako močne, da sem nesposobna kakršnega koli dela, zgodi se, da celo bruham  :sick: (ne morem v službo,...).  To stanje se pojavi vsaj enkrat na mesec in traja tudi štiri dni. Že leta obupano iščem vzroke. Je pa res, da sem imela operacijo. V primeru, da energetske spremembe vplivajo tudi na telesno počutje mojih diagnoz ne bi javno objavila in bi ti več posredovala po emailu.

Etna

Pozdravljena. Če želiš, lahko brišem vsa tvoja pisanja in odgovore - kakor želiš - samo napiši mi to.

Seveda : mi smo energija in energija vpliva na vso energijo - vem, vem, da je nekaterim to težko dojeti (sam sem že eden takih, ki je imel s tem težave). Seveda vse to čutimo telesno - fizično.

V mesecu februarju si v hiši bele vode 1 in nič čudnega ni, če te boli glava.

Zakaj meniš, da je ob prehodu meseca - in še enkrat na polovici med prehodoma toliko več nesreče ....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Na tole za v ponedeljek sem se vceraj spomnila, ko sem se pogovarjala s punco, ki me pobere in pelje v solo.. V ponedeljek jaz nisem sla, ona je pa rekla, da je rabila 50 minut do sole, ko ponavadi rabi 20.. da se ji se ni zgodilo kaj takega... x:)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Na tole za v ponedeljek sem se vceraj spomnila, ko sem se pogovarjala s punco, ki me pobere in pelje v solo.. V ponedeljek jaz nisem sla, ona je pa rekla, da je rabila 50 minut do sole, ko ponavadi rabi 20.. da se ji se ni zgodilo kaj takega...  x:)x

Aliana

Pozdravljena Aliana

Hvala ti za ta komentar.

Še več je vreden, ker najbrž ni prečitala mojega opozorila. Kajti, kadar kaj vemo vnaprej, potem dostikrat sumimo tudi sami sebe - da smo pač sami zavestno ali podzavestno nekaj storili, da bi potrdili svoj prav.

Želim ti lep večer, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, tudi jaz sem imela včeraj prave kolobocije, da sem opravila tisto, kar sem se namenila. Namesto 'kakšno urco', je trajalo vse dopoldne in še čez x!x In celo take variante, da je bila ravno tista cesta, ki sem jo izbrala, zaprta zaradi del, pa bankomat ni delal, pa na pošti nisem mogla poslati faxa v Kolumbijo (uslužbenke niso vedele, kaj je vzrok, 20 minut je trajalo, da smo ga spravili skoz) in take razne...

Vojko, tudi jaz sem imela včeraj prave kolobocije, da sem opravila tisto, kar sem se namenila. Namesto 'kakšno urco', je trajalo vse dopoldne in še čez  x!x In celo take variante, da je bila ravno tista cesta, ki sem jo izbrala, zaprta zaradi del, pa bankomat ni delal, pa na pošti nisem mogla poslati faxa v Kolumbijo (uslužbenke niso vedele, kaj je vzrok, 20 minut je trajalo, da smo ga spravili skoz) in take razne...

Hvala Mateja

Me veseli, da se oglašaš.

Ja, to je dan 2, povrhu mesec 2 - takrat se običajno stvari zaustavljajo in takšnih dni nas v tem mesecu čaka še nekaj.

Podoben dan bo pojutrišnjem. Koncem KI-jevskega meseca pa je lahko še malo bolj potencirano.

Splača se vzeti malo rezerve. In umirjeno opravljati svoja opravila - morda kakšno kak dan prej - pač takrat, ko imamo priliko - pa se nam potem ne mudi več toliko.

Prijeten večer ti želim in vse dobro, Vojko

Vojko J Kalan

Pozravček

V mesecu februarju se splača nekaj pozornosti nameniti prostorom na vzhodni strani stanovanja, hiše, itn. Posebej tistim, ki živijo na vzhodni strani mest, dežel, države.

Tam je namreč povečana nevarnost požarov.

Ugašajte električna naprave, pazite na otroke.

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko,

775

Sem zelo vremenskega razpoloženja in  telesnega počutja. Zaradi razpoloženja se ne bi ravno sekirala, telesno počutje pa mi dela resne težave  Ali lahko energetske spremembe oziroma prehodi vplivajo tudi na to počutje.  Imam močne glavobole  :V: . Tako močne, da sem nesposobna kakršnega koli dela, zgodi se, da celo bruham  :sick: (ne morem v službo,...).  To stanje se pojavi vsaj enkrat na mesec in traja tudi štiri dni. Že leta obupano iščem vzroke. Je pa res, da sem imela operacijo. V primeru, da energetske spremembe vplivajo tudi na telesno počutje mojih diagnoz ne bi javno objavila in bi ti več posredovala po emailu.

Etna

Pozdravljena. Če želiš, lahko brišem vsa tvoja pisanja in odgovore - kakor želiš - samo napiši mi to.

Seveda : mi smo energija in energija vpliva na vso energijo - vem, vem, da je nekaterim to težko dojeti (sam sem že eden takih, ki je imel s tem težave). Seveda vse to čutimo telesno - fizično.

V mesecu februarju si v hiši bele vode 1 in nič čudnega ni, če te boli glava.

Zakaj meniš, da je ob prehodu meseca - in še enkrat na polovici med prehodoma toliko več nesreče ....

Vojko

Vojko,

pozdravljen. Hvala za odgovor x:)x ! Ne, ne želim, da moja pisanja brišeš. Čeprav tega ne razumem prav dobro xrolleyesx . Če bom želela anonimnost v tej meri ti bom vprašanja zastavila na tvoj email. Vseeno hvala za pozornost x;)x .

Zelo dobro dojemam, predvsem pa izgleda občutim :V: te pretoke oziroma spremembe energij. Verjetno pa je poleg spremembe energij vplivajo na naše počutje tudi drugi pogoji. Naprimer stres, prevelike fizične aktivnosti, prehrana...

Ker na energetske spremembe gotovo nimam vpliva, kaj ne? x^x , se zelo trudim , da bi dognala, oziroma iščem vzorce in si jih beležim, zakaj se mi v približno enakih vremenskih pogojih, približno enakem času pojavlja slablo počutje. Veliko pozornost namenjam prehrani. Sem vegetarijanka, mlečne izdelke sem omejila na minimum - predvsem sire, jogurte. Kaj meniš o tem ti?

Ali pod energetske spremebe lahko razumamo tudi prehod lun - ščip, mlaj, ali te spremembe o katerih govoriš ti zajemajo samo DZK?

Hvala za odgovor in tvoje mnenje!

Vojko,

....

Zelo dobro dojemam, predvsem pa izgleda občutim  :V:  te pretoke oziroma spremembe energij. Verjetno pa je poleg spremembe energij vplivajo na naše počutje  tudi drugi pogoji. Naprimer stres, prevelike fizične aktivnosti, prehrana...

Ker na energetske spremembe gotovo nimam vpliva, kaj ne?  x^x , se zelo trudim , da bi dognala, oziroma iščem vzorce in si jih beležim, zakaj se mi v približno enakih vremenskih pogojih, približno enakem času pojavlja slablo počutje. Veliko pozornost  namenjam prehrani. Sem vegetarijanka, mlečne izdelke sem omejila na minimum - predvsem sire, jogurte. Kaj meniš o tem ti?

Ali pod energetske spremebe lahko razumamo tudi prehod lun - ščip, mlaj, ali te spremembe o katerih govoriš ti zajemajo samo DZK?

Sončen pozdrav!  x:)x

Etna

Saj spremembe čutimo vsi, se spomnim sebe pred nekaj leti. Ko so prišle spremembe, sem bil tečen in sem pri drugih iskal "kar nekaj", da sem se razjezil "nanje". Potem sem opazil, da postanem tako tečen tudi takrat, ko ni nikogar, ko sem v nekem drugem okolju itn in potem se je zgodil trenutek, ko sem se zavedel svojega početja.

Pa si kdaj pomislila - da energije vplivajo na to, kaj bi radi jedli, na našo nervozno itn.

Namreč, zanimivo je, da ljudje spreminjamo prehrano v obdobjih, ko se spremenijo energije.

Če ne verjameš, si začni beležiti hrano, ki si jo zares zaželiš v dnevnik. Morda bo zanimivo.

DZK je astrologija. Je METODA. Vse astrologije najbrž opisujejo to isto energijo, a vsaka na svoj način.

DZK je drugačen od zahodne astrologije v tem, da se iz njega planetov ne vidi več naravnost!

Moje prepričanje je:

NI VEČ ENERGIJ. Je ena sama, vendar se ljudje laže izražamo z različnimi imeni in različnimi energijami.

Ravno tako je VREME le eno. Ni več različnih "vremen", vendar imamo zanj različne izraze - spet - ker

se tako lažje izražamo. Kajti celo v majhni deželi kot je Slovenija, Včasih celo v majhnem kraju je hkrati

lahko sončno, pa dežuje, sneži, je megla, pada toča, piha veter itn.

In koliko "vremen" imamo potem naenkrat? Ali je le eno vreme!

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Četrtek 19. februar 2004

dan 5

mesec 2

leto 5

devetletje 4

Bodimo strpni do soljudi, doma, na cesti in povsod drugje.

Izrazimo svoje nezadovoljstvo na miren način in ob primernem trenutku, da se nam ne nabere preveč.

Pojdimo na pot pol ure prej.

Vojko

Vojko J Kalan

Pozdravljen Vojko xDDx

Komentar za ponedeljek:Sem tako resno vzela tvojo napoved zastojev in težav na cesti,da sem se odpravila na pot pripravljena na vse.Po mojem mnenju prav zato nisem imela resnih težav,tudi s parkirnim prostorom ne. :palec: Mučil pa me je skoraj ves dan hud glavobol.

Ker imam danes v načrtu spet kar dolgo pot,pa še sneg pada,bom upoštevala tvoj nasvet kar se tiče poti.

Tisto o strpnosti pa tudi močno upam,da mi bo uspelo. x;)x

Pa še to.Tudi meni se dogaja,sploh zadnje čase,da se mi razpoloženje kar naenkrat,brez razloga,spremeni.Do zdaj sem to pripisovala luninim menam,pa hormonom.Tudi pri hrani gre res nekako po etapah,Enkrat samo solatke,drugič sadje...Trenutno pa špagetno obdobje.

Zdaj mislim,da ima ta energija,ko se obrne,tudi nekaj zraven.Bom še spremljala tole tvoje poročanje in primerjala.Tale DZK mi je vedno bolj všeč,čeprav je še daleč čas,ko bom lahko rekla,da mi je jasno.

Ko bom imela več časa mogoče.

Lep pozdrav xDDx xDDx xDDx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Vojko,

....

......

Sončen pozdrav!  x:)x

Etna

Saj spremembe čutimo vsi, se spomnim sebe pred nekaj leti. Ko so prišle spremembe, sem bil tečen in sem pri drugih iskal "kar nekaj", da sem se razjezil "nanje". Potem sem opazil, da postanem tako tečen tudi takrat, ko ni nikogar, ko sem v nekem drugem okolju itn in potem se je zgodil trenutek, ko sem se zavedel svojega početja.

Pa si kdaj pomislila - da energije vplivajo na to, kaj bi radi jedli, na našo nervozno itn.

Namreč, zanimivo je, da ljudje spreminjamo prehrano v obdobjih, ko se spremenijo energije.

Če ne verjameš, si začni beležiti hrano, ki si jo zares zaželiš v dnevnik. Morda bo zanimivo.

DZK je astrologija. Je METODA. Vse astrologije najbrž opisujejo to isto energijo, a vsaka na svoj način.

DZK je drugačen od zahodne astrologije v tem, da se iz njega planetov ne vidi več naravnost!

Moje prepričanje je:

NI VEČ ENERGIJ. Je ena sama, vendar se ljudje laže izražamo z različnimi imeni in različnimi energijami.

Ravno tako je VREME le eno. Ni več različnih "vremen", vendar imamo zanj različne izraze - spet - ker

se tako lažje izražamo. Kajti celo v majhni deželi kot je Slovenija, Včasih celo v majhnem kraju je hkrati

lahko sončno, pa dežuje, sneži, je megla, pada toča, piha veter itn.

In koliko "vremen" imamo potem naenkrat? Ali je le eno vreme!

Lepo se imej, Vojko

775

Ja, Vojko tudi meni se je dogajalo, da sem bila kar na lepem "tečna" :vragec: in iskala vzroke za to pri drugih :xx!: . Danes menim, da ni bil "kriv" nihče, ne drugi ne jaz. Danes, ko vem le mali neznaten delček o pretoku energih, sem do drugih in seveda vzratno tudi do sebe tolerantnejša. Dosti lažje mi je. Moram poudariti, da verjetno brez DZK to je tvoje neposredne pomoči, tega ne bi vedela x;)x :palec: . Vedela bi oziroma sem že prej, da nekaj med mano in ljudmi ne štima, pa ne tudi kaj je to? Imela sem srečo, da si mi prišel pred "oči". Življenje mi je res lažje.

Verjetno energije vplivajo tudi na željo po določeni hrani. Se bom potrudila in v bočnosti pričela beležiti moje želje. Saj prav razumem: želje po hrani, ni pa nujno da te želje jem.

:sori: sori me priganjajo čao se slišim.

Prijeten dan x:)x

Dobro jutro, Vojko!

... nadaljujem,

Verjetno energije vplivajo na željo po določeni hrani...

Mi bo pa te želje - pregrehe, če se tako izrazim težko beležiti, ker sem se pri prehrani zelo disciplinirala. Zelo hitro pa lahko zaideš na stara pota. Tudi meni se je že zgodilo. Prebrala sem kar nekaj literature katera hrana naprimer povzroča glavobole. Posvetovala sem se tudi z zdravnikom. Predvsem so to določeni mlečni izdelki, siri, ..., čokolada, lahko tudi banane...

Če se ustavim pri čokoladi: ko jo okusimo malo, bi jo še malo in iztega še malo, postane veliko. Možgani nam sporočajo: mnjam kako je dobra x:px , kako se dobro počutim, reakcija telesa pa je ravno obratna :sori: . Več kot jo poješ, bolj jo potrebuješ.

Medna se je hrani najtežje odreči, oziroma ozavestiti zdravo prehranjevanje.

Ljudem to uspe v primerih hudih bolezni naprimer raka. Škoda, da šele tedaj.

Zdravo prehranjevnje je kompleksno vprašanje, ki bi ga moralaozavestiti vse družba. Poglejmo samo kako se umetnimi gnojili pospešuje rast pridelkov.

Zadnjič sem kupila korenje in imelo je vonj in okus po umetnem gnojilu, fuj :xx!:

Če se vrnem k temi, energiji, verjamem, da vpliva na željo kaj bi radi jedli, okusili,

ob polni luni se nam nasploh poveča želja po hrani.

Prijeten dan x:)x !

Vojko je kar vedel, da me kovina privlači ta mesec, saj sem se danes dvakrat porezal po roki, pa sploh ne vem od česa, od noža ali rezila že ne....saj bolj kot paziti se pa ne morem, torej osebe elementa mladega drevesa "3", kakšen teden bo še potrebno popaziti x!x  :palec:

Hoj Boris

Samo, da ni hujšega.

No, še en meseb bodi pazljiv, velja?!

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Sreda, 3. mared 2004

Prav poseben dan.

devetletje 4

leto 5

mesec 2

dan 9

Poudajene bodo lastnosti energije črne prsti 2 in energije Zemlje

Torej vse, kar se dogaja bo veliko močnejše na področjih:

- narava, kmetijstvo, živilska industrija, politika, organizacije, elektrika, informacijski sistemi, mediji, pošta

- močni zastoji v prometu

- močni udari, lahko celo potresi

- veliki in slabi dogodki na jugovzhodu - posebej povezani z infrastrukturo - morda elektrovodi ali elektrarne,

- možnost požarov na vzhodu

To je zadnji takšen dan v energetskem mesecu 2.

Bodimo torej previdni, strpni in dojemljivi za potrebe drugih ljudi, potrpežljivi v prometu.

Vojko

Vojko J Kalan

Ojla!

775

Men, pa do te ure še ni prišlo nič do živga, se dobro počutim x;)x . Vendar nekaj dneva še čaka ...da mi bo zagodlo :vragec: ... ampak jaz se ne dam x:)x ...

x:Dx x:Dx x:Dx

Tako želim tudi vam... :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...