Vojko 19. september 2004 Avtor Prijavi Deli 19. september 2004 Ti je zdaj boljše, ko so mimo štirje dnevi?Če bi imel tvoje rojstne podatke bi morda lahko še kaj napisal.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 V naslednjih dneh do konca meseca lahko pričakujemo zelo dinamičen čas. Ta čas bo pokazal: - stanje bank in (fiktivnega) denarja - stanje atomskih elektrarn - možne so nesreče - upajmo, da tudi pravočasne in varne zaustavitve!- zaostritev in povečanje aktivnosti na "(anti)teroristični" ravni- zaostritev vseh političnih in administrativnih zadev- konflikti med državo in vojsko - infrastrukturne spremembe na jugu- orkani v Ameriki in drugi vetrovi lahko pustošijo po celini Če se izkažejo močnejše spremembe na področju denarja, morda velja premisliti o nabavi zalog osnovnega živeža in potrebščin za življenje Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ti je zdaj boljše, ko so mimo štirje dnevi?Če bi imel tvoje rojstne podatke bi morda lahko še kaj napisal.... lp, VojkoŽivjo Vojko, ja, ta teden je bolje, hvala ... sicer imam pa še eno ali dva vprašanja, ki ti ga pošljem na OS LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Pomembno sporocˇilo: Cˇas od 8. septembra do 9. oktobra je nekaksˇen predvid prihodnjega leta. Cˇe ste pozorni na to - kaj cˇutite, kaj vidite, kaj slisˇite; na to kaksˇne so vasˇe notranje sile; kaksˇni in kateri so zunanji dejavniki, kako se obnasˇate ob vsem tem; na kaksˇen nacˇin se lotevate tezˇav in izzivov, kako stopate po svoji zˇivljenjski poti; katere cilje zˇelite uresnicˇiti, katere zˇe udejanjate; na kaksˇen nacˇin se obnasˇate. Cˇe ste pozorni na vse to, potem vam je v prihodnjem letu lahko lazˇje, kajti cˇas od 8. septembra do 9. oktobra je hitri "predogled" prihodnjega KI-jevskega leta: od 4. februarja 2005 do 3. februarja 2006. Izkoristite ta cˇas. Bodite pozorni v vsakem trenutku; zˇe danes in vsak dan lahko vplivate na to, da bo prihodnje leto za vas bolj uspesˇno, zdravo in srecˇno. Morda pa vam bo prav prisˇel tudi kaksˇen osebni dnevnik z zapiski vasˇih najpomembnejsˇih opazˇanj. Morda tistih, za katere zˇe poznate razloge in tudi tistih, ki "so vam padli v ocˇi" in vam sˇe niso jasni. Lp, Vojkohvala vojko, sem pozabila napisat ze zadnjic...sicer sem kar nekaj dni zamudila, bom pa zato naprej toliko bolj opazovala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ole! v zvezi s pomembnim sporočilom... mi je uspelo v tem času se udeležiti zame pomembne delavnice, a me je ujela tudi angina (no, nekaj takega); angina je čisto možno posledica čisščenja... zato bo to verjetno čistodobro! se bom pa držala sporočila! Vojko - iščem astrologa (proti plačilu), ne spremljam preveč forumov, a sem tu nekaj ujela, da bo to lahko bil tudi ti ; je možna izdelava horoskopa zame? Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Luna...OLE! Vojko ni klasicen astrolog, z dvojcki in devicami... ceprav nekaj od tega tudi sam zagotovo je... on prakticira devet-zvezdni ki...samo toliko, na znanje...naprej ti bo ze sam povedal.je pa zelo lepo brat njegove predvide in sploh vse tekste Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 O, tinka! (ne obstaja smesko za objemanje?; no, vsaj najdem ga ne, drugace bi te kr malo objela, ker tako pridno komentiras moja iskanja, hi hi ) Ravnokar preglejujem vojkove strani in vidim, da ni tradicionalen astolog... sem pac malo prehitela sama sebe Ole! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 je ze v redu...se bomo drugic objemali...vsakic ko vidim tale tvoj ole imam usta od uha do uha.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ole! ... samo nikoli ne veš... mogoče mi bo pa tale vojkova "astrologija" čisto všeč ... hočem met tri zvezdice! (50 objav?) Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ma vojko je super...sigurno ti bo vsec...kar beri ga ...a ne bi devetih zvezdic...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ole, ole! sem vedela, da je to nečemu namenjeno! (Očitno da nasmeje tebe! in seveda mene). Hura! Kako se ti zdi pa hura? Joj, zdaj se režim sama sebi, jupi, jupi! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ti si kar daj duska s cimer ti pase...samo vceraj, ko si tam svoje strahove preganjala nekje, mi je ta ole totalno sedel...pravi zvok za te zadeve....OLE! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ole! Strahove preganjam, ja! Nekam jih je treba stlačit, da me ne bi pojedli! he he Za danes končujem tele seanse... dragi bi me rad peljal na sprehod. Pa pes tudi Ker nisem bila zunaj že od torka zjutraj, bo tole prav gotovo dobro delo. Samo obleči se je treba dobro! Hura! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Pozdravljeni! Vojka nikjer, kam je le odšel ...le tolk, da vam namignem , ker jutri(8.10.) se mi zdi, da bo energijski obrat in se silnice malo pozamenjajo, sicer pa poglejte na Vojkovo spletno stran.... Oktober 2004(v trojki bo!) 2..7..91..3..56..8..4 Lep pozdrav in lep oktober, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Danes, 10. oktobra je dan 5. Potovanja niso zaželena.Sreča nas čaka doma!Dinamičen dan!Splošna pozornost. Prečitajte si nov mesečni predvid. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 O, Vojko, pozdravljen Hvala za nov predvid Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ole! Strahove preganjam, ja! Nekam jih je treba stlačit, da me ne bi pojedli! he he Za danes končujem tele seanse... dragi bi me rad peljal na sprehod. Pa pes tudi Ker nisem bila zunaj že od torka zjutraj, bo tole prav gotovo dobro delo. Samo obleči se je treba dobro! Hura! Danda Luna Pozdravljena na forumu DZK. Me veseli, da se oglašaš tudi tukaj. V prejšnjih prispevkih je objavljeno morje zanimivih stvari.Morda pa pogledaš kaj nazaj ali pa morda samo na spletno stran. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Vojko, hvala za predvid! Beba. Ni kaj, ni kaj. Je zdaj že novi objavljen! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Luna...OLE! Vojko ni klasicen astrolog, z dvojcki in devicami... ceprav nekaj od tega tudi sam zagotovo je... on prakticira devet-zvezdni ki...samo toliko, na znanje...naprej ti bo ze sam povedal.je pa zelo lepo brat njegove predvide in sploh vse tekste Tinka, Hvala za razlago in za "intervencijo", sem vesel, kadar napišeš kakšno besedo obiskovalcem. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 O, Vojko, pozdravljen Hvala za nov predvid Hvala Uf, včasih je to "dolga maša". Pa napišem z veseljem - kmalu bo tretja obletnica spletne strani. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 vOJKO, pozdravljen! Hvala za prisrčni sprejem na tvojem forumu! ... ravnokar se lotevam branja tvojega predvida. Za prejšnji predvid sem si poskušala tudi zapisovati nekaj stvari, a je ta mesec tako buren zame, da nisem bila preveč vestna. Mogoče pa bo le dovolj... Se beremo! Jupi! xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 vOJKO, pozdravljen! Hvala za prisrčni sprejem na tvojem forumu! ... ravnokar se lotevam branja tvojega predvida. Za prejšnji predvid sem si poskušala tudi zapisovati nekaj stvari, a je ta mesec tako buren zame, da nisem bila preveč vestna. Mogoče pa bo le dovolj... Se beremo! Jupi! xrosex Hvala Danda Luna Letošnje leto bo še naprej burno zate - še posebej januar! lp, Vojko P.S. Ne, nisem se zmotil. Januar spada še v letošnje kijevsko leto 5 - vse tja do 4. februarja. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 huh, upam, da bo burno v pozitivnem smislu, tako kot je (v glavnem) bilo to obdobje! Vsekakor se je zaenkrat vse izšlo prav fajn. Edina težava je v tem, da sem tako nepotrpežljivo bitje... a počasi me življenje uči tudi te lekcije. PS: Ravno toliko sem pridno prebrala prejšnje poste, da se nisem začudila, da "tvoj" januar spada še v letos! YUPI! xrosex xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 heh, zanima me še tale tvoj mesečni predvid za oktober - je predvid tisto na kratko napisano, ali sem jaz spregledala kje se predvid zadržuje? Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 huh, upam, da bo burno v pozitivnem smislu, tako kot je (v glavnem) bilo to obdobje! Vsekakor se je zaenkrat vse izšlo prav fajn. Edina težava je v tem, da sem tako nepotrpežljivo bitje... a počasi me življenje uči tudi te lekcije. PS: Ravno toliko sem pridno prebrala prejšnje poste, da se nisem začudila, da "tvoj" januar spada še v letos! YUPI! xrosex xrosexDanda Luna Ja, nekako poznam vas devetke, da ste dostikrat precej hitre... Sicer pa si sama videla, da je še nekaj časa veliko dinamike.Pa tudi potem ne bo slabo - le drugače - veliko več dinamike v notrenjem svetu... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.