borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Linki: http://www.9zvezd.com/si/dzk/page19.html (preverila danes; črke (tekst) so ena čez drugo; tako se prikazujejo mi doma in v službi) http://www.9zvezd.com/si/dzk/page24.html http://www.9zvezd.com/si/dzk/page7.html Te linke sem našla tudi danes (da se ne prikazujejo pravilno). Meni tudi odpira O.K.Kakšno pa imaš velikost besedila v Explorerju ali pa resolucijo ekrana na PC-ju, to spremeni, pa bo potem mogoče OK, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 [Kakšno pa imaš velikost besedila v Explorerju ali pa resolucijo ekrana na PC-ju, to spremeni, pa bo potem mogoče OK, lp. [/color] hm borism vidim da ti citiranje ne gre, rabiš pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hm borism vidim da ti citiranje ne gre, rabiš pomoč Ojla! Citiranje mi gre, če prenesem v celoti, tu sem pa nekaj skrajšal :xx!: , res pa je, da mi ne gre "citat" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ajajaj, boh pomagi (meni) Pozdravljena Danda Luna Kateri brskljalnik uporabljaš? Internete explorer? ToolsInternet optionsDelete FilesOK Pa SettingsEvery visit to the pagein spodaj desno v okence daj številko 64, kar naj bi bilo zadosti. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Hojla Vojko, nic nas nisi opozoril, da bi bil petek 12.11. kak poseben dan... no, zame je bil, sem si uspela nov avto butnit. Sem v kakem posebno neugodnem obdobju za vode? MucaMaca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. november 2004 Avtor Prijavi Deli 14. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hojla Vojko, nic nas nisi opozoril, da bi bil petek 12.11. kak poseben dan... no, zame je bil, sem si uspela nov avto butnit. Sem v kakem posebno neugodnem obdobju za vode? MucaMaca 1 9 6 MucaMaca Vsak dan je poseben dan. Le eni so posebni ŠE BOLJ - ZA VSE! Vesela bodi, da si cela - dan prej bi bilo lahko slabše! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. november 2004 Avtor Prijavi Deli 14. november 2004 Jutri - 15. novembra POSEBEN DAN. Še bolj intenzivno velja vse, kar je napisano v mesečnem predvidu na:Mesečni predvid za XI. 2004 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. november 2004 Avtor Prijavi Deli 14. november 2004 Zemljevid Slovenije - Energetsko karto po metodi Devetzvezdni KI (KI devet zvezd) Si lahko ogledate v temi:Vreme in Astrologija Devetzvezdni KI lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Meni tudi odpira O.K.Kakšno pa imaš velikost besedila v Explorerju ali pa resolucijo ekrana na PC-ju, to spremeni, pa bo potem mogoče OK, lp. Bom preverila. Hvala za pomoč! <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena Danda Luna Kateri brskljalnik uporabljaš? Internete explorer? ToolsInternet optionsDelete FilesOK Pa SettingsEvery visit to the pagein spodaj desno v okence daj številko 64, kar naj bi bilo zadosti.lp, Vojko Hvala tudi tebi Vojko! Imam Internet Explorre, ja. Bom preverila tudi tvoja navodila! <{POST_SNAPBACK}>MucaMaca Vsak dan je poseben dan. Le eni so posebni ŠE BOLJ - ZA VSE! Vesela bodi, da si cela - dan prej bi bilo lahko slabše! lp, Vojko Zame in za mojega ljubega pa je bil 12.11. prav posebej prijeten, posebej večer in noč. Jaz: 9-9-5On: 4-8-1 Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 Zame in za mojega ljubega pa je bil 12.11. prav posebej prijeten, posebej večer in noč. Jaz: 9-9-5On: 4-8-1 Še veliko takšnih večerov, noči in dni vama želim... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 On: 4-8-1[/color] To je moja številka ! da nisi bila to z mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Sem si pogledal, malo kolika je možnost, da imata dva enako število:Rojena morata biti v istem letu ali pa v presledkih po 9 let in imeti približno isti čas rojstni dan nekje v časovnem obdobju enega meseca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Sem si pogledal, malo kolika je možnost, da imata dva enako število:Rojena morata biti v istem letu ali pa v presledkih po 9 let in imeti približno isti čas rojstni dan nekje v časovnem obdobju enega meseca. Dobro si izračunal. Seveda pa je pomemben tudi letni čas, ura, devetletje itn. Potem pa še energija staršev in bližnjega okolja, smeri selitev itd. Vojko Popravljeno 16. november 2004 -> Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Še veliko takšnih večerov, noči in dni vama želim... Vojko Hvala! Iz tvojih ust v božja ušesa! <{POST_SNAPBACK}>To je moja številka ! da nisi bila to z mano Letnik si ta pravi (78), sam datum mi pa ne štima, tako da nisem bila s tabo Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sem si pogledal, malo kolika je možnost, da imata dva enako število:Rojena morata biti v istem letu ali pa v presledkih po 9 let in imeti približno isti čas rojstni dan nekje v časovnem obdobju enega meseca. Grem še enkrat preverit, če drži vse. Rojena sta istega leta, samo čudno se mi zdi, ker je on novemberski (19.11)... mogoče sem kaj narobe pogledala... grem preverit, kot že rečeno... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Evo, preverila. Prav izračunala. Gre se za to, da se podznaki s številkami 8, 7 in 6 pojavljajo dvakrat. Tako sta lahko ti, ki si marčevski in on, ki je novemberski isto število v podznaku. Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo, preverila. Prav izračunala. Gre se za to, da se podznaki s številkami 8, 7 in 6 pojavljajo dvakrat. Tako sta lahko ti, ki si marčevski in on, ki je novemberski isto število v podznaku. Tega pa nisem opazil, da se podznaki lahko pojavijo 2x.Hvala za opombo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tega pa nisem opazil, da se podznaki lahko pojavijo 2x.Hvala za opombo. Prvi Seveda se lahko pojavijo dvakrat - nekateri. In kadar delam osebni predvid za človeka, ki je pred mano, upoštevam tudi energijo letnega časa. Kadar pa je človek v srednjih letih in naprej, pa je pomembno tudi devetletje. Seveda bi lahko šli v podrobnosti - vendar so te podrobnosti v večini nepomembne za DZK predvid, kajti s predvidom želimo podati le smernice o tem, kako bomo lahko dosegli več - na področjih, ki nas zanimajo. Dobro je vedeti, da na nas v toku življenja vpliva mnogo različnih energij - združb, krajev, posameznikov, katera seveda vplivajo na naš osebni razvoj, na naše predsodke in na naša veselja - skratka na to: skozi kakšna očala gledamo na svoje življenje. V kolikšni meri čutimo, razumemo, dojamemo, ..... druge ljudi... Pa lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Prvi: ni za kaj Vojko: fajn se mi zdi, da takole tudi gledaš; ker bi bilo preveč površno, da rečemo, sedaj so pa tisti z istimi številkami zelo podobni. To enostavno ne drži. Tako kot ne drži, da sem jaz kot levinja čisto predvidljiva in moram biti podobna vsem ostalim levinjam. Ali pa kot devetka... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Prvi: ni za kaj Vojko: fajn se mi zdi, da takole tudi gledaš; ker bi bilo preveč površno, da rečemo, sedaj so pa tisti z istimi številkami zelo podobni. To enostavno ne drži. Tako kot ne drži, da sem jaz kot levinja čisto predvidljiva in moram biti podobna vsem ostalim levinjam. Ali pa kot devetka... Se strinjam Danda Luna Smo si pa posamezniki podobni na drugih nivojih, tako, kot lahko vidimo, da smo si podobni v določenih elementih tisti, ki so visoki (gibljejo se drugače) kot tisti, ki so majhni itn. Torej, marsikaj je odvisno od tega, kaj opazujemo - in skozi kakšna očala. Slovenski pregovor pravi: "Vsake oči imajo svoj'ga malarja!" in v tem je veliko veliko resnice, saj isto stvar dva različna človeka vidita različno. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Vojko pozdravljen! Sedaj v parih dneh se spremeni mesečna energija, pa 21. decembra obrat energij, a lahko o tem kaj več napišeš prosim, hvala, lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vojko pozdravljen! Sedaj v parih dneh se spremeni mesečna energija, pa 21. decembra obrat energij, a lahko o tem kaj več napišeš prosim, hvala, lep pozdrav, Borism Pozdravljen Boris Hvala, da si opozoril na spremembno energij. 6. decembra bo ta energetska sprememba še posebej očitna, kajti do spremembe bo prišlo v večernih urah energija se bo iz mesečne in dnevne črne prsti 2 preobrnila v mesečno in dnevno energijo bele vode 1. Iz tega razloga pričakujem posebej močna dogajanja povsod po svetu. Priporočam, da se čim manj izpostavljamo ter, da mesec dočakamo v mirnem okolju brez velikih obveznosti - tako bomo lažje mini, strpni in izven velikih nevarnosti. Dobro je biti previden na cesti in to že 2 dni pred preklopom in 2 dni po preklopu. Kajti naše telo se prilagaja na nove energetske spremembe. Ob velikih spremembah lahko reagiramo nepredvideno in tako zaidemo v težave (na primer prometne). Kar zadeva letne spremembe toka energije, pa bom še kaj napisal kasneje.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Hvala Vojko za tole mnenje in opozorila! Ne vem, jaz te mesečne priklope kar dobro občutim, ta mesec bo pa še menda kaj bolj, ker mi cel kup tranzitov nagaja po zahodnjaški astrologiji, bom rekel....vse je za ljudi, da vidimo koliko lahko zdržimo, lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. december 2004 Avtor Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Vojko za tole mnenje in opozorila! Ne vem, jaz te mesečne priklope kar dobro občutim, ta mesec bo pa še menda kaj bolj, ker mi cel kup tranzitov nagaja po zahodnjaški astrologiji, bom rekel....vse je za ljudi, da vidimo koliko lahko zdržimo, lep pozdrav, Borism Boris Glede na tvoje KIjevske znake menim, da v tem času sicer doživljaš krepko spremembo, vendar menim, da bo sprememba v mesecu januarju močnejša od te v decembru. Kajti v decembru tvoj zunanji jaz prehaja iz 7 v 8, tvoje bistvo iz 6 (dokaj težka situacija) v z. V januarju pa bo šla tvoja 4 v 9 - zelo kul in tvoja 3 v 8 - kar pomeni nekaj težav, vendar, te v tem času kljub temu podpira tvoja zunanja energija in tako boš lahko kar solidno preživel. Čas pa je, da se pripraviš na naslednje leto - karmično leto za tiste, ki so rojeni v energijei 4. Ti imaš 4 resda le v zunanji energiji, kljub temu, pa bi lahko bilo leto 2005 zate kar dinamično.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 sem jaz že zjutraj ugotovila, da se je neka energija sprostila... no upam, da bo drugo leto boljše zame...Vojko, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.