Vojko 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Hvala! Sem se odločila, da bom zaupala intuiciji, ki mi pravi, da se bodo stvari počasi spravile v red same od sebe. Brez da sama kaj naredim. Mislim, da je steklo (in ko enkrat steče...). Bom videla! Mogoče tudi enkrat povedala. LP, Beba.Ja, Beba Nekateri lahko naredite tako.... Po KI-ju pa je tako, da je sreča odvisna od nebesne sreče - kozmosčloveške sreče - zdravje (hrana, način življenja)zemne sreče - energetska okolica (magnetizem, naravno in urbano okolje) Želim ti vse dobro Vojko Vojko, kako misliš : nekateri lahko naredite tako? A to pomeni, da ne smem pustiti stvari, da same tečejo? Je potrebna kakšna aktivnost z moje strani? Razen tega, da sem zelo previdna in pozorna, seveda... Govoriva o službi, seveda. No sedaj bom pa napisala datum in te prosila za kakšen komentar: 19.11.1970. LP, Beba. Beba 3 5 3 Sama se odloči, Beba Dobro bi bilo, da prečitaš letni in mesečni predvid na moji strani.Namreč ravno v tem letu in v mesecu avgustu (naslednji teden) je pomembno, da si ti tista, ki startaš nove stvari. Če jih ne boš začela ti, le-te same ne bodo prišle k tebi. Kar pa službe zadeva, pa morda prečitaj pretekle objave. Odvisno je od tega, kaj ti služba pomeni! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 4. avgust Nevarnost hitrih zaustavitev - posebej v središčih mest, na križiščih,.....Nevarnost požarov na juguzapore in zaustavitve na severuNevihte, ogenj na štajerskem in v Pomurju ter povsod na severovzhodu pokrajin, mestCestni križ KP-MB in NM-Jesenice je posebej nevaren vse do 10. avgusta Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Živjo...k berem tole kr . Prej sm bla na tvoji strani....in je ful zanimiva in vse...ampak ne kapiram se cist vsega Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Živjo...k berem tole kr . Prej sm bla na tvoji strani....in je ful zanimiva in vse...ampak ne kapiram se cist vsegaŽivijo Tihareka Hvala ti, da si se oglasila na podforumu Devetzvezdni KI Veš, se mi zdi, da ni treba vsega razumet. No, vsaj predvide skušam napisati tako, da bi bili razumljivi vsakomur. Kar zadeva pa teorije - se pa ne sekiraj. Se učim že 9 let, pa mi še marskikaj ni jasno. Mogoče celo drugače - vidim, da se imam še veliko za naučiti... Sicer pa se ne sekiraj. Opozorila so zato, da smo pozorni in, da skušamo te slabe stvari preprečiti ali pa se jim vsaj izogniti. Lep večer ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Živjo, Vojko, sem šla na letni predvid. Našla sem sicer napako v letnicah (mislim vsaj). Sem 3 (5 3), letnica 1970. Pod 3 si navedel, da so to leta 1934, 1943, 1952, 1964, 1973, 1982, 1990 - verjetno 1961, 1970, 1979 in 1988? Tudi mesečni predvid sem prebrala. Mesec avgust naj bi torej bil mesec novih začetkov zame. Kako to razumeti? Svetovano mi je bilo, da ne sprejmem nobene od dveh služb, ki se mi ponujata, kakor tudi, da se bo zame primerna nova služba odprla šele konec letošnjega leta. To mi je po svoje logično z vidika sedanje situacije v tej službi, kjer me je nadrejena hotela spraviti iz službe (5 mesecev je trajalo vse skupaj), nato je izgubila (21.6.). Po logiki, če ena stvar "raste" določen čas, traja tudi nekaj časa, da se poleže, in zdi se mi, da bom v celoti zmagala šele, ko se bo poleglo, in da bo takrat pravi čas zame, da grem... Seveda lahko pomeni nove začetke v avgustu tudi, da se začnem dogovarjati, ne? Vsekakor sem sedaj v fazi, da odklonim ponujene službe, pri čemer pa še razmišljam kako, ker si nočem podreti mostov za seboj. Ne bom pa ničesar naredila, dokler se mi ena odločitev ne bo ulegla kot tista prava - da bom v sebi čutila, da je prava. Uf, sem zabluzila! :o|o: Kaj net vse prenese... LP, Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2004 Živjo, Vojko, sem šla na letni predvid. Našla sem sicer napako v letnicah (mislim vsaj). Sem 3 (5 3), letnica 1970. Pod 3 si navedel, da so to leta 1934, 1943, 1952, 1964, 1973, 1982, 1990 - verjetno 1961, 1970, 1979 in 1988? Tudi mesečni predvid sem prebrala. Mesec avgust naj bi torej bil mesec novih začetkov zame. Kako to razumeti? Svetovano mi je bilo, da ne sprejmem nobene od dveh služb, ki se mi ponujata, kakor tudi, da se bo zame primerna nova služba odprla šele konec letošnjega leta. To mi je po svoje logično z vidika sedanje situacije v tej službi, kjer me je nadrejena hotela spraviti iz službe (5 mesecev je trajalo vse skupaj), nato je izgubila (21.6.). Po logiki, če ena stvar "raste" določen čas, traja tudi nekaj časa, da se poleže, in zdi se mi, da bom v celoti zmagala šele, ko se bo poleglo, in da bo takrat pravi čas zame, da grem... Seveda lahko pomeni nove začetke v avgustu tudi, da se začnem dogovarjati, ne? Vsekakor sem sedaj v fazi, da odklonim ponujene službe, pri čemer pa še razmišljam kako, ker si nočem podreti mostov za seboj. Ne bom pa ničesar naredila, dokler se mi ena odločitev ne bo ulegla kot tista prava - da bom v sebi čutila, da je prava. Uf, sem zabluzila! :o|o: Kaj net vse prenese... LP, BebaBeba NE VEM KJE SI ČITALA, KAR MI PIŠEŠ V TEM POSTU. KLIKNI NA LINK POD TEM POSTOM IN BOŠ PRIŠLA NA MOJO SPLETNO STRAN.! Moj letni predvid za trojke za leto 2004 je sledeč Svetlozeleno drevo je v hiši 3 Končno! Zdaj imate spet toliko energije, da na tele predvide najbrž kar pozabljate - razen seveda takrat, ko vam kaj ne gre ravno po načrtu. Zadnji dve leti sta bili za vas težki in zdaj je končno prišel čas, ki ga obvladate, čas, ko smete delovati v skladu s svojo naravo. To je odličen čas za nove začetke. Posebej za vas, ki znate reagirati izredno hitro, posebej, če ste izostrili tudi svojo natančnost. Če se znate od časa do časa tudi malo ustaviti in prisluhniti svoji okolici, pa boste za to bogato nagrajeni, kajti v letošnjem letu ste posebej občutljivi za darove ljudi, ki so v vaši okolici. To je čas, ko spoznavate ljudi, ki jih boste v prihodnjih letih vključevali v svoje projekte. To je tudi čas za začetek novih prijateljstev in pa za okrepitev intimnih partnerstev ali pa začetek novih. Zdaj začnite z izvajanjem načrtov, ki ste jih načrtovali lansko leto. Pravi čas za te začetke je že sedaj, vendar pa boste prave akcije pričeli v mesecu avgustu. Ves ta čas bodite pozorni na to, da se izognete jezi za vsako ceno. Posebej pa je možnost jezljivosti povečana v mesecu avgustu in pa septembru. Ravno ob istem času obstaja velika nevarnost za obolenja žolča in pa jeter, ta nevarnost pa je povečana tako letos kot v letu 2005. Torej mirite svojo eksplozivnost, poskusite druge ljudi pustiti do besede in poskušajte razumeti, da ne morejo biti tako hitri in natančni kakor vi. Če ste lani načrtovali novo podjetje ali zamenjavo službe. Letos je pravi čas za to. Priložnosti se vam bodo ponujale kot po tekočem traku in včasih se bo težko odločiti. Spet drugič se vam bo zdelo, da ste se odločili prehitro. Pa je že prav tako. Vaša natančnost in predvidljivost situacij vam v večini primerov pomaga, da izberete tisto, kar je prav za vas. V letošnjem letu vam makrobiotiki priporočajo mlado rastlinje, s čim manj maščob - posebej mlečnih. Tudi je prav, da pred prvim jutranjim obrokom prebudite telo z nežno telovadbo in da zajtrk prestavite za pol ure na kasnejši čas. Če izbirate predvsem hrano neživalskega izvora, potem so se vaše sposobnosti čutenja soljudi in pravih situacij še izboljšale, tako ste lahko še bolj uspešni. Mesečni predvid za julij pa: (ZA AVGUST PREDVID ŠE NI OBJAVLJEN) Svetlozeleno drevo je v hiši 2 Pogled nazaj Za vse, razen za tiste ljudi, ki ste rojeni pod vplivom KI-jevskih energij 3 in 4 je takšen čas, kot je bil pretekli mesec zelo naporen - je čas, ki lahko vzame veliko moči. Prav tako je bil lahko junij naporen za vas, posebej, če ste se preveč izpostavljali vodi, vlagi in hladu. V tem mesecu je bilo težko stopati naprej in dosegati cilje, ki ste si jih zastavili. To ste lahko dosegli le z jasnim pogledom in brez naglice. Ste si vzeli čas zase? Za svoje telo in duha? Ako ste to storili, je bil mesec lahko še kar “spodoben”, če pa ste še naprej razdajali svojo energijo - brez nadzora, potem ste že “pošteno” utrujeni, upam, da ne bolni. Mnogi od vas imate najbrž kakšno težavo s križem in s sečnimi potmi, ledvicami. Če ste jih imeli, vzemite si čas zase sedaj - ni še prepozno. Predvid Mesec junij se za vas na nek način nadaljuje tudi v mesecu juliju, ko energija svetlozelenega drevesa zaseda hišo črne prsti 2. Svet se je začel spet premikati. Zdaj je pravi čas, da v svojih notranjih očeh zagledate načrte in zaslišite glas, ki vas vabi k novim akcijam. Naslednji mesec (po 8. avgustu) je pravi čas za nove začetke, ki jih snujete v mesecu juliju. Zato se prepustite domišljiji. Sanjajte. Načrtujte. Hkrati pa je to odlična priložnost za izobraževanje na kateremkoli področju ste pač aktivni in za osebno izobraževanje. Nova znanja vam bodo v poznem poletju in jeseni še kako koristila, saj boste imeli takrat za študij bore malo potrpljenja in še manj časa. Sedaj se v vas gradijo novi temelji, ki jih boste dogradili v prihodnjem mesecu, še mesec kasneje pa jih boste lahko nadgradili. Boljši, ko bodo temelji, lepši bo nato polet vaši sreči naproti. Prisluhnite svojemu notranjemu glasu! Če pa se upirate svoji notranji spremembi, je življenje za vas težko in včasih kar neznosno. Le zakaj ne prisluhnete edinemu človeku, ki je z vami vse svoje življenje - to ste vi sami. Sicer pa se vi tega dejstva dobro zavedate, običajno vam manjka potrpljenja, saj je beseda, ki vas opisuje "akcija". Običajno kaj malo dobrega vidite v mirovanju. A velja poskusiti. Ko se boste umirili, boste lahko v naslednjem mesecu začeli s pravilno usmerjenimi dejavnostmi in še z večjim zamahom, saj boste polni fizične in psihične energije. Energija črne prsti 2 je tista, ki vpliva na trebušno slinavko. Le-ta je v tem času manj aktivna, tako, da se dostikrat zgodi, da se celo pri popolnoma zdravem človeku pokažejo indikatorji sladkorne bolezni. Hrana, ki bi se ji bilo dobro izogniti je preveč sladka, premastna in preveč škrobna hrana - ravno takšna, ki vam v tem času najbolj prija. Z vami je torej čudovit čas, ko si v nori dinamiki letošnjega leta lahko malo oddahnete, zajamete sapo in si napolnite zaloge energije. Pred vsako akcijo zberite dovolj podatkov. Reagirajte modro in počasi. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Ja, brala sem pravo stran, ampak očitno sem narobe razumela. Se bom še enkrat poglobila. Hvala. LP, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Moj letni predvid za trojke za leto 2004 je sledeč Svetlozeleno drevo je v hiši 3 Končno! Zdaj imate spet toliko energije, da na tele predvide najbrž kar pozabljate - razen seveda takrat, ko vam kaj ne gre ravno po načrtu. Zadnji dve leti sta bili za vas težki in zdaj je končno prišel čas, ki ga obvladate, čas, ko smete delovati v skladu s svojo naravo. To je odličen čas za nove začetke. Posebej za vas, ki znate reagirati izredno hitro, posebej, če ste izostrili tudi svojo natančnost. Če se znate od časa do časa tudi malo ustaviti in prisluhniti svoji okolici, pa boste za to bogato nagrajeni, kajti v letošnjem letu ste posebej občutljivi za darove ljudi, ki so v vaši okolici. To je čas, ko spoznavate ljudi, ki jih boste v prihodnjih letih vključevali v svoje projekte. To je tudi čas za začetek novih prijateljstev in pa za okrepitev intimnih partnerstev ali pa začetek novih. Zdaj začnite z izvajanjem načrtov, ki ste jih načrtovali lansko leto. Pravi čas za te začetke je že sedaj, vendar pa boste prave akcije pričeli v mesecu avgustu. Ves ta čas bodite pozorni na to, da se izognete jezi za vsako ceno. Posebej pa je možnost jezljivosti povečana v mesecu avgustu in pa septembru. Ravno ob istem času obstaja velika nevarnost za obolenja žolča in pa jeter, ta nevarnost pa je povečana tako letos kot v letu 2005. Torej mirite svojo eksplozivnost, poskusite druge ljudi pustiti do besede in poskušajte razumeti, da ne morejo biti tako hitri in natančni kakor vi. Če ste lani načrtovali novo podjetje ali zamenjavo službe. Letos je pravi čas za to. Priložnosti se vam bodo ponujale kot po tekočem traku in včasih se bo težko odločiti. Spet drugič se vam bo zdelo, da ste se odločili prehitro. Pa je že prav tako. Vaša natančnost in predvidljivost situacij vam v večini primerov pomaga, da izberete tisto, kar je prav za vas. V letošnjem letu vam makrobiotiki priporočajo mlado rastlinje, s čim manj maščob - posebej mlečnih. Tudi je prav, da pred prvim jutranjim obrokom prebudite telo z nežno telovadbo in da zajtrk prestavite za pol ure na kasnejši čas. Če izbirate predvsem hrano neživalskega izvora, potem so se vaše sposobnosti čutenja soljudi in pravih situacij še izboljšale, tako ste lahko še bolj uspešni.TOLE LAHKO POVSEM POTRDIM TUDI ZASE ZA LETOS, LETO KOVINE NAM PA RES NI BILO NAKLONJENO, LEP POZDRAV VOJKO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2004 Živjo, Vojko, sem šla na letni predvid. Našla sem sicer napako v letnicah (mislim vsaj). Sem 3 (5 3), letnica 1970. Pod 3 si navedel, da so to leta 1934, 1943, 1952, 1964, 1973, 1982, 1990 - verjetno 1961, 1970, 1979 in 1988? ........ LP, BebaBeba Zanima me, kje si našla tiste letnice v navedku? Prosim, če mi pošlješ link, da preverim. Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Sevede: http://www.9zvezd.com/page10.html Svet v KI-jevskem letu 2004, pod številko 3. LP, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 TOLE LAHKO POVSEM POTRDIM TUDI ZASE ZA LETOS, LETO KOVINE NAM PA RES NI BILO NAKLONJENO, LEP POZDRAV VOJKO Ja, tole leto je bilo res zaj*... Se pa tolažim, da so Jezusa tudi pri 33-ih križali (pa še 2000 let kasneje o tem govorimo...). HA! Lep pozdrav Borism in bolj naklonjena leta ti želim! Lep pozdrav Vojko! Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Potem že veš kako in kaj Beba, ko je kovina "6" in "7" na sredini, nisem vedel, da te lahko takole "izmozga", ampak z glavo skozi zid pač ne gre, vse je pa za ljudi, lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 kot kovina sem letošnje leto bolj željna sonca,vročine,plavanja,sončenja....kot lansko leto. Vsekakor pa je moje zdravje letos veliko slabše kot lani,saj do lanskega leta bolezni nisem poznala.Letos pa nagajala bakterija-gljivica candida.Se je sprehajala po mojem krvnem obtoku kot,da je na ljetovanju Ima to kakšno vezo s kovino oz.številko sedem? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Čveka, kako pa tole pri tebi vidiš iz vidika zahodne astrologije , lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2004 Sevede: http://www.9zvezd.com/page10.html Svet v KI-jevskem letu 2004, pod številko 3. LP, Beba. Hvala, tu je res napaka, bom popravil, škoda, da me ni na to opozoril nihče prej! Ne razumem pa, zakaj si ne prečitaš pravega mesečnega in letnega predvida.Mesečni predvid je objavljen vsak mesec in poleg je tudi letni predvid, ki je obsežnejši kot ta, ki si ga našla. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2004 kot kovina sem letošnje leto bolj željna sonca,vročine,plavanja,sončenja....kot lansko leto. Vsekakor pa je moje zdravje letos veliko slabše kot lani,saj do lanskega leta bolezni nisem poznala.Letos pa nagajala bakterija-gljivica candida.Se je sprehajala po mojem krvnem obtoku kot,da je na ljetovanju Ima to kakšno vezo s kovino oz.številko sedem?Čveka Manj mleka, sladkorja in bele moke.Pa še vse ostalo, kar ti priporočajo zdravniki. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2004 5. avgusta je potrebna posebna pozornost za vse, ki potujete proti: - jugozahodu ali severovzhodu - jugovzhodu ali severozahodu Nevarnost za neurja je na jugu in severupožarna nevarnost pa posebej na jugu Slabo počutje predvidevam za tiste v znaku vijoličnega ognja 9 Vsi rojeni v znaku črne prsti 2 pa bodite posebej pozorni na vse svoje aktivnosti - vse delajte premišljeno. Nevarnost hudega neurja tokrat obstaja v Ljubljanski kotlini. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Vsi rojeni v znaku črne prsti 2 pa bodite posebej pozorni na vse svoje aktivnosti - vse delajte premišljeno.Vojko, hvala za opozorilo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Vojko, hvala, bom. Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 Vojko, hvala, bom. Beba.Za tekoči mesec - mesec bele kovine 6 (od 7. julija do 8. avgusta) je predvid na voljo predvidoma še do jutri zvečer.Nato bo na volj predvid za mesec rumene prsti 5! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 (popravljeno) 6. avgusta Posebna pozornost - na vzhodu zgradb, naselij, mest, dežele, države ..... Vojko Popravljeno 6. avgust 2004 -> Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 6. julija Posebna pozornost - na vzhodu zgradb, naselij, mest, dežele, države ..... VojkoUps, 6. avgusta, ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2004 6. julija Posebna pozornost - na vzhodu zgradb, naselij, mest, dežele, države ..... VojkoUps, 6. avgusta, ne... Hvala lepa, res je! sem popravil! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2004 Sobota, 7. avgust 2004 Možne velike spemembe na severovzhodu, zgradbe: mostovi, stolpnice, železnica, bankemožne so eksplozije, nesreče v rudniku Nenadne zaustavitve, karmični politični dogodki v središču mest, držav, Večja možnost prometnih nesreč Poleg tega se menja mesečna enegija.Ljudje se prilagajamo nanjo 4 do 5 dni, tako nam lahko pozornost zdrsne in v hitrem tempu življenja naredimo usodne napake Bodimo pozorni in strpni Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Vojko, hvala za predvid za mesec avgust Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.