Skoči na vsebino

Opozorila na energijske spremembe

Vojko

Recommended Posts

Energija meseca se menja iz

danes 5. junija 2004  na 6. junij 2004!

Se pa močni vplivi  poznajo že dva dneva prej in dva potem.

To zato, ker se ljudje prilagajamo na novo energijo, ki vpliva na nas.

Čas preklopa je približno od 23h do 2h zjutraj.

Torej pazljivo v teh dneh na cesti .... in povsod.

Dnevi se obrnejo tako kot si napisal 21. junija.

Vojko

Zanimivo, iz sobote(5.6.2004) na nedeljo sem šel z biciklom(brez luči) domov in bi se vame kmalu zaletel neki motorist :vragec: , ki sva malo prej še pila skupaj. :inocent: Prehiteval je avto na ovinku in jaz sem šel nasproti. Za las sva se zgrešila. :xx!: Motorist se je malo preden smo šli domov odločil, da se gre še malo peljat, predno gre domov. Jaz sem šel pa najprej po pločniku, nato pa sem se odločil da grem kar po cesti. :vragec: Pa zelo veliko avtov se je takrat poljalo po tisti cesti, se mi je zdelo kar nenavadno. Ura pa je bila ravno pol enih ponoči. :inocent: x!x x!x

Deli na socialnih omrežjih

Energija meseca se menja iz

danes 5. junija 2004  na 6. junij 2004!

Se pa močni vplivi  poznajo že dva dneva prej in dva potem.

To zato, ker se ljudje prilagajamo na novo energijo, ki vpliva na nas.

Čas preklopa je približno od 23h do 2h zjutraj.

Torej pazljivo v teh dneh na cesti .... in povsod.

Dnevi se obrnejo tako kot si napisal 21. junija.

Vojko

Zanimivo, iz sobote(5.6.2004) na nedeljo sem šel z biciklom(brez luči) domov in bi se vame kmalu zaletel neki motorist :vragec: , ki sva malo prej še pila skupaj. :inocent: Prehiteval je avto na ovinku in jaz sem šel nasproti. Za las sva se zgrešila. :xx!: Motorist se je malo preden smo šli domov odločil, da se gre še malo peljat, predno gre domov. Jaz sem šel pa najprej po pločniku, nato pa sem se odločil da grem kar po cesti. :vragec: Pa zelo veliko avtov se je takrat poljalo po tisti cesti, se mi je zdelo kar nenavadno. Ura pa je bila ravno pol enih ponoči. :inocent: x!x x!x

Živijo Prvi

Me veseli, da si se javil na forumu in da poleg tega še opišeš svoja doživetja.

No, samo, da se je dobro izteklo.

Pa da se je veliko avtov "pojalo" okrog, je še vedno boljše, kot bi se jih veliko "popokalo".

Tako. Malo na hecen način o resnih stvareh.

Res je Prvi. Če boš bolj pozoren, boš sam opazil dobre in "čudne" dneve.

Je pa težko povedati, kakšno bo splošno stanje ljudi, kajti različni smo si po mnogih stvareh

in vsak reagira na njemu lasten način. Tako, da se za posameznika da približno predvideti,

za skupnost pa težje. Da pa se povedati, kateri dnevi so slabši - kar pa je tudi dobro, ali ne - se vsaj lahko pripravimo nanje....

Dobrodošel, še večkrat.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Tisti "pojalo" je tiskarski škrat x:o)x , "peljalo" je bolj primerna beseda. x:Dx

Hvala za dobrodošlico pa se še kdaj oglasim, sicer pa nisem prvič tu, ko se spomnem, pridem pogledat če je kako opozorilo, vendar ga dostikrat zamudim in še dobro, da se je ta vikend dobro končalo...

Tisti "pojalo" je tiskarski škrat x:o)x , "peljalo" je bolj primerna beseda. x:Dx

Hvala za dobrodošlico pa se še kdaj oglasim, sicer pa nisem prvič tu, ko se spomnem, pridem pogledat če je kako opozorilo, vendar ga dostikrat zamudim in še dobro, da se je ta vikend dobro končalo...

Prvi

Ej, saj ni takšne panike zaradi sprememb - če le človek pazi, da je spočit in buden - pozoren!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Prvi

Ej, saj ni takšne panike zaradi sprememb - če le človek pazi, da je spočit in buden - pozoren!

Lep pozdrav, Vojko

Se čisto strinjam, če si vedno pozoren se ti ne more nič zgoditi,

če pa si utrujen, pijan... potem pa ti pozornost kaj hitro uide mogoče le za trenutek, a zadosti, da gre že kaj narobe.

:eek: Ta teden sem bila priča že trem prometnim nesrečam.

V ponedeljek pa so me zbili na prehodu za pešce. Voznica je zapeljala kar v strnjeno gručo, nabasala name, priletela sem na njeno šipo...največji hec je to...da mi ni popolnoma nič bilo. Razen, da sem bila kar v šoku, še posebno, ko je voznica začela name kričati ( :eek: x?x ) ..vglavnem se ne spomnim niti barve avtomobila, sploh nič.

sem pa popolnoma brez praske in to mi je najpomembnejše.

Drugače so pa razmere na cestah ta teden prav kaotične.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Prvi

Lep pozdrav, Vojko

Se čisto strinjam, če si vedno pozoren se ti ne more nič zgoditi,

če pa si utrujen, pijan... potem pa ti pozornost kaj hitro uide mogoče le za trenutek, a zadosti, da gre že kaj narobe.

Prvi

Lepo si rekel, posebej z drugim delom se popolnoma strinja.

Moje mipljenje za prvi del pa je:

Če si pozoren, se laže izogneš neljubim stvarem - imaš čas za odločitev.

Vojko

Vojko J Kalan

:eek: Ta teden sem bila priča že trem prometnim nesrečam.

V ponedeljek pa so me zbili na prehodu za pešce. Voznica je zapeljala kar v strnjeno gručo, nabasala name, priletela sem na njeno šipo...največji hec je to...da mi ni popolnoma nič bilo. Razen, da sem bila kar v šoku, še posebno, ko je voznica začela name kričati ( :eek:  x?x )  ..vglavnem se ne spomnim niti barve avtomobila, sploh nič.

sem pa popolnoma brez praske in to mi je najpomembnejše.

Drugače so pa razmere na cestah ta teden prav kaotične.

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

MucaMaca

Lepo, da si cela in nepoškodovana.

Enke ste ta mesec v hiši 8.

Običajno se zgodi, da te v tem času ljudje razumejo napak - narobe.

Tako bodi bolj pazljiva!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

x:)x Danes je pa nov dan. :palec:

Amis, izgleda, da tule pa nisva siamski dvojčici... (na srečo). xsrcx

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Živijo

Naša energija je odvisna od marsičesa.

Energijo si sami gradimo predvsem s hrano, ki jo uživamo in s stilom življenja, ki ga živimo.

Vpliv spremembe hranjenja se ne pozna takoj, kajti čas za prenovitev krvi je 3 mesece.

Vojko

Vojko J Kalan

OPOZORILO NA ENERGETSKO SPREMEMBO:

21. junija bo nastopila sprememba toka energije v točno nasprotni smeri kot je tekla od 23. decembra 2003. Zemlja v tem času doseže "afelij" - točko na svoji orbiti okrog Sonca, ko je planet Zemlja od Sonca NAJBOLJ oddaljena.

V tem času nastanejo velike spremembe v pretoku energij, saj Zemlja spreminja svojo pot skozi Sončevo magnetno polje, na katerega se seveda odziva Zemlja.

Te spremembe pa seveda čuti tudi človek. V tem času spremeb so bolj pogoste vsakovrstne nesreče in katastrofe..

Devetzvezdni KI ta trenutek označuje s spremembo toka energetskih števil. Od decemberskega solsticija do junijskega solsticija se energetska števila dnevov višajo: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,1,.... Od junijskega solsticija pa do decemberskega solsticija pa si sledijo v padajočem vrstnem redu: 8,7,6,5,4,3,2,1,9,8,7,6,....

Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, to pomeni, da bom od 21.6. bolj strpna!? x;)x Imam namreč nesramno navado, da mi grejo izredno na živce počasni ljudje. Pa ne glede na to ali počasi govorijo ali pa počasi delajo. najraje bi jim dala kakšen pospešek, da bi se malo hitreje obrnili! xg:Dx To pomeni da bo moj perfekcionizem rahlo v upadanju ali kaj drugega!? x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Vojko, to pomeni, da bom od 21.6. bolj strpna!? x;)x Imam namreč nesramno navado, da mi grejo izredno na živce počasni ljudje. Pa ne glede na to ali počasi govorijo ali pa počasi delajo. najraje bi jim dala kakšen pospešek, da bi se malo hitreje obrnili! xg:Dx  To pomeni da bo moj perfekcionizem rahlo v upadanju ali kaj drugega!? x;)x

Hoj Contesa

Dobro si rekla in zanimivo vprašala.

Z veseljem bi ti odgovoril pritrdilno, a je večinoma vse to odvisno od tebe same, posebej, ker se svojega odnosa do drugih zavedaš.

Težka bo tale - s strpnostjo. Še vedno ste bele vode 1 (tja do konca prvega tedna v juliju) v hiši bele prsti 8 - in kadar je človek tam, bi težko rekel, da je strpen. No, ja mogoče - lahko pa je prav zoprn za svojo okolico (če se ne pazi).

Tvoj perfekcionizem (do drugih)! Ali si do sebe tudi takšna? Si do sebe takšna iz veselja ali zaradi nekih norm?

Pa še polno je vprašanj, ki se porajajo - tudi ob mojih odnosih do drugih ljudi

Verjamem, da vseeno ni tako hudo kot izgleda iz tvojega pisanja.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Hvala Vojko za vzpodbudne besede! x;)x

Ja, na žalost ali na veselje(saj je včasih to plus, včasih pa minus) sem takšna do sebe in do drugih. Če ni nekaj narejeno tako kot mora biti, predvsem pa s pravim tempom, bi najraje vse naredila sama, saj samo takrat brez preverjanja vem, da je stvar narejena dobro in v doglednem času! x:Dx

Ne, saj drugače pa ni tako hudo, vsaj zame, vprašanje pa je, kako je z drugimi okoli mene? x;)x x:Dx

Lep dan tudi tebi Vojko! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hvala Vojko za vzpodbudne besede! x;)x

Ja, na žalost ali na veselje(saj je včasih to plus, včasih pa minus) sem takšna do sebe in do drugih. Če ni nekaj narejeno tako kot mora biti, predvsem pa s pravim tempom, bi najraje vse naredila sama, saj samo takrat brez preverjanja vem, da je stvar narejena dobro in v doglednem času! x:Dx

Ne, saj drugače pa ni tako hudo, vsaj zame, vprašanje pa je, kako je z drugimi okoli mene? x;)x  x:Dx

Lep dan tudi tebi Vojko! x:)x

Contesa

Me veseli, da si odprta za poglede drugih - vsaj tu na forumu je videti tako. No, splača se pa odpreti oči tudi na drugih področjih, kajti ljudje vidimo stvari na različne načine in nemogoče je, da bi na primer jaz sam videl svet v takšni luči kot ga vidiš ti. Torej tudi dela ne morem opraviti tako kot si zamišljaš ti - in če gre za pomembno stvar, je moje mišljenje takšno, da je prav - dobro dogovoriti stvari. Kot sama veš, pa se ravno tu dostikrat zatakne. Kajti tisto, kar sam menim, da sem "dobro" povedal drugemu in kar je drugi "dobro" razumel, morda ni bilo dorečeno, zato pač nisem zadovoljen z opravljenim delom....

Tudi v tem primeru vidiva, da je težava komunikacija. Komunikacija pa nikoli ni stvar le enega človeka. Torej je vzrok za "zatik" na obeh straneh. Predvsem pa (v tem primeru) pri meni, ki nisem dovolj dobro preveril, kako je bila komunikacija sprejeta na drugi strani.

Tu nastopijo še ene težave. Prav verjeti nisem mogel, da takšne napake delam tudi sam. Ko pa sem bil pred leti dalj časa v hiši vode - mesečno in še letno - so me kolegi opozarjali na pomanjkljivo dajanje informacij (no sam sem bil prepričan ravno nasprotno - da sem informacije podal dobro in točno). Pa so me kolegi "ujeli" in pokazali na pomanjkljivosti......

Ja Contesa in nate letos res močno vpliva energija, ki jo imenujemo bela voda 1. Morda boš tudi ti bolj pazljiva pri izražanju (predvsem ustnem), saj tu na forumu opažam, da se izražaš zelo nazorno in dobro, tako, da lastnosti, ki jih opisujem pri tebi res nisem opazil.

Lep dan ti želim, Vojko

Vojko J Kalan

Thank`s Vojko! x;)x :palec:

HONORE DE BALZAC

Hvala tebi, Contesa.

Uživaj življenje - je menda tvoj moto (saj imaš 7 kot tretjo številko) menda si na pravi poti.....

lp, Vojko

Ja, to mi pa kar uspeva! :palec: x8Dx

HONORE DE BALZAC

• 2 weeks later...
[

(saj imaš 7 kot tretjo številko) menda si na pravi poti.....

l

ojla,

mi lahko,prosim,poveš...kako je s tem če imaš število 7 na prvem mestu (7 8 4)

Hvala x!x :8):

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...