sončk 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 bom bolj pozorna...respa je da iscem slubo, dako da bom malo bolj previdna in prestudirala vse možnosti, če dobim kakšno ponudbo Hvala in Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Vojc, iz tvojih ust v božja ušesa Bobnar Upam, da se ti uresničijo želje, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Petek. 14. maj 2004 Prav poseben dan. Vse se dogaja bolj intenzivno! Ni vse samo lepo, zato: bodimo ljudje Več pozornosti, prijaznost, dojemanje sočloveka, potrpežljivost.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 9 - pazite v prometu8 - sprejemajte sporočila7 - pazite na dokumente6 - začnite stvari, ki si jih želite5 - le počasi in premišljeno4 - stran s kemijo, posvetite čas sebi, imejte koga ob sebi, da se naslonite nanj3 - vi danes tega nimate časa brati, če pa, bodite točni in urejeni2 - Odprite oči, pustite drugim živeti, sami pa se ne odločajte zaradi nezadovoljstva1 - lahko je lep dan, z nenadejanimi dogodki Vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Vojko, hvala...sem ravno včeraj razmišljala, kdaj naj bo tisti dan X...ko naj začnem ...In ker sem 6...je to očitno danes.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Vojko, hvala...sem ravno včeraj razmišljala, kdaj naj bo tisti dan X...ko naj začnem ...In ker sem 6...je to očitno danes.. AstraBravo Astra Vsekakor je najboljše danes. Je pa na voljo še nekaj takih dni do konca meseca, za še druge začetke.Kajti TI moraš biti iniciator. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 2 - Odprite oči, pustite drugim živeti, sami pa se ne u madonca ne smem bit tečka Prou se bom spomnla na tole danes...če me kaj prime...Saj to velja samo za danes...ane Vojko Lep sončn dan vsem skupaj, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 2 - Odprite oči, pustite drugim živeti, sami pa se ne u madonca ne smem bit tečka Prou se bom spomnla na tole danes...če me kaj prime...Saj to velja samo za danes...ane Vojko Lep sončn dan vsem skupaj, Sončk Sončk Za danes prav posebej, je pa ta mesec res, da ste dvojke lahko malo malo nežno rečeno - tečke. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Malo več o 9 kah - Marsa! 9 - pazite v prometu Ta mesec in DANES ste pod vplivom energije bele kovine 6. Za posledico, da kar privlačite vse kar je kovinskega. Torej tudi druge avtomobile. Lahko se celo zgodi, da vas vleče k drugim objektovm. Ravno zato takšna pozornosti.Danes ste bolj sposobni zelo radionalnega razmišljanja, zato pa tudi pazite, da se ne zamislite.Danes so vaše reakcije - z zamimom - potem pa eksplozivne. Strogost je odveč. 8 - sprejemajte sporočila7 - pazite na dokumente6 - začnite stvari, ki si jih želite5 - le počasi in premišljeno4 - stran s kemijo, posvetite čas sebi, imejte koga ob sebi, da se naslonite nanj3 - vi danes tega nimate časa brati, če pa, bodite točni in urejeni2 - Odprite oči, pustite drugim živeti, sami pa se ne odločajte zaradi nezadovoljstva1 - lahko je lep dan, z nenadejanimi dogodki Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 1 - lahko je lep dan, z nenadejanimi dogodkičakam al si naj kar naredim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 2 - Odprite oči, pustite drugim živeti, sami pa se ne u madonca ne smem bit tečka Prou se bom spomnla na tole danes...če me kaj prime...Saj to velja samo za danes...ane Vojko Lep sončn dan vsem skupaj, Sončk Sončk Za danes prav posebej, je pa ta mesec res, da ste dvojke lahko malo malo nežno rečeno - tečke. Vojko se bom spomnla...ko bom tečka...da je to to...včasih pomaga Upam da bo naslednji mesec bolj veselo...no pa sej bo...že zato k me sončk rojstni dan Hvala Vojkc Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 1 - lahko je lep dan, z nenadejanimi dogodkičakam al si naj kar naredim Naredi si lepega Selene. Saj včasih ni treba veliko, da je dan lep. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Saj včasih ni treba veliko, da je dan lep.In včasih ni treba veliko...da je dan :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Saj včasih ni treba veliko, da je dan lep.In včasih ni treba veliko...da je dan :xx!: Astra Živijo Astra Piha veter, pade dež. dan je :xx!: Naše počutje notri na toplem je pa Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 4 - stran s kemijo, posvetite čas sebi, imejte koga ob sebi, da se naslonite nanjBo tud zame tole kar držalo ... Sem se dons po "dolgem" času spet malo bolj našportala... in se počutim zelo vredu.... .. tko, da sem kar sama sebi hvaležna zato, ko sem bila tolk pridna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 4 - stran s kemijo, posvetite čas sebi, imejte koga ob sebi, da se naslonite nanjBo tud zame tole kar držalo ... Sem se dons po "dolgem" času spet malo bolj našportala... in se počutim zelo vredu.... .. tko, da sem kar sama sebi hvaležna zato, ko sem bila tolk pridna To je ta pravo.Hvala ti Konj zato, ker deliš svoje izkušnje z nami. Kakorkoli, šport je izredno koristna zadeva, če se ga lotimo prav. Na žalost se ga večina mladih loteva napačno.Namreč, najprej je potrebno svoje telo notranje ogreti - pripraviti notranje organe na dejavnost.Šele, ko so ogreti začnimo z večjo mišično aktivnostjo.Nato z mišično aktivnostjo končamo počasi, še kasneje se umirijo notranji organi.Kajti notranji organi so tisti, ki generirajo moč za mišice. Na ta način je telesna vadba dobra za vse naše telo. In če sistem obrnemo, lahko svoje notranje organe poškodujemo. Torej, Konj, poskusi se dovolj ogreti pred športanjem in počasi ohladiti po njem.Dobrodošle so vaje za notranje organe - prej in potlej. Na primer: Tenzegriteta; 8 usmerjenih vaj; tai chi; zelo zelo počasen stretching po krajši hoji...... Hvala Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 uuuu ja, stretching je cool zadeva ... Hvala Vojko LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 uuuu ja, stretching je cool zadeva ... Hvala Vojko LP Ni blema Konj Saj vem, da to vsi vemo, pa je vseeno fajn, če nam kdo včasih pokaže smer, a ne? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 se strinjam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Sreda 19. maj 2004 Poseben dan Vse, kar je poudarjeno v mesečnem predvidu, se bo kazalo močneje. Mesečni predvid si lahko prečitate na spletni strani www.9zvezd.com Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2004 V sredo 26. maja 2004 Možni dogodki: Zdaj teče druga polovida KIjevskega meseca 8. V drugi polovici KIjevskega meseca so vse stvari izražene bolj intenzivno in imajo bolj dolgoročne in večje posledice..... (plus ali minus)Energijo 8 si lahko predstavljamo kot goro. Gora je na zunaj velika, stabilna, lahko vidna gmota v svoji sredini pa je to velka nespoznavna črnina, v kateri je lahko skrito marsikaj. Pomeni velike notranje spremembe, ki za nepozorno oko še niso vidne na zunaj, hkrati pa prinašajo velike spremembe za naslednjih 9 mesecev (8 je zdaj mesečna energija). Ker je to mesec 8 v karmičnem letu 5 to pomeni, da lahko spremembe, ki nastajajo prav v tem trenutku sprejemamo kot karmične - karmične za svet kot celoto, pa tudi za njegove manjše dele: celine, države, mesta, ustanove, podjetja......Politika je v tem trenutku šibka (kjerkoli na svetu), politiki pa pod udarom možnih nesreč s kovinskimi predmeti, žrtve atentatov, .... Kaj lahko še pričakujemo v tem mesecu- letalske nesreče na severu, severozahodu in jugovzhodu, mest, dežel, držav, celin- težave z nafto se še nadaljujejo, najhujše stvari v zvezi z nafo se bodo zgodile v jesecu avgustu, poznale pa se bodo še v kasnejšim mesecih in vsaj še eno leto. Načelno pa se bo vse v zvez z nafto zatikalo vsaj do leta 2009.- večje demonstracije - lahko tudi oboroženi upori v središčih mest- težave z infrastrukturnimi objekti in organizacijami.... .... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Pozdrav Vojko! Kdaj bo se bo sedaj začel nov mesec po DZK(menda v tem tednu?), smer se pa obrne potem 21.06 kajne Vojko?! Lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Pozdrav Vojko! Kdaj bo se bo sedaj začel nov mesec po DZK(menda v tem tednu?), smer se pa obrne potem 21.06 kajne Vojko?! Lep pozdrav, Borism Hvala Boris Energija meseca se menja iz danes 5. junija 2004 na 6. junij 2004! Se pa močni vplivi poznajo že dva dneva prej in dva potem.To zato, ker se ljudje prilagajamo na novo energijo, ki vpliva na nas. Čas preklopa je približno od 23h do 2h zjutraj. Torej pazljivo v teh dneh na cesti .... in povsod. Dnevi se obrnejo tako kot si napisal 21. junija. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Pozdrav Vojko! Hvala za informacije, sicer je pa bil pri meni včeraj, kar težak dan do poznega popoldneva, potem okoli 17H, pa je bilo, kot da bi eden odstranil 100 kg kamen iz hrbta, kakor sem pa govoril z parimi šoferji je bilo že včeraj zelo veliko napetih nepremišljenih situacija, eno izkušnjo nam je opisala celo naša Mateja v dnevniku LNF,...... pa kaj je ta preklop potem, ko se smeri zamenjajo(21.6), za posledico, kar verjetno velik stres za organizem, kaj meniš ...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Pozdrav Vojko! Hvala za informacije, sicer je pa bil pri meni včeraj, kar težak dan do poznega popoldneva, potem okoli 17H, pa je bilo, kot da bi eden odstranil 100 kg kamen iz hrbta, kakor sem pa govoril z parimi šoferji je bilo že včeraj zelo veliko napetih nepremišljenih situacija, eno izkušnjo nam je opisala celo naša Mateja v dnevniku LNF,...... pa kaj je ta preklop potem, ko se smeri zamenjajo(21.6), za posledico, kar verjetno velik stres za organizem, kaj meniš ...lep dan, B. Hvala Boris Lepo si napisal. Dnevi spremembe energije so za vse nas zelo stresni, ne glede na to, katera energija na nas vpliva in v katero prehajamo. Prilagodimo se najlažje tako, da pred preklopom dovolj počivamo, da smo v skladu z naravo in sploh tudi s svojo okolico. Pomaga tudi dobra fizična kondicija in seveda meditacije oziroma sprehodi v naravo. Situacije v prometu sam ocenjujem drugače. Morda izgledajo nepremišljene, vendar po mojih izkušnjah in iz pogovorov z znanci sklepam, da v določenih trenutkih enostavno izgubimo pregled nad situacijo, da včasih celo ne vidimo vozil, ki se premikajo na cesti - ker enostavno - ne vidimo ničesar - za trenutek odplavamo neznano kam.... Preklop ob solsticiju pa je seveda še posebej naporen, saj se spremeni tudi smer gibanja energije. Zato bo zanimivo spremljati prvi privatni polet v vesolje, ki naj bi se zgodil točno na 21. junija. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.