Skoči na vsebino

Opozorila na energijske spremembe

Vojko

Recommended Posts

Hm... tole z odhajanjem določenih oseb iz mojega življenja pa tudi jaz opažam :8): ... pravzaprav nisem preveč presenečena... glede tega,Vojko, se tvoja napoved uresničuje.

Ob tej priložnosti bi rada poslala v eter zahvalo vsem tistim, ki so vstopili v moje življenje, ko sem potrebovala njihovo sporočilo, vendar se zdaj naše poti razhajajo x:Xx

Pa še nekaj sem opazila... ko sem v napovedi prebrala, da belim vodam letos ne bo preveč pasala bližina vode, sem se samo nasmehnila... da meni ne bi pasala voda :eek: x?x No way x!x ... vendar ugotavljam, da letos sploh nimam nobene želje oditi na morje... me bolj vleče v neke odštekane variante - v glavnem bolj hladne kraje - mene, ki obožujem vročino x!x x?x x!x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

x:)x

Saj nam ostane še Vojko. Nul problemo!

Sem pa že razmišljala o prijateljih in "prijateljih".  Marsikateri "prijatelji" so resnično odšli v zadnjem letu, saj z njimi pravzaprav nimam kaj početi. Le kaj naj počnem z ljudmi, ki v vsakem stavku omenijo, da nekaj stane toliko in toliko, pa koliko zasluži ta ali oni...  in potem se sprašujem, ali sem se tako grozno spremenila jaz ali oni..kaj skupnega pa res nimamo več, čeprav smo morebiti skupaj pretičali vsa mladostniška in študentska leta.  Je po eni strani škoda, po drugi strani pa prav nič.

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

:palec: x:Ix

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Zivjo, Vojko!

Tukaj imate vsi neke svoje stevilke in svoja cudna imena in barve:)), pa me zanima, kako bi jaz do tega prisla in zraven se do kratke razlage. Ima to kaj zveze z astrologijo?

Zanima me, kdaj bo v moje zivljenje spet prisla kaksna pomembna oseba moskega spola? Hvala zaenkrat! Aja, rojstni datum 19.7.80 v Ljubljani.

Pozdravljena Slavi

Me veseli, da vidim nov avatar na DZK podforumu!

Prav zanimivo si vprašala o astrologiji Devetzvezdni KI.

Seveda je DZK astrologija, celo več - kozmologija tudi.

In ker te stvari zanimajo, si lahko za začetek ogledaš mojo spletno stran - dobiš jo s klikom na podpis.

Potem, ko si ogledaš to, pa te vabim, da si malo prečitaš tudi objave v forumu. Veliko, res veliko lahko izveš.

Kar zadeva pa tvojega vprašanja - Zaenkrat ne vem, da bi bil kakšne vrste jasnovidec, tako ti ne morem reči, kdaj bo prišel v tvoje življenje moški, ki bi te zanimal. Boš pa imela naslednje leto MOŽNOST spoznati veliko novih ljudi. Kako jih boš spoznala, pa je seveda odvisno tudi od tebe.

Tvoje KIjevske številke pa so 2 6 1, do enakih lahko prideš na moji spletni strani.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Hm... tole z odhajanjem določenih oseb iz mojega življenja pa tudi jaz opažam :8): ... pravzaprav nisem preveč presenečena... glede tega,Vojko, se tvoja napoved uresničuje.

Ob tej priložnosti bi rada poslala v eter zahvalo vsem tistim, ki so vstopili v moje življenje, ko sem potrebovala njihovo sporočilo, vendar se zdaj naše poti razhajajo x:Xx

Pa še nekaj sem opazila... ko sem v napovedi prebrala, da belim vodam letos ne bo preveč pasala bližina vode, sem se samo nasmehnila... da meni ne bi pasala voda :eek:  x?x  No way x!x  ...  vendar ugotavljam, da letos sploh nimam nobene želje oditi na morje... me bolj vleče v neke odštekane variante - v glavnem bolj hladne kraje - mene, ki obožujem vročino x!x  x?x  x!x

Hvala ti Coccinelle za tale odgovor

Morda bo zbudil še kakšno "vodico", ki letos v vodi išče bolezen.

Bolje, da se ji umakne prej kot kasneje....

Lep pozdrav, Vojko

P.S. Prosim opazujte svoja ljuba oblačila v mesecu avgustu!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

x:Ix Ojla vsem skupaj xDDx

Prebiram in ugotavljam ,da se tudi meni dogaja to,da eni ljudje odhajajo iz mojega življenja....

Opažam,da se vsakih 7 do 9 let marsikaj spremeni,vsaj pri meni,kot ,da so to ene življenske prelomnice..... :inocent:

Sedaj vidim,da ima DZK zelo velik vpliv na dogajanja v mojem življenju.....

Vsem skupaj želim lep dan,D(591) :eek: xDDx

x:Dx x8Dx :palec: :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

berem, da lahko vode ob vodi letos čaka bolezen...no v predvidu piše, da voda za enke letos ni najbolj priporočljiva, pa še vojko mi je posebej povedal, da je bolje če se držim malo dlje od obale.

sam meni ful paše morski zrak, sam plavat me pa letos res ne vleče preveč (kar ni glih tipično zame). ampak, ker grem na dopust glih na morje, si mogoče lahko pomagam z ustreznimi barvami. vojko, a tud v tem primeru pomagajo zeleni in rjavi odtenki???

predlog x?x

1 9 6

:vio: xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

A ti jaz lahko kaj pomagam? x;)x

Mi smo šli letos na Rodos.

Sem se malce bala... glede na tisto napoved, (no ja bele vode gor in dol), potem smo pa v glavnem potovali naokoli .. in se s plemenito bledico pa celim kupom potovalnih vtisov vrnili domov...(ja, tudi tamali je bil navdušen!) xDDx

Tako da, .., vode je bilo verjetno res dosti tam naokoli, samo mi smo se minimalno namakali. x:o)x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

(tudi 1 9 6 )

ooo mucmac...lepo tole :palec: .

saj veš, osebne izkušnje so neprecenljive. bi mi pasalo takole okol letat, kot ste vi to izvedli. le da je otok tako majhen (menda), da ga v enem dnevu prehodiš po dolgem in po obodu in še ti kaj ostane x:Dx ....zato pa sprašujem za barve x;)x . sicer pa, mislim, da ne bo kakšnega pretiranega problema, ker sem se oborožila s papirjem, barvicami in podobnimi štosi, ker bo glih nobel za izkoristit čas. ti sporočim, ko pridem nazaj... :vio: x;)x

thx xsrcx dvojčica x:)x x:Dx x;)x

1 9 6

Meni pa full sede in voda in plavanje in vsa energija povezana z vodo! x8Dx Mogoče pa zame ne velja tole-ne preblizu vode itd.,sem sicer 187, edino če je nevarnost, da me kakšen morski pes zagrabi :eek: to mi ravno ne paše najbolj! x:Dx (čeprav bi verjetno potem žalostno poginil) x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

x:Ix  Ojla  vsem skupaj  xDDx

Prebiram  in ugotavljam ,da se tudi meni dogaja to,da eni ljudje odhajajo iz mojega življenja....

Opažam,da se vsakih 7 do 9 let marsikaj spremeni,vsaj pri meni,kot ,da so to ene življenske prelomnice..... :inocent:

Sedaj vidim,da ima DZK zelo velik vpliv na dogajanja v mojem življenju.....

Vsem skupaj želim lep dan,D(591) :eek:  xDDx

x:Dx  x8Dx  :palec:  :palec:

Živijo Dadika

Krasno, da si opazila in opažaš stvari v svojem življenju.

Se mi zdi, da je to nekaj najpomembnejšega.

Edinole, kar bi sam povedal drugače je:

Devetzvezdni KI je metoda, s katero lahko ugotovimo ponavljajoča se obdobja.

Kajti DZK vpliva le na tistega, ki se z njim ukvarja - Energija KI (CHI, prana, QI,...) pa vpliva na nas vse.

Torej tako DZK kot druge astrologije itn, so le metode, ki nam lahko pokažejo nekatere stvari in, če jih znamo dobro uporabljati, lahko z njihovo pomočjo živimo boljše.

Lp, Vojko

Vojko J Kalan

berem, da lahko vode ob vodi letos čaka bolezen...no v predvidu piše, da voda za enke letos ni najbolj priporočljiva, pa še vojko mi je posebej povedal, da je bolje če se držim malo dlje od obale.

sam meni ful paše morski zrak, sam plavat me pa letos res ne vleče preveč (kar ni glih tipično zame). ampak, ker grem na dopust glih na morje, si mogoče lahko pomagam z ustreznimi barvami. vojko, a tud v tem primeru pomagajo zeleni in rjavi odtenki???

predlog x?x

1 9 6

:vio:  xsrcx

Živijo

Ne vem, koliko ti bodo pomagale barve.

Moja izkušnja je, da se po plavanju odmaknem malo dalj od morja.

Za izkušnje in načine, kako izboljšati počutje, pa se priporočam.

lp, Vojko

Vojko J Kalan

A ti jaz lahko kaj pomagam? x;)x

Mi smo šli letos na Rodos.

Sem se malce bala... glede na tisto napoved, (no ja bele vode gor in dol), potem smo pa v glavnem potovali naokoli .. in se s plemenito bledico pa celim kupom potovalnih vtisov vrnili domov...(ja, tudi tamali je bil navdušen!) xDDx

Tako da, .., vode je bilo verjetno res dosti tam naokoli, samo mi smo se minimalno namakali. x:o)x

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

(tudi 1 9 6 )

Hvala MucaMaca

lp, Vojko

P.S. načelno ni panike, če ni človek ravno na čolnu ali pa ves čas v vodi.

Prst ima veliko moč kompenzacije vodne energije.

Vojko J Kalan

pravzaprav sem si zadala, da bom uživala sonce (samo zjutraj in zvečer, ker mi najbolj paše, ko ne žge še/več tako močno), luno in zvezde, pa kamen.

če bom odkrila še kakšen način, ti pa sporočim...odmik od obale po plavanju...ja, mislim, da kar bo, ker hišica menda ni tik ob morju, kar mi u bistvu letos paše (tud po občutku in ne sam po dzk)....sam poglej vojko, kako se stvari lepo poklopijo...me prav navdušuje... x;)x :palec:

x^x Hvala ,VOJKO :palec: xDDx xDDx

Ko grem v knjižnico ,si prinesem literaturo, ali mi priporočaš kakšno ?

Lep dan in uživaj,D x8Dx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

x^x Hvala ,VOJKO :palec:  xDDx  xDDx

Ko grem v knjižnico ,si prinesem literaturo, ali mi priporočaš kakšno ?

Lep dan  in uživaj,D x8Dx

Dadika

Z veseljem bi ti kakšno priporočil, pa ti po pravici povem: zapomnim si bore malo naslovov na takšen način, da bi jih znal zdiktirati. Poleg tega menim, da je dobro, da si vzameš knjigo, ki sede tebi.

No, zdajle sem se vseeno spomnil:

Če si želiš knjigo za izboljšanje svojega življenja vzemi knjige avtorja - Mantak - Chia - Prebuditev zdravilne energije - in druge iz tega sklopa. Pravzaprav govorijo o energiji KI, Qi, chi, prani....

Potem pa de Cuelho: Priročnik bojevnika luči

Deepak Chopra: Kako spoznati Boga (How to know God)

Sicer pa je tudi veliko knjig domačih avtorje, ki so zelo zanimive in tudi dobre. Se mi zdi, da včasih preveč posegamo samo po tujih avtorjih, svoje domače pa zanemarjamo.

Ko grem po knjižnici in si ogledujem knjige, mi kakšna skoći v oko, pogledam prvo in zadnjo stran in če me pritegne, jo vzamem domov.....

Vojko

Vojko J Kalan

pravzaprav sem si zadala, da bom uživala sonce (samo zjutraj in zvečer, ker mi najbolj paše, ko ne žge še/več tako močno), luno in zvezde, pa kamen.

če bom odkrila še kakšen način, ti pa sporočim...odmik od obale po plavanju...ja, mislim, da kar bo, ker hišica menda ni tik ob morju, kar mi u bistvu letos paše (tud po občutku in ne sam po dzk)....sam poglej vojko, kako se stvari lepo poklopijo...me prav navdušuje... x;)x  :palec:

Hvala Amis

Zdaj vidim, da si "zastrupljena".

Najpomembnejša stvar od te faze naprej se mi zdi, da se ogneš vraževerju in temu, da si naprej slikaš svojo prihodnost s katerokoli metodo - četudi (in posebej), če je to DZK. Kajti dejanske emanacije različnih dogodkov ne poznamo. Velikokrat me presenetijo dogodki, ki so kasneje jasni - le kako jih nisem znal videti.

Kristjani bi rekli: "Čudna so pota Gospodova". In z vsebino tega stavka se še kako strinjam....

Vojko

Vojko J Kalan

[ Dadika

Z veseljem bi ti kakšno priporočil, pa ti po pravici povem: zapomnim si bore malo naslovov na takšen način, da bi jih znal zdiktirati. Poleg tega menim, da je dobro, da si vzameš knjigo, ki sede tebi.

No, zdajle sem se vseeno spomnil:

Če si želiš knjigo za izboljšanje svojega življenja vzemi knjige avtorja - Mantak - Chia - Prebuditev zdravilne energije - in druge iz tega sklopa. Pravzaprav govorijo o energiji KI, Qi, chi, prani....

Potem pa de Cuelho: Priročnik bojevnika luči

Deepak Chopra: Kako spoznati Boga  (How to know God)

Sicer pa je tudi veliko knjig domačih avtorje, ki so zelo zanimive in tudi dobre. Se mi zdi, da včasih preveč posegamo samo po tujih avtorjih, svoje domače pa zanemarjamo.

Ko grem po knjižnici in si ogledujem knjige, mi kakšna skoći v oko, pogledam prvo in zadnjo stran in če me pritegne, jo vzamem domov.....

Vojko

Hvala ,Vojko x^x

Včeraj sem bila v knjižnici,malo je knjig o tem...

Od Mantak-Chia sem jo že prebirala... :8):

Bom še raziskovala naprej,hvala ti in želim ti prijeten dan,D xDDx

OPOZORILO NA ENERGETSKO SPREMEMBO:

21. junija bo nastopila sprememba toka energije v točno nasprotni smeri kot je tekla od 23. decembra 2003. Zemlja v tem času doseže "afelij" - točko na svoji orbiti okrog Sonca, ko je planet Zemlja od Sonca NAJBOLJ oddaljena.

V tem času nastanejo velike spremembe v pretoku energij, saj Zemlja spreminja svojo pot skozi Sončevo magnetno polje, na katerega se seveda odziva Zemlja.

Te spremembe pa seveda čuti tudi človek. V tem času spremeb so bolj pogoste vsakovrstne nesreče in katastrofe..

Devetzvezdni KI ta trenutek označuje s spremembo toka energetskih števil. Od decemberskega solsticija do junijskega solsticija se energetska števila dnevov višajo: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,1,.... Od junijskega solsticija pa do decemberskega solsticija pa si sledijo v padajočem vrstnem redu: 8,7,6,5,4,3,2,1,9,8,7,6,....

Vojko

Živjo,

jaz sem zdejle padla na tole temo, preskočila prvih 16 strani in naletela na 21.6 - spremembo v pretoku energij.

Meni se je en šit nabiral že od novega leta (v službi so mi neki nameščali), naraščal je do enormnih razsežnosti, pa se je glih 21.6. razčistlo v mojo korist. Pa še ni v redu, strasti še kar plamtijo. A lahko to razumem skozi te energije, da bo šlo zdej počasi nazaj? Se opravičujem, če sem kako neumnost napisala (sej sem 16 strani kar preskočla...).

Lep pozdrav, Beba.

OPOZORILO NA ENERGETSKO SPREMEMBO:

21. junija bo nastopila sprememba toka energije v točno nasprotni smeri kot je tekla od 23. decembra 2003. Zemlja v tem času doseže "afelij" - točko na svoji orbiti okrog Sonca, ko je planet Zemlja od Sonca NAJBOLJ oddaljena.

V tem času nastanejo velike spremembe v pretoku energij, saj Zemlja spreminja svojo pot skozi Sončevo magnetno polje, na katerega se seveda odziva Zemlja.

Te spremembe pa seveda čuti tudi človek. V tem času spremeb so bolj pogoste vsakovrstne nesreče in katastrofe..

Devetzvezdni KI ta trenutek označuje s spremembo toka energetskih števil. Od decemberskega solsticija do junijskega solsticija se energetska števila dnevov višajo: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,1,.... Od junijskega solsticija pa do decemberskega solsticija pa si sledijo v padajočem vrstnem redu: 8,7,6,5,4,3,2,1,9,8,7,6,....

Vojko

Živjo,

jaz sem zdejle padla na tole temo, preskočila prvih 16 strani in naletela na 21.6 - spremembo v pretoku energij.

Meni se je en šit nabiral že od novega leta (v službi so mi neki nameščali), naraščal je do enormnih razsežnosti, pa se je glih 21.6. razčistlo v mojo korist. Pa še ni v redu, strasti še kar plamtijo. A lahko to razumem skozi te energije, da bo šlo zdej počasi nazaj? Se opravičujem, če sem kako neumnost napisala (sej sem 16 strani kar preskočla...).

Lep pozdrav, Beba.

Pozdravljena Beba

Dobrodošla na DZK forumu in hvala za vprašanje.

Morda je najbolje za začetek, da za začetek pregledaš letni in mesečni predvid na spletni strani, potem pa mi pošlješ rojstni datum in vprašanje.

Dobro je vedeti, da je marsikaj odvisno od tebe.

LP, Vojko

Vojko J Kalan

Hvala!

Sem se odločila, da bom zaupala intuiciji, ki mi pravi, da se bodo stvari počasi spravile v red same od sebe. Brez da sama kaj naredim. Mislim, da je steklo (in ko enkrat steče...).

Bom videla! Mogoče tudi enkrat povedala.

LP, Beba.

Hvala!

Sem se odločila, da bom zaupala intuiciji, ki mi pravi, da se bodo stvari počasi spravile v red same od sebe. Brez da sama kaj naredim. Mislim, da je steklo (in ko enkrat steče...).

LP, Beba.

Ja, Beba

Nekateri lahko naredite tako....

Po KI-ju pa je tako, da je sreča odvisna od

nebesne sreče - kozmos

človeške sreče - zdravje (hrana, način življenja)

zemne sreče - energetska okolica (magnetizem, naravno in urbano okolje)

Želim ti vse dobro

Vojko

Vojko J Kalan

Že v mesecu juliju smo bili priča veliki dinamiki - katera na žalost ni samo srečna.

Veliko nesreč, veliko katastrof. Prav gotovo je tudi mnogo lepih trenutkov in dogodkov. Na žalost so medije na te imuni - morda zaradi nas samih.

Tisti, ki spremljate spletno stran http://www.9zvezd,com tisti že veste, da je mesec avgust prav poseben mesec v prav posebnem letu - karmičnem letu za vse nas.

V tem mesecu (od 8. avgusta do 9 septembra 2004) bo še posebej živahno (posebej nevarna pa sta že dva dneva prej in druga polovica KIjevskega meseca)

Ravno to je razlog, da opozoril na spremembe v tem času ne pišem, kajti opozarjal bi le na slabe stvari.

Prav pa je, da smo odprti - pozorni - in na ta način zlahka začutimo lepe in nevarne trenutke.

Lahko smo bolj prijetni in prijazni, tolerantni. Tako v prometu, na delovnem mestu kot doma (tu je morda najtežje).

Pomagajmo drug drugemu, lepše in lažje nam bo.

Pa ne samo v mesecu avgustu....

Hvala za pozornost, Vojko

Vojko J Kalan

Hvala!

LP, Beba.

Ja, Beba

Nekateri lahko naredite tako....

Po KI-ju pa je tako, da je sreča odvisna od

nebesne sreče - kozmos

človeške sreče - zdravje (hrana, način življenja)

zemne sreče - energetska okolica (magnetizem, naravno in urbano okolje)

Želim ti vse dobro

Vojko

Vojko,

kako misliš : nekateri lahko naredite tako? A to pomeni, da ne smem pustiti stvari, da same tečejo? Je potrebna kakšna aktivnost z moje strani? Razen tega, da sem zelo previdna in pozorna, seveda... Govoriva o službi, seveda.

No sedaj bom pa napisala datum in te prosila za kakšen komentar: 19.11.1970.

LP, Beba.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...