Vojko 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Sobota. 4. septembra, je dan 5 v mesecu 5 v letu 5 PRAV POSEBEN DAN Morda se čuti nekakšen VAKUUM. nekakšno zatišje. Veliko hitrih aktivnosti bo "poplačanih" s takojšnjo karmično "kaznijo", ki pa bo dostikrat vidna šele dosti kasneje. To velja za aktivnosti v celem mesecu in letu. Posebej pa velja to za aktivnosti, ki niso narejene iz čistega srca. BREZ premišljenih namenov. Šestice (6) danes daleč od avta, strojev in kovin. - morda bo sreča pri lotu (ali kaj podobnega)Devetke - daleč od ognja in soncaDvojke - vse delajte mirno in premišljeno, vzemite si čas tudi zaseTrojke, štirice - nikar se jezit - brez sladoleda in hladnih mlečnih izdelkovPetke - Učite se. Vsi, ki prihajajo v vaš krog - so učiteljisedmice - uživajte, pa brez avta in strojev, kovin - morda bo zadetek na LOToOsmice - Brez odločitev, ki izbruhnejo na dan zaradi trenutnega nezadovoljstvaEnke - stran od kemikalij, čas zase, za posvetitev sebi, - stran od kemikalij sicer pa ves mesec ZELO velja mesečni predvid!Vabim vas vse, da si ga prečitate in skušate ozavestiti. STE PREČITALI PREDVID?! ZDAJ VESTE - NI POTREBNO VEČ VERJETI! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Morda se čuti nekakšen VAKUUM. nekakšno zatišje. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Trojke, štirice - nikar se jezit - brez sladoleda in hladnih mlečnih izdelkov... sicer pa ves mesec ZELO velja mesečni predvid! ja, res zelo zelo drži... Najprej res verjet nisem mogla, ZDAJ pa vem (posledica: sem hladilnik spraznila vseh mlečnih izdelkov) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Hvala Vojko! Saj je res vse v petica, to se kmalu ne bo več ponovilo, le tri dnevi v roku meseca dni so bili takšni. Jaz se spet ne smem jeziti in brez sladleda :o|o: :xx!: , še dobro, da sem ga včeraj kar dosti pojedel, pa še eno gromozansko kremšnito, pismo, sedaj sem se pa izdal, da sem sladkosned, pa kaj potem. Vojko, vem, da je mesec tudi takšen(5), ampak meni manj odgovarja, kar se tiče hrane, če je moja cifra na dvojki :o|o: . Meni najbolj odgovarja, če je osmica na sredini Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 ne vem sicer kako to...ampak meni je danes izjemno lepo in prijetno...upam, da ne bo kakšnih "povračilnih" ukrepov...pa saj menda dobra volja oz, dobro notranje počutje ni kaznivo, mar ne... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Ne ni Amis, želim ti, da naj potraja.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. september 2004 Avtor Prijavi Deli 4. september 2004 ne vem sicer kako to...ampak meni je danes izjemno lepo in prijetno...upam, da ne bo kakšnih "povračilnih" ukrepov...pa saj menda dobra volja oz, dobro notranje počutje ni kaznivo, mar ne... 1 9 6Odlično Nihče ni rekel, da ne more biti lepo, prav nasprotno. Žal ne znam zapisati lepih dogodkov, lepih občutij na način kot lahko medijiobjavljajo nesreče, težave. In tudi prav zaradi tega, ker mediji LEPIH stvariskorajda ne objavljajo, je težko kaj napisati o teh dogodkih. Namreč prav današnji dan je lahko izredno srečen, zadovoljiv za kogarkoli,,ki je sam s seboj v vsakem trenutku. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2004 Avtor Prijavi Deli 5. september 2004 hjl, Vojc...povej mi neki, kam naj se orientiram kariersko,..v SZ,JV,SV,JZdel Slo?!~ČAS, do konci leta: hvala.1 2 4Nikamor Bodi kjer si!Glej letni predvid! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 okej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Vojko, hvala za predvid! Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Vojko, hvala za predvid! Beba. Prosim Aha, to je opomnik, da bo kmalu novi mesec. Osmega septembra.... in če bom zmogel, bo tudi predvid objavljen... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Pa še tistim, ki bi radi vedeli, kako se za vas lahko odvija leto 2005! Mesec september: od 8. septembra do 9. oktobra je nekakšen PREDVID PRIHODNJEGA LETA 2005. Seveda ga ima vsak možnost krepko spremeniti - ravno v tem pa je vrednost predvida..... Vse dobro vsem želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 vojko hvala za tole se mi zdi, da bomo potem (seveda, če hočemo) lahko veliko bolj pozorni na dogajanja...pa tudi na lastno ravnanje, misli, odločitve...in vse kar še k življenju sodi... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 vojko hvala za tole se mi zdi, da bomo potem (seveda, če hočemo) lahko veliko bolj pozorni na dogajanja...pa tudi na lastno ravnanje, misli, odločitve...in vse kar še k življenju sodi... Hvala Amis za "klicaj". lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Pomembno sporočilo: Čas od 8. septembra do 9. oktobra je nekakšen predvid prihodnjega leta. Če ste pozorni na to - kaj čutite, kaj vidite, kaj slišite; na to kakšne so vaše notranje sile; kakšni in kateri so zunanji dejavniki, kako se obnašate ob vsem tem; na kakšen način se lotevate težav in izzivov, kako stopate po svoji življenjski poti; katere cilje želite uresničiti, katere že udejanjate; na kakšen način se obnašate. Če ste pozorni na vse to, potem vam je v prihodnjem letu lahko lažje, kajti čas od 8. septembra do 9. oktobra je hitri "predogled" prihodnjega KI-jevskega leta: od 4. februarja 2005 do 3. februarja 2006. Izkoristite ta čas. Bodite pozorni v vsakem trenutku; že danes in vsak dan lahko vplivate na to, da bo prihodnje leto za vas bolj uspešno, zdravo in srečno. Morda pa vam bo prav prišel tudi kakšen osebni dnevnik z zapiski vaših najpomembnejših opažanj. Morda tistih, za katere že poznate razloge in tudi tistih, ki "so vam padli v oči" in vam še niso jasni. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Pozdravljeni Vabim vas na ogled novega mesečnega predvida (letni je seveda poleg). Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Hvala, Vojko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Bomo pozorni na tale mesec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 vojko,hvala....jacilk Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 vojko,hvala....jacilk Z veseljem! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Že v tem mesecu si okrepimo zdravje, kajti nalezljivih bolezni je lahko v naslednjem mesecu pri nas še več kot sedaj. Resda neobičajno za september, je pa dobro nabrati kondicijo tudi za prihodnja leta.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 zanimivo. zdaj bom pa res bolj pozorna. in tudi potrudila se bom, da bo vsak dan čudovit. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 zanimivo. zdaj bom pa res bolj pozorna. in tudi potrudila se bom, da bo vsak dan čudovit. Da bi mi vsi znali takole kot ti.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Že v tem mesecu si okrepimo zdravje, kajti nalezljivih bolezni je lahko v naslednjem mesecu pri nas še več kot sedaj. Resda neobičajno za september, je pa dobro nabrati kondicijo tudi za prihodnja leta.... lp, Vojko zjutraj sok iz pomaranče, limone prakticiram spet, preslica čaj namesto jutranje kave, tek po dežju , evo delujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ah sranje,...sem pa lih zdej mogla ta nahod in kašelj staknit :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.