Vojko 2. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2004 [ (saj imaš 7 kot tretjo številko) menda si na pravi poti..... lojla, mi lahko,prosim,poveš...kako je s tem če imaš število 7 na prvem mestu (7 8 4) Hvala x!x Živijo Čveke Res ne razumem, zakaj si ne prečitaš odgovora na tvoje vprašanje na spletni strani:tu: http://www.9zvezd.com/si/dzk/page17.htmlin tu:http://www.9zvezd.com/si/dzk/page86.html Kaj je res tako zapleteno? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Čveka, pomeni, da si potem "kovina".....u, lepo ikonco imaš khmmmmm...tole je pa planet Venera Vem,da sem kovina...ampak me zanimajo še ostale cifre oz. ostali dve :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 [ (saj imaš 7 kot tretjo številko) menda si na pravi poti..... lojla, mi lahko,prosim,poveš...kako je s tem če imaš število 7 na prvem mestu (7 8 4) Hvala x!x Živijo Čveke Res ne razumem, zakaj si ne prečitaš odgovora na tvoje vprašanje na spletni strani:tu: http://www.9zvezd.com/si/dzk/page17.htmlin tu:http://www.9zvezd.com/si/dzk/page86.html Kaj je res tako zapleteno? lp, Vojko ojla Vojko, saj sem prebrala samo ti znaš to povedati tko kratko in jedrnato,da si vse zapomnim Grem prebrat vse pa,da vidim Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2004 Iz sedmega na osmi julij je energetski prehod iz meseca rdeče kovine sedem v mesec bele kovine šest. Energetski prehodi na ljudi vplivajo tako, da v tem času izgubljamo koncentracijo, pozornost, postajamo zaspani. Bodimo pozorni pri vseh opravilih,mesec šest je čas, ko vojaki izgubljajo potrpljenjeko politika izgubi tla pod nogami in se tega ne zaveda Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Zgodbica Zjutraj se pripeljem v službo, nesem torbo v pisarno, priklopim monitor in pogledam koliko pošte sem prejel. Nato grem v "bife" na jutranjo kavo. Usedem se h kolegom s katerimi smo dostikrat skupaj.Pride natakar, pobere naročila od vseh ostalih razen od mene. Ko pride do kolega pred mano, se obrne in odhiti. Natakar čez nekaj minut prinese pijače in kavo. Postreže.Obrnem se k njemu in mu želim dati naročilo. Sicer pa vsako jutro pijem enako kavo. Običajno mi jo prinese brez vprašanja.Sem se mu zameril?Le kaj je narobe. Natakar spet pride k sosednji mizi.Krilim z rokami, končno ga ujamem za predpasnik.Naročim mu kavo, ki mi jo kmalu prinese. Kasneje sva se s prijateljem (kateri se tudi ukvarja z DZK) smejala, ko sva ugotovila, da sem tisti dan "zapeljal" v hišo bele vode - pa še dan bele vode je bil.V takšnem energetskem stanju smo lahko za nekatere povsem nevidni. Pri jutranji kavi je to lahko le nerodno, na cesti pa je lahko hudo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 joj vojko, kako si to dobro napisal sem se prav nasmejala ...sam mi je pa dalo tudi misliti.........men se kar dogaja, da me folk takole spregleda.......... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2004 joj vojko, kako si to dobro napisal sem se prav nasmejala ...sam mi je pa dalo tudi misliti.........men se kar dogaja, da me folk takole spregleda.......... 1 9 6Ja Amis, res je. Včasih je hecno, drugič pa ni. No, drugače pa je takrat, ko je človek v hiši 9 - tako kot ste bele vode 1 cel ta mesec. Takrat te vidi vsakdo in povsod, še tam in takrat, ko človek meni, da ga ne vidi nihče.Vsak se obregne ob tistega, hkrati pa je to odličen čas za nakupe, za posle, ..... (no, vode ne pozabite, da ste letos celo leto v hiši 1, kljub temu, da ste ta mesec v hiši 9)Torej, lahko nakupujete manjše stvari in posli bodo lahko zelo cveteli. Niso pa dobri nakupi, ki prizadenejo letni budget! Na plan pridejo vse(skoraj) skrite stvari! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 vojko hvala službeno ful gužva, v prijateljskih odnosih pa ful nenavadne stvari. nimam občutka, da bi bila drugačna kot običajno, ampak folk pa kar nekam zgineva....no, mogoče je enim prijateljstvom potekel rok trajanja, kar tako in brez nekih razlogov....mogoče je enostavno čas....kdo bi vedel......... aki ima mogoče leto tak vpliv na 1/9 in /ali 6 es jem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ha, meni se tudi takole letos dogaja... narod kar izgineva ...nekaj rečem, pa noben ne sliši..ali pa rečejo, da tega sploh nisem povedala...Je Vojko itak napisal takšnole napoved na spetnih straneh, sem se že prilagodila. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Mucamaca poznam ta filing, samo kadar bi bila rada nevidna, mi pa ne uspe....ampak včasih se mi zdi, da sem res samo mislila, da bi nekaj povedala, potem mi misel preskoči drugam... zame je bilo že itak povedano, samo drugi pa ne vedo tega... je pa res, da me največkrat niti ne šlivijo.... eh lajf... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 punce, nekaj čudnega je v zraku... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Pa zgleda da smo Bele vode najbolj na udaru! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 vojko hvala službeno ful gužva, v prijateljskih odnosih pa ful nenavadne stvari. nimam občutka, da bi bila drugačna kot običajno, ampak folk pa kar nekam zgineva....no, mogoče je enim prijateljstvom potekel rok trajanja, kar tako in brez nekih razlogov....mogoče je enostavno čas....kdo bi vedel......... aki ima mogoče leto tak vpliv na 1/9 in /ali 6 es jem Amis Če pogledaš letni predvid za bele vode 1, lahko vidiš, da ti piše prav to, da bo v letošnjem letu iz življenja belih vod odšlo precej ljudi. Posebej boste to lahko opazile v septembru. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Ha, meni se tudi takole letos dogaja... narod kar izgineva ...nekaj rečem, pa noben ne sliši..ali pa rečejo, da tega sploh nisem povedala...Je Vojko itak napisal takšnole napoved na spetnih straneh, sem se že prilagodila. MucaMacaHvala ti za te besede Mucamaca Ti si ena tistih, ki jih tudi čitaš! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Pa zgleda da smo Bele vode najbolj na udaru! Contesa Vsi smo letos na udaru - vsak na svoj, drugačen način.A vsak sebe najbolj čuti. Najbolj posebno pa šele prihaja! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ojla, pozdrav tebi Vojko...berem tole in se čudim...bela voda, hmm... 1 - 3 - 3 Iz mojega življenja je v zadnjih dveh letih odšlo ogromno ljudi....zdaj berem še za september...celo leto... Mar bodo odšli vsi? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Ojla, pozdrav tebi Vojko...berem tole in se čudim...bela voda, hmm... 1 - 3 - 3 Iz mojega življenja je v zadnjih dveh letih odšlo ogromno ljudi....zdaj berem še za september...celo leto... Mar bodo odšli vsi?Saj prihajajo novi ! Dobro si napisala. V bistvu so odšli že v lanskem letu, letos se to le boljše vidi. Nul problemo! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Vooojko...hvala, ampak... mal me je strah... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Vooojko...hvala, ampak... mal me je strah... Eeee, nikar Strah je znotraj votel, okrog ga pa nič ni - je rekel moj dedek. Čisto normalno je, da eni odidejo - ko pač z njimi ni več skupnega imenovalca.Saj jih boš še srečala, mnogi tudi ostanejo - ne izginejo vsi!Pa boš pri mnogih videla, da z njimi nimaš kaj več početi - niti oni s teboj. Če pa boste le še obujali spomine in gledali foto albume in se imeli fino - no, tudi to je nekaj.Vsak po svoje, ali ne? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Vojko, hvala za tvoj čas in tvojo prijaznost! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 vojko, sem že prav pogrešala tvoje komentarje ja, sem prebrala predvid in kar se mojih izkušenj tiče, je res nekaj folka odšlo že lani. ob nekaterih stvareh sem si kar malo oddahnila, nekaj odhodov me je najprej čudilo, pol se pa človek privadi . nekateri stiki so se zelo zredčili in verjetno jih bo nekaj od njih tud konec vzel. najprej malo boli, me pa nikoli v strah ne spravlja, ker že od malega treniram, da se folk v mojem življenju menjuje in se mi v bistvu to zdi ful normalno. je pa na začetku lahko kakšna manjša kriza ali pa če temu lepše rečem - obdobje prilagajanja na nastale spremembe.torej praviš, da bo septembra to še bolj izrazito in kaj je tisto kar šele pride srčno upam, da kaj hudo dobrega mej se Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Saj nam ostane še Vojko. Nul problemo! Sem pa že razmišljala o prijateljih in "prijateljih". Marsikateri "prijatelji" so resnično odšli v zadnjem letu, saj z njimi pravzaprav nimam kaj početi. Le kaj naj počnem z ljudmi, ki v vsakem stavku omenijo, da nekaj stane toliko in toliko, pa koliko zasluži ta ali oni... in potem se sprašujem, ali sem se tako grozno spremenila jaz ali oni..kaj skupnega pa res nimamo več, čeprav smo morebiti skupaj pretičali vsa mladostniška in študentska leta. Je po eni strani škoda, po drugi strani pa prav nič. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Zivjo, Vojko! Tukaj imate vsi neke svoje stevilke in svoja cudna imena in barve:)), pa me zanima, kako bi jaz do tega prisla in zraven se do kratke razlage. Ima to kaj zveze z astrologijo?Zanima me, kdaj bo v moje zivljenje spet prisla kaksna pomembna oseba moskega spola? Hvala zaenkrat! Aja, rojstni datum 19.7.80 v Ljubljani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Vsi smo letos na udaru - vsak na svoj, drugačen način.A vsak sebe najbolj čuti. Najbolj posebno pa šele prihaja! VojkoJa, res imam nekaj posebnega v načrtu. To pomeni da bo uspelo in ne spodletelo? Vem, da naj bi bilo to leto še posebno veliko sprememb in res so se določene začele že v prejšnjem letu kar je fino! Bolj ko se moram mučit za kakšno stvar, bolje je narejena in večje zadoščenje mi nudi. Tako, da Vojko, iz tvojih ust v tista ušesa, da bo pozitivno pomagalo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.