Vojko 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>aha, jaz sem 1 3 3...se pravi, spet me bodo kritizirali? Sama si lahko veliko pomagaš, da so zadeve drugačne.Še vedno so tu odnosi med ljudmi Tvoja osnovna številka je 1Torej, če te bodo "kritizirali" bo to za "zunanje" zadeve. Stvar lahko obrneš drugače in se ob taki kritiki razveseliš! "Krasno, da ste mi povedali, pa bi bilo res boljše tako kot mi svetujete!" ipd. Seveda je najboljše, da na tak način stvar zares dojameš! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 2. november 2004 - 5 3 9 Dan 9 v mesecu 3 v letu 5 v devetletju 4 enainosemdesetletju 9 Dan z veliko dinamiko. Posebej ljudje rojeni v znaku 3 naj bodo pozorni nase in na soljudi. Bolje, da se zamislijo o tem, kaj jim drugi sporočajo kot pa se zjezijo! Nevarnost požarov v središču mest in stavb - povzročenih z elektriko.Živčni uniformirani varuhi zakona!Pogostejše infekcije - tudi v računalniških sistemihTežave z električnimi napeljavami in napravami.Težave z zemeljskimi plazovi, železnico, kovinskimi vozili ipd na zahoduVoda in zgradbe, tuneli itn... na severu Pazljivo na cesti - posebej v smereh SEVER - JUG in VZHOD - ZAHOD Lep dan vam želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Lep dan tudi tebi, Vojko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lep dan tudi tebi, Vojko Hvala za lepe želje Selene. Ja, dober dan je danes! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Hojla Je bil dans,kar dober dan....kaj pa jutri,Vojko bo tudi takšen? Lp,D(591) Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Hojla Je bil dans,kar dober dan....kaj pa jutri,Vojko bo tudi takšen? Lp,D(591) Živijo Dadika Zanimivo vprašanje. Vsak dan je dober dan. Seveda pa k temu sami veliko prispevamo - ali pač odtegnemo s svojimi trenutnimi in preteklimi dejanji - obnašanjem, prehrano, usmeritvijo uma.... Lahko noč, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Hojla ,Vojko Je bil lep dan....sem si ga nardila,da je blo tako.... Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vojc, kera-kere cifre mi ta tedn ugaja najbel; 124 Veš, pa bi ti odgovoril na vprašanje, če bi ga razumel. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>heh, zanimiv si mi, ktera cifra mi vlada ta teden, bo zdele kj bolje?, sprašujem zato,da lahko potem to cifro razvijem dalje Ne, da bi jaz vedel, da bi ti vladala katera cifra.DZK govori o eni sami energiji, katero zaradi človeškega načina mišljenja razdelimo in o njej lahko razmišljamo. Torej je delitev le funkcionalna akcija in je težko reči, da ti kaj "vlada", razen tvoj način razmišljanja in obnašanja, kateri pa je odvisen spet od tebe - in tako v krogu.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>SE PRAV, DE SE NA DA NAPOVEDAT niti analizirat, kot le tvoje kritike spet sprejemat okej, sm se zadovolu slednjim dgovorom Najprej prosim vprašaj malo bolj jasno, malo bolj razširjeno kaj bi rad vedel in nato bom skušal iz tvojega posta razbrati kaj te pravzaprav zanima. Kajti kratka in splošna vprašanja običajno "zahtevajo" dolge in obširne odgovore. Mislim, da sem v teh forumih jasno zapisal, da so moji odgovori namenjeni vsem tistim, ki ste pripravljeni dati tudi povratno informacijo o tem, kar ste doživljali. Do sedaj si kot POKOWC, 1Budala in kot Budha - vsaj mislim, da se nisem zmotil, na tem forumu dal bore malo povratnih informacij o tem kar sem ti napisal v predvide in žal po moje napačno sklepaš, da ti ne želim pomagati. Bistvo - kakor ga sam čutim v tvojem odnosu do mene je, da mi nočeš pomagati tako, da bi ti z nasvetom sploh lahko pomagal. Raje bi ti odgovoril na konkretno zastavljeno vprašanje, kot pa pisal tole sporočilo. In - še vedno ti bom z veseljem odgovoril na vprašanje, če si boš vzel zanj vsaj toliko časa, da ga skušaš širše razjasniti. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Hojla ,Vojko Je bil lep dan....sem si ga nardila,da je blo tako.... Lp,D Odlično Dadika Le tako naprej. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 9. november 2004 Je poseben dan. 2 - Karmičen za dvojke (črna prst 2) - Skulirano opazujmo okolico in se skušajmo česa naučiti 5 - Preobrat za petke - pustimo druge na miru, če jih res ni potrebno vznemirjati 3, 4 -Trojke in štiričke - pazljivo v prometu - pozornost je lepa čednost. Glejte, prisluhnite svoji okolici in svoji intuiciji. Dolge poti prestavite na kak drug dan, če se le da. 1, 3 - enke imejte urejene vse svoje dokumente in denar. Enako velja za trojke 9 - tke: mirno kri. Splača se malo počakati na besedo - boste imeli več informacij!bodite primerno oblečeni in se ogibajte vetru (posebej iz vzhoda) - to za vas velja cel mesec (ste prečitali mesečni predvid?) 7 - sedmice. Strah je okrogel, okrog ga pa nič ni! Pravi slovenski pregovor. Marsikaj, se dogaja v vaši duši. Če vas preveč tišči, raje zapišite na papir ali se izpovejte prijatelju... Alkoholne pijače naj počakajo do naslednjega meseca - prazniki in Novo leto.6 - Bodite točni (reje pridite malo prej). Urejeni. Spočiti. Kupite si srečko! Lep dan vam želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Poseben. Super. 9 - Prebrala predvid. Hvala. Si ga natisnila. Danes drugače brskala po tvojih straneh - ni čist vse preveč štimalo. Neki škratje tam zganjajo norčije in je včasih kaj napisano eno čez drugo. :xx!: Samo tolko, da veš. x!x Bodi lepo! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 super vojko ...edino tole z vetrom ne bo šlo. kadar piha burja se ji pač ne moreš izognit ...in ven na zrak je pa tud treba malo it... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 urejene dokumente in denar, hm... ne razumem popolnoma, ma itak danes ne štekam nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 selene, včasih je bolje če ne...si človek malo oddahne... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>urejene dokumente in denar, hm... ne razumem popolnoma, ma itak danes ne štekam nič Ja, Selene. Vem, da bi lahko boljše napisal. Če imaš plačane položniceČe imaš veljavno vozniško, prometnoČe imaš pošlihtane računeČe imaš varno spravljen denar - kartice, itnitn približno..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Poseben. Super. 9 - Prebrala predvid. Hvala. Si ga natisnila. Danes drugače brskala po tvojih straneh - ni čist vse preveč štimalo. Neki škratje tam zganjajo norčije in je včasih kaj napisano eno čez drugo. :xx!: Samo tolko, da veš. x!x Bodi lepo! Danda Luna Lepo, da si brskala.Se priporočam za linke tistih strani, za katere se ti zdi, da ni ok. lp, Vojko P.S. Veš, o tem kako ti stran vidiš, je veliko odvisno tudi od programov na tvoji strani lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Vojko, verjetno ena izmed redkih vodic, ki nima pošlihtanega vsega zgoraj, priznam - položnice čakajo, računi tudi, denar pa je spravljen v denarnici, kolikor ga je... hvala za opozorila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ALO VSE JASNO VPRASANJE kaj mislis,da si s tem,ko poznaš človeka in javno poveš kdo je in kaj je, boš dobil priznanje zato, jaoo,to je neodralslo, heh ti pa prežveči dalje umsko globinjsko.. čist normalno sem te prašel, ti pa se goniš v dolge odgovore, pa to je tvoj blem potem, ne moj(če ti je to všeč pa piši odgovore tadolgeee); sem te prašel kakšna naj bi bila vodstvene cifra zame v tem tednu, ti pa zamomljaš vprašanje, le zakaj, ker se želiš pokazat bolj strog? nene, tega ne rabm jest, ti to rabiš, pa te vseeno preberem ,pa bom tut temu primerno ti nazaj odgovarjal, kukr ti mene v svojem galantnem jeziku; brez veze vse to, verjem mi,sam se drenjaš v svoj imiđ, ne izpodrivam te jest prav nič...jager majster ne pozabi si edini, a ni to dobr, pol! jeziček ti Buddha, Hvala za komentiranje. Vojko P.S. in samo v pojasnilo občinstvu: Ne poznam te osebno. Ne vem, da bi te kdaj srečal in vedel da je to taisti človek, ki se na LNF predstavlja z nadimkom Buddha. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, verjetno ena izmed redkih vodic, ki nima pošlihtanega vsega zgoraj, priznam - položnice čakajo, računi tudi, denar pa je spravljen v denarnici, kolikor ga je... hvala za opozorila Daj no, Selene. Kako pa bi bilo, če bi imeli vedno prav vse pošlihtano.! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danda Luna Lepo, da si brskala.Se priporočam za linke tistih strani, za katere se ti zdi, da ni ok. lp, Vojko P.S. Veš, o tem kako ti stran vidiš, je veliko odvisno tudi od programov na tvoji strani lp, Vojko Linki: http://www.9zvezd.com/si/dzk/page19.html (preverila danes; črke (tekst) so ena čez drugo; tako se prikazujejo mi doma in v službi) http://www.9zvezd.com/si/dzk/page24.html http://www.9zvezd.com/si/dzk/page7.html Te linke sem našla tudi danes (da se ne prikazujejo pravilno). V zvezi z Buddho bi pa tudi jaz rada nekaj dodala. Ko sem zadnjič prebrala tvoj odgovor na Buddhovo vprašanje (4.nov in tisti prej), se je tudi meni zdel odgovor nekako aroganten in nič kaj prijazen. Je pa res, da tudi jaz nisem razumela, kaj je hotel Buddha sploh vprašati; ampak če ga tudi ti nisi razumel, bi ga pač lahko prosil, da jasneje vpraša. Želim nam vsem bolj razumljivega komuniciranja! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 pri meni so tele strani so čist ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pri meni so tele strani so čist ok ajajaj, boh pomagi (meni) Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pri meni so tele strani čist ok sem šla še jaz preverit... tudi pri meni se vse lepo odpre Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.