Vojko 5. december 2004 Avtor Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>sem jaz že zjutraj ugotovila, da se je neka energija sprostila... no upam, da bo drugo leto boljše zame...Vojko, hvala Za Bele vode 1, se svet začne počasi vrteti naprej. Bo pra kljub temu malo težav, malo stisk. Pomembno je, da reagirate počasi, da zberete dovolj podatkov pred katerokoli akcijo ali odločitvijo. Energija bele vode 1 pa prihaja na prvi tir - skozi glavna vrata! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 hm, to je sicer lepo slišat, sam men se zdi, da bodo spremembe kar velike, razen če se zgodijo kakšni čudeži... 19 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Boris Glede na tvoje KIjevske znake menim, da v tem času sicer doživljaš krepko spremembo, vendar menim, da bo sprememba v mesecu januarju močnejša od te v decembru. Kajti v decembru tvoj zunanji jaz prehaja iz 7 v 8, tvoje bistvo iz 6 (dokaj težka situacija) v z. V januarju pa bo šla tvoja 4 v 9 - zelo kul in tvoja 3 v 8 - kar pomeni nekaj težav, vendar, te v tem času kljub temu podpira tvoja zunanja energija in tako boš lahko kar solidno preživel. Čas pa je, da se pripraviš na naslednje leto - karmično leto za tiste, ki so rojeni v energijei 4. Ti imaš 4 resda le v zunanji energiji, kljub temu, pa bi lahko bilo leto 2005 zate kar dinamično.... Vojko Hvala Vojko za tvoje mnenje, trojka v/na osmici mi itak najmanj odgovarja, poleg na dvojki.....najbolje menda, da se usmerim v proučevanje kakšnega zahtevnega materiala ali razskovanje, nekaj bo treba, da zapolni čas, lep pozdrav in lep December, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. december 2004 Avtor Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Vojko za tvoje mnenje, trojka v/na osmici mi itak najmanj odgovarja, poleg na dvojki.....najbolje menda, da se usmerim v proučevanje kakšnega zahtevnega materiala ali razskovanje, nekaj bo treba, da zapolni čas, lep pozdrav in lep December, Borism Ja Boris 8 je res prav posebna energija. Meni na primer paše - pa kaj, ko moje stanje ne paše tistim okrog mene! Za tvojo 3 v osmici si pa kar predstavljam, da se počutiš kot nekako ujet v veliki gorski votlini.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja Boris 8 je res prav posebna energija. Meni na primer paše - pa kaj, ko moje stanje ne paše tistim okrog mene! Za tvojo 3 v osmici si pa kar predstavljam, da se počutiš kot nekako ujet v veliki gorski votlini.... lp, Vojko Saj, če me bo strah bom pa začel jodlati Hvala, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 Objavljen je nov osebni predvid za mesec bele vode 1 - 6. december 2004 do 5. januar 2005 Vabljeni, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 grem gledat...me prav zanima... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 čas spremenb Danes sem končno diplomiral. 481 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 čestitkeee.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>čas spremenb Danes sem končno diplomiral. 481 Bravo, bravo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>čas spremenb Danes sem končno diplomiral. 481 Čestitam Prvi Povej mi prosim, ko vidim, da pišeš precej pozno, ali si izvedel za uspešno diplomo precej pozno - morda tam nekje deset do osmih zvečer? lp, Vojko P.S. Kasneje lahko objavim Luo Shu, za nejeverne Tomaže.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Čestitam Prvi Povej mi prosim, ko vidim, da pišeš precej pozno, ali si izvedel za uspešno diplomo precej pozno - morda tam nekje deset do osmih zvečer? lp, Vojko Izvedel sem tam malo pred 17h uro, je bil zagovor popoldne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Izvedel sem tam malo pred 17h uro, je bil zagovor popoldne. Hvala za prijaznost. Zanimiva je karta tvojih rojstnih znakov na ta in na naslednji dan. Iz nje se dobro vidi, da je zate opravljena diploma hkrati preobrat in tudi nov začetek v tvojem življenju. No, po mojem opazovanju se zadeve ne ujemajo do minute, kar je seveda tudi čisto ok, saj ima tudi študij in diploma dolgoročnejši značaj. Če si pripravljen mi prosim sporoči dan, ko ti bo diploma tudi fizično podeljena. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvetka 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Pozdravljeni,moje število je 6 (rojena sem 18/1/1977), katero je še moje število? Ne znam si točno razložit , kako naj gledam za vsak dan posebej in kako naj se orientiram, pa prosim za pomoč. Katere številke so tiste, ki naj jih spremljam? Me čakajo kakšne spremembe na poklicnem področju ? Hvala in lep dan še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni,moje število je 6 (rojena sem 18/1/1977), katero je še moje število? Ne znam si točno razložit , kako naj gledam za vsak dan posebej in kako naj se orientiram, pa prosim za pomoč. Katere številke so tiste, ki naj jih spremljam? Me čakajo kakšne spremembe na poklicnem področju ? Hvala in lep dan še naprej Lepo pozdravljena Cvetka Vesel sem, da si se javila v forumu Devetzvezdni KI. Vidim tudi, da te te tvoje življenje zanima in tu je bistvo. Kot si dobro izračunala je tvoje osnovno število 6. Vsa tri števila si lahko izračunaš na spletni strani, a zate sem jih izračunal tudi sam Cvetka 6 3 8 Katere številke naj spremljaš? Spremljaj predvsem sebe, če pa gledaš predvid na moji spletni strani, so tam napisane bistvene smernice za življenje.Če pa želiš stvari spremljati sama, potem pa je stvar malo bolj zapletena kot se vidi na prvi pogled- Za začetek priporočam, da spremljaš svoje osnovno število 6. Kasneje pa svoje zunanje - stresno - mladostno število poleg. Kaj te čaka v prihodnosti je v veliki meri odvisno od tebe. Če si že nekaj časa iščeš spremembe, potem jih boš tudi dobila. To je lahko že februarja, vendar pa je dobro, da te spremembe načrtuješ in dobro premisliš. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 16. december 2004 Prav poseben dan! Bodimo pozorni na vsakem koraku! DOBESEDNO! TO JE DAN EKSTREMOV. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Kar nevsezadnje pomeni, da zna biti tudi ekstremno lepo? (1x zobozdravnik za ta male, 1 x zdravnik, 1x laboratorij, aja, pa še eno odpoved nameravam spisat vmes.... ). MucaMaca (še vedno 1 9 6) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>16. december 2004 Prav poseben dan! Bodimo pozorni na vsakem koraku! DOBESEDNO! TO JE DAN EKSTREMOV. Hehehehe, kr vem kaj bo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 kaj? kaj? dej povej!!! iiiii zdej me pa firbec Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Boš že vidla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 a da bom? komi čakam!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvetka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Hvala, hvala, hvala za izračun Nekaj bi še vprašala; števili 3 in 8, to sta števili za ... Kar zadeva sprememb; trenutno sem v situaciji, ko bi se morala odločit med eno in drugo varianto, ena je čisto blizu doma, druga pa je 50 km dlje, torej upam na tretjo varianto in da bo tista ta prava Drugače pa včerašnji dan: poln akcije, skoraj sem samo sebe prehitela, pa še en tak "globinski" pogovor je bil, ki pa žal ni dosti spremenil. Verjetno še ni čas za poglavitne spremembe Ampak bo že, kajne? Lep vikend vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Pozdravljen Vojko! Nocoj ali jutri se obrnejo energije , verjetno v vezi najdaljše noči in najkrajšega dneva, kako pa potem starta jutrišnji dnevni ritem, s katero številko, ker jaz imam to na kartončkih in vsak dan, vsak mesec, vse leto sledim, hvala...lepe praznike, lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 Res je Boris Jutri se spremeni tok energije, Danes je dan 6jutri, 21. 12. dan 5 in nato 22. 12 spet dan 6, nato 7, 8, 9, 1,..... Preklop je ob 13h42 minut Ker je moje osnovno število 6, se sprašjem, kako naj gledam na karmično energijo in svojo karmo takrat, ko teče energija 3,4,5,6,.... in kako takrat ko v obrnjeni smeri! Je kaj razlike? Kakšna? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za prijaznost. Zanimiva je karta tvojih rojstnih znakov na ta in na naslednji dan. Iz nje se dobro vidi, da je zate opravljena diploma hkrati preobrat in tudi nov začetek v tvojem življenju. No, po mojem opazovanju se zadeve ne ujemajo do minute, kar je seveda tudi čisto ok, saj ima tudi študij in diploma dolgoročnejši značaj. Če si pripravljen mi prosim sporoči dan, ko ti bo diploma tudi fizično podeljena. Lep pozdrav, Vojko Ja, podelitev pride dvakrat na leto, tako da bo potrebno še malo počakat (bom povedal, ko bo).Potrdilo o opravljeni diplomi pa sem šel iskati danes dopoldne (okrog 11h). V bistvu že v petek, pa sem prišel prepozno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.